Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

sagol cnm bende yeni ögrendim kanimda cikti tabi gec oldu belkide bebeklerimin düsmesinin sebeblerinden biri de buydu tabi pcoda var allahim hepimizin yüzünü güldürsün ins

amin canım
yanlız 6 yaşında bir oğlun varmış ALLAH bağışlasın onda hiç sorun yaşadın mı yada öncesinde

çoookk geömişler olsun herkese
benimde 4 meleğim cennette kalp durması nedeniyle
en son agustosta kürtaj oldum Allahım kimseye yaşatmasın bu acıları kimseye
şuan genetik ve kromozom analizi testt sonuçlarımı bekliyorum
inşallah hayırlı sonuçlar çıkar çok korkuyorum :Saruboceq:

anladım canım.bende beklemek istemediğim içim histeroskopi yaptırmıcam.inşallah bu sefer bişi olmaz bebiişlere sağ salim kavuşuruz.ne zman düşünüosun bebiş

ben 1 ay ilaç kullandım kürtajdan sonra şimdi adetimi bekliyorum sonra başlıcaz çalışmalara,inşallah hepimiz kavuşalım canım ya..

geçmiş olsun fransiyum inşallah tertemiz çıkar..

amin canım
yanlız 6 yaşında bir oğlun varmış ALLAH bağışlasın onda hiç sorun yaşadın mı yada öncesinde
evet cnm allahima sükürler olsun onda hic bir problem yasamdim öncesindende yoktu taki su 5 yil icerisindeki düsüklerimin sonucusunda ögrendim bu asiyida ogluma hamileligimde alinan kanda gerek görmemisler annelik defterimde öyle yaziyor benimde anlayamdigim o zaten bugün gidip asiyi oldum ama kadin doktorunda degil normal ev doktoru deniliyor burda özel muaynanesinde hemsire vurdu 3 ay kesinlikle bebek yapmayin dedi bunu kesin sormam lazim :1hug:

Son düzenleme:

canım bahsettiğin ne aşısı?

geçmiş olsun canım benimde 3 düşüğüm var.genetik haricinde diğer testleri yaptırdınız mı canım

canım bahsettiğin ne aşısı?
cnm iste bu asi hamile kalmadan önce kan veriyorsun ve bakiliyor ben 5 kere düsük yasadim bikac doktor degistirdim yeni sebeb olarak pco cikti ama bir detayi yeni fark ettiler iste bu asi bagisikliligin yoksa basli basina düsük sebebi ben bugün yaptirdim doktorumda diger doktorlar nasil fark etmezler diye cok sasirdi ben vuruldum ama 3 ay hamilelik yasak paylasmak istemistim sizlerle

anladım canım çok geçmiş olsun.benim 3 tane düşüğüm var.3.sonunda testler yapıldı.benim kızamıkçığa karşı bağışıklığım var canım.ama bunu gibi başka testlerde var.şu an aklıma gelen toxoplazma.testleri keşke daha önce yaptırsaydık diorum.sen nie bu kadar geç kaldın canım.ahhh bu doktorlarr

cok gecmis olsun cnm allah birdaha yasatmasin cok zor, bana cnm inanirmisin okadar testler yapildiki bu gözden kacan kismi olmus bizde inanamadik bilmiyorum vardir bi hayir rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin ins

cok gecmis olsun cnm allah birdaha yasatmasin cok zor, bana cnm inanirmisin okadar testler yapildiki bu gözden kacan kismi olmus bizde inanamadik bilmiyorum vardir bi hayir rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin ins

amiiiiiiiiiiiin.teşekkür ederim canım.bundan sonra sende bebişine kavuşursun inşallaaah.burdan güzel haberlerimizide paylaşırız allahın izniyle

ya kızlar şimdi tekrak hamileyim
ama bende tam olarak kan pıhtılaşması testi yapılmamış!!!!!!!!!
bunu p.tesi öğrendim ve önlem olarak dr. hani clexan iğneleri varya ondan yazmak istemiyor!!!!
testte genelde bişey çıkmıyor ve pahalı 1000lr test dedi (özeline gidiyoruö)
gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum.

sade bebe aspirini ve progesteron verecekmiş p.tesi
napmalıyım)

sade protombin 12 çıkmış ve normal değeri 11-14 arası imiş

bu konuda bilgisi olan varsa LÜTFEN YORUM YAZSINNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım kusura bakma çok arkadaş olduğu için karıştırıorum.senin daha önce düşüğün varmıydı?

canım kusura bakma çok arkadaş olduğu için karıştırıorum.senin daha önce düşüğün varmıydı?

önemli değil canım
malesef evet vardı hemde 2x
ben normal kan testlerimi yaptırdım genetik testide
sorun çıkmadı. dedi dr. ama özel olarak kan pıhtılaşmasını araştırmamış

ama bu sonuçlar var (sanırım pıhtılaşmayla alakalı)

aptt :35 normal değer: 25-36
protombin:12 normal değer 11-14

ama şimdi çok korkuyorum
ne dersin eğer bunlar iyiyse yinede kan pıhtılaşması söz konusu olabilirmi????????

canım benim,
MTHFR , factor V

testleride kan pıhtılaşmasını gösterir bunları yaptırmadı doktorun.bunların sonucuna göre iğne kullanılıo.

homozigot ve heterozigot mutasyon olabilio

ona göre de iğne verilio.
0,3 0,4 lük gibi

yani öbürlerinin yani bana yapılanların iyi çıkması bişey farkermiyor öylemi?

ya dr. yapmıyor sağlık ocağna gitsem acaba dr. söylesem yaparmı
sağlık ocağında varmıki bu testler
yada artık hamileyim ya yapmazlar mı?

sen nerde yaptırdın
fakültede fln mı?

yok canım ya olur mu.yapılan testlerde önemli tabiki ama benim dediklerim de kan pıhtılaşması testi.
ben tıp fakültesindeki bi doktorun özeline gittim öncelikle ondan istedim.o yazdı testleri fakültede yaptırdım bedava.
bende MTHRF heterozigot çıktı.iğne yapılmasada olur dedi doktor.
ama ben önceki düşüklerimde coraspin kullandığım için iğne istedim.şimdi hamile olduğumda düşük dozda iğneye başlıcaz.

bi zararı olmazmış canım ya.
başka doktorada git tabi.
ama çokta kafaya takma elinden gelenide yap.ayrı doktorlara gitmekte fayda var gerçekten.
hamileykende yapılabilir.

sağlık ocağında yapılcağını sanmıorum canım.ya özelde yaptırcan yada fakültede.fakülte masrafsız olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…