Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

benim adetime on gün var arkadaşlar test yapsam çıkarmı acaba bi arkadaşım 10 gün önce yapmıştı pozitif çıkmıştı acaba bende yapsam çıakrmı gerçi adet belirtileri gibi belirtilerde var

bebek mi yerleşiyoda sancı yapıyo adet belirtilerimi bit tirlü çözemiyorumki bundan önceki iki gebeliğimde sancılı olmuştu sancıyla yerleşmişti kuzularım rahime ama bilmiyorum o günlerle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum bir sene olmuş doğum yapalı yedi ayda öncesinde var 1,5 sene geçmiş nasıl hatırlanır ki offff yaaa ALLAH ım bekletme bizi nolurrrrrrrrr

canım bende görünce senin gibi çok umutlanmıştım ama şimdi pek umudum kalmadı.çünkü geç çıkan testleri önemsememiz sölenio.zaten üstündede yazıoo.
ben bi yarım saat geldim gittim baktım.bişi yok.kim bilir ne zman çift çizgi oldu oda doğru mu ki nebilim canım ya.delircem.ama mutlaka yazayrım.takip ediorum bu topiği zaten mutlaka yaparım.
iyiki testin yok canım.beklemek en iyisiiii

canım yapma 10 gün kala daha çok erken.hatta gününü bekle sabret.evet erken çıkanlarda var ama çıkmayadabilir ve bu çok moral bozar.en sağlıklısı beklemek

slm cnm benim kan pihtilasmasi denildiginde henüz 5. ye hamile kalmamistim protein s degerim düsük cikiyordu hamile kalana kadar belirli araliklarla alindi kanim deger biraz da olsa cikiyordu ama yinede düsüktü buda pihtilasma sorunu yasatabilir denildi oyüzden aspirin kullanmistim hamileligim sirasinda zaten cok sürmedi 7. haftada bebegimin kalbi durdu kürtajdan sonrada yapilan arastirmalarda kesinlikle bu deger normale dönmüs kan pihtilasmasi sayilabilecek bir risk yok raporlarim temiz yani cnm allahim sanada birdaha yasatmasin ins cnm igneyle ins istedigin gibi saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebegini kucagina alirsin hayirlisiyla ins :teselli:

selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende duygularımı yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum 14 yıllık evliyim 11 yaşında bir oğlum var 6 seneden beri ikinci bebek için uğraştık normal yolla olamayacağını söyledi dr bizde aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek denedik başarılı oldu 9.ayıma girdim . herşey normal giderken doğuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim çok acı Allah kimseye böyle acı yaşatmasın

canım benim baın sağolsun.sebebi neymiş araştırdınız mı.
yinede bi çocuğun varmış bağrına basarsın.bizim bi tanecik bile yok.böle düşün

sonucum çıktı bile 1.03 yani negatif yok bu ay hastanede nöbtçiydim direk kanda baktırdım
inşallah senin güzel haberini alırız...

nasılsınız kızlar hiç yazan yok..acaba ovülasyon testimi alsam önümüzdeki ay için önereceğiniz yer ve marka varmı?

canım benden de ümit yok gibi belirti filan bişi kalmadı.sabah yapıp haber vecem
yumurtlama testlerinden hiç kullanmadım canım.hep ilk denemede hamile kalıodum.nasıl bişi olduğunu bilmiorum bile.
sen kaç aydır korunmuodun eylemcim.sende sakın üzülme bende pek iyi sayılmam ama üstesinden gelmeye karar verdim canım.

hamile kaldım düştü parça kaldı dediler kürtaj oldum sonra 6 ay kadar uğraştım yine hamile kaldım 8. hafta sonunda kalbi durdu 26 aralıkta gitti..sonra gene başladık işte ama yok malesef kötü hissediyorum kendimi yaa ben bu ay bal-tarçın çörek otu yaptım ayıptır söylemesi düzenli çalıştık ama yok malesef..çok pahalı değilmiş bu testler yumurtlama zamanını gösteriyomuş tam o günlerde çalışma olursa belki olur ne biliyim artık kafayı yiyorum galiba..

inşallah pozitif olur senin canım ya benim artık imkansız en az 50 falan çıkmalıydı bhcg..sabah hemen bakıcam yaz muhakkak.

eylemcim malesef tek çizgiyi görmüş bulunuorum.

benim belirtilerim vardı ama soradan hepsi gitti.yada piskolojikmiydi.kasık ağrısı nasıl piskolojik olur ki.
benim geçen ay ilk defa adetim gecikti canım.bu ayda şimdiden 1 gün geçmiş bulunuor.bari hastalansam diorum.
bana ne oluosa böle.

sende yıpratma kendini bak bu ay ben kendimi çok hırpaladım sonuç ortada.kafaya takarsan olmuo derler ya valla doğruymuş.ilk defa tek çizgiyi gördüm biliomusun.ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışcam.hesap kitap yapmadan oluruna bırakcameskiden yaptğım gibi.sende dene canım benim

bende hala hastalanmadım aynen keşke olsam diyorum kürtajdan sonra günler karışçak galiba..üzülme sende napalım elbet allah verecek bizede..bende vazgeçtim oluruna bırakıyorum artık ruh sağlığımı bozucam yoksa..önümüzdeki ay inşallaaaaah çift çizgiler görürüz ne diyim olmuyosada kısmet artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…