Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

eski kan olabilir, yada korunuyormusun döllenmede oluşan lekelenme olabilir

sadece kürtajdan sonra 1 kutu doğum kontrol hapı içtim adet oldum 20 ocakta 24 ünde bitti,birdaha içmedim.. çok az ama tedirgin etti beni...keşke döllenme olsa ne güzel olurdu..

ben hep suni sanciyla dogum yapip hem de kurtaj oldum, bebek 23 haftalikti cunku.
Temmuz 30 da olmustum . 3 ay bekledim, simdi de hamile kalamadim henuz denememe ragmen,

kısmet canım ya kalırsın inşallah.bende temmuz 30da hamile kalmıştım.hepimizin hakkında hayırlısı...

merhabalar
öncelikle hepimiz geçmiş olsun
ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim,2 gün suni sancı verildi ve 2 Şubat ta normal doğum ardından kürtaj ile bebeğim alındı
izmitt bu hafta anne karnında ölü bebek vaka sayısı çok fazla imiş,şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz
en kısa zamanda tekrar gebe kalmak istiyorum,doktorum eşim ve bende karyotip analizleri yapılmasını istedi,bir an önce onlarıda yaptırıp sonuçları aldıktan sonra denemek istiyorum
geçmişi pek okuyamadım
bana durumlarınıdan bahsedebilir misiniz
bu arada benim ilk gebeliğim anembriyonikti,2.cisi adetimden 5 gün sonra düştü,bu 3.cüydü,ama Allah'ın dediği olur ne yapalım hayırlısı buymuş
ayrıca kan pıhtılaşmasıda var,iğnelerimide kullanıyordum,doktorumda çok şaşkın,bebeğimizin herşei çok normal gidiyordu

cnm gecmis olsun tekrar ,senin actigin topigede yazmistim allahim acini hafifletsin ki hafifletmiski bu kadar güclüsün cok sükür allahim saglikli tekrar gebelikler nasip etsin bende 5 kere yasadim ayni aciyi benimkiler 7,8 haftalikken alindilar kalp atimlari durdugu icin allahim birdaha yasatmasin

gecmis olsun canim, ben de senin gibiyim, bebege yapilan otopsi, genetik testler hersey cok normal cikti ama iste sebepsiz de olsa oluyor yapacak bir sey yok.Insallah bir an once hamile kalirsin .

sütüm geldi göğüslerim çok gerginleşti ve ağrıyor
doktorum prolaktin hormonunu düşüren bir ilaç söyledi onu aldım içtim bugünde içicem,ilaç dışında çözüm önerileriniz var mı acaba

canım okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin çok zor .dilerim enkısa zamanda sağlıklı birbebiş verir rabbim.mafoldumben

çok geçmiş olsun canım senin yaşadığın acıların bir benzerinide ben yaşadım. çok zor olduğunu biliyorum ama umudunu yitirmemelisin en azından ben öyle yapıyorum bende 3 kez düşük yaşadım iki tanesini kalp atımı durması sonucu 8. haftada kürtaj olarak kaybettim diğer bebeğimi ise 18 haftalık su kesesinin erken açılması sonucu oğlumu kaybettim senin ki gibi önce suni sancı verdiler sonra yine kürtaj oldum eşim ve ben yıkılmıştık herşey normaldi fakat gece birden ağrı ile su kesem boşaldı. her türlü incelemeyi yaptırdım bebeğimin otopsisine kadar ama birşey bulunamadı taaa ki bu son gittiğim doktorum serviks boyunu ölçene kadar normalde 30mm olması gerek boy bende şuan 18mm miş ve bu boy gebelikte daha da kısalıyormuş buda rahim ağzı yetmezliğine neden olup erken doğumlara neden oluyormuş 12-13. haftalarda rahim ağzına dikiş konularak bu engellenebiliyormuş o dönemki doktorum bana bundan hiç bahsetmemişti ve o ölçümüde yapmamıştı. birde pıhtılaşma faktörlerine baktırmalısın bunlarda etkili olabiliyor faktör 5 protrombin vs.. biraz uzun oldu ama belki sende de böyle bir durum söz konusu olabilir mutlaka kontrole gittiğinde ölçümünü yaptır en azından böyle bir durumun olup olmadığını bilirsin. sonraki gebeliğinde önlem almış olursun...tekrardan geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın bu acıları...

Son düzenleme:

Merhaba yazını sonradan gördüm bende büyükçekmecede oturuyorum.Bende kan pıhtılaşması testi yapıcam çapadan randevu almak gerekiyor.birkaç özel hastane daha yapıyormuş fakat doktorum çapa araştırma hastanesi olduğundan orayı tavsiye etti umarım yardımcı olmuşumdur canım.Ben çekmecedeki kolana gidiyorum

ben ist. da değilim ama şunu söyleyebilirim

üniverite hastanesi/ tıp fakulteleri bu testleri ücretsiz yapır

özelde ise doğal olarak paralı 200/300 ve yer yer 1000lira ya kadar istiyorlar!!!!!

benimde 5 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum,3 ay evvel.şimdi istiyorum.bugün adet olmam gerekiyordu,test yaptım negatif((
moralim çok bozuk arkadaşlar.bikaç gün sonra pozitif olur muki(

:roflol::1rolleyes:
benimde 5 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum,3 ay evvel.şimdi istiyorum.bugün adet olmam gerekiyordu,test yaptım negatif((
moralim çok bozuk arkadaşlar.bikaç gün sonra pozitif olur muki(

Üzülme canım biraz bekle bakalım bende hamile olduğum halde tek çizgi bile çıkmadı

umutsuzluğ KApılma hemen İnşallah güzel haberlerini alırız

geçmiş olsun arkadaşım .aynı şekilde bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.o minik kalbi durmuştu bugün tam 1 ay oldu dayanıcak gücüm akacak gözyaşım kalmadı..doktorumuz 2 ay korunmamızın iyi olacağını söledi kan pıhtılaşma tahlillerimi yaptık yarın sonuçları çıkıcak bakalım hayırlısı hepimiz için..günlerin bian önce geçmesi için dua ediyorum allah hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun..

slm kızlar benim bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu yani korunma süremiz sona erdi yarın kan tahlilerimin sonucun alıcam umarım güzel haberler alırım buna çok ihtiyacım var .Yeşimpk35 arkadaşım sana da geçmiş olsun .Bilirim zordur ama hayat herzaman keşke hep istediğimiz gibi gitse umarım bizlerinde birgün sağlıklı bebişleri olur.

elfy senin bebeğin ne kadardı sorun neydi bilgi verirsen sevinirim hangi tahlilleri istedi doktorun ???

tşk ederim kolan hastanesini duydum ama gidemedim hatta servisleri falanda var nasıl orası tavsiye ediyo musun bi kaç gün içerisinde kontrole gidicem ben medilife gidiyorum ama degiştirebilirim bi türlü tatmin olamıyorum tekrar tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…