Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Canim Allah sabir versin, benimki 23 haftalikti da cok gec diye dusunuyordum bak seninki 40 haftalikmis daha da zor, sen bilirsin ne cektigini ben ne kadar cok uzuldugumu soylesem de. insallah Allah kucaklarimizi doldurur, acimizi hafifletir.Basin sagolsun arkadasimj

Ben de Allah'tan herkese sabır diliyorum, benim de 36 haftalık bebeğim karnımda öldü benimde bir meleğim oldu diye kendimi teselli ediyorum onların bulundukları yer çok güzel , gerçekten büyük bir acı google da bebek ölümleriyle ilgili araştırma yaparken tesadüf bu forumla karşılaştım burda insanların birbirine destek olmaları ,güç vermeleri güzel, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ceynuuur başın sağolsun arkadaşım acın çok taze. Herşey boş dünya kapkaranlık biryer gibi geliyordur sana şimdi. Ben de senin gibi google dan buraya düşenlerdenim. 3 melek annesiyim. ıyi ki bu site var diyorum şimdi. Yokse biterdim ruhen. Benimle aynı acıları yaşayan melek aneleri ile netten de olsa görüşmek çok rahatlattı beni.

sal 1982 korkma arkadaşım stres herşeyin başı. Olumlu düşünmeye çalış. Zaten bu haftayı geçirdikten sonra korkun azalır. O yüzden bu haftayı mümkün olduğunca rahatlamaya çalışarak geçir. Bunun en kolay yolu gebeliğine konsantre olma sanki bilmiyormuşsun gibi davran kendine. O zaman stresin azalacaktir. ınşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın zamanı geldiğinde.

merhabalar epeydir giremedim terslikler üst üste geldi telefon bağlantısı koptu internet iptal tabii zar zor yaptırabildik bu arada otopsi sonuçları çıktı ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim 28 haftalık bebeğimin her şeyi normalmiş bütün organları gelişimini tamamlamış doktorun dediği böbreklerde hiçbir şey yok göbek bağı plesanta normal insan düşünüyor o zaman bebeğim neden öldü diye artık aynı doktora gitmeyeceğim üniversite hastanesinde başlayacağım kromozom analizi yaptıracağız sabır diliyorum kendime gelişmelerden haberdar ederim

slm arkadaşlar bende 10 haftalık bebegımı kaybettım karnımda öldü allah kımsenın basına vermesın gercekten cok uzucu ama hayırlısı boyleymıs.yuce rabbım ınsallah cocugu olmayıpta bekleyen herkese en kısa zamanda saglıklı bır bebek nasıp eder......amın cumlemıze

Teşekkürler hepimizin başı sağolsun , evet bu site insanı rahatlatıyor yalnız olmadığını hissettiriyor, herkes aynı acıları paylaşıyor gerçekten zor bir durum , Allah hepimize sabırlar versin

Kızlar bir şey duydum bunu bir arkadaşıma söylemiş doktor.Hamileyken eşinin spermide öldürebiliyormuş bebeği.Böyle bir şeyi yaşayan duyan var mı aranızda?Yani ilişkiye girince giden o spermler...

Kızlar bir şey duydum bunu bir arkadaşıma söylemiş doktor.Hamileyken eşinin spermide öldürebiliyormuş bebeği.Böyle bir şeyi yaşayan duyan var mı aranızda?Yani ilişkiye girince giden o spermler...

hayır canım ya saçmalık bence bi doktorun bunu söyleyeceğini de HİÇ sanmıyorum
bence bi yanlış anlaşılma vardır

sağol canım seninde başın sağolsun sabır versin Rabbim.inşallah hepimizin duaları kabul olur ve kucaklarımız dolar Allah bir daha hiç birimize inşallah evlat acısı göstermez.

zelcancım hamilesin galiba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bursalısın sanırım hangi dr gidiyosun nasıl geçiyom hamilelik kaç haftalardasın canım.

zelcancım hamilesin galiba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bursalısın sanırım hangi dr gidiyosun nasıl geçiyom hamilelik kaç haftalardasın canım.

amin canım cümlemize

şimdilik iyiyiz canım
daha önce 2 kere kaybettim işte bende
ama bu sefer Allaha şükür iyiyiz
17 hafta2gün olduk canım

mrb benimde salı günü 9 haftalık bebeğemin kalbi durduğu için kürtaj oldum şimdi göbeğimin etrafında batma hissi sanki elektrik çarpıyo gibi ağrı var sizdede oldumu

arkadaşlar 2 düşük yaptım geçen ayın 20 sinde adet gördüm idrar yolarımda enfeksiyon olduğu için ama bütün ilaçlarımı kullandım ama antibiyotik 10 gün srüyodu ben 5 gün kullandım kestim sonra korunmadık şimdi 1 haftadır adet olmadım 21 inde idrar testi yaptırdım negatif çıktı bugün kan verdim ama yarın çıkıcak hafif adet sancısı gibi ağrım var ama çok az arada gelip gidiyo sabah çok hafif bulantım var göğüslerim de çok az ağr var acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik adet geciktirirmi bilgisi olan paylaşsın lütfenn

anne adaylarıyız biz.....
alacağız bebeklerimize kucagımıza ALLAH'IN izni ile.
kızlar benim bebeğim de 11 haftalıktı kalp atışları durdu. 2 ay oldu. doktor en az 3 ay bekle dedi.ama ben sabırsızlanıyorum.siz benimle aynı şeyleri yaşadınız ne yapmalıyım.sorun olur mu acaba.

Merhabalar öncelikle Allah sabır versin bende benzer durumu yaşadım 36. haftada bebeğim karnımda öldü benim de sezaryan olduğu için Ağustosta deneyebilirim Allah hepimize bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve büyütmek nasip eder inşallah

melek76 ve ceynuur bebeklerinizin ölüm sebebi belli mi?

benim bebeğim 28 haftalıkken öldü otopsi sonuçları temiz çıktı genetik ve kan pıhtılaşması araştırması yapılıyor 1 ay sonra sonuçları alacağız bebeğimin ölüm sebebini düşünmekten yoruluyorum dr suyunun çok azaldığını söylemişti bitmiş neredeyse içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu bu doktorun suyunun azaldığını farkedemediğini söylüyor böyle olunca da çoooooook üzülüyorum siz de bunları düşünüyor musunuz? hep sağlıksız bebekler ölür deniyor ya siz buna inanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…