Arkadaşlar umudunuz yitirmeyin ne olursizi okdr cok iyi anlıyorum ki bende ilk bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettim cok acı bi şekilde bebeğimin kalbi durmus ve tam 10 olmus ben tesadüf kontrol esnasında öğrendim ve yıkıldım bunalıma girdim günlerce yastığımın altında minik coraplarıyla uyudum ultrosonlarına bakıp bakıp durdum ama hepsi gecti takii 2.ci bebeğimi isteyene kdr kürtaj olduğum için doktorum 3 ay korunmamı söyledi ben 2 ay korunsam olmazmı diye yalvardım doktora cünkü acımı dindirmem için tekrardan hamile kalmam lazımdı doktorumda peki ama 1 kere regl olman lazım dedi 2 aay korundum ve korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kaldım yani 3 ay snr tekrardan hamile kaldım ve simdi bebeğim 19aylık ben Allaha cok dua ettim ilk bebeğimi kaybettikten snr Allaha daha cok sığındım hergün dualar ettim ve bebeğim doğana kdr bu böyle devam etti.bana doktorumun söylediği sorunlu bebek kendi kendi sonladııırmıs ve kendimi hep söyle avuttum cevremdekilrnde desteği sayesinde demekki hasta bir bebekti ve bu sekilde yasaması hem ona hem sana cok acı vericek dediler sen bu sekilde dünyaya gelmek istermiydin diye sordular baana tabiki hayır dedim kimse hasta olarak dünyaya gelmek istemez arkadslar bunu unutmayın... ve umudunuzu yitirmeyin
canım söylediklerin çok güzel inşallah biz de sağlıklı bebeklere kavuşuruz bana da aynı şeyler söyleniyor ama üzüntümden çabuk unutuyorum
arkadaşlar benim 8 yaşında bir kızım var.bundan 6 ay önce bebegim karnımda 24 haftalık kalp atışları durdu sebep yok herkeste olabilir dedi doktorum şimdi 8 haftalık hamileyim yinee.Ama aynı şeyleri yaşarım diye çoook korkuyorum Rabbime bol bol dua ediyorum saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin diye.Bütün arkadaşlara sesleniyorum bir kapı kapanır öbür kapıyı açar Rabbim. üzülmeyin onlarda bizim memeleklerimiz
çok üzülmek cennetteki bebeklerimizide üzermiş biri bana bunu söylemişti acım dahada hafiflemişti canım
üzüntü bir yana hep bir pişmanlık ve suçluluk duygusu bunun bir türlü önüne geçemiyorum bebeğimi hak etmediğim için böyle sonuçlandığını düşünüyorum
merhaba bende 3 aylık bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum acaba teekrar dan düşermi die benim durumumda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi yazabilirlermi!!!
selam kızlar bende aynı şekilde mart ayında 8 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.evet yıkıcı bir duygu ama hiç ümidimi kaybetmedim üstelik hiç korunmadımda ogünden sonra.ve büyük bir heyecanla bekliyorum.umarım burda birbirimizin güzel haberlerini duyarız...:teselli:
BENİMDE 4 YAŞINDA BİR OGLUM VAR VE HAMİLE KALMIŞTIM 3 AYLIK OLMUŞTU VE KALB ATIŞLARINI DUYAMADIK 1 HAFTA OLDU AMA HİC ACISI GECMİYO aLLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
canım herşey nasip kısmet ben 2kere kaybettim 9/10 haftalık iken
şimdi Allahıma şükür 16 haftalık hamileyim Allahıma şükür
ve hayırlısıyla oğlumu bekliyoruz eylülde
herşey yolunda çok güzel gidiyor MAŞALLAH
hiç ümidinizi kaybetmeyin
ark. da dediği gibi korkmayın takdiri ilahi
Allahu teala bizden daha ii biliyor herşeyi
buna tereddüt etmemiz mümkün mü???!!!!
Demek Allahım yavrularımızı bizden çok sevmiş
hiçççç korkmayınnnnn Allah büyük !!!!
o var ol derse olur olma derse olmaz ama Allahtan daha ii bilen de yok
kalbinizi ferah tutun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?