anladım canım benim doktorumda 0,3 ml demişti o yüzden sana da sorim dedim.güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım.
d-dimer testinide ilk defa duyuyorum.gereklimi acebaaa.doktorun mu önerdi canım
Canım,benim ilk bebeğim olacak ,cinsiyeti kız :)Allahım hepimizin bebeklerini kucağımıza almaya, sağlıkla yetiştirmeyi nasip eder inşallah...canım çok sağol anlattıklarına
ya nebilim belkide olmayan pıhtılaşma için kafa patlatıyorum gibi geliyor
nasip, kafamı fazla karıştırmayıp
önce ALLAHA sonra dr. ma güveniyorum
kismetten ötesi gerçekten yok
senin belli olmuştur kız/erkerk olduğu
paylaşmak istermisin :)
ALLAHIM sağlıklı sihayli versinde asıl önemli olan o
ilk çoçuğun olacak sanırım değilmi?
ınşallah hamilesindir canım kan testin kesin sonuç verir.Bende 6 ay bekleme verdi doktorum sezeryandan sonra.Hadi güzel haberlerinii bekliyoruz benim daha zamanı var inşallah hamişsindir.
kızlar midem bulanıyo iki gündür acaba hamile miyim:)
adetime 8gün var kanda test yaptırsam belli oloru acaba??
canım değer küçük olabilir ama kan çıkar gibi gelior .bizede haber canım.inşallah güzel haberler verirsin canım yaa
canım geçmiş olsun inş zaman su gibi akıp gider senin içinde biran önce muradına erersin inşallah..
bende kürtaj olmuştum 8haftalık bebişimi kaybettim dr iki ay adet görcen dedi ilk adetimi gördüm sonra burdaki ark.lara danıştım bekleme dediler onları dinledim inş. hamledirim :) Allah herkese nasip etsin
Ay insallah ya Allah hepinizin muradını versin
ins cnm allah yavruna uzun ömürler versinBenim de bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü. Ama çok şükür şimdi oğlum kucağımda. Allh isteyen herkese versin...
mrhb cnm hatirlarsan benim 4 tane bebegim karnimda ölmüs bitanesi de kendiliginden düsmüstü ölenlerin 2.sinden alinmistim parca ama saglik kiz cocugu diye rapor edilmisti digerlerindende alinmadi zaten o 8 haftalikti kaybettigimde birdaha rabbim saglikla dünyaya geleceklerse verir ins bebeklerimizi :Saruboceq:Arkadaşlar aranızda test yaptıran oldumu bebek ölümü yüzünden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?