Merhabalar,benim ilk gebeliğimde boş gebelik teşhisi koydular.4.haftadaydı bebek oluşmadı.bizim için yıkım oldu.şaşkınlık,heyecan ve üzüntü üç duyguyu peşpeşe yaşadım maalesef.Bu sene yine hamile kaldığımı duyduğumda dünyalar benim olmuştu ama hep bir korku vardı ilki gibi olursa diye ilk 6 haftayı nasıl atlattım anlatamam.tam herşey yolunda gidiyor bebeğimin kalp atışlarını bile duymuştum 7.ci haftada.dr um 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 9 haftalıkken kalp atışları durmuş dedi.yıkıldık eşimle orda.3 dr daha gezdim son bir umut hep dua ettim inş. yanılıyorlardır diye ama en sonunda kürtajla aldılar cuma günü hala kimsenin tlf nlarını açamıyorum.beni en çok yıkan insanların sorgulaması.Her sorulduğunda daha yıkılıyorum.eşimle birbirimize belli etmeden üzüntümüzü yaşamaya çalışıyoruz.en çok üzüldüğüm şey ise eşim bir dahakine sana daha iyi bakarım üzülme demesiydi.o haketmiyordu bu üzüntüyü.Tekrar hamile kalmadüşüncesinden korkuyorum şimdi her hamilelikte aşmam gereken basamak sayısı artıyor sanki.Neden kaynaklı olduğu konusunda kendimi suçlayıp duruyorum devamlı allahım bi daha yaşatmaz inş.allahım isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
geçmiş olsun arkadaşım .aynı şekilde bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.o minik kalbi durmuştu bugün tam 1 ay oldu dayanıcak gücüm akacak gözyaşım kalmadı..doktorumuz 2 ay korunmamızın iyi olacağını söledi kan pıhtılaşma tahlillerimi yaptık yarın sonuçları çıkıcak bakalım hayırlısı hepimiz için..günlerin bian önce geçmesi için dua ediyorum allah hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun..
geçmiş olsun arkadaşım .aynı şekilde bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.o minik kalbi durmuştu bugün tam 1 ay oldu dayanıcak gücüm akacak gözyaşım kalmadı..doktorumuz 2 ay korunmamızın iyi olacağını söledi kan pıhtılaşma tahlillerimi yaptık yarın sonuçları çıkıcak bakalım hayırlısı hepimiz için..günlerin bian önce geçmesi için dua ediyorum allah hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun..
merhabalar
öncelikle hepimiz geçmiş olsun
ben de 20 haftalık bebeğimi kaybettim,2 gün suni sancı verildi ve 2 Şubat ta normal doğum ardından kürtaj ile bebeğim alındı
izmitt bu hafta anne karnında ölü bebek vaka sayısı çok fazla imiş,şimdi patoloji sonucunu bekliyoruz
en kısa zamanda tekrar gebe kalmak istiyorum,doktorum eşim ve bende karyotip analizleri yapılmasını istedi,bir an önce onlarıda yaptırıp sonuçları aldıktan sonra denemek istiyorum
geçmişi pek okuyamadım
bana durumlarınıdan bahsedebilir misiniz
bu arada benim ilk gebeliğim anembriyonikti,2.cisi adetimden 5 gün sonra düştü,bu 3.cüydü,ama Allah'ın dediği olur ne yapalım hayırlısı buymuş
ayrıca kan pıhtılaşmasıda var,iğnelerimide kullanıyordum,doktorumda çok şaşkın,bebeğimizin herşei çok normal gidiyordu
slm kızlar benim bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu yani korunma süremiz sona erdi yarın kan tahlilerimin sonucun alıcam umarım güzel haberler alırım buna çok ihtiyacım var .Yeşimpk35 arkadaşım sana da geçmiş olsun .Bilirim zordur ama hayat herzaman keşke hep istediğimiz gibi gitse umarım bizlerinde birgün sağlıklı bebişleri olur.
Merhabalar,benim ilk gebeliğimde boş gebelik teşhisi koydular.4.haftadaydı bebek oluşmadı.bizim için yıkım oldu.şaşkınlık,heyecan ve üzüntü üç duyguyu peşpeşe yaşadım maalesef.Bu sene yine hamile kaldığımı duyduğumda dünyalar benim olmuştu ama hep bir korku vardı ilki gibi olursa diye ilk 6 haftayı nasıl atlattım anlatamam.tam herşey yolunda gidiyor bebeğimin kalp atışlarını bile duymuştum 7.ci haftada.dr um 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 9 haftalıkken kalp atışları durmuş dedi.yıkıldık eşimle orda.3 dr daha gezdim son bir umut hep dua ettim inş. yanılıyorlardır diye ama en sonunda kürtajla aldılar cuma günü hala kimsenin tlf nlarını açamıyorum.beni en çok yıkan insanların sorgulaması.Her sorulduğunda daha yıkılıyorum.eşimle birbirimize belli etmeden üzüntümüzü yaşamaya çalışıyoruz.en çok üzüldüğüm şey ise eşim bir dahakine sana daha iyi bakarım üzülme demesiydi.o haketmiyordu bu üzüntüyü.Tekrar hamile kalmadüşüncesinden korkuyorum şimdi her hamilelikte aşmam gereken basamak sayısı artıyor sanki.Neden kaynaklı olduğu konusunda kendimi suçlayıp duruyorum devamlı allahım bi daha yaşatmaz inş.allahım isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Bu acıyı yaŞayan anneler İnŞallah bİr daha bÖle acılar yaŞamaz tek duam bu
buacıyı yaŞamayan bİlmez arkadaŞlar ben 2008 yılında 8 hafta 5 gÜnlÜk (bana gÖre 12 haftalık olması gerekİyordu bİlmeden 3 haftada ÖlÜ olarak taŞımıŞım İÇİmde kuzumu) İlk bebeĞİmİ kaybettİm 6 ay bekledİm tekrar hamİle kalmak İÇİn bİraz daha dİnlensİn vÜcut dİye saĞlıklı besleneyİm hazırlayayım bedenİmİ dİye aslında o kadar beklemene gerek yok demİŞtİ doktorlar sonra tekrar hamİle kaldım 28. Haftaya kadar yaŞadı bebeĞİm ama ne zorluklarla İlk 3 ya dÜŞtÜ dÜŞecek sonrasında da kalp hastası olduĞu ortaya Çıktı kalbİ durdu duracak dİye bekledİk kısacası Çok zorlu bİ bekleyİŞtİ tabİ cu arada cvs vs herŞey yapıldı genlerle İlgİlİ problem varmı dİye hİÇbİrŞey Çıkmadı tamda doktorların dedİĞİ gİbİ oldu 27. Haftaya kadar gelİŞİmİnde problem olmaz ama sonrasında gelİŞİmİ durur demİŞlerdİ. (bu bebeĞİ tahlİye edelİm demİŞlerdİ 3. Ayından İtİbaren her gİdİŞİmde aldırmaya karar verdİnmİ kÜrtajla halledelİm daha bÜyÜmeden vs vs bana canından vazgeÇ dİyolardı dÜŞÜnsenİze) bebeĞİm 27 haftadan İtİbaren kıpırdamamaya baŞladı hİÇ oynamıyordu acaba dedİm onu kaybettİm dİye dÜŞÜndÜm hemen hastaneye attım kendİmİ yaŞıyomu dİye sordum doktor yaŞamak denİrse evet ama dedİ Çok hasta dedİ gel kendİnede bu bebeĞede ezİyet etme dedİ bende hayır dedİm bu zamana kadar dayandım onu bana rabbİm verdİ bana dÜŞmez onu ÖldÜrme kararı dedİm yapamam dedİm yapmadımda ama hep rabbİm bu kararı bana bırakma dİye dua ettİm dÜŞÜnsenİze bİr annenİn allahım hasta olacaksa acı Çekecekse al bu bebeĞİ demesİ kadar kÖtÜ bİŞİ varmıdır bu hayatta 28 hafta boyunca hergÜn aĞladım ve sonunda 28 haftalıkken karnımda ÖldÜ bebeĞİm normal doĞum yaptım neredeyse 3 gÜn sÜrdÜ Çok acı Çektİm Çok sancı Çektİm İstersen hemen sezeryanla alalım dedİ doktoe ama ben onuda İstemedİm Şansımı azaltmak İstemedİm ÇÜnkÜ keŞke bİr o kadar Çekseydİmde kucaĞımda olsaydı bebeĞİm ama bunuda atlattık eŞİmİn ve aİlemİn desteĞİyle tam olarak deĞİl tabİ psİkolojİk olarak hala gÖÇÜk durumdayım toparlayamadım
martta bİr sene olacak bebeĞİmİ kaybedelİ ve Şİmdİ tekrar hamİlelİk dÜŞÜnÜyorum rabbİm kısmet ederse ama bu seferde baŞka korkular sardı benİ hamİle kalamayacaĞımı dÜŞÜnÜyorum ÇÜnkÜ dİĞer İkİ gebelİĞİmde İlk ay korunmayı bıraktım İkİncİ ay hemen hamİle kalmıŞtım ama bu sefer dÖrt aydır denİyorum olmuyo bu ay yİne beklİyorum 15 gÜn var adet olmama
bu acı o kadar aĞır bİr acıkİ kİmse yaŞamasın İnŞ rabbİm dÜŞmanımın baŞına bİle vermesİn
çok geçmiş olsun arkadaşım sakın öyle düşünme sonuçta 2 kez sorunsuz gebe kalabilmişsin..bendede aynı korku var ama ben bi 8 ay deneyip gebe kalmıştım,düşünüyorumda biz birazda şanslı şanssızlardanızallah inşallah verecek bebişlerimizi..moralini sakın bozma..
çok sağol canım çok teşekkür ederim gerçektende hem şanslıyız hemde şanssızlardanız dediğin gibi ama elimde değil moral bozmaamk bekliyorum bakalım inşallah bu ay güzel haberler veririm sizlere
sizlerdende güzel haberler bekliyorum Rabbim aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?