Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu(( ama negatif çıktı(

ben de seni anlıyorum . acını ta içten paylaşıyorum.başına gelen anlar sadece.çok acı çok.ama herşeye rağmen bu hayat devam ediyor.düşük yaparken bebişim benim elime düştü. o an bir daha asla toparlanamam diyordum.ağlamaktan gözlerim önümü göremez olmuştu .bak aylar geçtikçe güçüm yerine geldi .kendimi yola yeni başlıyormuş gibi motive ediyorum.şuan hep olumlu hayaller kuruyorum.sende sakın umutsuzluğa kapılma arkadaşım.bu hayat seni yıldırmasın.dinlen toparlan tekrar mücadeleye hazırlan.bakarsın tüp bebeğe bile gerek kalmaz normal yoldan kalırsın.bak ne anlatayım:
akrabamızın 8 sene çocuğu olmadı.tüp bebek yaptılar tuttu ve bebek 1 yaşına gelmemiştiki kendi normal yoldan hamile kaldı.şimdi doğumu bakliyor.

sen de bende bizim gibi birçok insanda umutlu olmak zorunda.

canım benim herşeyin hayırlısı bir miktar bekle bakalım.daha erken bence hemen kötüye yorma.

öncelikle slm kızlar.ben 6,5 yıllık evliyim.3 aylık evlıyken hamıle kaldım.ılk bebegım 8 haftalıkken karnımda öldü.çok acı bışey gercekten.sonra 3 ay sonra tekrar hamıle kalmaya karar verdık.ve ılk ay hamıle kaldım,şimdı oğlum 5 yasında.gecen yıl ıkıncı çocuga karar verdık.hersey yolunda gıdıyordu.doktor kontrolune gıttıgımde doktorum bebegımın kalbının durdugunu soyledı o anı unutamıyorum hala yıne 8 haftalıktı.2 ay sonra tekrar hamıle kaldım.kızım sımdı 5 aylık teyzelerı.ben kendımı anlatmak ıstedım.yanı acıların arkasından guzel şeyler gelcek inşallah.dualarım szlerle

arzum evet hakılısın her doktor farklı şey söylüyor. Bende mesela bu hamileliğimde şimdi farklı bir doktora daha gidicem bu hafta bakalım ne diyecek...
Bu arada arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, Allah herkesin sağ salim kucağına versin bebeğini inşallah...:ecrin_bebek::CüvCüv:

paylaşımınız için teşekkür ederim.böyle yazıları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum..umutlarım artıyor.Alah çocuklarınıza uzun ömürler versin..

hemen moralinizi bozmayın.bekleyin bakalım.adet tarihiniz geçtiğinde daha düzgün sonuç vereccektir.olmasa bile üzülmeyin.Demekki daha zamanı değilmiş.Mevlam neylerse güzel eyler...

YYAPRAK Allah hakkında hayırlısını versin. ınşallah herşey gönlünce olur.ıyi haberlerini bekliyorum.

mrb arkadaşlar. ben bebeğimin kalp atışları durduğu için gebeliğimin 10. haftasında kürtaj oldum.siz kürtajdan ne kadar sonra bebek için çalışmalara başladınız birde kürtaj sonrası kanamanız ne kadar sürdü

çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..canım doktorum 3 adet geçirmem gerektiğini ve sonrasında başlayabileceğimi söyledi..tabiki ultrasonlada bakıp rahim durumuna göre başlayabileceğimi söyledi.kürtajdan sonra 2-3 gün kanamam oldu.çok yoğun değildi..

HÜMEYRAA günaydın benimde bebeğim kürtajla alındı hiç kanamam olmadı eğer sende oluyorsada normaldir 12 gün kadar sürebilir.

hümeyra benimde kürtajdan sonra 1 gün çok az kanamam oldu.kürtaj oldugun gün adetinin ilk günü sayılıyor.ben 30 gün sonra adet oldum.

gene adet oldum arkadaşlar hamile değilim.3 ay oldu( ilkini kalbi durduğu için kaybetmiştim,kütaj olmuştum.ilki hemen olmuştu.
ya ben şeyi merak ediorum hani doktora gidiosunya,hamile kalamadım diye,doktor sana ne gibi bi muayne yapıooooooo lütfen cevaaapp verin,ben doktora gtmekten çok korkuyorum

merhabalar.bende 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum.ama 3 adettir öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk.ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu aya denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem.

ben iki düşük yaptım iki kere kürtaj oldum kanımda pıhtılaşma var tedavi görüyorum 2 aydır da hamile kalmak için uğraşıyorum senin gibi benimde 4 aydır 32 günde adet görüyorum diğerlerinde ilk seferde hamile kalmıştım ama 2 aydır kalamadım neden olduğunu bilmiyorum

merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDıN LÜTFENN

canım tam olarak bilgi sahibi değilim ama rahim yapışıklığında adet olamıyorsun diye biliyorum ama en güzel cevabı doktorun verecektir.mutlaka doktara gitmelisin

bence de bunu dr en ii cevaplayabilir
biz ne de olsa uzman değiliz bu konuda bişey söylemeye açıkcası cesaret edemem

merhaba bende 8 haftalık hamileyim ikinci bebeğim olacaktı ama kalp atışlarını duyamadık birtürlü ölü dendi ama yinede bir hafta daha bekleyecez yüzde bir ümit belki duyarız .haftaya bakacaz yine duyulmazsa alınacak.bekliyorum şimdi.hayırlısı artık

hiç duyulmadıysa hala bir ümit var.hiç belli olmaz bazen 8.9.hatta 10.haftada bile kalp etışı duyulabiliyor...Allah hakkınızda hayırısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…