Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

slm benim kafama takılan şu çevrem gürkan uncu ve yalçın kimya konusunda israrcı benim dr.umda yalçın beyi iyi tanıyor bu sefer hamile kalınca yine aynı dr. a devam ediceğim onun kadar güler yüzlü dr. a denk gelmedim vardır ama gitttiklerim onun gibi değildi 2 kayıp yaşayınca ve bu ismini verdiğim dr. lar alanlarında bu konuda iyi olduklarından tavsiye ediliyorlar hani acabamı diyorum sonrada bebekte bir sorun yok bendede eeeeee başaka bir dr. ne yapabilir ?hani kanamam olur düşük tehlikesi falan bu engenlenebilir belki ama ölümü kim engelleyebilir ancak rahimde bir sorun varsa bunun çaresine bakılır o zaman kayıp olmayabilir bu da yok ya kafam anladığın gibi baya karışık yani bakalım bu sefer hamile kalınca dr. yalçın beyle beraber yürütücekmiş süreci.............yanıldığım bir durum varnı bilmi,yorum ama varsa uyarmanı isterim bu olayı yaşayanla yaşamayıp dişardan karışan daha farklı oluyor.
evet ahmet beyi bende duydum ama bben inegöldeyim ve eşimle her hafta sonu geliyorum anneme kalmaya 2 haftada bir kontrole gittim hep ve bir test gerekince hemen jimerde o anda yapılıyor ama medicalde özele bile gitsem test için falan haftaiçi de gelmem lazım eşim çok yoğun ve onsuz dr. gitmemden yana değil herşeyi aynı anda öğtrenmek isteyen bir yapısı var yani o yüzden birde dr. memnunuz ya düşünmedik hiç sağol tavsiyen için ama ayyyyy çok uzun oldu sıktım vallla

canım uzun olması yada olmaması hiç öenmli değil
istemeyen okumasın :) :)

bahsettiğin dr. tanımıyorum malesef
dediğin gibi hani bi sorun bi sebebi olsa tedavi edersin
ama bizim gibi sebebi belli olmayınca insanın eli kolu bağlanıyor
eşimin kuzeni bi 5aylıkken dr gördü birde doğumda
ne dr. ne folikasit nede başka bir test
hiçbirşey yapılmadı
ama şimdi maşallah 15 aylık melek gibi kızı var tıpıl tıpıl
nasip kısmet işi birazda
biz dediğin gibi dr dr gezip elimizden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışıyoruz
ama olmadı işte
nasip ne diyelim
inandığın dr. devam et güven ve moral çok önemli
eşimde bana diyor dr. dan çıkınca yüzün gülüyor diye
hipnoz mı ediyor beni ne hahaha
moral bulup çıkıyorum adamın yanından
eşinin de yanında olma isteği çok normal
bizde hep beraber gideriz eşimde çok nasıl diim telaşlı ödü kopuyor bana bişey olcak diye
sen moralini yüksek tut canım
Allah büyüktür elbet bizimde sesimizi duyacak
geçen 4 düşükten sonra bebeğine kavuşan birini okudum
başka bi sitede bi bayan en az8 bebek kaybından sonra
şimdi 20 haftalık hamile kızı olacakmış inşallah
bizede umut var demek
tabii inşallah o kadar sürmez bol bol dua edelim canım
çünkü veren de ALLAH alan da
biz yine şükredelim
yine başka bir bayanla tanıştım netten
eşinin spermleri canlı değilmiş yani eşinden kocasından yani hamile kalma imkanı yüzde 000000
bizim Allha şükür o derdimiz yok
beterin beteri var
sabredelim

Merhaba arkadaşlar,
arkadaşlar biz çocuk yapmaya karar verdik ama olmayınca doktora gittim ve prolaktin hormonum yüksek çıktı. bana bir ilaç verdi bunu kullan önümüzdeki ay adet olunca gel dedi. ancak ben o ay hamile kaldım. ama bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu, 28 ekimde kürtaj oldum. dr. 3 korunun dedi ilaç kullanmadan korunduk ancak kürtajdan 2 sonra ben de kist çıktı dr. doğum kontrol hapı verdi kullandım. bir daha ki ay gittim kist neredeyse bitmişti. dr. tedbir amaçlı bir ay daha ilacı kullan dedi. bu ay hap bitti. şimdi tekrar bebek istiyoruz. ancak tedirginim olur mu olmaz mı diye, hormon yine yükselmiş midir diye. mart ayında deneyecez. artık olmadıysa tekrar dr. yolları gözükecek bize. Rabbim inşallah hepimize o mutlulu nasip eder....

kaydirigubbakcemile3
anammmmm benimki senden kat be kat uzun olmuş hahhahhahaha

Olsun canım uzun uzun okumak daha güzel ben şimdi karşımdakini tanımadığım için sıkabilirim diye düşündüm
Haklısın bende hep şükür ediyorum doğdunu görüp kaybetmekte var hiç hamile kalamamakta binlerce şükürler olsun Allahıma.
bana bazen ne diyorlar bak : eeee neden oldu? her hafta dr. a da gittin ama!!!
peki tedavi görüyormusunuz ?
ya kardeşim dr. gittimde biz dr. la bebeğin kalbini durdurmadık ya her hafta gidiyorum diye herşey yolunda olcak diye birşey yok bak akrabanız 2 kere dr. gitmiş
hem neden tedavi göreyim 2 kez hamile kaldım işte
önceden çok takardım kafama ama artık gülüyorum aklıma geldikçe ilk zamanlar olsa ağlardım şimdi kaydirigubbakcemile3
sadece paylaşmak istedim

evet ya bide meşhur her gördüklerinde: bebek varmı diye sormaları yokmu
soramasada öyle bakıyorlar ki yüzüne sanki eeee der gibi
biraz mesafeli davrandığım için eşimin ailesi pek bişey diyemiyor ama
bazen kalabalıkta nasıl olsa bişey diyemez der gibi o zaman soruyorlar hahah
öcüyüm ben hahaha
özel hayatım özeldir bunu benim istemediğim kimseyle paylaşma gibi birşeyde söz konusu bile olamaz ve bunuda açıkca söylerim yeri geldiğinde çekinmeleri ondan
zaten aramız pek ii değil yoksa ii niyetli olsa söylesen ne olacak ama işte

misal kayınvalidem dahil kimse bilmiyor eşimin tarafından hamile olduğumu
sadece kendi annemle paylaştım
kendi ailemlede çok üzülüyor ağlıyorlar diye söylemedim su sefer
gelinimizde/dayımda geçen yaz 6,5 ayken ikizlerini kaybettiler erken doğum sebebiyle
onun için herşey birleşip gözyaşları sel oluyor yazık

ama derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye
karşıdan öyle geliyor insanlara sanırım sanki
senin elinde olan birşeymiş gibi

biz test yaptırdık genetik ve kan testleri hani bir sebep bulunabilicek mi diye
ama bizde bişey çıkmadı
Takdiri ılahi elden gelen bişey yok
bizim yapabileceğimiz birşeyde yok yani

dediğin gibi insanlar konuşuyor bişey bilsede bilmesede
boşverceksin artık popomla gülüyorum onlara
benim derdim bana yeter git işine diye
anladığım kadarıyla sende öyle yapıyorsun en iyisi

dr.undan tekrar test iste ölçtür prolaktini için rahat etsin
yapmaz mı
inşallah olur bende de prolaktin yüksek çıkmıştı ama o zaman yeni kaybetmiştim bebeğimi
süt yapmaya fln başlamışım sanırım
şimdi tekrar hamileyim

merhaba arkadaşlar.bende 2 ay önce bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim.Veren Allah alan Allah.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.bekleme sürem doldu.10 gün sonra denemeye başlayacağız.Allah herşeyin hayırlısını versin....

gizemm: geçmiş olsun ve hayırlısı canım
inşallah çok beklemeden alırsın/alırız sağlıkla bebeğini kucağına

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....

benımde bebegımın kalp atısları duyulmadı doktor bana birhafta olmus ölelı dedı suan 1 ay oldu kurtas olalı ama hala regil olmadım ve korunmakda istemıyrm regil olmadan gebe kalsam olurmu

2.bebeğimide 3 ay önce kaybettim 3 aylıktı.Bebeğe test yapıldı bişi çıkmadı normalmiş bebek ve erkek bebekmiş.Genetik testimiz yapıldı az miktarda pıhtılaşma çıktı.Bu ayın 19 unda kromozom testi yapılcak eşimle bize...

Son düzenleme:
Filizim gecmis olsun tekrar,bebegin icin uzgunum ama bir anomali olmadigini bilmek te iyi bir sey, en azindan denemeye devam etmek icin motivasyon olur umarim sana.

slm arkadaşlar, bende bebeğimi 15gün önce aldırmak zorunda kaldım 6+3 günlükken kalbi durmuş kuzumun ilk bebeğimdi çok üzülüyorum dr aksine 3 veye 6 ay bekleye bilceğimi sanmıyorum.Allahım dileyen isteyen herkeze versin meleklerini inşallah.

arzum sanada çok geçmiş olsun sanada
ALLAHIM kimseye aratmasın
ınşallah ilk ve son kez yaşarsın bunları

Filizim gecmis olsun tekrar,bebegin icin uzgunum ama bir anomali olmadigini bilmek te iyi bir sey, en azindan denemeye devam etmek icin motivasyon olur umarim sana.

Saol canım.Bütün hepsi sonuçlansın bakalımda ona göre bir yol çizicez artık..

benımde bebegımın kalp atısları duyulmadı doktor bana birhafta olmus ölelı dedı suan 1 ay oldu kurtas olalı ama hala regil olmadım ve korunmakda istemıyrm regil olmadan gebe kalsam olurmu

çok geçmiş olsun...doktorunda söylemiştir.2.bebeğinin daha sağlıklı olması için en az 2 adet geçirmen gerkiyor.riske atma bence.Tabiki 1.adetten sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapanlarda var ama yinede riske atmamak lazım...rahim biraz dinlenmeli.kaç aylıktı kaybettiğinizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…