canım ben yazmıştım ama emin olamadım mesajın sana ulaştığından.bende fatma güraya gitmiştim dorukta.ama memnunmusun dersen hayır güya özel hastane ama ilgilenmedi dr um benimle.aradığımda hemşiresi cevap veriyodu.tabi hamilelikte full ilgi isteyen biri olarak beni tatmin etmedi çünkü neyin ne olduğunu bilmiyodum.kürtajımı evrim hn yaptı süper bi dr ama o hastaneye gitmek istemiyorum bi daha aynen senin dediğin gibi kötü anıları var bende.şimdi jimer jale hn ve osman develioğlu arasında kaldım açıkçası.bide bişey sorucam canım ilk kayıptı benimki ama 30 yaşındayım ben ve kayıptan sonra panik atağım tekrarladı sence kan pıhtılaşması testlerini yaptırayımmı?önlemini alırsam daha ii olur değilmi?
inanmıyorum ya şu dr lara bizim ruh sağlığımızı hiç önemsemiyorlarevet canım bende zaten kararımı verdim kesin yaptırıcam bu testleri..çok teşekkür ederim sana..inşallah bu kez herşey yolunda gider ve alırsın bebişini kucağına burdan destek olalım birbirimize nolur:)
sagol cnm bilgilendirdigin icin :1hug: ,allah ablanada sifalar versin cnm :Saruboceq:evet kan sekeri bu da
ama genel yaygın olarak bilinen seker hiperglisemi diye gecen kan sekeri seviyesinin yükselmesi
ablamda ise tam tersi var hipoglisemi
kan sekeri seviyesi asırı dusuyor 40'ların altına
allah hepinizin bebeklerine uzun ömürler versin .
Canım ben 5 haftalık hamileyken pıhtılaşma testlerini yaptırmıştım...15 gün sonra da sonuçlarını almıştım...Hacettepe tıp fakültesinden , hemotoloji bölümünü gitmiştim , doktorum çok iyi ve prof , eğer yaptırılmıyor olsaydı yaptırmazdı bana...Hem pıhtılaşma testleri genetik olduğu için hamile olsan da olmasan da sonuç çıkar bence...sen varya biran önce yaptır
ben şimdi hamile olduğum için tetsleri yaptıramıyormuşum!!!!!
vucüt HCG hormonu salgıladığı için!!!!
yani öğrenemeyeceğim
tam emin olmak için sabah sağlık ocağına gidip sorcam
hamileyken pıhtılaşma testi yapılabiliyormu diye
yapılmıyorsa boşuna tıp fakültesine gidip 200lira bayılmayayım
zaten herşey bi dünya para
sen bursada nerde oturuyorsun ben osmangazi' de Kentmeydanına yakın sayılır
İnşallah hepimizde sağ salim alırız kucağımıza, evet ya destek ve moral çok önemli
Canım ben 5 haftalık hamileyken pıhtılaşma testlerini yaptırmıştım...15 gün sonra da sonuçlarını almıştım...Hacettepe tıp fakültesinden , hemotoloji bölümünü gitmiştim , doktorum çok iyi ve prof , eğer yaptırılmıyor olsaydı yaptırmazdı bana...Hem pıhtılaşma testleri genetik olduğu için hamile olsan da olmasan da sonuç çıkar bence...
bak zelcancım melek76 arkadaşımız yaptırmış inşallah bişey çıkmayacak testin sonucunda ama yaptırabiliyosan sende yaptır canım...sağol desteğin için bende yaptırıcam en yakın zamanda inşallah bişey çıkmaz sonuçlarda:)ben ertuğrulkentte oturuyorum canım inşallah görüşmek kısmet olur:)))çok memnunum seni tanıdığıma:)))
kendin direk mi hematoloji bölümüne gitmiştin?????????
bu arada sonuçların nasıl çıktı?
iğne kullandın mı?
inşallah canım bi bakmışsın sende bu ay hamile kalmışsın yaza beraber göbek tokuştururuz :CüvCüv: olumunekankayizsmile :CüvCüv: hahahahahaha
ben bu arada yaptırmamaya karar verdim
sebebine gelince: varsayalım bugün yaptırdım 15 gün sonra sonuçlar gelecek 2 hafta pür stress içindekalacam hem bu arada 7.haftama giricem.
dr. lar 4üncü hafta başlayın diyor zaten geç kalmış olcam
kendi kendimi strese sokacağım bu bence daha zararlı
zaten bende yaklaşık 8. haftada ölüyor
ama 6. haftada büyüme bozukluğu görünüyor ultrasonda
onun için bu gebelikte hiç bulaşmamaya karar kıldım
zaten aspirin progesteron kullanacağım
dr. da yakın takipte zaten nasip artık
pıhtılaşmayla bir iki test yapıldı onlar iyiydi ama hepsi tamamlanmamış testlerin
hem 10 hafta ve üstünde kalbi duruyorsa genelde pıhtılaşmayla alakalı oluyormuş
bende çok daha erken geçekleşiyor
buda beni biraz rahatlattı.
ama sen daha hamile değilsin onun için sen yaptırsan ii olur
gerçi yaptıracağını söylemiştin ama olsun
zelcancım naber?bugün psikiyatristimi aradım panik atak için şubat sonu mart başı gel ilaçlarını azaltalım dedi.çok moralim bozuldu çünkü hep o aralar için hamilelik planlıyodum.planlar suya düştüanlayacağın ben hamişlik için bekleyeceğim hani demişsin ya göbekleri tokuştururuz diye çok hoşuma gitti ama olamayacak çok üzüldüm yaaaa ((bence testleride dr una bi sor tekrar diyorum hayatım...
teşekkür ederim canım evet doğru yerdeyim okudum biraz bütün yazılanları değil ama aralardan bu arada kan pıhtılaşması ile ilgili konuşulmuş okuduğum kısımlarda bende bunu yeni öğrendin yendi dediğim bir ay önce falan almanyada bir doktora sordurtmuştum durumumu yorum yapsın diye o sölemiş olabilir diye bende bunun üzerine cuma günü doktora gittim tabi öncesinde biraz araştırma yaptım doktor bana kan pıhtılaşması ile ilgili hiç bi sorunun yok senin dedi ama test falan yapılmadı bebek ölümlerinin nedeni farklı dedi aynı olsaydı kan pıhtılaşması diyebilirdik dedi şimdi sadece tesadüf tek şanssızlığın ikisini üst üste kaybetmen dedi
ama istersen o iğnelerden yapabiliriz bebeğe hiçbir şekilde geçmiyo o iğneler sanada bi zararı yok sen bi hamile kal konuşuruz detayları dedi sadece rahatlatmak amaçlı olacak sanırım bu iğneler her ihtimale karşı test yapmadığı için böle bi tedbir alacak sanırım ama ben çapanın proflarına gittim heyet toplandı 4 5 tane kadın doğumcu hepsi prof çocuk kardiyoloğu uzman doktorlar asistanlar vs hiç böle bişiden bahsetmemişlerdi bana başka doktora gitmeden o çapanın profunu aradım bende böle bi durum olabilirmi diye ben kan pıhtılaşması diye bişi duydum diye hayır asla yok dedi ama ben huzursuzum
cuma günü gitttiğim doktorda bunla ilgili test yapmaya gerek yok sana dedi hem bu testin sonuçları geç çıkıyormuş biraz hemde masraflıymış sanırım işin o boyutunu hiç araştırmadım sadece nelere sebep olacağına bakmıştım sizce eğerki hamile kalırsam (inşallah kalırım) sizce bu iğnelerden bende yaptırmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?