bende öyle söylüyorum size ama çok kötüyüm kaç gecedir sürekli ağlıyorum her gün kzımın çekmecelerine bakıyorum eşyalarına dokunuyorum ama inan ki o kadar çok rahatlıyorum onları sevince okşayınca iyi geliyo bana sanki kızıma giydirmiş gibi oluyorum
ben bebğimi 40 haftalıkken doğuma gittiğinde herşey normal giderken birden bire öldüğünü öğrendim va ameliyata alındım kızım o an gitti benden işte uçup gitti gerçi en harika yerde Rabbimin yanına gitti bitanem canım kızım meleğim benim.
SENİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM BEBEĞİM.
ceynuuur başın sağolsun arkadaşım acın çok taze. Herşey boş dünya kapkaranlık biryer gibi geliyordur sana şimdi. Ben de senin gibi google dan buraya düşenlerdenim. 3 melek annesiyim. İyi ki bu site var diyorum şimdi. Yokse biterdim ruhen. Benimle aynı acıları yaşayan melek aneleri ile netten de olsa görüşmek çok rahatlattı beni.
Kızlar bir şey duydum bunu bir arkadaşıma söylemiş doktor.Hamileyken eşinin spermide öldürebiliyormuş bebeği.Böyle bir şeyi yaşayan duyan var mı aranızda?Yani ilişkiye girince giden o spermler...
Canim Allah sabir versin, benimki 23 haftalikti da cok gec diye dusunuyordum bak seninki 40 haftalikmis daha da zor, sen bilirsin ne cektigini ben ne kadar cok uzuldugumu soylesem de. insallah Allah kucaklarimizi doldurur, acimizi hafifletir.Basin sagolsun arkadasimj
zelcancım hamilesin galiba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bursalısın sanırım hangi dr gidiyosun nasıl geçiyom hamilelik kaç haftalardasın canım.
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...İnşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?