Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

17 gün oldu bebeğimsiz geçen günler hala inanamıyorum elime karnıma her koyduğumda kahroluyorum meğer çok zormuş bubün bebeğimin ultrason görüntülerine baktım içim acıdı lütfen Allahım sen bu acıyı yaşayan herkese çooooooook sabır ver en kısa zamanda bu acıyı unutturacak bebekler ver yaradanımmafoldumben

dışarıya çıkmak istemiyorum bir taraftan toparlanmak için çalışmam gerektiğini biliyorum ama gücüm yok okula dönsem çocuklarla zaman daha hızlı geçiyor beynim onlarla meşgul olur mantık devre dışı kaldı ne yapacağımı şaşırdım sanki dünyanın sonu gibi eyvahedigeldismile

geçen sene dün bebeğimi kaybettim bende 1 sene oldu 9 haftalıktı şimdi tekrar düşünüyorum 2 kere düşük yaptım ilk olduğundan mıdır nedir ilk bebeğimi unutamıyorum hala

Arkadaşlar umudunuz yitirmeyin ne olur sizi okdr cok iyi anlıyorum ki bende ilk bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettim cok acı bi şekilde bebeğimin kalbi durmus ve tam 10 olmus ben tesadüf kontrol esnasında öğrendim ve yıkıldım bunalıma girdim günlerce yastığımın altında minik coraplarıyla uyudum ultrosonlarına bakıp bakıp durdum ama hepsi gecti takii 2.ci bebeğimi isteyene kdr kürtaj olduğum için doktorum 3 ay korunmamı söyledi ben 2 ay korunsam olmazmı diye yalvardım doktora cünkü acımı dindirmem için tekrardan hamile kalmam lazımdı doktorumda peki ama 1 kere regl olman lazım dedi 2 aay korundum ve korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kaldım yani 3 ay snr tekrardan hamile kaldım ve simdi bebeğim 19aylık ben Allaha cok dua ettim ilk bebeğimi kaybettikten snr Allaha daha cok sığındım hergün dualar ettim ve bebeğim doğana kdr bu böyle devam etti.bana doktorumun söylediği sorunlu bebek kendi kendi sonladııırmıs ve kendimi hep söyle avuttum cevremdekilrnde desteği sayesinde demekki hasta bir bebekti ve bu sekilde yasaması hem ona hem sana cok acı vericek dediler sen bu sekilde dünyaya gelmek istermiydin diye sordular baana tabiki hayır dedim kimse hasta olarak dünyaya gelmek istemez arkadslar bunu unutmayın... ve umudunuzu yitirmeyin

canım söylediklerin çok güzel inşallah biz de sağlıklı bebeklere kavuşuruz bana da aynı şeyler söyleniyor ama üzüntümden çabuk unutuyorum

ben ilk çocugumu normal bi sekilde sorunsuz doğurdum ve arkadan 3 tane her sene bitane olmak üzere düsürdüm geçen sene gene hamile kaldım ve allahıma çok sükür dünyaya etirdim su an 3 aylık...rabbim can verecekse veriyor kızlar sakın üzülmeyin ve tekrar deneyin..bu seferki gebeliğimde nerdeyse sokağa bile çıkamıyodum sanki hep düsecek diye kanamam oluyo diye kaç defa wc gittim anlatamam ema allahım nasip etti ve oldu
rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın
hepınize sağlıklı bebekler versin allah sağlıkla ve iyi gebeliklerle kalın

arkadaşlar benim 8 yaşında bir kızım var.bundan 6 ay önce bebegim karnımda 24 haftalık kalp atışları durdu sebep yok herkeste olabilir dedi doktorum şimdi 8 haftalık hamileyim yinee.Ama aynı şeyleri yaşarım diye çoook korkuyorum Rabbime bol bol dua ediyorum saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin diye.Bütün arkadaşlara sesleniyorum bir kapı kapanır öbür kapıyı açar Rabbim. üzülmeyin onlarda bizim memeleklerimiz

Allah aynı acıyı yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın

çok üzülmek cennetteki bebeklerimizide üzermiş biri bana bunu söylemişti acım dahada hafiflemişti canım

üzüntü bir yana hep bir pişmanlık ve suçluluk duygusu bunun bir türlü önüne geçemiyorum bebeğimi hak etmediğim için böyle sonuçlandığını düşünüyorum

üzüntü bir yana hep bir pişmanlık ve suçluluk duygusu bunun bir türlü önüne geçemiyorum bebeğimi hak etmediğim için böyle sonuçlandığını düşünüyorum

Bende ayni sekilde ilk basta bebegi istemedigim icin bu sekilde sona erdigini dusunuyorum,sacma oldugunu bilsem de.Insallah, saglikla aliriz yeni bebeklerimizi kucaklarimiza.

kızlar bence kendinizi sürekli böyle suçlayıp üzülmeyin ki meleklerinizide üzmeyin Allah'ın taktiri ilahisi buymuş böle olması gerekiyomuş zaten düşünsenize onlar öyle güzel bir yerde bizleri bekliyorlar ki biz olmadan oraya gitmek bile istemiyolarmış o yüzden sakın isyankar olmayın hep hamd olsun demeliyiz ki bir daha bu acıları yaşamayalım Rabbim onları öyle güzel mertebeye aldı ki inşallah bizde onların yanına gidebilirz onların sayesinde.hem Rabbim bizden daha çok sevmiş demekki onları emin olun biz asla meleklerimize o kadar iyi bir yer veremezdik.biliyorum alışması çok zor bende her gün ağlıyorum ama bunları düşünüce o kadar çok mutlu oluyorum üzülmüyorum en azından bazen Allah hepimizin yardımcısı olsun bize meleklerimiz tekrar kardeşlerini göndersin.amiiin:Saruboceq:

merhaba bende 3 aylık bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum acaba teekrar dan düşermi die benim durumumda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi yazabilirlermi!!!

merhaba bende 3 aylık bebeğimi kaybettim tekrar hamile kalmak istiyorum ama cok korkuyorum acaba teekrar dan düşermi die benim durumumda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi yazabilirlermi!!!

canım herşey nasip kısmet ben 2kere kaybettim 9/10 haftalık iken
şimdi Allahıma şükür 16 haftalık hamileyim Allahıma şükür
ve hayırlısıyla oğlumu bekliyoruz eylülde
herşey yolunda çok güzel gidiyor MAŞALLAH
hiç ümidinizi kaybetmeyin
ark. da dediği gibi korkmayın takdiri ilahi
Allahu teala bizden daha ii biliyor herşeyi
buna tereddüt etmemiz mümkün mü???!!!!
Demek Allahım yavrularımızı bizden çok sevmiş
hiçççç korkmayınnnnn Allah büyük !!!!
o var ol derse olur olma derse olmaz ama Allahtan daha ii bilen de yok
kalbinizi ferah tutun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aslında buraya bakmak istemiyorum üzülüyorum çünkü
arkadaşın yazdıklarından da çok duygulandım
yine gözlerim yaşardı
ama benim yaşadığımı yaşamış olupta bi ümit ışığı arayan arkadaşlara
belki bi ümit ışığı olurum diye
üzülmesinler ALLAHU TEALA gerçekten çok büyük
ve yüzümüze bakıyor
demek vakti zamanı varmış diyorum
açıkcası birazda nazardan korkuyorum ama yazmamakta elimde değil
inşallah faydam dokunmuştur size
Allaha emanet olun!!!!!!!1

Cnaım Allah sabır versin bende 1 nisanda 10 haftalık bebegimi kaybettim karnımda ölmüs kürtaj oldum ama suan psikoljim cok kötüüüüüüüü
tekrar hamile kalmam gerek bu durumu atlatabilmem için....ama eşim 2. bebek istemiyor bense 4 yasındaki kızım yanlız kalmasın istiyorum.......ne olur yardım edin ben berbatım nasıl atlatacam bu zor anı.......

BENİMDE 4 YAŞINDA BİR OGLUM VAR VE HAMİLE KALMIŞTIM 3 AYLIK OLMUŞTU VE KALB ATIŞLARINI DUYAMADIK 1 HAFTA OLDU AMA HİC ACISI GECMİYO aLLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

benimde 4 yasında kızım var
10 haftalık bebegimi öldü karnımda 1 nisanda aldılar kürtajla ama benide öldürdüler acım dinmiyor....nilsu78@windowslive.com ekle msn den konusalım ok beraber atlatalım bu zor anı

bende öyle söylüyorum size ama çok kötüyüm kaç gecedir sürekli ağlıyorum her gün kzımın çekmecelerine bakıyorum eşyalarına dokunuyorum ama inan ki o kadar çok rahatlıyorum onları sevince okşayınca iyi geliyo bana sanki kızıma giydirmiş gibi oluyorum
ben bebğimi 40 haftalıkken doğuma gittiğinde herşey normal giderken birden bire öldüğünü öğrendim va ameliyata alındım kızım o an gitti benden işte uçup gitti gerçi en harika yerde Rabbimin yanına gitti bitanem canım kızım meleğim benim.
SENı ÇOOOOOOK SEVıYORUM BEBEĞıM.

canım çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine Allahım tamamına erdirsin inş cinsiyetide belli olmuş ne güzel bende merak ediyodum naptı nasıl acaba diye Allahım inşallah bizlerede nasip etsin

kızlar öncelikle bebeğini kaybeden tüm arkadaşlarıma sabır diliyorum. ben 6+4 yim. doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve gelişiminin düzgün gittiğini söyledi. sizinde böylemiydi. herşey yolunda iken birdenmi kalpleri duruyo. okadar korkuyorumki.... ilk denememiz ve ilk bebeğimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…