Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

anladım canım benim doktorumda 0,3 ml demişti o yüzden sana da sorim dedim.güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım.
d-dimer testinide ilk defa duyuyorum.gereklimi acebaaa.doktorun mu önerdi canım

Canım d-dimer testini hemotolog istedi , kadın doğumcum bu testi istemedi...Bir çok kadın doğumcu baktırmıyor bu teste diye biliyorum...

Canım,benim ilk bebeğim olacak ,cinsiyeti kız :)Allahım hepimizin bebeklerini kucağımıza almaya, sağlıkla yetiştirmeyi nasip eder inşallah...

filizim , canım çok geçmiş olsun sana , seni takip ediyorum, son kaybın için inan çok üzüldüm...
Genetik testlerini yaptırmışsın , mthfrc677t heterozigot çıkmış...Canım bende de aynı sonuç çıktı...
Benim doktorum hacettepe hastanesinde riskli gebelik uzmanı , prof.dr.Lütfü Önderoğlu...
Canım lütfü bey , mthfr677 kadınların yüzde kırkında heterozigottur dedi...Bir çok kadının bu durumda tedavisiz , sorunsuzca sağlıklı bebeklere sahip olduklarını söyledi...Bu değer heterozigot olunca vücut folik asiti tutamayabiliyomuş...O yüzden hamile kalmadan 3 ay öncesinden folbiol kullanmam gerektiğini ve önlem olarakta 100 mg coraspin almam gerektiğini söylemişti...Gittiğim diğer kadın doğumcular da bu değerin önemli olmadığını , ek olarak bir şey yapmaya gerek olmadığını söylemişlerdi...Hamile kaldıktan sonra Lütfü bey ek olarak yine önlem amaçlı 0,3 ml fraxaparine (kan sulandırıcı iğne) başlattı...Bu iğnenin bize zararı olmaz , yararı olabilir dedi...Biz önlemimizi alalım dedi...Canım ben hacettepe hemotoloji bölüm başkanına da muayene oldum...O da önlem amaçlı iğneye başlamam gerektiğini söyledi...
Doğru tedaviyle bebeğini kucağına almanı diliyorum canımmm...

kızlar midem bulanıyo iki gündür acaba hamile miyim:)
adetime 8gün var kanda test yaptırsam belli oloru acaba??

ınşallah hamilesindir canım kan testin kesin sonuç verir.Bende 6 ay bekleme verdi doktorum sezeryandan sonra.Hadi güzel haberlerini bekliyoruz benim daha zamanı var inşallah hamişsindir.

ınşallah hamilesindir canım kan testin kesin sonuç verir.Bende 6 ay bekleme verdi doktorum sezeryandan sonra.Hadi güzel haberlerinii bekliyoruz benim daha zamanı var inşallah hamişsindir.

canım geçmiş olsun inş zaman su gibi akıp gider senin içinde biran önce muradına erersin inşallah..
bende kürtaj olmuştum 8haftalık bebişimi kaybettim dr iki ay adet görcen dedi ilk adetimi gördüm sonra burdaki ark.lara danıştım bekleme dediler onları dinledim inş. hamledirim :) Allah herkese nasip etsin

Son düzenleme:
sema-sivascım inşallah testin pozitif çıkar canım çok sevindim senin adına allah hepimize versin inşallah:)

Ben de iyi sanslar diliyorum, umarim hamilesindir! Darisi da biz bekleyenlerin basina

Benim de bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü. Ama çok şükür şimdi oğlum kucağımda. Allh isteyen herkese versin...

Arkadaşlar aranızda test yaptıran oldumu bebek ölümü yüzünden?

bebeğin testlerinden pek sonuç alınamıyor küçük haftalarda,ama bende kendi testlerimi yaptırdım genetik ve pıhtılaşma ve tüüüüm rutin tahliller hayırdır filizim?

Benim de bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü. Ama çok şükür şimdi oğlum kucağımda. Allh isteyen herkese versin...
ins cnm allah yavruna uzun ömürler versin

Arkadaşlar aranızda test yaptıran oldumu bebek ölümü yüzünden?
mrhb cnm hatirlarsan benim 4 tane bebegim karnimda ölmüs bitanesi de kendiliginden düsmüstü ölenlerin 2.sinden alinmistim parca ama saglik kiz cocugu diye rapor edilmisti digerlerindende alinmadi zaten o 8 haftalikti kaybettigimde birdaha rabbim saglikla dünyaya geleceklerse verir ins bebeklerimizi :Saruboceq:

bende yeni katıldım aranıza.bende ekimin sonu gibi 12 haftalıkken bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.doktorun verdiği süre doldu ama ben yinede 6 ay korunup öyle başlamayı düşünüyorum.

hoşgeldin eylül100:)başınsağolsun canım...bende senin gibi bekliyorum zaman hemencik geçsin hemen bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla inşallah:))

..slm kızlar bende yeni katıldım. ağustosun 27de bende bebeğimi kaybettim.bebeğimin kalbi durmuş ve doktorum hemen kürtaj dedi. eşim ve benim için zor anlardı.3 ay korunduk.adetim bu ay 2 gün gecikti. ama çok az kahverengi kan geldi. şimdi hiçbirşey yok.hamile olabilir miyim acaba kızlar.yarın test yaptırmak istiyorum.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…