Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

MERHABA ben 26 aralıkda sezeryanla 38 haftalık bebegımı dpgum yaptıktan sonra kaybettım kalbı bır kac kere attıktan sonra öldu ben göremeden morga koydular bebegımı allah yardımcımız olsun

MERHABA ben 26 aralıkda sezeryanla 38 haftalık bebegımı dpgum yaptıktan sonra kaybettım kalbı bır kac kere attıktan sonra öldu ben göremeden morga koydular bebegımı allah yardımcımız olsun

canım seninki daha da kötü, daha zor bir durum yani
38 hafta karnında taşı onu hisset
ALLAHIM bol bol sabır versin sana ve eşine
peki hiç bir neden sebep söylemediler mi???

çok geçmiş olsun..Allah bir daha yaştmasın..peki neden??

Meleğim senin ve ailen için çok üzüldüm.Gerçekten dayanılacak gibi bir şey değil.Sana sormak istediğim doktorlar neden olrak ne dediler,neden yaşamamış bebeğin?İnan çok merak ediyorum.Ben şu an 12 haftalık hamileyim.Bende korkuyorum bebeğime bir şey olur diye.Allah herkesin yardımcısı olsun.

bende geçen hafta kalp atışlarını duymak için doktara gittiğimde , kalbinin atmadığını söyledi,inanamadım ve 18 martta alındı, çok acı.tek tesellim hamileliğin başında olması 6.5 haftalıktı.

7. ayımız bıttı kontrole gıttıgımızde öğrendıkkı 1000 kısıde 8 ınde görulen bır hastalık kalp rahatsızlıgı kalp yetmezlıgıı offf o gunler gıtsın ve bıordaha gelmesın

Allahım tekrar yaşatmasınnnn!!!!!!!!
kimselere!!!!!!!!

[bende geçen hafta kalp atışlarını duymak için doktara gittiğimde , kalbinin atmadığını söyledi,inanamadım ve 18 martta alındı, çok acı.tek tesellim hamileliğin başında olması 6.5 haftalıktı.
yazdıkların beni çok etkiledi.çok üzgünüm benimde 1-2 gün içinde alınacak benim bebeğiminde gelişimi durmuş ama sen neden biraz daha beklemedin.6.5 haftalık çok erken değilmiydi.seni üzmek için yazmadım ama belki 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirdin.lütfen cevap yaz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. O acı anlatılmaz bir duygu Allah bir daha yaşatmasın umuduyla.

arkadaşlar benim durumum sizden galiba biraz farklı çünkü ben tüp bebek yöntemiyle hamile kalabildım 9, hafta konrole gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim çok zor ama malesef hayat devam ediyor Allah tekrar yaşatmasın o günleri beterinden korusun ve herkese sabır versin

kötünün iyisi bir durum siz daha başta öğrenmişsiniz ben de bebeğimin karnımda öldüğünü 18 martta öğrendim 20 martta doğurdum yanımda duran boş beşiğe bebeğimi yatıramadım hastaneden elim bomboş çıktım 28 haftalıktı böylesi daha zor

Allah sabır evrsin. bend e 32. hafatda kaybettim. çok zor. neden kaybettin.

doktora gittiğimizde karnımda öldüğünü öğrendik doktora göre böbrek yetmezliği otopsi sonucunu bekliyorum haftaya salı çıkacak inşallah ölüm sebebi ortaya çıkar

burda duydukça şaşırıyorum ne kadar çok kişinin başına geliyormuş benim çevremde hiç böyle bir olay olmadı herkes şokta:1shok:

Allah aynı acıyı yaşatmasın sağlıklı bebekler nasip etsin sen neden kaybetin bebeğini?

Hepinize cok gecmis olsun arkadaslar,Allahim sabir versin.Bende bir ay önce sekiz haftalik bebegimi kalp durmasi sonucu kaybettim.

bende 7 haftalık hamileyim yazılanları okudukça çok korkuyorum çünki bende bulantı falan gibi belirtiler yok sadece gögüslerim acıyo ve zaman zaman karnım ağrıyoo hala korkumdan doktora gidemedim 8 haftalık olsun garanti olsun diye 8 haftalıkken kesinlesiyomuşya ama bi okadarda merak ediyorum sizce napmalıyım

bence hiç kafana takma canım. ve git bian önce artık kalp atışı duyulru. herkeste mide bulabtısı olucak diye bişe yok. miden bulanmyosa tadını çıkar. korkmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…