Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

malesef dr lar böyle bir yol izliyorlar...sana nacizane tavsiyem özelde bu tahlilleri yaptır arkadaşım bile bile lades deme ...bir daha canın yanmasın...

eylül aynen yasemine katılıorum.bana da öle diye diye 3 bebek kaybettirdiler.
testlerini hiç düşünmeden ertelemeden yaptır.

testleri yaptırana kadar sende bişi yok diolar zaten
üşeniolar mı işkence mi çektirmek istiolar anlamadım kiii bu doktorları.
canım kan pıhtılaşma testin de pıhtılaşma çıktı mı.
önce pıhtılaşma var demişler sonra yok demişler anladığım kadarıyla.neye göre sölediler.
testte varsa vardır yoksa yoktur.neye göre konuştu acaba.
bende coraspin kullanmıştım ama yetmedi.iğne başlıcaz hamile kalınca.
3 tanede ben kaybettim canım

Ben bu ay hamileyim sanıyorum.ama çokda kaptırmak istemiyorum kendimi çünkü bundan önceki aylardada böle hissetmiştim. Her seferinde kasıklarımda ağrı oluyo adet başlayacağının habercisimi hamilelikten mi bilmiyorum bu sefer anlayamıyorum. Bu yüzden soruyorum hamile olduğunu hissedenler nasıl hissediyor diye birde 10 gün var detime teswt yapsam belli olmayacak eminim ama bi taraftanda süreklitest yapmak istiyorum. Hanımlar bu 10 gün nasıl geçecek normalde korunsam öle çabuk gelirki adet dönemim ne zana geçtida hastalandım derdim şimdi beklediğim için sanırım bi türlü geçmek bilmiyo zaman bide çok kafana takma olmaz diyenler varya kafana takmadanda olmuyoki istiyorsan istiyorsundur bunun önüne geçebileniniz var mı aranızda

bua rada sncıların yanında sık sık wc yi ziyaret etmeye başladım ama çoda sıvı tüketiyorum onunlada ilgili olabilir bu sık wc ziyaretleri offfffff offffffffff Rabbim hiç bekletmesin aratmasın bizlere bebek yolu gözlemek ne zormuş YARABBıM

herkese tek tek geçmiş olsun. baştan sona okudum yazdıklarınızı. sabretmek çok zor ama yapılabilecek başka hiçbir şey yok.
10+4 günlük hamileyim ve son bir haftadır içimde sürekli bir sıkıntı var ya bebeğimin kalbi durduysa diye. sağlık konusunda hiçbir sorunum yok ama ilk hamileliğim olduğu için karşıma ne çıkar bilemiyorum. En son 3 hafta önce gittim doktor ve şu ana kadar 3 kez ulrasona girdik. hiçbir problem yok şimdilik. Düşünmemeye çalışsam da sürekli bir aksilik olacağı duygusunu içimden atamıyorum. Çarşamba günü kontrole kadar zor sabrediyorum.
Öğrenmek istediğim; bebeğin kalbi durunca bir şey hissedip hissetmediğiniz. Yani çok okudum, hamilelik belirtileri azalmaya başlayabilirmiş ama aynı şekilde devam edenler de var. ayrıca benden de bir ton kal alıp test yapmışlardı 3 hafta önce hiçbir sorun çıkmadı eğer bir sorun olsa bu kan testlerinden herhangi bir şey anlayabilirler miydi?
Psikolojimi bozmak istemiyorum ama hayatta her şey gelebilir insanın başına ve en duygusal olduğumuz zamanda kayıp yaşamak gerçekten çok zor. Başka kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum, yani yaşayanlardan başka.
Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canım anladığım kadarıyla daha önce böle bişi başına gelmemiş.öyleyse bu kuruntu neden canım.
ben ilk hamileliğimde böle bişi aklımın ucuna gelmezdiii.normal rutün bi kontrole gittik lay lay lom yaniii
ölmüş dediler 2 hafta olmuş öleli.yani hhhhhhhiç bi belirti olmuoo.kan testinde değerler düşceği için anlaşılabilir.
ama 2. ve 3. kayıplarımdada hiç bi belirti yoktu sadeece hissettim.annelik iç güdüsü gibi bişi.kontrolüm yokktu ama gittim vede hissettiğim gibi çıktı.
yaptığın şey çok yanlış.elini bebişinin üstüne koy ve ona sevgi ver gerisi allahtan.

eğer istiosan kafaya takmadan olmuo malesef sana ktılıorum canım.
ben başaramadım başaran varsa bizede anlatsın vallaaaaaaaaaaaaaaaa

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.İyi şeyler düşün ki herşey iyi olsun.Kalp atışı durunca en önemli belirti gögüslerde oluyor canım,o hassasiyet o şişlik iniyor.Dokununca falan ağrı sızı hissetmiyorsun,bende bunu hoş olmayan bi tecrübeden sonra öğrendim,8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.dr.gittiğimde bana gögüslerde hiç farklılık hissetmi diye sordu.İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın.Selamlar...

mrhb bayanlar.bende 2 ay kadar önce kürtaj oldum.8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için.şimdi 2. adetimi oluyorum.ama 2 aydır adetlerim 3 gün sürüyor.eskiden 5 gün sürerdi.birde önceden adet öncesi göğüslerim sertleşir biraz acıdırdı ama kürtajdan sonra böle bişey olmadı.neden acaba anlayamadım.hormonolarım düzenemi girmedi acaba.ama öle olsa adet olamazdım.off kafam çok karışık

sana tek tavsiyem pozitif düşün arkadaşım ve herşey pozitif olsun bebeğinle sohbet et bol bol ve dua oku...olacağın önüne geçemiyoruz ...çok düşünme arkadaşım..rabbim ol dedikten sonra oluyor herşey...ama dr unla sıkıntını anlat daha sık alsın seni ultrasona...

mrhb bayanlar.bende 2 ay kadar önce kürtaj oldum.8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için.şimdi 2. adetimi oluyorum.ama 2 aydır adetlerim 3 gün sürüyor.eskiden 5 gün sürerdi.birde önceden adet öncesi göğüslerim sertleşir biraz acıdırdı ama kürtajdan sonra böle bişey olmadı.neden acaba anlayamadım.hormonolarım düzenemi girmedi acaba.ama öle olsa adet olamazdım.off kafam çok karışık .cvp yazan yokmu hiç(

sebebini bilmiorum canım ama benimde önceden adet belirtim göğüslerimin şimesi ve ağrımasıydıı.
kürtajlardan snra hiç bi belirtim kalmadı.hatta 10 gün önceden göğüslerim ağrırdı.şimdi hiç bi değişikli yok.
neden olduğunu bilmiorum canım

benimde tüm belirtiler kayboldu kürtajdan sonra hatta bugün bugün adet olmam lazımdı hiçbişey yok..keşke olsada hamilemiyim desem bikaç gün sık idrara çıktım kasığımağrıdı geçen hafta suan oda normal sanki..memişlerde hiiiç bişey yok....

inşallaaah hamile haberini alırız canım.
benimde yarın adet günüm benimde kasık ağrım oldu bide belimde ağrıo benim.göğüslerde bişi yok.
test yaptın mı hiç canım

inşallaaah hamile haberini alırız canım.
benimde yarın adet günüm benimde kasık ağrım oldu bide belimde ağrıo benim.göğüslerde bişi yok.
test yaptın mı hiç canım

inşallah ikimiz birden hatta hepimiz birden oluruz canım ..test yapmamaya çalışıyorum 4 gün önce yapmıştım negatifti..yarın hastanede nöbetçiyim kan testi yaptırırım belki.sen yaptınmı?ya benim belim ağrıdan kopardı adettede gebeliktede yok şimdi bişey..21 günde hep olurdum ama bilemiyorum..

bende 4 adete 4 gün kala yaptım negatifti.sabah yapmıştım dışarı çıktım akşam geldiğimde çift çizgiydi ama.uzun zaman geçtikten sonra çift olması ne kadar doğru blemiorum.o yüzden yapmamaya karar verdim.çarşamba günü 1 günüm geçmiş oluo o gün yapcam canım.hayırlısı

aa ne güzel benimde diğer gebeliğim öyle olmuştu yaptım nöbetçiyken işim çıktı hemen cebime attım eşime tam yaptım negatif derken çıkarttım çift çizgiydi umutlandırmak istemem ama senin güzel haberini alcaz galiba ben yaptım moralim bozuldu hemen attım beklemedim inşallah canım ya bende çarşamba yapim adet olmazsam yazarım sende yaz mutlaka öncede yapsan yaz..evde test olsa yapardım gene almadım bu sefer..

kızlar benimde aynı şekilde kalbi durduğu için aldılar 48 gün oldu ama hala adet görmedim ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…