sagol cnm bende yeni ögrendim kanimda cikti tabi gec oldu belkide bebeklerimin düsmesinin sebeblerinden biri de buydu tabi pcoda var allahim hepimizin yüzünü güldürsün ins
anladım canım.bende beklemek istemediğim içim histeroskopi yaptırmıcam.inşallah bu sefer bişi olmaz bebiişlere sağ salim kavuşuruz.ne zman düşünüosun bebiş
çoookk geömişler olsun herkese
benimde 4 meleğim cennette kalp durması nedeniyle
en son agustosta kürtaj oldum Allahım kimseye yaşatmasın bu acıları kimseye
şuan genetik ve kromozom analizi testt sonuçlarımı bekliyorum
inşallah hayırlı sonuçlar çıkar çok korkuyorum :Saruboceq:
evet cnm allahima sükürler olsun onda hic bir problem yasamdim öncesindende yoktu taki su 5 yil icerisindeki düsüklerimin sonucusunda ögrendim bu asiyida ogluma hamileligimde alinan kanda gerek görmemisler annelik defterimde öyle yaziyor benimde anlayamdigim o zaten bugün gidip asiyi oldum ama kadin doktorunda degil normal ev doktoru deniliyor burda özel muaynanesinde hemsire vurdu 3 ay kesinlikle bebek yapmayin dedi bunu kesin sormam lazim :1hug:amin canım
yanlız 6 yaşında bir oğlun varmış ALLAH bağışlasın onda hiç sorun yaşadın mı yada öncesinde
ben 1 ay ilaç kullandım kürtajdan sonra şimdi adetimi bekliyorum sonra başlıcaz çalışmalara,inşallah hepimiz kavuşalım canım ya..
evet cnm allahima sükürler olsun onda hic bir problem yasamdim öncesindende yoktu taki su 5 yil icerisindeki düsüklerimin sonucusunda ögrendim bu asiyida ogluma hamileligimde alinan kanda gerek görmemisler annelik defterimde öyle yaziyor benimde anlayamdigim o zaten bugün gidip asiyi oldum ama kadin doktorunda degil normal ev doktoru deniliyor burda özel muaynanesinde hemsire vurdu 3 ay kesinlikle bebek yapmayin dedi bunu kesin sormam lazim :1hug:
çoookk geömişler olsun herkese
benimde 4 meleğim cennette kalp durması nedeniyle
en son agustosta kürtaj oldum Allahım kimseye yaşatmasın bu acıları kimseye
şuan genetik ve kromozom analizi testt sonuçlarımı bekliyorum
inşallah hayırlı sonuçlar çıkar çok korkuyorum :Saruboceq:
Gebelik ve Rubella (kızamıkçık) enfeksiyonu
[/b]
Halk arasında kızamıkçık olarak bilinen rubella oldukça
yaygın görülen bir virus enfeksiyonudur. Hamilelik sırasında
geçirildiğinde bebekte ciddi sorunlara neden olabilmektedir.
Rubella nedir?
Gebelikte rubellanın bebek
üzerindeki etkileri nelerdir?
Rubella enfeksiyonu gebelik sırasında geçirildiğinde bebekte
ciddi hasarlara ya da düşüklere neden olabilir. Amerika
Birleşik Devletlerinde 1964-65 yıllarında yaşanan salgın
sonucunda 20.000'den fazla bebek anomalili olarak doğmuş,
10.000'den fazla gebelik ise düşükle sonuçlanmıştır.
Rubellaya karşı bağışıklık olup olmadığı kanda
yapılacak olan serolojik bir inceleme ile kolaylıkla
anlaşılabilir. Rubella IgG pozitif olması o kişinin
kızamıkçığa karşı bağışıklığının olduğunu
gösterir.arkadaslar lütfen bu testide mutlaka yaptirin ben kan verdim ve 5 düsük yasamis biri olarak bagisiklik kazanmadigim ortaya cikti yarin asisini vurunmaya gidicem ins dikkate alirsiniz
cnm iste bu asi hamile kalmadan önce kan veriyorsun ve bakiliyor ben 5 kere düsük yasadim bikac doktor degistirdim yeni sebeb olarak pco cikti ama bir detayi yeni fark ettiler iste bu asi bagisikliligin yoksa basli basina düsük sebebi ben bugün yaptirdim doktorumda diger doktorlar nasil fark etmezler diye cok sasirdi ben vuruldum ama 3 ay hamilelik yasak paylasmak istemistim sizlerlecanım bahsettiğin ne aşısı?
cnm iste bu asi hamile kalmadan önce kan veriyorsun ve bakiliyor ben 5 kere düsük yasadim bikac doktor degistirdim yeni sebeb olarak pco cikti ama bir detayi yeni fark ettiler iste bu asi bagisikliligin yoksa basli basina düsük sebebi ben bugün yaptirdim doktorumda diger doktorlar nasil fark etmezler diye cok sasirdi ben vuruldum ama 3 ay hamilelik yasak paylasmak istemistim sizlerle
cok gecmis olsun cnm allah birdaha yasatmasin cok zor, bana cnm inanirmisin okadar testler yapildiki bu gözden kacan kismi olmus bizde inanamadik bilmiyorum vardir bi hayir rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin insanladım canım çok geçmiş olsun.benim 3 tane düşüğüm var.3.sonunda testler yapıldı.benim kızamıkçığa karşı bağışıklığım var canım.ama bunu gibi başka testlerde var.şu an aklıma gelen toxoplazma.testleri keşke daha önce yaptırsaydık diorum.sen nie bu kadar geç kaldın canım.ahhh bu doktorlarr
cok gecmis olsun cnm allah birdaha yasatmasin cok zor, bana cnm inanirmisin okadar testler yapildiki bu gözden kacan kismi olmus bizde inanamadik bilmiyorum vardir bi hayir rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin ins
canım kusura bakma çok arkadaş olduğu için karıştırıorum.senin daha önce düşüğün varmıydı?
önemli değil canım
malesef evet vardı hemde 2x
ben normal kan testlerimi yaptırdım genetik testide
sorun çıkmadı. dedi dr. ama özel olarak kan pıhtılaşmasını araştırmamış
ama bu sonuçlar var (sanırım pıhtılaşmayla alakalı)
aptt :35 normal değer: 25-36
protombin:12 normal değer 11-14
ama şimdi çok korkuyorum
ne dersin eğer bunlar iyiyse yinede kan pıhtılaşması söz konusu olabilirmi????????
yani öbürlerinin yani bana yapılanların iyi çıkması bişey farkermiyor öylemi?
ya dr. yapmıyor sağlık ocağna gitsem acaba dr. söylesem yaparmı
sağlık ocağında varmıki bu testler
yada artık hamileyim ya yapmazlar mı?
sen nerde yaptırdın
fakültede fln mı?
amin cnm insallah hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz sagliklaamiiiiiiiiiiiin.teşekkür ederim canım.bundan sonra sende bebişine kavuşursun inşallaaah.burdan güzel haberlerimizide paylaşırız allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?