bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.çünkü karnımda ölmüş.ve bu acı hiçbişekilde anlatılamaz üstelik ilk bebeğimdi senağlama.sürekli hayaller kuruyordum doğsun şöyle yapıcam böyle yapıcam diye ama kısmet değilmiş demekki mafoldumben.yeniden hamile kalmayı düşünür müyüm bilmiyorum ama şu anki psikolojime göre hep bir korku olacak ya yine ölürse :sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar bende bu topiği baştan sona okudum ve herkese geçmş olsun .
Neredeyse bir sene olucak ilk bebeğimi kaybetttim ve en son 2.bebişimide 1 AY önce kaybettim bende çok üzgünüm bebeklerimin sebepsiz kalbi duruyor ilk bebeğimi kaybettikten sonra 2. hamileliğimde kan sulandırıcı iğnelere ve aspirine başladım ama yine olmadı(((
Şimdi regl oldum ve dr 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi çok korkuyorum artık ama metanetlide olmalıyım çünkü erken hamile kalmak sadece psikolojiye bağlı diye düşünüyorum.
Artık üzüntümü unuttum insanlarla uğraşıyorum neden neden neden ......bir nedeni olması lazımmış ,dr. değiştir , ağarmı kaldırdın ............???????????
Ben takmamaya çalışırken çevre faktörü beni çok fazla etkilemeye başladı bazen takmıyorum bazende bir takıyorrum kimseyi gözüm görmek istemiyor.
Benimde üzüntülü hikayem bu arkadaşlar.
Cancer68 acımız herkesle aynı ama zaman olarak daha yakınız ne desem boş ben tam kendimi toprlamışken geçen pataloji sonucunu ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendim abartısız aralıklarla 8-9 saat ağladım eşimde gelmeseydi akşam susmazdım heralde.
Ama yeni bir bebişe kavuşabilmek için daha iyi olmamız lazım evet kaybedilenler unutulmuyor asla ama ben artık gün saymaya başladım bir an önce 2 ayın dolmasını bekliyorum inşalllah bu sefer kavuşabilirim bebişime bunu buradaki herkes içinde diliyorum :Saruboceq:
çok gecmiş olsun canım yaşadıklarımız çok acı allah hayırlısını versın hepımıze.sağlıklı,hayırlı evlatlar kucagımıza almayı nasıp etsın ne kadar uzulme desemde yapamazsın zaman herşeyın ılacı:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar bende bu topiği baştan sona okudum ve herkese geçmş olsun .
Neredeyse bir sene olucak ilk bebeğimi kaybetttim ve en son 2.bebişimide 1 AY önce kaybettim bende çok üzgünüm bebeklerimin sebepsiz kalbi duruyor ilk bebeğimi kaybettikten sonra 2. hamileliğimde kan sulandırıcı iğnelere ve aspirine başladım ama yine olmadı(((
Şimdi regl oldum ve dr 2 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi çok korkuyorum artık ama metanetlide olmalıyım çünkü erken hamile kalmak sadece psikolojiye bağlı diye düşünüyorum.
Artık üzüntümü unuttum insanlarla uğraşıyorum neden neden neden ......bir nedeni olması lazımmış ,dr. değiştir , ağarmı kaldırdın ............???????????
Ben takmamaya çalışırken çevre faktörü beni çok fazla etkilemeye başladı bazen takmıyorum bazende bir takıyorrum kimseyi gözüm görmek istemiyor.
Benimde üzüntülü hikayem bu arkadaşlar.
Cancer68 acımız herkesle aynı ama zaman olarak daha yakınız ne desem boş ben tam kendimi toprlamışken geçen pataloji sonucunu ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendim abartısız aralıklarla 8-9 saat ağladım eşimde gelmeseydi akşam susmazdım heralde.
Ama yeni bir bebişe kavuşabilmek için daha iyi olmamız lazım evet kaybedilenler unutulmuyor asla ama ben artık gün saymaya başladım bir an önce 2 ayın dolmasını bekliyorum inşalllah bu sefer kavuşabilirim bebişime bunu buradaki herkes içinde diliyorum :Saruboceq:
bende bebeğimi kaybettim 3 ay önce zor bir durum.cancer çok geçmiş olsun.
kızlar hepinize geçmiş olsun
benimde ilk 2 gebeliğim kalp durması nedeniyle 10 ve 11 haftada sonbuldu
onun için sizi anlıyorum dersem hiç abartmış olmam
şimdi ALLAHIMA şükür tekrar hamileyim
son p.tesi gittik kontröle herşey yolundaydı
tesler fln yaptırmıştık hiçbirşey çıkmamıştı
ama önlem amaçlı aspirin ve progeston kullanıyorum
İNŞALLAH bu kötü zamanlar da geçecek
ve sağlıklı bebeklere kavuşacağız
sakın isyan etmeyelim arkadaşlar (ediyorsunuz demiyorum ha yanlış anlaşılmasın)
çok zor bir durum ama veren de ALLAH alan da ALLAH
elimizden gelen bişey yok
bol bol dua edelim hem bugun mevlüd kandili
İNŞALLAH ALLAHIM dualarımızı boş çevirmez
bu arada HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN!!!!!
Sanada geçmiş olsun okurken bursalı olduğunu farketttim bende bursalıyım ve bende 2 bebek kaybettim kalp durması nedeniyle kullandıklarını bende içtim hattta kan sulandırıcı iğnelerde vuruldum ömrü yokmuş ne diyim ...yapılacak herşeyi yaptı dr.um ben jale gürlüler ' e gidiyorum sen kime gidiyorsun .
Allah bebeğine ve sana sağlık ve uzun ömürler versin inşalllah
meraba kızlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim. ben şu an 11 haftalık hamileyim. ilk haftadan 9.haftaya kadar göğüslerim nerdeyse iki beden büyümüştü. ama son iki haftadır nerdeyse eski hallerini aldılar. çok küçüldüler. birde belirtilerin çoğu bu haftada geçmeye başladı. doktor kontrolüm haftaya ama ben çok endişeliyim. ilk haftalarda kanamalarım vardı düşük tehlikesi yüksekti. o yüzden şu an korkuyorum bebeğime bişey oldumu diye.
Allah bi daha yaşatmasın sizlere de ama sizler yaşadığınız için endişelerimi anlarsınız diye düşünüyorum. göğüslerin küçülmesi neden olabilir sizde de oldumu böyle.. cevap verirseniz çok sevinirim.
meraba kızlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim. ben şu an 11 haftalık hamileyim. ilk haftadan 9.haftaya kadar göğüslerim nerdeyse iki beden büyümüştü. ama son iki haftadır nerdeyse eski hallerini aldılar. çok küçüldüler. birde belirtilerin çoğu bu haftada geçmeye başladı. doktor kontrolüm haftaya ama ben çok endişeliyim. ilk haftalarda kanamalarım vardı düşük tehlikesi yüksekti. o yüzden şu an korkuyorum bebeğime bişey oldumu diye.
Allah bi daha yaşatmasın sizlere de ama sizler yaşadığınız için endişelerimi anlarsınız diye düşünüyorum. göğüslerin küçülmesi neden olabilir sizde de oldumu böyle.. cevap verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?