aa ne güzel benimde diğer gebeliğim öyle olmuştu yaptım nöbetçiyken işim çıktı hemen cebime attım eşime tam yaptım negatif derken çıkarttım çift çizgiydi umutlandırmak istemem ama senin güzel haberini alcaz galiba ben yaptım moralim bozuldu hemen attım beklemedim inşallah canım ya bende çarşamba yapim adet olmazsam yazarım sende yaz mutlaka öncede yapsan yaz..evde test olsa yapardım gene almadım bu sefer..
benim adetime on gün var arkadaşlar test yapsam çıkarmı acaba bi arkadaşım 10 gün önce yapmıştı pozitif çıkmıştı acaba bende yapsam çıakrmı gerçi adet belirtileri gibi belirtilerde var
bebek mi yerleşiyoda sancı yapıyo adet belirtilerimi bit tirlü çözemiyorumki bundan önceki iki gebeliğimde sancılı olmuştu sancıyla yerleşmişti kuzularım rahime ama bilmiyorum o günlerle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum bir sene olmuş doğum yapalı yedi ayda öncesinde var 1,5 sene geçmiş nasıl hatırlanır ki offff yaaa ALLAH ım bekletme bizi nolurrrrrrrrr
slm cnm benim kan pihtilasmasi denildiginde henüz 5. ye hamile kalmamistim protein s degerim düsük cikiyordu hamile kalana kadar belirli araliklarla alindi kanim deger biraz da olsa cikiyordu ama yinede düsüktü buda pihtilasma sorunu yasatabilir denildi oyüzden aspirin kullanmistim hamileligim sirasinda zaten cok sürmedi 7. haftada bebegimin kalbi durdu kürtajdan sonrada yapilan arastirmalarda kesinlikle bu deger normale dönmüs kan pihtilasmasi sayilabilecek bir risk yok raporlarim temiz yani cnm allahim sanada birdaha yasatmasin ins cnm igneyle ins istedigin gibi saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebegini kucagina alirsin hayirlisiyla ins :teselli:testleri yaptırana kadar sende bişi yok diolar zaten
üşeniolar mı işkence mi çektirmek istiolar anlamadım kiii bu doktorları.
canım kan pıhtılaşma testin de pıhtılaşma çıktı mı.
önce pıhtılaşma var demişler sonra yok demişler anladığım kadarıyla.neye göre sölediler.
testte varsa vardır yoksa yoktur.neye göre konuştu acaba.
bende coraspin kullanmıştım ama yetmedi.iğne başlıcaz hamile kalınca.
3 tanede ben kaybettim canım
slm cnm benim kan pihtilasmasi denildiginde henüz 5. ye hamile kalmamistim protein s degerim düsük cikiyordu hamile kalana kadar belirli araliklarla alindi kanim deger biraz da olsa cikiyordu ama yinede düsüktü buda pihtilasma sorunu yasatabilir denildi oyüzden aspirin kullanmistim hamileligim sirasinda zaten cok sürmedi 7. haftada bebegimin kalbi durdu kürtajdan sonrada yapilan arastirmalarda kesinlikle bu deger normale dönmüs kan pihtilasmasi sayilabilecek bir risk yok raporlarim temiz yani cnm allahim sanada birdaha yasatmasin ins cnm igneyle ins istedigin gibi saglikli bir hamilelik gecirirsin ve bebegini kucagina alirsin hayirlisiyla ins :teselli:[/QUOT
amin canımcım.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaahhh
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende duygularımı yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum 14 yıllık evliyim 11 yaşında bir oğlum var 6 seneden beri ikinci bebek için uğraştık normal yolla olamayacağını söyledi dr bizde aşılama yaptık tutmadı sonra tüp bebek denedik başarılı oldu 9.ayıma girdim . herşey normal giderken doğuma 2 hafta kala bebeğimi kaybettim çok acı Allah kimseye böyle acı yaşatmasın
selam tıp dilinde gerçek düğüm denilen olay gerçekleşmiş yani boynuna dolanmamış
eylemcim malesef tek çizgiyi görmüş bulunuorum.
benim belirtilerim vardı ama soradan hepsi gitti.yada piskolojikmiydi.kasık ağrısı nasıl piskolojik olur ki.
benim geçen ay ilk defa adetim gecikti canım.bu ayda şimdiden 1 gün geçmiş bulunuor.bari hastalansam diorum.
bana ne oluosa böle.
sende yıpratma kendini bak bu ay ben kendimi çok hırpaladım sonuç ortada.kafaya takarsan olmuo derler ya valla doğruymuş.ilk defa tek çizgiyi gördüm biliomusun.ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışcam.hesap kitap yapmadan oluruna bırakcameskiden yaptğım gibi.sende dene canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?