sanada ÇOOOK geçmiş olsun ve ALLAH birdaha hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı
valla ben ilk doruk çekirgede evrim hanıma gittim çok iidi ama orda kürtaj fln olunca gitmek istemedim
sonra jimerde
yasmin hanıma gittim 1kere sonra ayrılmış bende recep beye gittim soğuk levale hiç sevmedim hiç ilgilenmedi
ben bebeğimi kaybettiğimi sindirmeye çalışıyorum o boyna yarın gel alalım diyor
Bismillah bi dur kendime gelim paragöz
gitmedim bidaha ona
bende Serhat Tatlıkazan diye dr var
zübeydenin dr.u özeline gidiyorum
kürtajımı o yaptı ama biraz pahalı
kürtaja 900lr verdim
test mest dedi 600tl daha
muayene ücretin hamileyken 120 tl aylık
hamile değilken 150 tl
şimdilik memnunum ama yinede tereddütlerim var
sana evrim hanımı tavsiye etmek isterdim ama oda hamileymiş
medicalde ahmet beyi çok övüyorlar bide
bakalım birkaç ay sonra memnun kalmazsam ona gidebilirim
daha doğum işini konuşmadık ama zübeydede derse
kesin değiştiririm
anammmmm benimki senden kat be kat uzun olmuş hahhahhahaha
Merhaba arkadaşlar,
arkadaşlar biz çocuk yapmaya karar verdik ama olmayınca doktora gittim ve prolaktin hormonum yüksek çıktı. bana bir ilaç verdi bunu kullan önümüzdeki ay adet olunca gel dedi. ancak ben o ay hamile kaldım. ama bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu, 28 ekimde kürtaj oldum. dr. 3 korunun dedi ilaç kullanmadan korunduk ancak kürtajdan 2 sonra ben de kist çıktı dr. doğum kontrol hapı verdi kullandım. bir daha ki ay gittim kist neredeyse bitmişti. dr. tedbir amaçlı bir ay daha ilacı kullan dedi. bu ay hap bitti. şimdi tekrar bebek istiyoruz. ancak tedirginim olur mu olmaz mı diye, hormon yine yükselmiş midir diye. mart ayında deneyecez. artık olmadıysa tekrar dr. yolları gözükecek bize. Rabbim inşallah hepimize o mutlulu nasip eder....
gizemm: geçmiş olsun ve hayırlısı canım
inşallah çok beklemeden alırsın/alırız sağlıkla bebeğini kucağına
Filizim gecmis olsun tekrar,bebegin icin uzgunum ama bir anomali olmadigini bilmek te iyi bir sey, en azindan denemeye devam etmek icin motivasyon olur umarim sana.
benımde bebegımın kalp atısları duyulmadı doktor bana birhafta olmus ölelı dedı suan 1 ay oldu kurtas olalı ama hala regil olmadım ve korunmakda istemıyrm regil olmadan gebe kalsam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?