Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Gecmis olsun canim, insallah test sonuclarin temiz gelir, bebegini saglikla alirsin kucagina

selam canım.bende daha önce 8 aylık bebeğimin kalbi durduğu için ölü normal doğum yaptım.11 ay sonra 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın. çok zor.bütün kan tahlillerimi, kromozomlarımı, hepsini yaptırdım.kan pıhtılaşması çıktı.şimdi 10 haftalık yeni hamileyim.doktorum iğne yazdı.hergün bebeğim olasıya kadar iğne yapılacm göbeğimden.biraz acıyo ama acısına katlanıyosun.senin bebeklerin kaç aylıktılar.tedavin mutlaka bulunur.umudunu yitirme canım.benim ilk bebeğimin doğumuna 20 gün kala kaybettim.ve kendime çok zor geldim.ama umudumu yitirmedim.allahtan hayırlısı neyse o olsun canım...

Merhaba arkadaşlar öncelikle başınız sağolsun Rabbim sabır versin çünkü çok zor bende 35 haftalıkken bebeğimin kalbi durması sonucu vefat etti.Gerekli testler yapıldıktan sonra sonuçlara göre 6 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi doktorum.Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun.Çok zor benimki çok yeni 18 gün oldu dışarıya çıkmaya hayata yeniden başlamaya korkuyorum

kan pıhtılaşması testini nasıl yaptırıcaz ya ben öle bi yerdeyim ki kimsem yok yanımda eşimden başka fazla bi yerde bilmiyorum istanbul beylikdüzü tarafında olan varmı bana iyi bi dr veya hastane söyleyebilirlermi

çok üzüldüm gerçekten çok zor allah sabır versin ama hayat devam ediyo zorda olsa insan neleri yeniyo inşallah çabucak atlatırsın bu 6ayda su gibi akıp geçer inş.yeniden bebegine kavuşursunsenağlama

canım istanbulu bilmiorum kan pıhtılaşması testlerini tıp fakültesinde yaptırdım.s

başınağolsun canım.allah kolaylıklar versin bende 3 bebeğimi kaybettim canım.testlerinin sonuçları ne çıktı canım.kan pıhtılaşma filan yapıldı mı

gelincik canım başınsağolsun.daha çok yeniymiş.bende 32 haftalıkken kaybettim 2008 yılında ondan sonra 3 aylık yine kaybettim.derdini veren allah dermanınıda veriyo canım.ne kadar şanslıyız ki bizi sevenler yanlız bırakmıyolar.hayat devam ediyo.sadece sen değilsin.ben kızımın mezarına gidince o kadar çok hafif hissediyorum ki kendimi.o kadar çok bebek mezarı varki.şükürler olsun yinede.allahtan yüzlerini görmedik.o daha çok koyardı insana.allaha dua edelim ki yine versin. ben şu an 10 haftalık hamileyim.çokta korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.tedavimi yaptırıyorum.iğne tedavisi.artık hayırlısını versin allah demekten başka bi çaremiz yok.verende o alanda.o yüzden hayata tutun canım.ameliyat olmuş gibi hisset kendini.tamam unutamazsın ama hafiflersin yinede.en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle...

kizlar okudum yazdiklarinizi , umidinizi kaybetmeyin .
benim ablam da 8 aylikken olu dogum yapmisti.
dusuk seker cikti ablamda hipoglisemi hastasi , ona gore beslendi, tekrar hamile kaldi. hamilelikte cok dikkat etti yediklerine , sadece 8 kg almisti hatta cunku her turlu unlu sekerli yiyecekleri yemesi yasakti , sebze meyve agirlikli beslendi. ki az kilo almasina ragmen bebisi de kilolu dogmustu.
simdi cok saglikli bir oglu var , hatta bu dedigim sey 11 sene once oldu . Su an arastirmalar da tedaviler de daha ileri durumda. Siz de saglikla bebeklerinize kavusursunuzzz insallah

cnm bu seker kan sekerimi, yoksa bildigimiz seker hastaligimi bendede kan sekeri yüksekligi oldugu icin kistler olusmus benimde bebeklerim karnimda öldü acaba aynisimi merak ettim allah ablanin yavrusunada uzun ömürler versin cnm

merhaba zelcan bursada hangi doktora gidiyorsun canım...bu arada çok sevindim yeniden hamile olduğuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bebeklerini kaybedenlerede allahtan sabır diliyorum zaman herşeyin ilacı...ve tabiki tekrar bebeğimize kavuşma isteği en büyük ilaç..

geçmiş olsun canım benimde 3 düşüğüm var.genetik haricinde diğer testleri yaptırdınız mı canım

sağol hepimize geçmişler olsun inşallah son olur kayıplarımız
diğer testler derken benimle alakalı olanlarımı soruyorsun canım?
hem genetik hemde diğerlerini verdim sonuçlarını toplu alıcam alamadım hala bekliyorum

senle alakalı testleri sormuştum canım kan pıhtılaşması filan...
daha sonuçları çıkamamış.umarım tertemiz çıkar en öenmlisi de genetik.allah hayırlısını versin canım

cnm bu seker kan sekerimi, yoksa bildigimiz seker hastaligimi bendede kan sekeri yüksekligi oldugu icin kistler olusmus benimde bebeklerim karnimda öldü acaba aynisimi merak ettim allah ablanin yavrusunada uzun ömürler versin cnm

evet kan sekeri bu da
ama genel yaygın olarak bilinen seker hiperglisemi diye gecen kan sekeri seviyesinin yükselmesi
ablamda ise tam tersi var hipoglisemi
kan sekeri seviyesi asırı dusuyor 40'ların altına

allah hepinizin bebeklerine uzun ömürler versin .

canim gecmis olsun, basin sagolsun.Benim bebegimin kalbi 23 haftalikken durdu da ben zor diyordum, seninki daha da zor.Allah sabir versin.Cok sevindim tekrar hamile olmana bak bu sefer onlemini de almissin, saglikla gelir insallah bebegin.

Seni8nde basin sagolsun ve gecmis olsun canim.inan zaman su gibi akip gidiyor, insallah 6 ay sonra hemen hamile kalirsin.

canım ben yazmıştım ama emin olamadım mesajın sana ulaştığından.bende fatma güraya gitmiştim dorukta.ama memnunmusun dersen hayır güya özel hastane ama ilgilenmedi dr um benimle.aradığımda hemşiresi cevap veriyodu.tabi hamilelikte full ilgi isteyen biri olarak beni tatmin etmedi çünkü neyin ne olduğunu bilmiyodum.kürtajımı evrim hn yaptı süper bi dr ama o hastaneye gitmek istemiyorum bi daha aynen senin dediğin gibi kötü anıları var bende.şimdi jimer jale hn ve osman develioğlu arasında kaldım açıkçası.bide bişey sorucam canım ilk kayıptı benimki ama 30 yaşındayım ben ve kayıptan sonra panik atağım tekrarladı sence kan pıhtılaşması testlerini yaptırayımmı?önlemini alırsam daha ii olur değilmi?

canım bursadaki doktorlar hakkında bilgim yok ama gerekli testlerin yapılmasından yanayım.bi daha aynı acıyı yaşamamak için.çok geçmiş olsun

Panik atak baglantin ilginc ozon 79, cunku ben de 31 yasindayim ve bende de panik atak ve ucus korkusu cikti bebegin kaybindan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…