slm arkadaşlar, bende bebeğimi 15gün önce aldırmak zorunda kaldım 6+3 günlükken kalbi durmuş kuzumun ilk bebeğimdi çok üzülüyorum dr aksine 3 veye 6 ay bekleye bilceğimi sanmıyorum.Allahım dileyen isteyen herkeze versin meleklerini inşallah.
Ben de 3 adet dönemi bekledim.. 2doktorumda yeterli dedi ama çok kanamalı bir gebelik geçiriyorum. Acile gidince kendi doktoruma gidemedim oradaki doktorda fırçaladı benikimse size 6ay beklemeniz gerektiğini söylemedi mi dedi. Ama sinirlendim olmuş artık ne söyleniyorsun zaten moralim bozuk gitmişim.Neyse bu gün 16. haftama girdim, Allaha şükür iyi gibiyiz. Birdaha gideyim bakalım doktoruma nasılmış bebeğim...
merhaba kızlar ben 20 gün önce 15+4 günlük bebeğinin kalbi durduğu için onu normal yolda doğuran ikiz oldukları içinde diğerını 8+3 günlükkken kaybeden bı anne adayıyım size dıyecegım benım bebeğim bıraz daha buyuktu ama doktorum bana 2 ay sonra hamile kalabilırsin dedi çünkü rahim zedelenmedi.ama daha küçük bebeklerde kürtaj oldugu için rahim kazınıyo zaten rahım dediğinnedırki en fazla bi çay bardağı buyukluğümde yanı yenı bebeğin buralara tutunma olasılıgı çok yuksek.sonnund a olacak olan da tekrar düsük yada bebeğe yeterlı kan gidememsi o yuzden tekrar acı yaşamak istemıyorsanız bıraz daha bekleyin.benim bebeklerim bırde tup bebektı.we ben diğeri yasasın dıye 1.5 ay sırt üstu yattım çünkü kanamlarım wardı. o yuzden bebeğinizin haretkerinı görüpte sakın kaybetmeye razı olmayın her gece onu düşündükçe ağlıyorum diğeri aklıma bıle gelmıyo allah herkese sabır wersın muratlarınızı gözünüzde bırakmasın by
Ben de 3 adet dönemi bekledim.. 2doktorumda yeterli dedi ama çok kanamalı bir gebelik geçiriyorum. Acile gidince kendi doktoruma gidemedim oradaki doktorda fırçaladı benikimse size 6ay beklemeniz gerektiğini söylemedi mi dedi. Ama sinirlendim olmuş artık ne söyleniyorsun zaten moralim bozuk gitmişim.Neyse bu gün 16. haftama girdim, Allaha şükür iyi gibiyiz. Birdaha gideyim bakalım doktoruma nasılmış bebeğim...
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Allahım birdaha yaşatmasın.Ben tam 8 sene sonra hamile kaldım hamileliğimi öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım tabi yıkıldım Allahıma çok şükür 1 sene sonra tekrar hamileyim fakat bebeğimin kalbi duracak diye çok korkuyorum geceleri uyku bile uyuyamıyorum.Bebeğin öldüğü nasıl anlaşılıyor hiç belirti falan oluyormu bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim
ay çok üzüldüm
malesef bende 2 kere bebeğimi kaybettim
birini 10 haftayken öğrendim ( 9haftada durmuş kalbi)
birini 11haftada ( yaklaşık 10 haftayken durmuş)
nasılda sevinmiştik oysa ilk iki bebeğimdi
bizdede genetik test kan testi vs yaptılar
bişey çıkmadı
doktor izin verdikten sonra tekrar denedik
çok beklemedik
şimdi tekrar hamileyim dün dr amcamıza gittik ve herşey yolundaydı 12 haftayız
yani ümitsizliğe kapılmayın gerçekten
bende hep böyle oluyor yada olcak gibi kötü düşüncelere aslaaaa kapılmayın
Allah büyük bol bol dua edelim
demekki zamanı değilmiş takdiri ilahi
sakın isyan edip umutsuzluğa kapılmayalım
Çünkü yaradan herşeyi düşünür bilir
gün gelecek bu günlerde geçecek ve mutlu mutlu hamilelik geçirip
bebeklerimizi alacağız kucağımıza
moral çok önemli sakın unutmayın karamsar olmayın sakınnnn
inan seni/sizi o kadar ii anlıyorum ki
bir kaç ay önce bende ok karamsardım
diyordum eşime işte hep böyle sonlanacak
tüm kötülükler bizi buluyor ve bulacak vs.
ama Allahtan umut kesilmez
bende pozitif hikayeleri duydukça moralim düzeliyordu
onun için yazdım bunları
her geceden bi sabahı vardır biraz sabır ve umut
ve tabii zaman
ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNAN DUALARIM BÖYLE
merhaba arkadaşlar.bende iki kayıp yaşadım.ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu.çok üzülmüştüm ama hamile olduğumu oğrendiğim aynı gün kalbinin durduğunuda öğrendiğim için oldu bittiye geldi kısa sürede toparlandım.ikinci bebeğimi 12 haftalıkken aynı sebepten kaybettim.ve üşük yaptığım zaman onu gördüm.allah daha büyük bir acı yaşatmasın ama tarif edilemez bir acı yaşadım.üstünden 7 ay geçti toparlandım ve tekrar mücadele için hazırlanıyorum.ama bu acılardan şunu anladım stres yapmamak lazım,olumlu düşünmek lazım.ben uyku bile uyumuyor hep kalbi mi duracak diye dertleniyordum ve allah başıma verdi.aman hamiş arkadaşları hep iyi ve olumlu düşünün.
kimsenin kucağının boş kalmaması dileğiyle...
Allah bir daha yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda yeni bir bebeğin olurda bu acılarını dindirirsin.bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim.Tarif edilmez bir acı ama yinede Allah onları kucağımıza aldıktan sonra kaybetmeyi göstermesin..Beterin beteri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?