canım meraba çök ıyı anlıyrum senı benimde bebeklerim ikiz di ilikının kalbi 8+3 durdu kanamalarım başladı 1 ay sırt üstü yatttım tam herşey düzeldi kanamam yok derken diğer bebeğimi 15+4 günlukken kalbi durmuş .inanamadım sewiçle gittığimiz dktordan ağalaya ağlaya kimseyi takmadan döndüm.şimdi 22 gün oldu o yk sadece sewgisi war.bı daha olurmu bılmıyorum onuda allah bılır tüp bebklerdi ne çok sewinmiştik oysa ikiz olduklarını duyunca ama şimdi bommboş içim:sm_confused:
arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu (( ama negatif çıktı (
öncelikle slm kızlar.ben 6,5 yıllık evliyim.3 aylık evlıyken hamıle kaldım.ılk bebegım 8 haftalıkken karnımda öldü.çok acı bışey gercekten.sonra 3 ay sonra tekrar hamıle kalmaya karar verdık.ve ılk ay hamıle kaldım,şimdı oğlum 5 yasında.gecen yıl ıkıncı çocuga karar verdık.hersey yolunda gıdıyordu.doktor kontrolune gıttıgımde doktorum bebegımın kalbının durdugunu soyledı o anı unutamıyorum hala yıne 8 haftalıktı.2 ay sonra tekrar hamıle kaldım.kızım sımdı 5 aylık teyzelerı.ben kendımı anlatmak ıstedım.yanı acıların arkasından guzel şeyler gelcek inşallah.dualarım szlerle
arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu (( ama negatif çıktı (
mrb arkadaşlar. ben bebeğimin kalp atışları durduğu için gebeliğimin 10. haftasında kürtaj oldum.siz kürtajdan ne kadar sonra bebek için çalışmalara başladınız birde kürtaj sonrası kanamanız ne kadar sürdü
mrb arkadaşlar. ben bebeğimin kalp atışları durduğu için gebeliğimin 10. haftasında kürtaj oldum.siz kürtajdan ne kadar sonra bebek için çalışmalara başladınız birde kürtaj sonrası kanamanız ne kadar sürdü
merhabalar.bir sorum olacak bayanlar.cevaplarsanız sevinirim. 3 ay önce bebğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.1 gün kadar az bi kanamam oldu.sonrada 33 gün sonra adet oldum.şimdi 3. adetimi oluyorum. daha önceden olan adet öncesinde dolgunlaşan ve acıyan göğüslerimde hiç acı yokk 3 aydır..ve 5 gün süren adetim şimdi 3 aydır 3 günde bitiyor.geçen ay hiç yumurtlama belirtiside yaşamadım.bu ay denemiştik bebişi ama olmadı.kafam çoook karışıık ne yapmalıyım.rahim yapışıklığı diye bişey duydum.acaba olabilirmi bendede dr.a mı gitsem. YARDIM EDİN LÜTFENN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?