Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

o bekleme dönemi gerçekten çok zor ama geçiyor en azından 2 adet geçirmeniz gerekir bence..önce sabır...Allah ne zaman nasip ederse ozaman oluyor..

Belkide gizem ama ozaman benim okadar bekleme vaktim yok Yüce Rabbimin takdiri biliyorum ama enfazla üç ay beklemeyi düşünüyorum. Allahım sağlıklı hayırlı evlat vermek nasip etsin herkeze.

Ben de 3 adet dönemi bekledim.. 2doktorumda yeterli dedi ama çok kanamalı bir gebelik geçiriyorum. Acile gidince kendi doktoruma gidemedim oradaki doktorda fırçaladı beni kimse size 6ay beklemeniz gerektiğini söylemedi mi dedi. Ama sinirlendim olmuş artık ne söyleniyorsun zaten moralim bozuk gitmişim.Neyse bu gün 16. haftama girdim, Allaha şükür iyi gibiyiz. Birdaha gideyim bakalım doktoruma nasılmış bebeğim...

canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve hayırlısıylan bebeğini kucağına alırsın..

merhaba kızlar ben 20 gün önce 15+4 günlük bebeğinin kalbi durduğu için onu normal yolda doğuran ikiz oldukları içinde diğerını 8+3 günlükkken kaybeden bı anne adayıyım size dıyecegım benım bebeğim bıraz daha buyuktu ama doktorum bana 2 ay sonra hamile kalabilırsin dedi çünkü rahim zedelenmedi.ama daha küçük bebeklerde kürtaj oldugu için rahim kazınıyo zaten rahım dediğinnedırki en fazla bi çay bardağı buyukluğümde yanı yenı bebeğin buralara tutunma olasılıgı çok yuksek.sonnund a olacak olan da tekrar düsük yada bebeğe yeterlı kan gidememsi o yuzden tekrar acı yaşamak istemıyorsanız bıraz daha bekleyin.benim bebeklerim bırde tup bebektı.we ben diğeri yasasın dıye 1.5 ay sırt üstu yattım çünkü kanamlarım wardı. o yuzden bebeğinizin haretkerinı görüpte sakın kaybetmeye razı olmayın her gece onu düşündükçe ağlıyorum diğeri aklıma bıle gelmıyo allah herkese sabır wersın muratlarınızı gözünüzde bırakmasın by

Allah bir daha yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda yeni bir bebeğin olurda bu acılarını dindirirsin.bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Tarif edilmez bir acı ama yinede Allah onları kucağımıza aldıktan sonra kaybetmeyi göstermesin..Beterin beteri var..

Allah bebeğni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..banada 6 ay demedi doktorum..3 adet dönemi dedi..

slm yaprak,ben 3 yıllık evliyim ve işimiz gereği şark görevi için vandayız. bebek düşünmeye karar verdiğimiz an doktorlara danışmaya başladık okadar test yapıldıki anlatamam ve doktorlardan duyduğumuz şey sizin bebeğiniz normal şartlarda olamaz tüp bebek denemeniz gerek dediler,bizde yazın izmire gidiceğimiz için bekledik ve 1ay sonra normal yollarla hamile kaldım. bebek 5 haftalıkken amniyon sıvısının az olduğunu gelişmeyen gebelik olduğunu söylediler onlara inanmadım ve izmire gittik tam 8 dr danıştım ve bana acil kürtaş yapılması ama genelanestesi altında ve çok nazik bi şekilde bebeği tahliye etmemiz lazım dediler ve oldum bebeği patolajiye gönderdiler. rahmimde iltahapta oluşmuş bunun için 20 gün tedavi gördüm. 1 ay perriz aldık ve bana 3 ay sonra hamile kalabilceğimi söylediler.Bebeğimin ölme nedeni ise hazneden çok bakılması imiş aslında bebek düşmüş ama vandaki dr bunu anlayamadılar bile çünkü sebebleri onlar. progestan verdi ama o hapı haznemden kullanmam gerektiğini söyledi ama normalde bebeğin kalp atışları duyulmadan hapı kullanamazmışsın. Bu yüzden mikropta kaptım şimdi anlatmak istediğim her dr aynı şeyleri söylemez ve kürtaj kötü geçmez bilinçli bi uzmansa zaten tepkinli davranır ve artık kürtajda kolay kolay bıçak,neşter kullanılmaz vakumla çekilir. ıyi bi dr bulmak anne ve bebek için çok önemli bir bulgu o an sakin düşünmemiz gerektiğini çok geç anladım.

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Allahım birdaha yaşatmasın.Ben tam 8 sene sonra hamile kaldım hamileliğimi öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım tabi yıkıldım Allahıma çok şükür 1 sene sonra tekrar hamileyim fakat bebeğimin kalbi duracak diye çok korkuyorum geceleri uyku bile uyuyamıyorum.Bebeğin öldüğü nasıl anlaşılıyor hiç belirti falan oluyormu bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

Caycay76 kaç haftalık yada aylık hamilesin. Eğer 4 aylıktan küçükse anlayamazsın ama fazlaysa haraketlerini hissetmediğn anda anlayabilirsin tabiki böyle bişey olmasını istemeyiz.Yüce Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip eder inşallah.

öncelikle budüşünceyi kafanızdan atın lütfen.negatif düşünce gerçekten çok etkiliyor.güzel şeyler düşünün.bazı şeylerin önüne ne yaparsak yapalım geçemiyoruz..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar merhaba ben kan pıhtılaşması problemim var die düşünüyordum ve 2 defa bebeklerimi kaybettim, 1.düşükten sonra daha doğrusu karnımda ölüyor yavrularım, kan testleri yaptırdık ve pıhtılasmam cıktı. 2 bebeğimde dr bana innohep verdi ama 3 gün olmamıştım iğnemi.çünkü 3 doktora gittim ki birisi tıpta profosör,sadece biri iğneyi yaptıralım dedi,diğer ikisi gerek yok dedi. bende ne yapacağımı sasırdım ve 3 gün olmadım. kontrole gittim. doktorun yüzü asıldı problem var dedi, baktım bebeğim sanki c harfi gibi olmuş küçülmüştü.ve doktor problem var dedi o anı hiç unutmayacağım.dondum kaldım.halbuki o odaya girerken ne mutluydum bebişimi görücem die. ama malesef bebeğim ölmüştü bedenimde,bakamadım ona,baska sey düşünemiyorum,bu derdi sadece ceken bilir,gecenin 3.30u uyuyamıyorum,3 ay oldu ben hala aglıyorum. neyse tıpa gitmeye basladık. doktor üzme kendini bebeğin olacak dedi,ama ben neden inanamıyorum.tahlil yaptırdı. tahlillr temiz çıktı.kan pıhtılaşması cıkmadı ama o zaman cıkmıştı hiç anlamdım.demekki iğneden değilmiş düşüğüm tek tesellim o. şimdi laparoskopi ameliyatı olucam. herseye razıyım bebeğimi kucağıma aldığımı bi göreyim,onu bi koklayayım,bi öpeyim,daha ne isterim.her gece yatınca hayal kuruyorum,bebeğimin doğduğunu düşünüyorum,kendi kendime bebeğim varmışcasına konuşuyorum bazen bir yastıkla bazende boş bir yatakla konuşuyor buluyorum kendimi. Allah hepimize tüm isteyenlere bebek nasip etsin.baska bi dileğim yok.

ay çok üzüldüm
malesef bende 2 kere bebeğimi kaybettim
birini 10 haftayken öğrendim ( 9haftada durmuş kalbi)
birini 11haftada ( yaklaşık 10 haftayken durmuş)
nasılda sevinmiştik oysa ilk iki bebeğimdi
bizdede genetik test kan testi vs yaptılar
bişey çıkmadı
doktor izin verdikten sonra tekrar denedik
çok beklemedik
şimdi tekrar hamileyim dün dr amcamıza gittik ve herşey yolundaydı 12 haftayız
yani ümitsizliğe kapılmayın gerçekten
bende hep böyle oluyor yada olcak gibi kötü düşüncelere aslaaaa kapılmayın
Allah büyük bol bol dua edelim
demekki zamanı değilmiş takdiri ilahi
sakın isyan edip umutsuzluğa kapılmayalım
Çünkü yaradan herşeyi düşünür bilir
gün gelecek bu günlerde geçecek ve mutlu mutlu hamilelik geçirip
bebeklerimizi alacağız kucağımıza

moral çok önemli sakın unutmayın karamsar olmayın sakınnnn

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.böyle yazıları okudukça umutlarımız artıyor..Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah....

inan seni/sizi o kadar ii anlıyorum ki
bir kaç ay önce bende ok karamsardım
diyordum eşime işte hep böyle sonlanacak
tüm kötülükler bizi buluyor ve bulacak vs.
ama Allahtan umut kesilmez
bende pozitif hikayeleri duydukça moralim düzeliyordu
onun için yazdım bunları
her geceden bi sabahı vardır biraz sabır ve umut
ve tabii zaman
ALLAH ıSTEYEN HERKEZE NASıP ETSıN HAYIRLISIYLA ıNAN DUALARIM BÖYLE

amin inşallah..

arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu(( ama negatif çıktı(

merhaba arkadaşlar.bende iki kayıp yaşadım.ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu.çok üzülmüştüm ama hamile olduğumu oğrendiğim aynı gün kalbinin durduğunuda öğrendiğim için oldu bittiye geldi kısa sürede toparlandım.ikinci bebeğimi 12 haftalıkken aynı sebepten kaybettim.ve üşük yaptığım zaman onu gördüm.allah daha büyük bir acı yaşatmasın ama tarif edilemez bir acı yaşadım.üstünden 7 ay geçti toparlandım ve tekrar mücadele için hazırlanıyorum.ama bu acılardan şunu anladım stres yapmamak lazım,olumlu düşünmek lazım.ben uyku bile uyumuyor hep kalbi mi duracak diye dertleniyordum ve allah başıma verdi.aman hamiş arkadaşları hep iyi ve olumlu düşünün.
kimsenin kucağının boş kalmaması dileğiyle...

canım meraba çök ıyı anlıyrum senı benimde bebeklerim ikiz di ilikının kalbi 8+3 durdu kanamalarım başladı 1 ay sırt üstü yatttım tam herşey düzeldi kanamam yok derken diğer bebeğimi 15+4 günlukken kalbi durmuş .inanamadım sewiçle gittığimiz dktordan ağalaya ağlaya kimseyi takmadan döndüm.şimdi 22 gün oldu o yk sadece sewgisi war.bı daha olurmu bılmıyorum onuda allah bılır tüp bebklerdi ne çok sewinmiştik oysa ikiz olduklarını duyunca ama şimdi bommboş içim:sm_confused:

saol canımın içi ya rabbim herkese bebek mutluluğunu yaşatsın:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…