eymelcim senina det günün geçtimi benim geçmedi henüz doktoru aradım dün dedim böle böle oldu idrar testlerine güvenme dedi kan testi doğrudur ama o bile doğru sonuç vermeyebilir şimdi neden bu kadar erken test yapıyorsun dedi. kızdı bana biraz senin adet döngün 31 gün dedi daha yeni oluşmaya başlamıştır varsa bile dedi birazcuk ümit var içimde en azından oluştu adetin geçmeden test yapma bi daha dedi günün geçsin sonra dedi kafayı yersin böle yaparsan dedi bende yedim zaten dedim ::)
çok fenayım ya çok kötü durumdayım
eylemcim söktürücü kullan istersen canım.
benimde daha gelmediiii
Merhaba formu baştan sona okudum bebeklerini kaybeden arkadaşlarımın başı sağolsun ve Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Ben 4,5 senelik evliyim ve 28 yaşındayım 1 tane 6 haftalık düşük 1 tane 30 haftalık erken doğum 1 tane gelişmeyen gebelik sonucunda Cerrahpaşada yapılan tetkiklerimde mthfr a1298c heterozigot çıktı tekrar hamile kalmadan 2 ay önce coraspin ve folic asid almaya başladım çok iyi beslendim hamile kaldığım zamanda düşük doz iğneye başlıcaktık 1 sene aradan sonra şuanda gene hamileyim 5. haftada kahverengi akıntı geldi doktora gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu progestan kullanmamı evde istirahat etmemi söyledi ve akıntı geçti iğneyi kalp atışlarını gördükten sonra verceğini söyledi Şu anda 8 haftalık ve biz kalp atışlarını alamadık gelişmemiş kesede bozuk düşer diye bekledik ama düşmedide pazartesi kürtaj olucam
Merhaba formu baştan sona okudum bebeklerini kaybeden arkadaşlarımın başı sağolsun ve Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Ben 4,5 senelik evliyim ve 28 yaşındayım 1 tane 6 haftalık düşük 1 tane 30 haftalık erken doğum 1 tane gelişmeyen gebelik sonucunda Cerrahpaşada yapılan tetkiklerimde mthfr a1298c heterozigot çıktı tekrar hamile kalmadan 2 ay önce coraspin ve folic asid almaya başladım çok iyi beslendim hamile kaldığım zamanda düşük doz iğneye başlıcaktık 1 sene aradan sonra şuanda gene hamileyim 5. haftada kahverengi akıntı geldi doktora gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu progestan kullanmamı evde istirahat etmemi söyledi ve akıntı geçti iğneyi kalp atışlarını gördükten sonra verceğini söyledi Şu anda 8 haftalık ve biz kalp atışlarını alamadık gelişmemiş kesede bozuk düşer diye bekledik ama düşmedide pazartesi kürtaj olucam
bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.çünkü karnımda ölmüş.ve bu acı hiçbişekilde anlatılamaz üstelik ilk bebeğimdi senağlama.sürekli hayaller kuruyordum doğsun şöyle yapıcam böyle yapıcam diye ama kısmet değilmiş demekki mafoldumben.yeniden hamile kalmayı düşünür müyüm bilmiyorum ama şu anki psikolojime göre hep bir korku olacak ya yine ölürse :sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar bende bu topiği baştan sona okudum ve herkese geçmş olsun .
Neredeyse bir sene olucak ilk bebeğimi kaybetttim ve en son 2.bebişimide 1 AY önce kaybettim bende çok üzgünüm bebeklerimin sebepsiz kalbi duruyor ilk bebeğimi kaybettikten sonra 2. hamileliğimde kan sulandırıcı iğnelere ve aspirine başladım ama yine olmadı(((
Şimdi regl oldum ve dr 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi çok korkuyorum artık ama metanetlide olmalıyım çünkü erken hamile kalmak sadece psikolojiye bağlı diye düşünüyorum.
Artık üzüntümü unuttum insanlarla uğraşıyorum neden neden neden ......bir nedeni olması lazımmış ,dr. değiştir , ağarmı kaldırdın ............???????????
Ben takmamaya çalışırken çevre faktörü beni çok fazla etkilemeye başladı bazen takmıyorum bazende bir takıyorrum kimseyi gözüm görmek istemiyor.
Benimde üzüntülü hikayem bu arkadaşlar.
Cancer68 acımız herkesle aynı ama zaman olarak daha yakınız ne desem boş ben tam kendimi toprlamışken geçen pataloji sonucunu ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendim abartısız aralıklarla 8-9 saat ağladım eşimde gelmeseydi akşam susmazdım heralde.
Ama yeni bir bebişe kavuşabilmek için daha iyi olmamız lazım evet kaybedilenler unutulmuyor asla ama ben artık gün saymaya başladım bir an önce 2 ayın dolmasını bekliyorum inşalllah bu sefer kavuşabilirim bebişime bunu buradaki herkes içinde diliyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?