Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Ceygul geçmiş olsun canım.Ama benden sana tavsiye bütün testlerini yaptır öyle gebelik düşün.Hep ilk düşüktür ilk ölümdür olabilir diye yapmıyorlar sonrası yine aynı olabiliyor.Bende 2 kez yaşadım bunu..ALLAH gönlündeki muradı versin canım.Amin..

mrb arkadaslar bende geçen hafta bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuş 12 haftalıktı bend şimdi genetik testi falan yaptırcakmısım ama çok korkuyorum 1 sene içinde iki kere kürtaj oldum bir kere daha kaldıramam bu acıyı hamile kalmaya korkuyorum eşim çok istiyo ona bişey diyemiyorum ama birkere daha hamile kalamam kendimi bebek katili gibi hissediyorum
bide bu kürtajım çok zor oldu stresden damar yollarım tıkandı narkoz etki etmedi kanamam başlamadı rahmim açılmadı ateşim çıktı ameliyata alamadılar ne bedenim ne ruhum böle bişeyi bidaha kaldıramaz
bitek yaşamak istemediğimi düşünüyorum atamıyorum kafamdan ölme fikrini bunlar geçicekmi ne kadar sürecek bu durum aile yaşamım etkileniyo ben bu şekilde devam edersem eşimle boşanmaya kadar gideriz ama elimden bişe gelmiyo

arkadaşlar çok kötüyüm az önce doktordan geldik. bugün tam 6. hafta bitti, 7 haftalık gebeyim. embriyo 9,6 mm olmuş, kese çok düzgün, kanama yok ama kalp atışı da yok! dr hemen alalım dedi başka bir doktora gittim o da kalp atışını göremedi. gelişmiş ama ya dün ya bugün kalbi durmuş dedi. bir hafta daha beklesem, belki olur mu ki ümidindeyim. beş yılın ardından mucize gibi gelmişti bu bebek. şimdi ne yapmalıyım. böyle bir şey yaşayan, sonra da kalbinin attığını gören var mı? çok kötüyüm.

Çok geçmiş olsun canım.Bende aynı acıyı 2 kez yaşadım.Çok ama çok zor bir durum.Bekle ama büyük ihtimalle sonuç değişmeyecektir.Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım.Bende aynı acıyı 2 kez yaşadım.Çok ama çok zor bir durum.Bekle ama büyük ihtimalle sonuç değişmeyecektir.Allah yardımcın olsun.

dün tekrar ultrasona girdim. yine kalp atışı yok ama embriyo 9,6 mm'den 11,8 mm'e çıkmış. kalp atışı yok ama byüyor. olabilir mi ki bu?

benmde bebeğim 10 ay önce kalp atışı durduğu için karnımda öldü 5 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamadım. bugün doktora gittim bana klomen verdi ve hap bitince çatlatma iğnesi vurulacağımı söledi. bana iğne biraz erken gibi geldi sizcede erkenmi?

Evet bencede erken vermiş canım.Ama olsun bir zararı yoksa kullan..

sadece yan etki olarak klomenin kist yaptığını duydum fakat ne bileyim erken geldi gibi bana? bir sene olmazsa eğer bu tedaviye başlıyorlar bakalım hayırlısı beklicez

Öyle canım hayırlısı bakalım.İlişki günlerini kaçırma aman:))

canım önceki gebeliğin nasıl olmuştu bilmiyorum ama ben klımen ile hamile kaldım. Kist falan yapmıyor. Çatlatma iğnesi kesin olsun diye vuracak yoksa kendiliğinden de çatlayabilir. Merak etme bir sakıncası yok

kızlar ben bugünlerde çok kötüyüm oğlumu çok özledim, korkularım çok arttı birdaha hamile kalamazsam diye, yaşımı feci halde takıyorum geç kaldım diye, hiç birşeyden zevk almıyorum hep aklımda adet tarihim, yumurtlama zamanım, ilaç zamanlarım, ilişki zamanlarım , hep bunlarla yaşıyorum. biliyorum böyle olmamalı işte zamanı akarcasına rahat yaşayamıyorum lütfen siz nasılsınız paylaşalım kafamın rahatlamaya ihtiyacı var

Nihsav rahat ol canım bende öyleyim.AMa böyle yaparsak hiç olmıycak............................................................

arkadaşım biliyorum ama işte uygulamaya geçebilsem herşey daha güzel olacak. kötüyüm bu aralar yine sağol desteğin için

Geçmek zorundayız arkadaşım ki eğer tekrar bebek istiyorsak...Bende 2 kayıp yaşadım.Çok kötüydü anlatmaya gerek yok zaten.Burdaki arkadaşlarla aynı kaderi paylaşıyoruz.Geçen ay tekrar çalışmalara başladık.Aklımda binbir soru.Ama bende dahil en azından hamile kalana kadar unutmalıyız herşeyi ben öyle yapcam.Kaldıktan sonra yine ALLAH kerim.İnançlı kişileriz sonuçta verende ALLAH alanda...Şehitlerimizi görmüyormuyuz ALLAH gani gani sabır versin onların ailelerine.Demekki böylesi daha hayırlı bizim için bilemeyiz..Bu mübarek günde inşl ALLAH herkesin kalbine göre versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben geçmişe bakamadım senin durumun nasıldı 2 kayıp sebepleri neydi, ilk bebeklerinmi bilmek istedim . teşekkür ederim desteğine

Bir kızım var 7 yaşında.Ondan sonra bebek istedik 2 sene üst üste biri 8,biri 12 haftalık bebeklerim karnımda öldü..Az miktarda pıhtılaşma çıktı araştırmalarda bakalım hamile kalırsam iğne kullancam artık.Olursa....

canım çok geçmiş olsun benimde 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu öncesinde kalp atışını duymuştuk oysaki .ama olmadı sebepsiz yere durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kaldım üstelik bu 3. düşüğümdü. senin içinde bunu söylesi çok zor ama bir kez durdumu bunun dönüşü yok.üzerinden 1 yıl geçti.

Son düzenleme:
bende 8 haftalık bebegımın kalp atısları olmadıgı ıcın 2 ay once kürtaj oldumm allahıma cok sukur ve dun ogrendım tekrar hamıleyımm ve doktora gıtmeye korkuyorummm kotu bı almakdan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…