Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

8 haftalıkken kalp duruo canım bu ay 4. yü denices.iğne başlancak bu sefer bakalım hayırlısı

inşallah busefer bebeğine kavuşursun canm.
benim arkadaşım dediğin iğnelerden vuruldu 3ay belkide daha fazla şuan 5.ayı bitti herşey yolunda çok şükür. iğnelerin özelliği kanı sulandırıyo pıhtılaşma olmasın diye...
iğneleri kollarından oluyodu.hayırlı olusun canm hakkında.bu anlattığım arkadaşım bu 3.bebeği 2si karnında kalbi duruyodu.

evet canım kan sulandırıcı iğne.her gün vuruluosun.inşallah allah bu sefer benimde kucağımı boş bırakmaz.tabi tüm isteyenlerinde.bu araada kürtajdan sonra 1 kere adet görmen yeter eğer çok istiosan.kürtajdan sonra gebe kalmak çok daha kolay oluo canım.

ben çok istiyorum da eşim bekle diyo iyice bi düzel dedi.
bide dr.um ilk adet bittikten sonra gel dedi kan testti falan yapıcakmış belki pıltı varmı diye bakıcak...inşallah bişey çıkmaz. canm benim topikimede beklerim hamilelik belirtilerine.

kürtajdan sonra 3 adet gördüm
ve saah test yaptım HAMıLEYıMMMMMMM

bu arada aksama dr.da randevum var çok heyecanlıyımmmmm
darısı hepinizin başınaaaaaa

o testlerin yapılması çok iyi canım.bise 3 ten sora yapıldı.oda bizim zorumuzla.topiğinede gelirim canım seve seve

rica ederim canım.sen kendin mi histeroskopi yaptırmak istiosun canım.yasemin öle yapmıştı.kendi isteğiyle yaptırmıştı.bide senin 1 kürtajın mı vardı canım

hayır canım 2. kürtajım malesef ama 2.sinde kalbi durdu.kendim istiyodum histeroskopiyi ama bugün vazgeçtim bende,zaten tiroid hormonu yani tsh 6,50 çıktı oda bozuk hepatit aşımın bağışıklığı bitmiş falan kan tahlilleri kötü yani,birde ben hemşireyim bizi aşılamışlardı domuz gribi aşısı olmuşum bilmeden bebek 4 haftalıkken dr.ondan şüpheleniyor biraz plansız gelmişti bebeğim...

kızlar çok tşk ederim!!!!!
Allahım kimseye aratmasın
tez zamanda sağlıklı sihatlı
eli ayağı düzgün
nurtopu gibi evlatlar versin hepimize
Amin, amin amin

dün dr. gittim , iğne yapmayacağız dedi
husisi sordum çünkü
bunun için özel bazı testler yapmak gerek miş
bunları yapmadan başlarsan yan etkisi faydadan çok zararı olabilirmiş
ii araştırmak gerekmiş bu test de 1000lr filan tutuyormuş
bu hamileliğe de bakalım gerekirse yapalım
büyük ihtimalle zaten bişey çıkmaz dedi.
onun yerine
aspirin, progesteron, ve bişey takviyesi dedi tam hatırlamıyorum
ama buna haftaya başlayacağız dedi
şuan daha erken olduğu için çok şey göremedik ultrasonda
ama dr. çok ümitliyim, pozitif dedi
ara ara gelip size inşallah güzel haberlerimizi vereceğim

bende bildiğiniz gibi 2 kere bebeğimi kaybettim
inşallah bukez Allahım bize bebeğimize kavuşturacak

canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.testlerini tıp fakültesinde ücretsiz yaptırbilirsin.daha önce aspirin kullanmamışmıydın canım.güzel haberlerini beklioruz

anladım canım.bende beklemek istemediğim içim histeroskopi yaptırmıcam.inşallah bu sefer bişi olmaz bebiişlere sağ salim kavuşuruz.ne zman düşünüosun bebiş

canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.testlerini tıp fakültesinde ücretsiz yaptırbilirsin.daha önce aspirin kullanmamışmıydın canım.güzel haberlerini beklioruz

hayır sadece folik asit
ya ben devlet hastanesinde çalışan bi dr. özeline gidiyorum
bazı testleri hastanede bazıları muayenede yapıyorum
misal 1 röntgen çekti tiüplerin fln 450 tl aldı!!!
canı nerde isterse orda yapıyor anlican
ve çok ii bi dr. olduğu için değiştirmekte istemiyoruz
o test 1000 lr tutar dedi daha dün.
haftaya başlicaz ilaçlara

Gebelik ve Rubella (kızamıkçık) enfeksiyonu

[/b]

Halk arasında kızamıkçık olarak bilinen rubella oldukça
yaygın görülen bir virus enfeksiyonudur. Hamilelik sırasında
geçirildiğinde bebekte ciddi sorunlara neden olabilmektedir.

Rubella nedir?
Gebelikte rubellanın bebek
üzerindeki etkileri nelerdir?

Rubella enfeksiyonu gebelik sırasında geçirildiğinde bebekte
ciddi hasarlara ya da düşüklere neden olabilir. Amerika
Birleşik Devletlerinde 1964-65 yıllarında yaşanan salgın
sonucunda 20.000'den fazla bebek anomalili olarak doğmuş,
10.000'den fazla gebelik ise düşükle sonuçlanmıştır.
Rubellaya karşı bağışıklık olup olmadığı kanda
yapılacak olan serolojik bir inceleme ile kolaylıkla
anlaşılabilir. Rubella IgG pozitif olması o kişinin
kızamıkçığa karşı bağışıklığının olduğunu
gösterir.arkadaslar lütfen bu testide mutlaka yaptirin ben kan verdim ve 5 düsük yasamis biri olarak bagisiklik kazanmadigim ortaya cikti yarin asisini vurunmaya gidicem ins dikkate alirsiniz

evet önemli bir konu ama ben çocukken aşı vurulmuştum ve bağışıklığım var (bu kan testinde de çıktı)
ama dikkat edilmesi gereken bir konu
bu arada çok geçmiş olsun ve sağlıklı gebelik dileğiyle canım

sagol cnm bende yeni ögrendim kanimda cikti tabi gec oldu belkide bebeklerimin düsmesinin sebeblerinden biri de buydu tabi pcoda var allahim hepimizin yüzünü güldürsün ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…