Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

iforev iyi dileklerin için sağol canım inşallah tek istediğim sağlıklı bir bebiğimin olması Allahında izniyle :Saruboceq:

yasemincim bende bugün doktora özellikle söledim gebe kalamama durumlarında gerek dedi.
senin yaptırmana gerek yok dedi.

canım aynı olay benımde başoımdan gectı senı anlayabılıyorum çok kotu bı durum allah kımsenın başına vermesın sabh kanamam oldu çok az dr aradım gel hemen dedı gttm baktı dr kalbı durmuş dedı o an hastane ustume yıkıldı sandım 12 haftalıktı tam.çok acı çok.ne kadar uzulme desem boş 9 ay bıttı şimdi ıkı aydır yenıden duşunuyoruz yıne içimde korku var ama hayırlısı olsun allahım bı daha yaşatmasın canım :Saruboceq:

büyük geçmiş olsun.aynı şeyleri bende yaşadım..insan knedi acısını yaşayamıyor sorulardan.benimde 3 hafta oldu bebeğimi kaybedeli.tlf nları daha yeni açıyorum sorgulanmaktan kaçıtım resmen.Üzülme allah büyük.İnş. 3.de bizimde için en iyisi olur.Bende 2 ay geçmesi için gün sayıyorum.arayı çok uzatmayı düşünmüyorum.ağlayabildiğin kadar ağla içinde bişey kalmasın.......

çok gecmiş olsun canım yaşadıklarımız çok acı allah hayırlısını versın hepımıze.sağlıklı,hayırlı evlatlar kucagımıza almayı nasıp etsın ne kadar uzulme desemde yapamazsın zaman herşeyın ılacı:Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.şimdilik en az 1 sene çocuk düşünmüyorum.gerçekten çok zor bir durum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.demekki böylesi hayırlıymış.ağzım bunu söylesede içimde fırtınalar kopuyor.ağlamamaya çalışıyorum eşim çok destek oluyor sağolsun benim en güzel bebeğim sensin,sen bana yetersin diyor ama biliyorum oda çok üzülüyor.yinede beterin beteri var ya doğduktan,kokusuna alıştıktan sonra kaybetseydim o zaman daha çok yıkılırdım.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar allah yardımcımız olsun hepinizi bende çok iyi anlıorum ayynı şekilde 3 bebeğimi kaybettim.

günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum canlarım...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz bol çevrilmez inşallah...

kızlar hepinize geçmiş olsun
benimde ilk 2 gebeliğim kalp durması nedeniyle 10 ve 11 haftada sonbuldu
onun için sizi anlıyorum dersem hiç abartmış olmam
şimdi ALLAHIMA şükür tekrar hamileyim
son p.tesi gittik kontröle herşey yolundaydı
tesler fln yaptırmıştık hiçbirşey çıkmamıştı
ama önlem amaçlı aspirin ve progeston kullanıyorum
İNŞALLAH bu kötü zamanlar da geçecek
ve sağlıklı bebeklere kavuşacağız
sakın isyan etmeyelim arkadaşlar (ediyorsunuz demiyorum ha yanlış anlaşılmasın)
çok zor bir durum ama veren de ALLAH alan da ALLAH
elimizden gelen bişey yok
bol bol dua edelim hem bugun mevlüd kandili
İNŞALLAH ALLAHIM dualarımızı boş çevirmez
bu arada HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN!!!!!

Sanada geçmiş olsun okurken bursalı olduğunu farketttim bende bursalıyım ve bende 2 bebek kaybettim kalp durması nedeniyle kullandıklarını bende içtim hattta kan sulandırıcı iğnelerde vuruldum ömrü yokmuş ne diyim ...yapılacak herşeyi yaptı dr.um ben jale gürlüler ' e gidiyorum sen kime gidiyorsun .
Allah bebeğine ve sana sağlık ve uzun ömürler versin inşalllah

sanada ÇOOOK geçmiş olsun ve ALLAH birdaha hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı
valla ben ilk doruk çekirgede evrim hanıma gittim çok iidi ama orda kürtaj fln olunca gitmek istemedim

sonra jimerde
yasmin hanıma gittim 1kere sonra ayrılmış bende recep beye gittim soğuk levale hiç sevmedim hiç ilgilenmedi
ben bebeğimi kaybettiğimi sindirmeye çalışıyorum o boyna yarın gel alalım diyor
Bismillah bi dur kendime gelim paragöz
gitmedim bidaha ona

bende Serhat Tatlıkazan diye dr var
zübeydenin dr.u özeline gidiyorum
kürtajımı o yaptı ama biraz pahalı
kürtaja 900lr verdim
test mest dedi 600tl daha
muayene ücretin hamileyken 120 tl aylık
hamile değilken 150 tl
şimdilik memnunum ama yinede tereddütlerim var

sana evrim hanımı tavsiye etmek isterdim ama oda hamileymiş

medicalde ahmet beyi çok övüyorlar bide

bakalım birkaç ay sonra memnun kalmazsam ona gidebilirim
daha doğum işini konuşmadık ama zübeydede derse
kesin değiştiririm

çiçekçim ayın 21 inde oldum kendiliğinden,farlutal içmedim kürtajdan sonra şaştı biraz günlerim sanırım.şimdi ovülasyon testi aldım bu ay onu deniycez artık..kayınvalidem kanser hastası kemoterapiden sonra bende kalıyorda çok sık giremiyorum onunlayken..sen nasılsın?deha önce ovülasyon testini denedinmi hiç?

bu arada yeni katılanlarada geçmiş olsun çokkkkkk..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..kandiliniz mübarek olsun kader arkadaşlarım hepimize dua edicem bu akşam..

canım geçmiş olsun .bende 21 inde oldum
doktor yumurta oluşumuna bakcak .ilk defa baktırcam onada.ovulasyon testide hiç kullanmama gerek kalamıtı. bilmiom canım ya.inşallaaah işe yaraar

meraba kızlar bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim. ben şu an 11 haftalık hamileyim. ilk haftadan 9.haftaya kadar göğüslerim nerdeyse iki beden büyümüştü. ama son iki haftadır nerdeyse eski hallerini aldılar. çok küçüldüler. birde belirtilerin çoğu bu haftada geçmeye başladı. doktor kontrolüm haftaya ama ben çok endişeliyim. ilk haftalarda kanamalarım vardı düşük tehlikesi yüksekti. o yüzden şu an korkuyorum bebeğime bişey oldumu diye.

Allah bi daha yaşatmasın sizlere de ama sizler yaşadığınız için endişelerimi anlarsınız diye düşünüyorum. göğüslerin küçülmesi neden olabilir sizde de oldumu böyle.. cevap verirseniz çok sevinirim.

sanmıyorum canım hiç endişelenme
zaten 12. haftadan sonra çoğu şikayetler belirtiler yavaş yavaş geçiyor
sende 11 haftayım diyorsun bence ondandır
hem kanamanda yokmuş artık
Allah yardımcımız olsun
sağlıklı gebelikler versin Rabbim

arkadaşım merhaba yerinde olsan bunları yazmakla bile vakilt harcamaz doktora giderdim bu topikte neler var okumuşsundur lütfen hemen git bu işin ihmali asla yok pişman olmak istemezsin heralde her anne, bir git bakalım belki senin etkilendiğin bir durum ortaya çıkmıştır ya ne biliyim yanlış anlama 2 bebek kaybedince insan artık tetikte oluyor mesela ben ilk bebiğimi strese bağladım keşke diyorum........ama 2. de hiç pişman değilm .bu arada kürtaj olalı 2 ay olucak nerdeyse hala göğüslerim aynı ve damarlar yeni yeni kaybolmaya başladı korkulacak bir durum yok gibi ama terddüt etme arkadaşım haftayıda bekleme herşey yolundadır inşalllah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…