bebeği karnında ölen anne adayları acaba hiç belirtisi olmadımı ağrı sızı sancı gibi birşeyler...
arkadaşlar benim ilk bebeğim 10 haftalıkken kalbinin durması sonucu alındı.Burda okuduklarım sonucu acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye merak ettim.Kendi doktoruma sordu 2 veya 3 kez aynı durum olursa istiyorum dedi.Sonra çapayı aradım çapada önce kadın doğuncuya muayne olmak gerekiyormuş ama 2 kez aynı durum olmadıkça bakmıyorlarmış.Çünkü ilk böyle bir durum yaşayıp 2.hamileliği sorunsuz yaşayan çok kişi varmış.Bende erteledim bu test olayını 2ay sonra 6 ay doluyor çalışmalara başlıyacam umarım bir sorunla karşılaşmam.
merhaba cnm sagol evet ben yaptirdim test 4 düsüge kadar biseyim yok denildi 5.ye hamile kalmadan yine arastirildi kan pihtilasmasi oldugu söylendi aspirin kullandim önleyici olarak ama faydasi olmadi yine karnimda öldü 1 ay önce ise kan pihtilasmasi olmadigi pko (yumurtalik kisti) oldugum anlasildi testlere göre bebeklerin bu yüzden ölüyor denildi kansekerim yüksek oldugu icinmis bu simdi seker ilaci kullaniyorum 2 ay sonra ins hamile kalabilecegim allahim hayirlisiyla ins verirse senin sorunun nedir cnm ??:teselli:
herkese tek tek geçmiş olsun. baştan sona okudum yazdıklarınızı. sabretmek çok zor ama yapılabilecek başka hiçbir şey yok.
10+4 günlük hamileyim ve son bir haftadır içimde sürekli bir sıkıntı var ya bebeğimin kalbi durduysa diye. sağlık konusunda hiçbir sorunum yok ama ilk hamileliğim olduğu için karşıma ne çıkar bilemiyorum. En son 3 hafta önce gittim doktor ve şu ana kadar 3 kez ulrasona girdik. hiçbir problem yok şimdilik. Düşünmemeye çalışsam da sürekli bir aksilik olacağı duygusunu içimden atamıyorum. Çarşamba günü kontrole kadar zor sabrediyorum.
Öğrenmek istediğim; bebeğin kalbi durunca bir şey hissedip hissetmediğiniz. Yani çok okudum, hamilelik belirtileri azalmaya başlayabilirmiş ama aynı şekilde devam edenler de var. ayrıca benden de bir ton kal alıp test yapmışlardı 3 hafta önce hiçbir sorun çıkmadı eğer bir sorun olsa bu kan testlerinden herhangi bir şey anlayabilirler miydi?
Psikolojimi bozmak istemiyorum ama hayatta her şey gelebilir insanın başına ve en duygusal olduğumuz zamanda kayıp yaşamak gerçekten çok zor. Başka kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum, yani yaşayanlardan başka.
Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Ben bu ay hamileyim sanıyorum.ama çokda kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü bundan önceki aylardada böle hissetmiştim. Her seferinde kasıklarımda ağrı oluyo adet başlayacağının habercisimi hamilelikten mi bilmiyorum bu sefer anlayamıyorum. Bu yüzden soruyorum hamile olduğunu hissedenler nasıl hissediyor diye birde 10 gün var detime teswt yapsam belli olmayacak eminim ama bi taraftanda süreklitest yapmak istiyorum. Hanımlar bu 10 gün nasıl geçecek normalde korunsam öle çabuk gelirki adet dönemim ne zana geçtida hastalandım derdim şimdi beklediğim için sanırım bi türlü geçmek bilmiyo zaman bide çok kafana takma olmaz diyenler varya kafana takmadanda olmuyoki istiyorsan istiyorsundur bunun önüne geçebileniniz var mı aranızda
herkese tek tek geçmiş olsun. baştan sona okudum yazdıklarınızı. sabretmek çok zor ama yapılabilecek başka hiçbir şey yok.
10+4 günlük hamileyim ve son bir haftadır içimde sürekli bir sıkıntı var ya bebeğimin kalbi durduysa diye. sağlık konusunda hiçbir sorunum yok ama ilk hamileliğim olduğu için karşıma ne çıkar bilemiyorum. En son 3 hafta önce gittim doktor ve şu ana kadar 3 kez ulrasona girdik. hiçbir problem yok şimdilik. Düşünmemeye çalışsam da sürekli bir aksilik olacağı duygusunu içimden atamıyorum. Çarşamba günü kontrole kadar zor sabrediyorum.
Öğrenmek istediğim; bebeğin kalbi durunca bir şey hissedip hissetmediğiniz. Yani çok okudum, hamilelik belirtileri azalmaya başlayabilirmiş ama aynı şekilde devam edenler de var. ayrıca benden de bir ton kal alıp test yapmışlardı 3 hafta önce hiçbir sorun çıkmadı eğer bir sorun olsa bu kan testlerinden herhangi bir şey anlayabilirler miydi?
Psikolojimi bozmak istemiyorum ama hayatta her şey gelebilir insanın başına ve en duygusal olduğumuz zamanda kayıp yaşamak gerçekten çok zor. Başka kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum, yani yaşayanlardan başka.
benimde tüm belirtiler kayboldu kürtajdan sonra hatta bugün bugün adet olmam lazımdı hiçbişey yok..keşke olsada hamilemiyim desem bikaç gün sık idrara çıktım kasığımağrıdı geçen hafta suan oda normal sanki..memişlerde hiiiç bişey yok....
inşallaaah hamile haberini alırız canım.
benimde yarın adet günüm benimde kasık ağrım oldu bide belimde ağrıo benim.göğüslerde bişi yok.
test yaptın mı hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?