ilk bebeğinmiydi. Benim ilkti ve zor hamile kalmıştım. O yüzden belki zorlanıyorum.
Uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Birlik olmak gerçekten ok güzel. Ben 2 sene önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Genetik testi yapıldı normal çıktı. *. hamilelikte bir sorun olmaz dedi dr. ama 2. gebelikt de düşük oldu. Kendiliğinden ilk haftada düştü. Bir sürü test yapıldı. Düşük dozda kan pıhtılaşması çıktı. Bir sonraki hamileliğim boyunca her gün heparin kullanacağım ama nette araştırırken heparin in ölüme yol açtığı için yasaklandığını okudum. şu an endişeliyim. ama tabiki mecbur kullanacağım. Heparin kullandığı halde düşük yapan var mı çok merak ediyorum???
Canım , benim de otopsi sonucum temiz çıktı...Doğum sonrası yapılan testlerde düşük kan pıhtılaşması çıktı ama doktor bu sebepten değildir dedi...Kan pıhtılaşmasından olsaydı gebeliğin ilk haftalarında kalp atışları dururdu dedi...Yinede 2. hamileliğimde önlem amaçlı iğne kullandım...melek76 ve ceynuur bebeklerinizin ölüm sebebi belli mi?
benim bebeğim 28 haftalıkken öldü otopsi sonuçları temiz çıktı genetik ve kan pıhtılaşması araştırması yapılıyor 1 ay sonra sonuçları alacağız bebeğimin ölüm sebebini düşünmekten yoruluyorum dr suyunun çok azaldığını söylemişti bitmiş neredeyse içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu bu doktorun suyunun azaldığını farkedemediğini söylüyor böyle olunca da çoooooook üzülüyorum siz de bunları düşünüyor musunuz? hep sağlıksız bebekler ölür deniyor ya siz buna inanıyor musunuz?
Meraba canım ,çok geçmiş olsun çok üzüldüm...İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Merhabalar öncelikle Allah sabır versin bende benzer durumu yaşadım 36. haftada bebeğim karnımda öldü benim de sezaryan olduğu için Ağustosta deneyebilirim Allah hepimize bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak ve büyütmek nasip eder inşallah
Canım , benim de otopsi sonucum temiz çıktı...Doğum sonrası yapılan testlerde düşük kan pıhtılaşması çıktı ama doktor bu sebepten değildir dedi...Kan pıhtılaşmasından olsaydı gebeliğin ilk haftalarında kalp atışları dururdu dedi...Yinede 2. hamileliğimde önlem amaçlı iğne kullandım...
Melek 76 güzel haberler almak moral veriyor. Hamileliğinde iğneye kadın doğum dru mu hematolog mu karar verdi. Prof muydu dr un. Ben artık kimseye güvenemiyorum muhtemelen prof bir dr seçeceğim. Normal doum mu sezaryen mi oldun? Fazla sordum ama merak ediyorum kusura bakma. Allah bize de nasip etsin.
slm herkese
bu başlığa 2. kez yazıyorum ve çok canım yanıyor...
ilk kez aralıkta yazmıştım...8 haftalık bebeğimi kaybedince...
aradan 6 ay geçti 2. kez hamileyim ve aynı şekilde 2. bebeğim de ölmek üzere...kalp atışları çok yavaş...kanamalarım başladı....
bi daha aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor...
ve düşünmeye başladım anne olmayı haketmiyormuyum yapamayacak mıyım acaba.......
Şimdi sana ne desem boş gelecek. Ben de aynı süreçlerden geçtim. Söylenecek hiçbir şey yok. Allah sabır versin.
Aminnn canımmm...Melek canım sanırım bebişini kucağına aldın.Ne güzel.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Bu mübarek gecede....
Benimde 2. kez bebeklerim karnımda öldü.Birisi 8,birisi 12 haftalık.2.bebeğim teste gitti normal çıktı 46 xy.Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.Kromozom da yaptırdık eşiminki çıkmadı henüz benimkide normal çıktı.Bebeklerdede bir bozukluk olmadığı için sanırım eşimdede bir şey çıkmaz değilmi?(Kromozom bozukluğu).Birde hamile kalana kadar doktorum folik asit+bebe aspirini verdi.Kalıncada iğne kullanıcakmışım pıhtılaşma için.Sizce bu tedavi başarılı olurmu???
Canım benim doktorum hacettepede prof , riskli gebelik uzmanı...Aynı zamanda hacettepede hemotoloji bölüm başkanınada gittim...İkiside bu tedaviyi uygun gördü , ikiside önlem amaçlı kullanalım , bir zararı yok hatta yararı olur dedi...Ben sezeryan oldum canım , sezeryanımdan 5 ay sonra hamile kaldım , ikinci bebeğimde de sezeryan oldum...Melek 76 güzel haberler almak moral veriyor. Hamileliğinde iğneye kadın doğum dru mu hematolog mu karar verdi. Prof muydu dr un. Ben artık kimseye güvenemiyorum muhtemelen prof bir dr seçeceğim. Normal doum mu sezaryen mi oldun? Fazla sordum ama merak ediyorum kusura bakma. Allah bize de nasip etsin...
slm herkese
bu başlığa 2. kez yazıyorum ve çok canım yanıyor...
ilk kez aralıkta yazmıştım...8 haftalık bebeğimi kaybedince...
aradan 6 ay geçti 2. kez hamileyim ve aynı şekilde 2. bebeğim de ölmek üzere...kalp atışları çok yavaş...kanamalarım başladı....
bi daha aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor...
ve düşünmeye başladım anne olmayı haketmiyormuyum yapamayacak mıyım acaba.......
Melek canım sanırım bebişini kucağına aldın.Ne güzel.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Bu mübarek gecede....
Benimde 2. kez bebeklerim karnımda öldü.Birisi 8,birisi 12 haftalık.2.bebeğim teste gitti normal çıktı 46 xy.Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.Kromozom da yaptırdık eşiminki çıkmadı henüz benimkide normal çıktı.Bebeklerdede bir bozukluk olmadığı için sanırım eşimdede bir şey çıkmaz değilmi?(Kromozom bozukluğu).Birde hamile kalana kadar doktorum folik asit+bebe aspirini verdi.Kalıncada iğne kullanıcakmışım pıhtılaşma için.Sizce bu tedavi başarılı olurmu???
evet canım genelde etkili oluyor bende 8 haftalıkta bebeğimi kaybettim gebelikte banada aspirin vermişti doktorum 1 aylık izne gittiğinde bende farklı bi doktora gittim bana aspirini bırakmamı söyledi bende dediği gibi bıraktım ve o hafta bebeğimi kaybettim sakın aspirini bırkma ve hamile kalıncada koldan yapılan o iğneyi mutlaka yaptır inşallah en kısa zamanda hamilelik müjdeni alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?