geçmiş olsun canım bu kan pıhtılaşma testinin tam olarak adını bana verebilirmisin bende yaptırmayı düşünüyorumda..[/QUOTE arkadaşım tam olarak bilmiyorum elimdeki kağıtlarda KOAGÜLASYON ve SPESİFİK KOAGÜLASYON yazıyodu yardımcı olabilmişimdir umarım..
bugün adetimin geciken 3.günü test yaptım gene negatif.((((((((((( ben normalde 28-29 günde bir adet olurdum.geçen ay ve bu ay 31 gün oldu.adetim gecikmezdi bu kadar.yoksa yumurtlamıyo muyum ( çok kötüyüm yaaa,adet olsam bari de bitse bu stress odfffffffffffffffffff
offffffffffffff
geçmiş olsun canım bu kan pıhtılaşma testinin tam olarak adını bana verebilirmisin bende yaptırmayı düşünüyorumda..[/QUOTE arkadaşım tam olarak bilmiyorum elimdeki kağıtlarda KOAGÜLASYON ve SPESİFİK KOAGÜLASYON yazıyodu yardımcı olabilmişimdir umarım..
teşekkürler canım...
canım o kadar zor bi bekleyişki bu anlatamam sana öleymiş yani benim hep ilk ay olmazdı ikinci ay hamile kalırdım daha doğrusu ikisindede öle olmuştu
bide demişsinya var gibi hisseyiroum neler hissediyorsun biraz anlatabilir misin? bende öle hissediyorum acabamı diyorum sanki kasıklarımda ağrılar vs var elimden geleni yapıyorum ovulasyon gününüde beklemiyorum hiç adetim biter bitmez korunmayı bırakıyorum ovulasyon günlerinde ağırlık veriyorum ilişki ye girme konusunda çok özür dileyerek söylüyorum bunları kusura bakmayın ama ne bilim olmayınca olmuyo demekki vakti var Rabbim uygun zamanda nasip etsin inşallah diye dua ediyorum
saol cnm inş hamileyimdir ya inş ama sannmıorumm(
bugün adetimin geciken 3.günü test yaptım gene negatif.((((((((((( ben normalde 28-29 günde bir adet olurdum.geçen ay ve bu ay 31 gün oldu.adetim gecikmezdi bu kadar.yoksa yumurtlamıyo muyum ( çok kötüyüm yaaa,adet olsam bari de bitse bu stress odfffffffffffffffffff
merhaba cnm benim tam 4 kez karnimda kalbi durdu bebeklerimin bir tanede düsük yasadim karnimda ölenleri ben artik okadar tecrube kazandimki sanirim hislerimle ,zaten degisik bi bulantiyla,rahmin hafif hafif özellikle otururken batmasiyla anliyordum ins birdaha yasamam rabbim yasamis arkadaslarada göstermesin birdaha ins :Saruboceq:bebeği karnında ölen anne adayları acaba hiç belirtisi olmadımı ağrı sızı sancı gibi birşeyler...
merhaba cnm benim tam 4 kez karnimda kalbi durdu bebeklerimin bir tanede düsük yasadim karnimda ölenleri ben artik okadar tecrube kazandimki sanirim hislerimle ,zaten degisik bi bulantiyla,rahmin hafif hafif özellikle otururken batmasiyla anliyordum ins birdaha yasamam rabbim yasamis arkadaslarada göstermesin birdaha ins :Saruboceq:
merhaba cnm sagol evet ben yaptirdim test 4 düsüge kadar biseyim yok denildi 5.ye hamile kalmadan yine arastirildi kan pihtilasmasi oldugu söylendi aspirin kullandim önleyici olarak ama faydasi olmadi yine karnimda öldü 1 ay önce ise kan pihtilasmasi olmadigi pko (yumurtalik kisti) oldugum anlasildi testlere göre bebeklerin bu yüzden ölüyor denildi kansekerim yüksek oldugu icinmis bu simdi seker ilaci kullaniyorum 2 ay sonra ins hamile kalabilecegim allahim hayirlisiyla ins verirse senin sorunun nedir cnm ??:teselli:canım sanada çok geçmiş olsun sen testler yaptırmadın mı.pıhtılaşma falan mı var acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?