kesin hamilesin hadi hayırlı olsun canım:)tebrikler
sağol canım.bugun doktoruma gittim kan testi istedi.ultrasonda göremedi.yarın sonuç belli olucak.hayırlısı diyorum artık.
eski kan olabilir, yada korunuyormusun döllenmede oluşan lekelenme olabilir
ben hep suni sanciyla dogum yapip hem de kurtaj oldum, bebek 23 haftalikti cunku.
Temmuz 30 da olmustum . 3 ay bekledim, simdi de hamile kalamadim henuz denememe ragmen,
cnm gecmis olsun tekrar ,senin actigin topigede yazmistim allahim acini hafifletsin ki hafifletmiski bu kadar güclüsün cok sükür allahim saglikli tekrar gebelikler nasip etsin bende 5 kere yasadim ayni aciyi benimkiler 7,8 haftalikken alindilar kalp atimlari durdugu icin allahim birdaha yasatmasinmerhabalar
öncelikle hepimiz geçmiş olsun
ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim,2 gün suni sancı verildi ve 2 Şubat ta normal doğum ardından kürtaj ile bebeğim alındı
izmitt bu hafta anne karnında ölü bebek vaka sayısı çok fazla imiş,şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz
en kısa zamanda tekrar gebe kalmak istiyorum,doktorum eşim ve bende karyotip analizleri yapılmasını istedi,bir an önce onlarıda yaptırıp sonuçları aldıktan sonra denemek istiyorum
geçmişi pek okuyamadım
bana durumlarınıdan bahsedebilir misiniz
bu arada benim ilk gebeliğim anembriyonikti,2.cisi adetimden 5 gün sonra düştü,bu 3.cüydü,ama Allah'ın dediği olur ne yapalım hayırlısı buymuş
ayrıca kan pıhtılaşmasıda var,iğnelerimide kullanıyordum,doktorumda çok şaşkın,bebeğimizin herşei çok normal gidiyordu
merhabalar
ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim,2 gün suni sancı verildi ve 2 Şubat ta normal doğum ardından kürtaj ile bebeğim alındı
izmitt bu hafta anne karnında ölü bebek vaka sayısı çok fazla imiş,şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz
en kısa zamanda tekrar gebe kalmak istiyorum,doktorum eşim ve bende karyotip analizleri yapılmasını istedi,bir an önce onlarıda yaptırıp sonuçları aldıktan sonra denemek istiyorum
geçmişi pek okuyamadım
bu arada benim ilk gebeliğim anembriyonikti,2.cisi adetimden 5 gün sonra düştü,bu 3.cüydü,ama Allah'ın dediği olur ne yapalım hayırlısı buymuş
ayrıca kan pıhtılaşmasıda var,iğnelerimide kullanıyordum,doktorumda çok şaşkın,bebeğimizin herşei çok normal gidiyordu
merhabalar
geçmişi pek okuyamadım
merhabalar
geçmişi pek okuyamadım
kan pıhtılaşması testini nasıl yaptırıcaz ya ben öle bi yerdeyim ki kimsem yok yanımda eşimden başka fazla bi yerde bilmiyorum istanbul beylikdüzü tarafında olan varmı bana iyi bi dr veya hastane söyleyebilirlermi
benimde 5 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum,3 ay evvel.şimdi istiyorum.bugün adet olmam gerekiyordu,test yaptım negatif((
moralim çok bozuk arkadaşlar.bikaç gün sonra pozitif olur muki(
Merhaba yazını sonradan gördüm bende büyükçekmecede oturuyorum.Bende kan pıhtılaşması testi yapıcam çapadan randevu almak gerekiyor.birkaç özel hastane daha yapıyormuş fakat doktorum çapa araştırma hastanesi olduğundan orayı tavsiye etti umarım yardımcı olmuşumdur canım.Ben çekmecedeki kolana gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?