Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Merhabalar canım ben Bandırma Anadolu Lisesinde öğretmenim. Bandırmada bir doktora gidiyor musun ya da kontrollere nereye gidiyorsun ben henüz birt doktora karar veremedim Bursa mı Bandırma mı diye kafam biraz karışık.

Uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Birlik olmak gerçekten ok güzel. Ben 2 sene önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Genetik testi yapıldı normal çıktı. *. hamilelikte bir sorun olmaz dedi dr. ama 2. gebelikt de düşük oldu. Kendiliğinden ilk haftada düştü. Bir sürü test yapıldı. Düşük dozda kan pıhtılaşması çıktı. Bir sonraki hamileliğim boyunca her gün heparin kullanacağım ama nette araştırırken heparin in ölüme yol açtığı için yasaklandığını okudum. şu an endişeliyim. ama tabiki mecbur kullanacağım. Heparin kullandığı halde düşük yapan var mı çok merak ediyorum???

yanlış hatırlamıyorsam ben doğum yaparken senden bahsetti ebeler anadolu lisesinde öğretmen demişlerdi.Siz otopsi istemişsiniz diye aklımda kaldı. Sonuç oldumu. Doktor konusunda kararsızım ıLhan Şen e gidiyordum insan olarak süper aslında bir sorunum olmadı bebeğin ölümüylede ilgili olarak suçu olduğunu düşünmüyorum fakat yinede kararsızım. Aslında şimdi aklımdan geçen Bursa da bir doktora gitmek Yine burda da ılhan beye gitmek. Yani 2 doktora kontrollere gitmeyi düşünüyorum hamile kalınca

Merhaba, aynı şeyleri yaşamışız. bende ilk hamileliğimi 6 haftalıkken kalbi atmadğı için kaybettim. yeniden hamile kalmak için 1 seneden fazla uğraştım. Laparoskopi oldum. Aşılama ile hamile kaldım. Bu seferde 10 haftalıkken kabettim. Kürtaj oldum yine. Tahlillerin filan tabikide yapılcak ama bu durumu acaba nasıl atlabiliriz. yaşayanlar varsa bize yol gösterebilir mi bana bu acı ile başa çıkamıycam gibi geliyo yoksa.

GÜLÜM 12 Birden gözlerim parladı ya ben Çanakkaleliyim. Sen Çanakkaleli misin? Merak ettim. Ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Karnımda öldü. Tahliller otopsi her şeyi yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Kendimi o kadar çok suçladım ki anlatamam ve hala bu psikolojiden çıkamadım. 3 ay oldu. Eylülden itibaren tekrar deneriz diye düşünmüştüm. Doktor eylülde folik asite başla aralıktan sonra bebek düşün dedi. ılk hamileliğimde hemen kalmıştım. Bakalım artık nasıl olacak? Beklemek çok zor geliyor dr da böyle söyleyince moralim bozuldu açıkçası. Bir tafaftan ya aynısını yaşarsam nasıl dayanırım bilemiyorum. Hamile kaldığımda 9 ay nasıl geçecek şimdiden gözümde büyüyor..........

merhaba bugun bebegimin kalbinin olusmadigini ve buyumedigini ogrendim bebegimi alicak doktor cok uzuldum ya kahroldum esim benden cok uzuldu suan 8 haftalik ama 6 haftalik gibiymis kalp atisini yok yani

Evet bahsettikleri benim , otopsi istedik ama kesin bir sonuç çıkmadı büyük bir ihtimalle plesentada bir enfeksiyondan şüpheleniliyor ama tek ölüm sebebi mi bilinmiyor.Hamilelik kontrollerimde Ercan Bey'e gidiyordum.Benim de doğumumu İlhan Şen yaptı sonraki kontrollerim için de ona gittik ben de ondan memnun kaldım ama riskli gebeliklerle ilgili ne kadar bilgili diye soru işaretleri oluştu kafamda.Ben de iki doktora gitmeyi düşünüyorum en iyisi bizim için bu herhalde hatta üniversite hastanesindeki otopsi yapan doktor ölü doğumlarla ilgilenen Prof. DR. Yalçın Kimya 'ya (Bursa'da) gidebilirsiniz demiş eşime ama şu an hiç bir şey yapmadık. İzmirde Kadın Doğumcu bir tanıdığımızda bize genetik yaptırmamızı önerdi galiba öncelikle genetik testi yaptıracağız. Bebeğinin ölüm sebebi belli mi ? (acını tekrar yaşatıcam ama)Siz istediniz mi otopsi?

Canım benim ( bana da beklemek zor geliyor galiba hepimizde de aynı seni anlıyorum bir an evvel olsun istiyoruz ama ne yapalım bir de benim gibi etrafında hamile sayısı gün geçtikçe artıyorsa ...Acı bir durum yaşıyoruz ve bizi biz anlarız gerçekten bunu yaşamayanlar bilemez. Canım yine de üzülme , bakalım İzmirde'ki doktor ne diyecek bizi bilgilendir belki o daha farklı yaklaşır.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

CANIM BıZ OTOPSı ıSTEMEDıK. GÖRÜNEN HıÇ BıR SEBEP BULUNAMADI. Bir arkadaşım hamile iken bana çok yalvardı yalçın kimyaya git diye ben üzerine düşmedim. Onun kontrollerini ve doğumunu o yaptırdı. bildiğim kadarıyla özel bir kliniği var yalçın hocanın maliyetide biraz fazla ama allah nasip ederse bundan sonraki hamileliğimde ona gitnek istiyorum. ılhan bey insan olarak süper fakat benimde tereddütlerim oluştu. Madem ikimizde bandırmadayız sakıncası yoksa görüşelim. Hatta benimle aynı hamile olan bir arkadaşım vardı. Benden 15 gün sonra o da kaybetti bebeğini belki o da gelir. Biz kocamıza bile anlatmaya çekindiğimiz şeyleri beraber paylaşıyoruz. Çok iyi geliyor onada banada. Çok zor bir süreç atlatmak için sabır gerekiyor.

merhabalar arkadaşlar bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum.dün bende aynı açıyı yaşadım .9 haftalık hamileydim bebegimin kalbi durmuş ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm. buda zaten aşılamayla olmuştu tekrar bebegim olurmu bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sana marol olsun diye yazıyorum. Ben 3 kez aşılama oldum tutmadı. Polikistik overim. Daha sonra kebdiliğinden hamile kaldım ve bebeğimi 33 haftalık kaybettim. Üzülme yine olur.

Seni çok iyi anlıyorum ben geçen haziran 29 da 35 haftalık bebeğimi kaybettim zor bi sınavdı benim için biliyorum ki senin içinde öyle ben şuan 2 aylık hamileyim..merak etme 6 ay dediğin öyle bi geçerki bi bakmışsın tekrar hamilesin sonra bi bakmışsın meleğin kucağında Allah'ın izniyle sıkma canını sabret arkadaşım... Seni çok iyi anlıyorum Allah'a emanetsin...

başın sağolsun üzüldüm. Teşekkür ederim desteğine ayrıcada tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Vallahi çok acelci davranıyorum bir an önce hamile kalmak istiyorum. Artık allah havale ettim hayırlısı ne zaman sa o zaman versin. Senin bebeğinin ölüm sebebi neydi?

Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese başta bize sağlıklı çocuklar nasip etsin hayırlısıyla. bende senin gibi dedim 6 ay geçtikten sonra Allah'ım hayırlısı ne zamansa o zaman hamile kalayım dedim sende öyle de ben doktor ihmaline kurban gittim canım bebeğim 32 haftadan sonra sol damardan gıda alamamış gelişmesi durmuş kontrole gittiğimde öğrenmiştim öldüğünü . Zor bi durum yada sınav her neyse zor Allah'ım yaşatmasın bi daha ..

Olur benim için sakıncası yok gerçekten bazı şeyleri içimizde yaşıyoruz eşlerimizin bile bizi anlayamadığı noktalar oluyor .Bana da çok iyi gelir gerçekten.

Arkadaşlar Allah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.ama ilkinin heycanı ve acısı hiç geçmeyecek onu hiç unutmayacağım.bilmiyorum belki daha yeni ondan.tekrar bebek sahibi olmayı çok istiyorum.Allah hepimize kolaylık versin sabırlı olmak lazım herhalde.

arkadaşlar 3 düşük yaptım tahlil ve tetkiklerimde bir sebep bulunamadı 8. haftada kalp atışı duruyor ve kürtaj olmak zorunda kalıyorum. şimdi yeniden denemek istiyorum ama çok korkuyorum sebepsiz tekrarlayan düşük sorunu yaşayan ve tedavisini bulan var mı içinizde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…