Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

amin canım çok saol.ilk bebeğim 9 haftalıkken karnımda ölmüş ama 2 hafta sonra belirti verdi ve kürtajla alındı.bana hiçbir sebep bulunmadı.test falanda istemedi doktorum.sadece kürtajdan sonra rahimin kendini toplaması için antibiyotik ve fitil verdi.erken hamileliğe gelince doktorum rahimle ilgili yada genetik olarak bir problem olmadığını ilk adet sonrasında vücudun hamileliğe hazır olacağını söyledi.gerçi planlanmış bir gebelik değildi sürpriz oldu banada. seninde başın saolsun.

CANCER 68 ne güzel bir süpriz Allah tamamına erdirsin cevabın için sağol

EFE 25 bu olayı bir tek ben yaşadım sanıyordum etrafımda kimse yoktu bu durumu yaşayan meğer ne kadar fazlaymış melek anneleri Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda

çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:a.s.

başın sağolsun benimde 1 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü. İlk bebeğimdi sezeryan ile aldılar.
Daha çok yeni kendim de çok kötüyüm zaten bütün hayallerim yıkıldı. Bu yazı iple çekerken şimdi yaz bana işkence gibi geliyor. Zaten zamanda geçmiyor. Doktor 6 ay hamile kalmaman lazım dedi. Daha sonra ben buna dayanamayacağımı söyledim. Bukadar çocuk isterken olmaması için müdahale etmek bana eziyet geliyor. Doktorum konuşabileceğim birisi beni anlıyor. Allahtan dedi ama biraz bekle bari.
Şimdi günleri sayıyorum . Korkularım çok şiddetli ya olmazsa, ya yine aynı şeyi yaşarsam diye.
Birde; o kadar yol alıp sonuna gelmiştik. Yeni hamileliğimin başlarında bebk sağlıklı olacakmı, test sonuçları nasıl çıkacak bunların sitresini tekrar yaşıycamı düşündükçe daha da geriliyorum. İşte iken vakit öyle böyle geçiyor. Ancak evde kötüyüm. Eşimle bile artık konuşmaya korkuyorum. Çünkü mutsuzluğumdan herkes bıktı ve sıkıldı gibi geliyor. Hamile görünce ve bebek görünce dayanamıyorum.
Bilen varsa sormak istediğim şu; 6 aydan önce hamile kalınırsa ne olur. riski ne doktoruma sordum net cevap alamadım. Yaşıycaksan kötü olay yaşarsın dedi 6 ay beklemediğin için değil dedi. Burda sizlerin yazdıklarını okuyunca biraz rahatlıyorum çünkü beni anlıycak sadece sizlersiniz.

Başın sağolsun çok üzüldüm Allah en yakın zamanda kucağına sağlıklı bebeğini almak nasip etsin. ben 2 aylık kaybettiğim halde 2 ay en az beklemem gerktiğini söyledi doktorum. Doktorunun söylediğini dinle bence bekle biraz toparlansın iyice rahmin

teşekkür ederim. ınsan psikolojisi işte. Elimden başka bişey gelmiyor. Düşünmeden zaten yapamıyorum tek tesellinin o olduğunu biliyorum başka bir bebek.

teşekkür ederim. İnsan psikolojisi işte. Elimden başka bişey gelmiyor. Düşünmeden zaten yapamıyorum tek tesellinin o olduğunu biliyorum başka bir bebek.

öyle cnm evet biliyorum bir an evvel istiyorsun senin ki çok daha büyük bir kayıp. Bu son olsun biran evvel kucağına almanı dilerim.

benim de ilk bir biyokimyasal gebelik yaşamıştım ama onu saymak ne kadar doğru bilmiyorum. Birde bu bebek için çok uğraşmıştım 3 kez aşılama oldum olmadı daha sonra kendiliğinden sürpriz olmuştu.

benim de ilk bir biyokimyasal gebelik yaşamıştım ama onu saymak ne kadar doğru bilmiyorum. Birde bu bebek için çok uğraşmıştım 3 kez aşılama oldum olmadı daha sonra kendiliğinden sürpriz olmuştu.

İnşallah yine bir süpriz yaşarsın. Benimde mikro enj. du. Tüpde veya aşılamada kimyasal gebelik olma olasılığı fazla diye duymuşdum. Biz hiç aşılama denemedik direk mikro dediler ilk denemede de hamilelik oluştu ama kalp atışını alamadık işte. Bende korkuyorum denemeye yine tekrarlanırsa diye

Merhaba canım benimde 36 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için 19 Şubatta seazaryanla doğum yaptım. İnan hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz Allah sabır versin hepimize. Canım benimde doktorum en az 6 ay beklememi söyledi.

NıHSAV Canım gerçekten de yaşadıklarımız ve hissettiklerimiz tamamen aynı ben oğlumu 28 haftalık kaybettim karnımda öldü şimdi genetik kan pıhtılaşması sonuçlarını bekliyoruz neredeyse 3 ay olacak bir taraftan hemen hamile kalmak istiyorum diğer taraftan da ya aynı şeyi yine yaşarsam diye korkuyorum hiçbir problem yoktu dr a gittik ve bunu öğrendik şimdi yapılacak ne varsa yaptırmak istiyorum sebebi öğrenmek istiyorum bazen hiçbir sebep bulunamayabiliyormuş sebep olursa içim daha rahat edecek gibi geliyor hamileler ve bebekler bizim kendimizi daha da kötü hissetmemize sebep oluyor eşim artık benimle uğraşmaktan yoruldu hep olumsuzlukları görüyorsun diyor sanki görecek olumlu bir şey varmış gibi yani bizi bizden başka anlayan yok canım

40 haftalıkken doğuma gittiğimde oğlumun karnımda öldüğünü örendim..

Bugün 69.gün..Doktorum 3ay sonra tekrar hamilelik düşünebilirsin dedi..

40ım çıksın bi mens oluyum sonra bebek düşünürüm demiştim.. Perşembe günü mens oldum ve dün (pazar) bitti..şimdi bebek istiyoruz hemde çok...ılk gebeliğimde korunmayı bıraktığım gibi hamile kalmıştım..

bakalım şimdi nasıl olucak..hem korkuyoruz hem çok istiyoruz..Allahım herşeyin hayırlısını nasip eder inş..herşeyi gönlümüze göre verir inş..

sanırım bütün erkekler aynı benim eşiminde benim psikolojimden sıkıldığını anlıyorum. Oda ileriye bakmamı söylüyor. Ama bende karar verdim bu günden itibaren geçmiş aklıma geldiğinde kafamı başka yöne yönlendireceğim. Çünkü bu şekilde oğlum geri gelmeyecek allahtanda korkuyorum başıma daha beter bişey gelecek diye. Aynı zamanda evliliğimde zorlaşıyor ve keyifsiz oluyor. Yani kendimi zorluycam ve oğlumun kardeşi için toparlanacağım.

fındıkçım seninde başın sağ olsun çok üzüldüm. Seninle hissettiğimiz aynı ayrıca doktorunun şu 3 ay demesine de sevindim 6 ay çok moralimi bozuyordu. Bir kaç kişiden de duydum zaten 40 ı çıkarçıkmaz hamile kalmış diye. Ve 2 çocuk ta sağ ve sağlıklı bende 40 ım çıkınca (1 hafta kaldı) başlayacağım. Folik asit kullanmaya başladım bile Bize iyi gelecek başka bişey yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…