canım bebeğini sağ salim kucağına alırsın hiçbir problemle karşılaşmazsın inşallah ilk bebeğin karnında öldüğünü söylemişsin ne kadarlıktı? hangi testleri yaptırdın? sebep bulundu mu? bir de 21.Şubat'ta ilk bebeğini kaybetmişsin çok az beklemişsin doktor izin vermiş miydi canım? kusura bakma seni soru yağmuruna tuttum ama ben bebeğimi 28 haftalık kaybettim karnımda öldü otopsi yaptırdık temiz çıktı bebeğimin gelişimi tamamlanmış genetik testi kan pıhtılaşması için bekliyoruz şu anda sonuçları aldıktan sonra doktora göstereceğiz sebebini merak ediyorum bebeğim niye öldü? bu soru aklımdan hiç çıkmıyor :gitme:
CANCER 68 ne güzel bir süpriz Allah tamamına erdirsin cevabın için sağol
EFE 25 bu olayı bir tek ben yaşadım sanıyordum etrafımda kimse yoktu bu durumu yaşayan meğer ne kadar fazlaymış melek anneleri Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda
başın sağolsun benimde 1 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü. İlk bebeğimdi sezeryan ile aldılar.
Daha çok yeni kendim de çok kötüyüm zaten bütün hayallerim yıkıldı. Bu yazı iple çekerken şimdi yaz bana işkence gibi geliyor. Zaten zamanda geçmiyor. Doktor 6 ay hamile kalmaman lazım dedi. Daha sonra ben buna dayanamayacağımı söyledim. Bukadar çocuk isterken olmaması için müdahale etmek bana eziyet geliyor. Doktorum konuşabileceğim birisi beni anlıyor. Allahtan dedi ama biraz bekle bari.
Şimdi günleri sayıyorum . Korkularım çok şiddetli ya olmazsa, ya yine aynı şeyi yaşarsam diye.
Birde; o kadar yol alıp sonuna gelmiştik. Yeni hamileliğimin başlarında bebk sağlıklı olacakmı, test sonuçları nasıl çıkacak bunların sitresini tekrar yaşıycamı düşündükçe daha da geriliyorum. İşte iken vakit öyle böyle geçiyor. Ancak evde kötüyüm. Eşimle bile artık konuşmaya korkuyorum. Çünkü mutsuzluğumdan herkes bıktı ve sıkıldı gibi geliyor. Hamile görünce ve bebek görünce dayanamıyorum.
Bilen varsa sormak istediğim şu; 6 aydan önce hamile kalınırsa ne olur. riski ne doktoruma sordum net cevap alamadım. Yaşıycaksan kötü olay yaşarsın dedi 6 ay beklemediğin için değil dedi. Burda sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz rahatlıyorum çünkü beni anlıycak sadece sizlersiniz.
teşekkür ederim. İnsan psikolojisi işte. Elimden başka bişey gelmiyor. Düşünmeden zaten yapamıyorum tek tesellinin o olduğunu biliyorum başka bir bebek.
senin ilk miydi 8 haftalık bebeğin
benim de ilk bir biyokimyasal gebelik yaşamıştım ama onu saymak ne kadar doğru bilmiyorum. Birde bu bebek için çok uğraşmıştım 3 kez aşılama oldum olmadı daha sonra kendiliğinden sürpriz olmuştu.
başın sağolsun benimde 1 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü. İlk bebeğimdi sezeryan ile aldılar.
Daha çok yeni kendim de çok kötüyüm zaten bütün hayallerim yıkıldı. Bu yazı iple çekerken şimdi yaz bana işkence gibi geliyor. Zaten zamanda geçmiyor. Doktor 6 ay hamile kalmaman lazım dedi. Daha sonra ben buna dayanamayacağımı söyledim. Bukadar çocuk isterken olmaması için müdahale etmek bana eziyet geliyor. Doktorum konuşabileceğim birisi beni anlıyor. Allahtan dedi ama biraz bekle bari.
Şimdi günleri sayıyorum . Korkularım çok şiddetli ya olmazsa, ya yine aynı şeyi yaşarsam diye.
Birde; o kadar yol alıp sonuna gelmiştik. Yeni hamileliğimin başlarında bebk sağlıklı olacakmı, test sonuçları nasıl çıkacak bunların sitresini tekrar yaşıycamı düşündükçe daha da geriliyorum. İşte iken vakit öyle böyle geçiyor. Ancak evde kötüyüm. Eşimle bile artık konuşmaya korkuyorum. Çünkü mutsuzluğumdan herkes bıktı ve sıkıldı gibi geliyor. Hamile görünce ve bebek görünce dayanamıyorum.
Bilen varsa sormak istediğim şu; 6 aydan önce hamile kalınırsa ne olur. riski ne doktoruma sordum net cevap alamadım. Yaşıycaksan kötü olay yaşarsın dedi 6 ay beklemediğin için değil dedi. Burda sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz rahatlıyorum çünkü beni anlıycak sadece sizlersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?