Benim de bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüştü. Ama çok şükür şimdi oğlum kucağımda. Allh isteyen herkese versin...
malesef negatif ayrıca hastalandımüzgüm ama umutluyum incir kürü yapmayı düşünüyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam Allah büyüktür
malesef negatif ayrıca hastalandımüzgüm ama umutluyum incir kürü yapmayı düşünüyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam Allah büyüktür
bende yeni katıldım aranıza.bende ekimin sonu gibi 12 haftalıkken bebeğin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum.doktorun verdiği süre doldu ama ben yinede 6 ay korunup öyle başlamayı düşünüyorum.
canim incir kuru nedir?
ben de bugun doktora gittim ,Filizim de yapisiklik icin baktir demisti adama soyledim ama hersey normal ,yapisiklik icin operasyon yapmak gerekiy (histereskopi) ona da simdilik gerek yok dedi, kan tahlili testi de istedim ona da gerek yok dedi, allahim ne kadar kaygisizlar yaa, bir de ben bu doktora iyi diye onceki doktorum cok ilgisiz diye gelmistim.
Doktor 6 ay daha dene hamile kalmayi,o zaman olmazsa gel diyor.
Bu deneyip te regl bekleme isi psikolojik olarak cok zor, hep acaba oluyor insanin aklinda..
Ben mi bu kadar abartiyorum,umitsizlige kapiliyorum yyoksa siz de kaygilaniyor musunuz?
olsun arkadaşım allah büyüktür dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur..bende bal tarçın çörek otu yiyorum sabah akşam aç karnına eşimede keçi boynuzu kürü başlıycam inşallah faydası olur..
inşallah canım...sen ne zaman kürtaj oldun.senindemi karnında öldü.
bende bebegimi kaybettim ve bu ikinci oldu ikiside 8 haftalıktı şimdi tekrar düşünüyorum dr. genetik test yaptırmamı söyledi ama bir yıl gecmesine ragmen ben hala korkuyorum((
arkadaşlar s.a biraz önce test yaptım.çift çizgi çıktı.galiba hamileyimmm.
ama bana 6 ay bekle daha ıyı olur dedıler.cunku rahım ancak kendını toparlıyormus.o yuzden bız beklemeyı tercıh ettık.tekrar aynı seyı yasamak ıstemıyorum.sen ne zaman kurtaj oldun.ilk bebeğinmiydi.
inşallah canım...sen ne zaman kürtaj oldun.senindemi karnında öldü.
kızlar bişey sorucam ben 26 aralıkta 8 hftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum,20 ocakta ilk adetimi gördüm aynı eskisi gibiydi... fakat dün akşam çok hafif koyu renk kanamam oldu,bu normalmi nedeni nedir bilen varmı?
selam kızlar.bişey sorucam.ben daha önce iki defa bebek kaybettim.yine hamileyim şükür.allah korusun bebeğimin kalp atışları dursa bunu ben hissedebilirmiyim.daha önce hissetmemiştim.korkuyorum.doktor kontrolüm 10 şubatta. beni bilgilendirirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?