Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

malesef negatif ayrıca hastalandım üzgüm ama umutluyum incir kürü yapmayı düşünüyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam Allah büyüktür

Son düzenleme:
malesef negatif ayrıca hastalandım üzgüm ama umutluyum incir kürü yapmayı düşünüyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam Allah büyüktür

canim incir kuru nedir?
ben de bugun doktora gittim ,Filizim de yapisiklik icin baktir demisti adama soyledim ama hersey normal ,yapisiklik icin operasyon yapmak gerekiy (histereskopi) ona da simdilik gerek yok dedi, kan tahlili testi de istedim ona da gerek yok dedi, allahim ne kadar kaygisizlar yaa, bir de ben bu doktora iyi diye onceki doktorum cok ilgisiz diye gelmistim.
Doktor 6 ay daha dene hamile kalmayi,o zaman olmazsa gel diyor.
Bu deneyip te regl bekleme isi psikolojik olarak cok zor, hep acaba oluyor insanin aklinda..
Ben mi bu kadar abartiyorum,umitsizlige kapiliyorum yyoksa siz de kaygilaniyor musunuz?

olsun arkadaşım allah büyüktür dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur..bende bal tarçın çörek otu yiyorum sabah akşam aç karnına eşimede keçi boynuzu kürü başlıycam inşallah faydası olur..

geçmiş olsun eylül100,bence bekleme cerrahpaşaya gittim ben bebimde 8 haftalıkken kalbi durduğu için alındı canım bebeğim,hamile kalmak için en şanslı süre rahim uyarıldığı için kürtajdan sonraki ilk 3 aymış..inşallah hemencecik gelir bebişlerimiz..

ama bana 6 ay bekle daha ıyı olur dedıler.cunku rahım ancak kendını toparlıyormus.o yuzden bız beklemeyı tercıh ettık.tekrar aynı seyı yasamak ıstemıyorum.sen ne zaman kurtaj oldun.ilk bebeğinmiydi.

incir kürü:Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz. prof.dr ibrahim saraçoglu. bu kürü deneyenler sonuç almışlar biraz masraflı oluyo ama araştırın ibrahim saraçoglu sitesineki yorumlara bakın ona göre karar verin

psikoljik olarak çöküntü içinde oldugumuz için her kötü ihtimali aklımıza getiriyoruz şahsen ben öyleyim..drlar ya bildiklerinden öle diyolar yada başlarından atıyolar bilemiyorum rahat ol

Son düzenleme:

inşallah faydasını görürüz umudumuz alternatif tıp oldu hayırlısı canım

bende bebegimi kaybettim ve bu ikinci oldu ikiside 8 haftalıktı şimdi tekrar düşünüyorum dr. genetik test yaptırmamı söyledi ama bir yıl gecmesine ragmen ben hala korkuyorum ((

bende bebegimi kaybettim ve bu ikinci oldu ikiside 8 haftalıktı şimdi tekrar düşünüyorum dr. genetik test yaptırmamı söyledi ama bir yıl gecmesine ragmen ben hala korkuyorum ((

geçmiş olsun üzülme illaki herseferinde aynı şeyi yaşıycaz diye bişey yok testi yaptırdınmı peki?ilkiyle ikincinin arası ne kadar süre bekledin?

selam kızlar.bişey sorucam.ben daha önce iki defa bebek kaybettim.yine hamileyim şükür.allah korusun bebeğimin kalp atışları dursa bunu ben hissedebilirmiyim.daha önce hissetmemiştim.korkuyorum.doktor kontrolüm 10 şubatta. beni bilgilendirirmisiniz.

ama bana 6 ay bekle daha ıyı olur dedıler.cunku rahım ancak kendını toparlıyormus.o yuzden bız beklemeyı tercıh ettık.tekrar aynı seyı yasamak ıstemıyorum.sen ne zaman kurtaj oldun.ilk bebeğinmiydi.

ben 26 aralıkta kürtaj oldum,hayır ilk değil malesef 2.di bende istemiyorum busefer hem alternatif tıp hemde tıp fakültesi beraber deniyoruz bakalım..

kızlar bişey sorucam ben 26 aralıkta 8 hftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum,20 ocakta ilk adetimi gördüm aynı eskisi gibiydi... fakat dün akşam çok hafif koyu renk kanamam oldu,bu normalmi nedeni nedir bilen varmı?

eski kan olabilir, yada korunuyormusun döllenmede oluşan lekelenme olabilir

canım aynı durumdayız.
bende 2 kere bebeğimi kaybettim yaklaşık 8 haftalıkken durdu kalpleri
şimdi tekrar hamileyim.
malesef hissetmeyebilirsin ben ikisindede hissetmemiştim ama karın ağrıları da olabiliyormuş
yani hissede de bilirsin. aklına getirmemeye çalış.
kaç haftalık hamilesin????
az kalmış dr. kontrolüne İnşallah görürsün pıt pıt kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…