Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

ewet canım benim aynen dediğin gibi.senin günün kaç gün geçti canım
kan testi yaptırdığın için söktürücü kullanabilirsin canım

benimkide pek gelcek gibi görünmüo.şaşkaloz oldum yaaaaaaaaaaaa
kaç günün geçti canım yazmamışsın

geçmiş olsun amentes bende 3 dr gittim hatta doppler bile yaptırdım ama malesef..inşallah canım hepimize dua ediyorum..

slm inş. hepimiz için hayırlısı olur.yaşadıklarımız kolay şeyler değil maalesef.ben çok zaman geçirmeden tekrardan düşünüyorum ama çokta aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum okuduğum okadar tecrübelerden sonra.sadece dr hatasımı yoksa bizdenmi kaynaklı anlamadım.neden bizi doğru dürüst yönlendirmezlerki.Şimdi nerden başlayıp neler yapmam konusunda çok karışmış durumdayım.Hangi testler ,asıl hangi hastane dr güvenilir bilmiyorum.
en iyi araştırmayı hangi hastanede hangi dr a yaptırabilirim.en azından bundan sonra bişeylerin farkında olarak yaşamak istiyorum bir sonraki hamileliğimi inş.allahım hepimize nasip ederse.elimden geldiğince inş.

selam arkadaslar benimde eylül 2009 da 13 haftalik bebegim karnimda öldü.kürtajla aldilar.bir oglum var 2 yasina girmek üzere pek ara vermeden ona bir kardes istemistim ama kismet degilmis.simdi artik pek karar veremiyorum tekrar bir hamilelik icin olursada bu sene yazdan sonra düsünüyorum.herseyin hayirlisi artik hakkimda.isteyen herkes insallah tez zamanda hamile kalir.

canım öncelikle hoşgeldin.sende anlat bize yaşadıklarını.birbirimize destek oluoruz ve yardımcı oluyoruz.
bende 3 bebeğimi kaybettim.az çok bişeyler öğrendik ve neler hissetiklerini çok iyi anlıorum canım.allah yardımcımız olsun

canım benimde düşüncelerim seninki gibiydi.bi tane bebişim olsaydı arayı çok uzatmıcaktım ama henüz bi tanesine bi le kavuşamadım.inan seni şu anda çok şanslı görüyorum.allah bebğini bağışlasın.gönlüne göre olur inşallaaah

günaydın kızlar...çiçeğim olmamışsın hala...hadi hayırlısı bakalım güzelim...

günaydınlar

benim daha günüm gelmedi . ama ben dün akşam dayanamayıp gebelik testti yaptım çift çizgiyi gördüm ama bi kere daha olmuştu böle sonra negatif çıkımıştı. dayanamadım kesinleştirmek için bugün kan testi yaptırdım. şimdide bekliyorum bakalım nasıl çıkacak sonuçlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen sonucu alınca yazacağım size RABBıM kucağımızı boş bırakmasın dualarımdasınız

sonuçlar geldi ne yazıkki nagatif mafoldumben yılıkdım ALLAH ' ım daha fazla bekletme beni nolurrrrrr çok yoruldum kızlar iş yerindeyim ağlamam lazım ama zor tutuyorum kendimi

canım benim yaaaa.üzülme demekte işe yaramıo bliorum ama.haytın sonu değil.devam edecez başka yolu yok.sen ne zmandır deniosun canım.
ayrıca bende negatifi gördüm.kan testi daha yaptırmadım.

ya ben 4 5 aydır deniyorum ama çok enteresan değilmi benimö durumumda olan varmı idrar testi yapıyorum evde 3 4 tane hemde bi tanede değil pozitif görüyorum sonra kanda negatif çıkıyo gerçi adet olmama bir hafta var ama idrarda çıkıyorsa kandada çıkmak zorunda değilmi ya önce kanda sonra idrarda belli olmuyomu bu östrojen hormonu değişebiliyomu kişiden kişiye kızlar nolur yardım edin çıldıracağım neredeyse artık

canım adet olmaya yakında vücutta o hormaon artıomuş.idrar testine o yansımış olabilir.
silik bi şekilde mi yoksa koyu mu çıkıo idrar da canım

ilk yaptığımda beş dakika içinde gayet belirgin bi şekilde görünüyo sonrasında bir iki saat sonra hafif gölge gibi kalıyo offffffff offfffffff

ilk yaptığımda beş dakika içinde gayet belirgin bi şekilde görünüyo sonrasında bir iki saat sonra hafif gölge gibi kalıyo offffffff offfffffff

canım merhaba;
bende adet olmama 5 gün kala test yaptım hemde 3 tane 2 saat aralıkla negatif çıktı pes ettim daha sonra adet olmam gereken gün olmadım tekrar test aldım yaptım 2 çizgi çıktı hemen kan verdim ve pozitif olduğunu öğrendim hemşirelere sordum daha önce test yapıp negatif olduğunun nedenini onlarda bana kişiden kişiye değişebiliyo hormon durumları diye cevap verdi bence adet olman gereken günü bekle derim allah yardımcın olsun.

ya benim anlamadığım idrar testinde pozitif çıkıyor. ilk etapta çizgiler öle netki anlatamam hatta resmini çektim evde duruyo yarın yada akşam evden eklerim gösteririm size sonra silikleşiyo nedense çizgiler
(bu arada resim eklemeyi bilmiyorum bileniniz varsa tarif ederseniz sevinirim)
idrarda çıkıp kanda çıkmaması midemi bulandırıyo önce kanda yükselmiyormu östrojen hormonu şimdi netten araştıracağım iyice daha bakamadım moral bozukluğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…