Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

bugün adetimin geciken 3.günü test yaptım gene negatif.((((((((((( ben normalde 28-29 günde bir adet olurdum.geçen ay ve bu ay 31 gün oldu.adetim gecikmezdi bu kadar.yoksa yumurtlamıyo muyum( çok kötüyüm yaaa,adet olsam bari de bitse bu stress odfffffffffffffffffff

bugün adetimin geciken 3.günü test yaptım gene negatif.((((((((((( ben normalde 28-29 günde bir adet olurdum.geçen ay ve bu ay 31 gün oldu.adetim gecikmezdi bu kadar.yoksa yumurtlamıyo muyum( çok kötüyüm yaaa,adet olsam bari de bitse bu stress odfffffffffffffffffff
offffffffffffff

üzülme arkadaşım ben giden bebeğimde 3.günden 6.güne kadar toplam 6 test yaptım hepsi negatifti hassas test bile almıştım hatta..bozma moralini.7.gün nöbetçiydim hastanede son bi bakim dedim pozitif ti inanamamıştık..inşallah hamişsindir..

ya benimki psikolojiktir muhtemelende,ne bilim 2 gündür sabah dişlerimi fırçalayamıyorum midem bulanıyo,arada sağ kasığıma sancı giriyo(bu diğerindede ara ara olmuştu)iştahım felaket açıldı hemen acıkıyorum ve sık idrara çıkıyorum.aklımdan çıkaramıyorum ya acaba acaba diye mafoldumben inşallah canım bende dua ediyorum tüm bekleyenlere varsın allahım..

Rabbim hepimize sabir versin.umudumuzu kaybetmeyelim insallah bir daha ayni seyleri yasamayiz hiç birimiz Saglikli hayirli evlatlar nasip olsun herseyde bir hayir vardir arkadasin dedigi gibi vakti gelmemis bizim bebislerinde sabir diyorum ama bende çok sabirsizim:)uyuyamaz oldum stresten Allah herkesin golündeki muradini versin ins.bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

saol cnm inş hamileyimdir ya inş ama sannmıorumm (

inşallah canım,çıkmıştım ben şimdi gördüm mesajını daha günüme var benim psikolojiktir diyorum...gülme bana amakomşu teyzem var yaşlı bana şu karbonat testini yaptı sende bi denesen?temiz bir kaba sabah ilk idrarından koyuyosun üzerine karbonat döktü dibe çökerse negatif köpürürse pozitif dedi.çok inanmadım ama sende bi dene bana yaz..umut işte

:lepi:
Canım üzülme yılmak yok bende 6 ay sonra çalışmalara başlıcam.Üzülme tatlım iyi haberler alıcaz bu topikten inşallah.Moral çok önemli ben kendimi toparlamaya çalıştım yavrum gideli 40 gün oldu.Biz ii olalım ki kardeşini en kısa zamanda göndersin bize kuzularımız.:lepi:

eylemmm gerek kalmadı teste filan adet oldum bugün bebek deneyeli 2 ay oldu,kürtaj olalı 4 ay. bu ay çalışmalara devam edicez artık.benim ilk düşen bebeğim ilk denememde hamöile kalmıştım.o yüzden bu kadar hayal kırıklıgı yaşıuyorum.napalım hayırlısı hee bide 10 aralık 11 0cak 12 şubat ovalasyon ne zaman olur acaba.nasıl bi yol izlesemm bilmiorummm üffffffffff

canım olsun üzülme eminim 4-5güne kalmaz bende yaşıycam aynı şeyi,gebelik.org dan hesaplayabilirsin yumurtlama zamanını birde adetin ilk günü dahil 17 sayın diyodu başka bi topicte 28.i oluyo galiba ama sen 25 inden başla ayın 5 ine kadar falan belli olmuyo bazen..inşallah martta oluruz..

oradaki hesaplamalara pek güvenilir değil sağol tşk edrim inşallah marta olur zaten evlilik yıl dönümüm de müjdeyi veririm

bebeği karnında ölen anne adayları acaba hiç belirtisi olmadımı ağrı sızı sancı gibi birşeyler...

bebeği karnında ölen anne adayları acaba hiç belirtisi olmadımı ağrı sızı sancı gibi birşeyler...
merhaba cnm benim tam 4 kez karnimda kalbi durdu bebeklerimin bir tanede düsük yasadim karnimda ölenleri ben artik okadar tecrube kazandimki sanirim hislerimle ,zaten degisik bi bulantiyla,rahmin hafif hafif özellikle otururken batmasiyla anliyordum ins birdaha yasamam rabbim yasamis arkadaslarada göstermesin birdaha ins :Saruboceq:

canım sanada çok geçmiş olsun sen testler yaptırmadın mı.pıhtılaşma falan mı var acabaa

arkadaşlar benim ilk bebeğim 10 haftalıkken kalbinin durması sonucu alındı.Burda okuduklarım sonucu acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye merak ettim.Kendi doktoruma sordu 2 veya 3 kez aynı durum olursa istiyorum dedi.Sonra çapayı aradım çapada önce kadın doğuncuya muayne olmak gerekiyormuş ama 2 kez aynı durum olmadıkça bakmıyorlarmış.Çünkü ilk böyle bir durum yaşayıp 2.hamileliği sorunsuz yaşayan çok kişi varmış.Bende erteledim bu test olayını 2ay sonra 6 ay doluyor çalışmalara başlıyacam umarım bir sorunla karşılaşmam.

canım sanada çok geçmiş olsun sen testler yaptırmadın mı.pıhtılaşma falan mı var acabaa
merhaba cnm sagol evet ben yaptirdim test 4 düsüge kadar biseyim yok denildi 5.ye hamile kalmadan yine arastirildi kan pihtilasmasi oldugu söylendi aspirin kullandim önleyici olarak ama faydasi olmadi yine karnimda öldü 1 ay önce ise kan pihtilasmasi olmadigi pko (yumurtalik kisti) oldugum anlasildi testlere göre bebeklerin bu yüzden ölüyor denildi kansekerim yüksek oldugu icinmis bu simdi seker ilaci kullaniyorum 2 ay sonra ins hamile kalabilecegim allahim hayirlisiyla ins verirse senin sorunun nedir cnm ??:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…