Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

ceynuurcum nasıl görüşeceğimizi düşündüm ama aynı zamanda burda olamayacağımız için sana ofis te
telefonumu vermeyi düşündüm. Müsait olunca ararsan detayları o zaman konuşabiliriz. 7142986-7144206
akşam 17:30 a kadar çalışıyorum. Ararsan diğer arkadaşımada söyledim o da gelecek benim ismin Nihal Savcı

Tamam canım ben de nasıl haberleşsek diye düşünüyordum telefonu kaydettim yalnız bu hafta ben de yokum bir haftalığına ızmir/e annemlerin yanına gidiyorum gelince haberleşiriz ben ararım seni iş çıkışı veya hafta sonu size nasıl müsait olursa görüşürüz canım. (Ben de Nuray)

keşke hepimiz bir arada buluşabilsek ama mümkün değil. Senin için yapabileceğimiz bişey varsa elimden geleni yaparım mesela msn olabilirmi?

ayse_mcam seni merak ettim nasıl gidiyor hamilelik inşallah bu topiğe girersin ve okursun . İyi haberlerini bekliyorum canım

slm herkese

bu başlığa 2. kez yazıyorum ve çok canım yanıyor...

ilk kez aralıkta yazmıştım...8 haftalık bebeğimi kaybedince...

aradan 6 ay geçti 2. kez hamileyim ve aynı şekilde 2. bebeğim de ölmek üzere...kalp atışları çok yavaş...kanamalarım başladı....

bi daha aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor...

ve düşünmeye başladım anne olmayı haketmiyormuyum yapamayacak mıyım acaba.......

cigdem-k, neden haketmeyesin canim ,anne olmayi, o dusunceyi cikar aklindan bence.Sadece isler yolunda gitmedi o kadar. insallah bundan sonraki hamileligin saglikla gecer, belki bu bile bekledigin kotu sonla bitmez, ne kotu gecen hamilelikler sonlanmiyor, ne yasamaz denilen bebekler yasiyor sen de duymussundur mutlaka..
Gecmis olsun!

sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar bende ocak ayında bebegimi kaybettim 11 haftalıkken kurtaj olmak zorunda kaldım çok üzüldüm ama umudumu kaybetmedım bende anne olacagım günü sabırsızlıkla beklıyorum işallah rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin........

Canım ben de bebeğimi 37+5 de karnımda kaybettim...5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çok şükür bebeğim şu an kollarımda...
Bende de düşük kan pıhtılaşması çıktı...Düşük dozda heparin ve 100 mg coraspin kullandım , hiç problem yaşamadım , endişelenme lütfen...Gebelik bölümünde Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı isminde bir topik var , oraya bakarsan bu durumda olup bebeğini kucağına almış bir çok arkadaş var...

Canım , benim de otopsi sonucum temiz çıktı...Doğum sonrası yapılan testlerde düşük kan pıhtılaşması çıktı ama doktor bu sebepten değildir dedi...Kan pıhtılaşmasından olsaydı gebeliğin ilk haftalarında kalp atışları dururdu dedi...Yinede 2. hamileliğimde önlem amaçlı iğne kullandım...

Meraba canım ,çok geçmiş olsun çok üzüldüm...İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
Canım ben sezeryanımdan 5 ay sonra hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hiç problem yaşamadım...Doktorlar 6 ay sonra diyorlar ama kk da 4 ay sonra hamile kalıp problem yaşamayan insanları görünce ben 6 ay bekleyememiştim...

Melek canım sanırım bebişini kucağına aldın.Ne güzel.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Bu mübarek gecede....
Benimde 2. kez bebeklerim karnımda öldü.Birisi 8,birisi 12 haftalık.2.bebeğim teste gitti normal çıktı 46 xy.Ben genetik test yaptırdım mthfr(C677T) heterezigot mutasyon çıktı sadece sanırım bu da çok engellemezmiş.Kromozom da yaptırdık eşiminki çıkmadı henüz benimkide normal çıktı.Bebeklerdede bir bozukluk olmadığı için sanırım eşimdede bir şey çıkmaz değilmi?(Kromozom bozukluğu).Birde hamile kalana kadar doktorum folik asit+bebe aspirini verdi.Kalıncada iğne kullanıcakmışım pıhtılaşma için.Sizce bu tedavi başarılı olurmu???

Aminnn canımmm...
Canım benimde sadece mthfr(c677t ) heterozigot...Bana söylediğin tedavinin aynısını yapıldı ve tedavi başarılı oldu canım...Başta insan ürküyor , ilaçlar zarar verir mi acaba diye ama korkulacak bir şey yok gerçekten...
Canım benim doktorum hacettepede prof , riskli gebelik uzmanı...Aynı zamanda hacettepede hemotoloji bölüm başkanınada gittim...İkiside bu tedaviyi uygun gördü , ikiside önlem amaçlı kullanalım , bir zararı yok hatta yararı olur dedi...Ben sezeryan oldum canım , sezeryanımdan 5 ay sonra hamile kaldım , ikinci bebeğimde de sezeryan oldum...
Canım inşallah Allah sizlerde en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder...

çok geçmiş olsun umarım bebeğin hayata tutunur. asla ümitsizliğe kapılma ve onu kaybettiğini düşünme hep olumlu düşün hala yavaşta olsa kalbi atıyor...

ben aynı acıları 3 kez yaşadım düşüklerimin bir nedeni tıpta bulunamadı ama ümidimi yitirmedim sonraki bebeğim inanıyorumki benimle kalacak... çok zor geliyor insana bunları yaşamak ama ümidini yitirdiğinde herşeyini sıfırlarsın unutma.

kızlar ben de 40.haftasında kaybettim bebeğimi,kakasını yapmış. 6 ay geçti şükürler olsun yine hamileyim allah bana da eşime de yaşatıcak inşallah güzel günler yeniden umut doldu içim.Dileyen herkeze allah yardımcısı olsun.umudunuzu kaybetmeyinopuyorumnanaktan

evet canım genelde etkili oluyor bende 8 haftalıkta bebeğimi kaybettim gebelikte banada aspirin vermişti doktorum 1 aylık izne gittiğinde bende farklı bi doktora gittim bana aspirini bırakmamı söyledi bende dediği gibi bıraktım ve o hafta bebeğimi kaybettim sakın aspirini bırkma ve hamile kalıncada koldan yapılan o iğneyi mutlaka yaptır inşallah en kısa zamanda hamilelik müjdeni alırız

İnşallah canım ALLAH hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin bize..Bu ay çalışmalara başladım bakalım hayırlısı..

ne kadar çok kişi varmış aynı olayları yaşayan ben daha dün doğumgünümde 11 haftalık bebeğimn kalbi atmadığıiçin aldırdım hiçbir problemimiz yoktu hatta okadr ıyıydımkı doktora gidip test falan istemezse ordan eşimn ailesinin yanına tatile gidecektik evden valizlerimzi alıp gittik benim yengemde aynı şeyi yaşamıştı 2 bebeğini kaybetmişti şimdi 5 yaşında bir kızı var ve şimdi 2.bebeğine kendiliğinden hamile kaldı 4 aylık geçen gün otururken birlikte durduk yere bebeklerinin kalbi durduğunda sen farkettinmi kanaman falan olmuşmuydu diye sordum oda doktora gidince öğrenmişti hep aklımda oyuzden ya benımde bebeğimn kalbi durarsa diye düşünüp duruyordum sanırm içime doğmuş diyorum doktora göre hiçbir problemim yok hemen hamile kalabilirmişim beklemenize bile gerek yok dedi ama ben biraz beklicem zor olcak ama bünyemi buna hazırlamam gerekecek şimdi daha cok dun herkes dogumgunumu aramak için kutladı ama acı haberle şok oldular çünkü 1gün önce bile problemim yoktu hamıle şakaları yapıyorduk birbirimize off cok yazdım kusura bakmayın artık kımsyle konuşmak ,klasik laflar duymak istemiyorum bilyorum geçecek ama ne zamanbilmiyorumkismile Allahım dileyip isteyen herkese saglıklı bebekler nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…