Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Merhabalar,benim ilk gebeliğimde boş gebelik teşhisi koydular.4.haftadaydı bebek oluşmadı.bizim için yıkım oldu.şaşkınlık,heyecan ve üzüntü üç duyguyu peşpeşe yaşadım maalesef.Bu sene yine hamile kaldığımı duyduğumda dünyalar benim olmuştu ama hep bir korku vardı ilki gibi olursa diye ilk 6 haftayı nasıl atlattım anlatamam.tam herşey yolunda gidiyor bebeğimin kalp atışlarını bile duymuştum 7.ci haftada.dr um 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 9 haftalıkken kalp atışları durmuş dedi.yıkıldık eşimle orda.3 dr daha gezdim son bir umut hep dua ettim inş. yanılıyorlardır diye ama en sonunda kürtajla aldılar cuma günü hala kimsenin tlf nlarını açamıyorum.beni en çok yıkan insanların sorgulaması.Her sorulduğunda daha yıkılıyorum.eşimle birbirimize belli etmeden üzüntümüzü yaşamaya çalışıyoruz.en çok üzüldüğüm şey ise eşim bir dahakine sana daha iyi bakarım üzülme demesiydi.o haketmiyordu bu üzüntüyü.Tekrar hamile kalmadüşüncesinden korkuyorum şimdi her hamilelikte aşmam gereken basamak sayısı artıyor sanki.Neden kaynaklı olduğu konusunda kendimi suçlayıp duruyorum devamlı allahım bi daha yaşatmaz inş.allahım isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

çok geçmiş olsun arkadaşım...rabbim bir daha yaşatmaz inşallah...araştırma falan istemedimi dr lar neden oluyormuş diye...

geçmiş olsun canım bu kan pıhtılaşma testinin tam olarak adını bana verebilirmisin bende yaptırmayı düşünüyorumda..

çok teşekkür ederim inş. kimse bi daha yaşatmaz dr genetiğimize baktırmamızı istedi.daha çok yeni olduğu için daha gitmedik.cesaretimi toplar toplamaz gideceğim inş. bişey çıkmaz normal çıkar herşey.

aynı benim gibisin bende 1,5 ay oldu unutamıyorum,cok özlüyorum,artık akacak gözyasım kalmadı. yarın doktora gidicem kan pıhtılaşma testleri yapılacak, insallah ii haberlerle dönerim ama sanmıyorum çünkü 2 defa bebeklerim karnımda öldü. ben dayanamıyorum hemen hamile kalmak istiyorum. bana da doktorum 2 ay dedi inşallah hamile kalırım hemen. ve inşallah Allahım benim gibi isteyen herkese bebiş nasip eder.inşallah

Bu acıyı yaŞayan anneler ınŞallah bır daha bÖle acılar yaŞamaz tek duam bu
buacıyı yaŞamayan bılmez arkadaŞlar ben 2008 yılında 8 hafta 5 gÜnlÜk (bana gÖre 12 haftalık olması gerekıyordu bılmeden 3 haftada ÖlÜ olarak taŞımıŞım ıÇımde kuzumu) ılk bebeĞımı kaybettım 6 ay bekledım tekrar hamıle kalmak ıÇın bıraz daha dınlensın vÜcut dıye saĞlıklı besleneyım hazırlayayım bedenımı dıye aslında o kadar beklemene gerek yok demıŞtı doktorlar sonra tekrar hamıle kaldım 28. Haftaya kadar yaŞadı bebeĞım ama ne zorluklarla ılk 3 ya dÜŞtÜ dÜŞecek sonrasında da kalp hastası olduĞu ortaya Çıktı kalbı durdu duracak dıye bekledık kısacası Çok zorlu bı bekleyıŞtı tabı cu arada cvs vs herŞey yapıldı genlerle ılgılı problem varmı dıye hıÇbırŞey Çıkmadı tamda doktorların dedıĞı gıbı oldu 27. Haftaya kadar gelıŞımınde problem olmaz ama sonrasında gelıŞımı durur demıŞlerdı. (bu bebeĞı tahlıye edelım demıŞlerdı 3. Ayından ıtıbaren her gıdıŞımde aldırmaya karar verdınmı kÜrtajla halledelım daha bÜyÜmeden vs vs bana canından vazgeÇ dıyolardı dÜŞÜnsenıze) bebeĞım 27 haftadan ıtıbaren kıpırdamamaya baŞladı hıÇ oynamıyordu acaba dedım onu kaybettım dıye dÜŞÜndÜm hemen hastaneye attım kendımı yaŞıyomu dıye sordum doktor yaŞamak denırse evet ama dedı Çok hasta dedı gel kendınede bu bebeĞede ezıyet etme dedı bende hayır dedım bu zamana kadar dayandım onu bana rabbım verdı bana dÜŞmez onu ÖldÜrme kararı dedım yapamam dedım yapmadımda ama hep rabbım bu kararı bana bırakma dıye dua ettım dÜŞÜnsenıze bır annenın allahım hasta olacaksa acı Çekecekse al bu bebeĞı demesı kadar kÖtÜ bıŞı varmıdır bu hayatta 28 hafta boyunca hergÜn aĞladım ve sonunda 28 haftalıkken karnımda ÖldÜ bebeĞım normal doĞum yaptım neredeyse 3 gÜn sÜrdÜ Çok acı Çektım Çok sancı Çektım ıstersen hemen sezeryanla alalım dedı doktoe ama ben onuda ıstemedım Şansımı azaltmak ıstemedım ÇÜnkÜ keŞke bır o kadar Çekseydımde kucaĞımda olsaydı bebeĞım ama bunuda atlattık eŞımın ve aılemın desteĞıyle tam olarak deĞıl tabı psıkolojık olarak hala gÖÇÜk durumdayım toparlayamadım
martta bır sene olacak bebeĞımı kaybedelı ve Şımdı tekrar hamılelık dÜŞÜnÜyorum rabbım kısmet ederse ama bu seferde baŞka korkular sardı benı hamıle kalamayacaĞımı dÜŞÜnÜyorum ÇÜnkÜ dıĞer ıkı gebelıĞımde ılk ay korunmayı bıraktım ıkıncı ay hemen hamıle kalmıŞtım ama bu sefer dÖrt aydır denıyorum olmuyo bu ay yıne beklıyorum 15 gÜn var adet olmama
bu acı o kadar aĞır bır acıkı kımse yaŞamasın ınŞ rabbım dÜŞmanımın baŞına bıle vermesın

1985 H seni çok iyi anlıyorum,çünkü bende 20 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim,20 saat sancı çekip ancak doğurabildim,ama Allah diyorum demek ki bizden daha çok seviyormuş ki hemen yanına aldı,meleklerimiz cennette bizi bekliyorlar,Allah doğru ve hayırlı zamanda evlat sahibi olmamızı sağlayacaktır.Benim de ilk gebeliğim anembriyonikti 6+4 de küretaj olmuştum,ama bende kan pıhtılaşması sorunuda var,gerçi iğne ile gebeliğini devam ettirebiliyorsun ama kısmet olmadı işte ne yapalım
Allah bizlere ve eşlerimize sağlık versin,meleklerimiz gelir kollarımıza

geçmiş olsun denden inşallah allah yaralarımızı sağlık bebeklerle saracak..unutacağız bu günleri..

geçmiş olsun arkadaşım aynı şekilde benimde oldu 26 aralıkta gitti bebişim bende testlerimi yaptırdım şimdiye kadar tahliller temiz sadece mthfr diye tahlil 1 ay sonra dediler onuda şubat sonu alıcaz..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah ..

geçmiş olsun canım inşallah sonuçların güzeldir...

geçmiş olsun amentes bende 3 dr gittim hatta doppler bile yaptırdım ama malesef..inşallah canım hepimize dua ediyorum..

çok geçmiş olsun arkadaşım sakın öyle düşünme sonuçta 2 kez sorunsuz gebe kalabilmişsin..bendede aynı korku var ama ben bi 8 ay deneyip gebe kalmıştım,düşünüyorumda biz birazda şanslı şanssızlardanız allah inşallah verecek bebişlerimizi..moralini sakın bozma..

çok sağol canım çok teşekkür ederim gerçektende hem şanslıyız hemde şanssızlardanız dediğin gibi ama elimde değil moral bozmaamk bekliyorum bakalım inşallah bu ay güzel haberler veririm sizlere
sizlerdende güzel haberler bekliyorum Rabbim aratmasın inşallah

bende nedense bekliyorum bu ay ilk defa denedik ama umut işte,sanki var gibi ama biliyorum psikolojik durmak yok napalım olmazsa birdahaki ay tekrar deniycez.ama şu adet olunca lavaboda görünce ağlayasım geliyor benimde valla...inşallah bizede moral olursun ne güzel...amin amin aminnn hepimizin birden olsuunn inşallahhh:Saruboceq:

canım o kadar zor bi bekleyişki bu anlatamam sana öleymiş yani benim hep ilk ay olmazdı ikinci ay hamile kalırdım daha doğrusu ikisindede öle olmuştu
bide demişsinya var gibi hisseyiroum neler hissediyorsun biraz anlatabilir misin? bende öle hissediyorum acabamı diyorum sanki kasıklarımda ağrılar vs var elimden geleni yapıyorum ovulasyon gününüde beklemiyorum hiç adetim biter bitmez korunmayı bırakıyorum ovulasyon günlerinde ağırlık veriyorum ilişki ye girme konusunda çok özür dileyerek söylüyorum bunları kusura bakmayın ama ne bilim olmayınca olmuyo demekki vakti var Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah diye dua ediyorum

bu ay bir arkadaşımdan çok güzel bir haber aldım oda hamiş oda deniyordu birkaç aydır aynı durumdaydık yani ama çok şükür o bu hamilelik haberini aldı şimdi sabırsızlıkla benden haber bekliyo inşallah bende güzel haberler vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…