MERHABA ben 26 aralıkda sezeryanla 38 haftalık bebegımı dpgum yaptıktan sonra kaybettım kalbı bır kac kere attıktan sonra öldu ben göremeden morga koydular bebegımı allah yardımcımız olsun
MERHABA ben 26 aralıkda sezeryanla 38 haftalık bebegımı dpgum yaptıktan sonra kaybettım kalbı bır kac kere attıktan sonra öldu ben göremeden morga koydular bebegımı allah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaştmasın..peki neden??
7. ayımız bıttı kontrole gıttıgımızde öğrendıkkı 1000 kısıde 8 ınde görulen bır hastalık kalp rahatsızlıgı kalp yetmezlıgıı offf o gunler gıtsın ve bıordaha gelmesın
kötünün iyisi bir durum siz daha başta öğrenmişsiniz ben de bebeğimin karnımda öldüğünü 18 martta öğrendim 20 martta doğurdum yanımda duran boş beşiğe bebeğimi yatıramadım hastaneden elim bomboş çıktım 28 haftalıktı böylesi daha zor[bende geçen hafta kalp atışlarını duymak için doktara gittiğimde , kalbinin atmadığını söyledi,inanamadım ve 18 martta alındı, çok acı.tek tesellim hamileliğin başında olması 6.5 haftalıktı.
yazdıkların beni çok etkiledi.çok üzgünüm benimde 1-2 gün içinde alınacak benim bebeğiminde gelişimi durmuş ama sen neden biraz daha beklemedin.6.5 haftalık çok erken değilmiydi.seni üzmek için yazmadım ama belki 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirdin.lütfen cevap yaz
Allah sabır evrsin. bend e 32. hafatda kaybettim. çok zor. neden kaybettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?