Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

bende 8 haftalık bebegımın kalp atısları olmadıgı ıcın 2 ay once kürtaj oldumm allahıma cok sukur ve dun ogrendım tekrar hamıleyımm ve doktora gıtmeye korkuyorummm kotu bı almakdan artık

hayırlı olsun canım bence korkma hepsi aynı olcak diye bişey yok Allah bu bebeğine uzun ömürler versin bişey sorcam bende 3 hafta önce kürtaj oldum da acaba kürtajdan sonra hiç korunmadınmı ne güzel bebişin hiç bekletmeden gelmiş umarım en kısa zamanda dileyip isteyen herkese Allah bu duyguları nasip eder:Saruboceq:

bende 8 haftalık bebegımın kalp atısları olmadıgı ıcın 2 ay once kürtaj oldumm allahıma cok sukur ve dun ogrendım tekrar hamıleyımm ve doktora gıtmeye korkuyorummm kotu bı almakdan artık

canım hayırlı olsun bebğin. Hiç korkma ben 33 haftalık kaybettim. Zaten bildiğim kadarıyla bebek eğer küçükken düşüyorsa, bir anomi olduğu için, dolayısıla eğer bu bebek sağlıklı ise sonuna kadar seninle kalacak. Allah kucağına almayı nasip etsin. Zaten allah korusun sağlıksız bir bebekse küçükken durmaması daha iyi bence işte rabbimde böyle ayarlamış doğayı

benimde 7 yıldan sonra onca tüp aşılama denedikten sonra gelmişti öncesi 2 yıl önce doğal olmuştu boş gebelik oldu buda bi ay önce oldu oda boş gebelik 8 haftaya kadr bişi yokken kalp atışına bakmaya gittiğimizde bebek olmuyo dünyamız yıkıldı bi ay oldu şimdi testler yapılıyo sebebi için inşşlh tez zamnda gelir çok yorulduk

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. öncelikle hepinize çok geçmiş olsun allah yeni nur topu gibi saglıklı bebekler versin hepimize. bende 1,5 yıllık evliyim 3 ay öncesine kadar bebk istemiyorduk daha dogrusu ben istiyordum da eşim pek yanaşmıyordu istemediginden degil tamamen maddi imkansızlıklardan dolayı. sonunda 3 ay önce eşimi annesi ve benim aşırı israrlarım sonunda ikna etmiştik. korunmayı bıraktıgım ay hemen hamile kalmıştım. ne yazıkkı sigara kullanan bir anneydim ve diger arkadaslarımda oldugu gibi bende tiksinme olmadı ve içmeye devam etmiştim resmen aşeriyordum sigaraya ama günde 5 6 tane ye düşürmeyi başarımıştım ama tamamen bırakamamıştım. bende doktorumla bunu konuşmak için hastaneye gittigimde 21 temmuz 2010 çarşamba günü gittigim şişli devlet hastanesinin kapandıgını duydum bende şişli etfale gittim kontrol oldum bebegin kalp atışını karnımda duyamadılar alttan baktılar ve kalp atışı vardı testler istediler pazartesi günü sonuçlarımı alıcak salı günüde tekrar kontrele gidecektim. ancak 23 temmuz cuma günü çok yogun bir iş günü yaşamıştım aynı zamanda agrılarım vardı aşırı degildi ama rahatsız ediyordu beni. ve bir akıntı hissettim ancak o kadar yogunduk ki akıntıya gidip bakamadım. akşam mesai bitimi eve gidip baktıgımda simsiyah 3 4 damla kadr leke vardı hemn hastaneye koştuk ve testler şunlar bunlar yaptılar. ve sonunda doktor beni yanına çagırdı ve anlatmaya başladı. ayaktaydık beni odasına çagırıp oturma geregi bile duymadan taş gibi bir suratla bana bebegin kalp atışları net degil zaten pek gelişmemiş pazartesi günü gelin anesteziye uygun olup olmadıgınıza dair bir kagıt alın salı günü tekrar bakar geekirse bebegi küretajla alırız dediler. dünyam yıkıldı o kadar çok istiyordum ki ama en çok koyan doktorun o vurdum duymazlıgı oldu. ben böyle zalim bir insan daha görmedim. hala o kadının yüzünü hatırladıkça canım yanıyor. neyse biz pazartesi ye kadar beklemeden hemen ertesi gün taksim araştırma hastanesi gittik ve orda da bebegin öldügünü söylediler ve hastaneye yatışım oldu haplarla ve ilaçlarla sancılarım başladı bir parça düştü önce sonra gerisini vakumlu bir aletle temizlediler. 2 gün hastanede yattım. pazartesi taburcu oldum ve eve geldim. şuanda çok şükür iyiyim ilk 23 agustosta ilk adetimde gerçekleşti. doktor bana 2 3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. ve kendini hazır hissettiginde gel kontrol edelim gerekirse tedavi uygulayalım demişti. bende bu adet bitiminde özel bir doktora gitmeye karar verdim. bazı arkadaşlarım acele etme 1 2 adet daha bekle sonra gidersin diyorlar. ama ben kendimi çok hazır hissediyorum. ve inşallah yoktur ama tedavi geektiren bir durumum olursa biran önce tedaviye başlayalık istiyorum. sizce de 2 ay daha beklemelimiyim yoksa hemen bayramdan sonra doktora gitmelimiyim. cenabı allah hepimizin yardımcısı olsun. yaş ilerledikçe hamile kalmakta zorlaşıyormuş. bende 27 yaşındayım ve tedirgin oluyorum acelem bu yüzden.

canımmmmmmmmmm çokk geçmş olsun bence bekle derim bende yaşım 30 daha fazla beklemek istemiyodum bundan önce benide bunalıma sokan bi dr vardı ondan kurtuldum dr konusunda aynı şeyleri yaşamışız bu dr neden seçtim brenimle konuşuyo hatta saatlerce baştan savmıyo pskolojimi anlıyo bana bu dr şunu söledi aceleci davranan bana bi araba düşün bakımsız uzun bi yola çıkıyosun her an başına bi olay gelir kaza olur ciddi olabilir ama bakımlı bi araban olsa güvenle gidersin buda öledr dedi 4 ay kendini dinle dedi biz 3 ay düşünüyoruz bundan önceki düşüğümdede hemen başladım nerdeyse hemende olmadı aradan bi buçuk sene sonra oldu oda düştü 1 ay önce şimdi testlerim yapılıyo araştrılıyo kısmet biraz bünyen toplansın en az2 ay su gibi geçer ben 7 yıl bekledim 2 ay nedrki canım olumunekankayizsmile

benim derdime ortak oldugun için insan derdini en yakınındakine eşine bile anlatamıyor bazen. eşim çok destek olmasına ragmen belki içine atıyor ama bu konu hakkında konuşmuyor eminim ki oda benim kadar üzüldü ama artık lafını bile etmiyor hatta evimizi alalım öyle bebek yapalım demeye başladı buda canımı çok sıkıyor. sanki bugün yarın ev alabilecek duruma gelicekmişiz gibi. patalojiden sonuçlarımı aldım sonuç normaldi kendi doktorumdan başka doktorlarada gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi. ne zoruma gidiyor biliyormusunuz hamileleigim gayet güzel giderken birden bire bu duruma gelmiş olmak. 2 arkadaşım var ikiside şuan hamile ve doktor ikisinede düşük tehliken var dedi bana hiç böyle birşey demedi şuan allah saglık sıhhat versin öncelikle ama 2 sininde herşey gayet güzel gidiyor. neden ben. iki arkadaşımda benim kadar çok çocuk istemiyorlardı hatta bir arkadaşım düşürmek için elinden geleni yaptı. doktor uzun yola gitme dedi o inadına 18 19 saatlik otobüs le memleketine gitti geldi ve geldi. allaha çok şükür ki şuan durumu gayet iyi gerçi onunda bir sorunu var ama önemsemiyor. arkadaşımın kanında 150 kişiden birinde olan bir madde çıktı. ve bu madde bebegin allah korusun özürlü olmasına sebebiyet verebiiliyormuş. karnından su alınması gerekiyordu. ama aldırmadı. insanların bu rahatlıgı beni çok şaşırtıyor. neyse içim çok dolu sabaha kadar konuşsam bitecegini hiç sanmıyorum. senin bebgin neden düşmüştü. kanında pıhtılaşma varmıydı.

canım ben de bebeğimi kaybettim 6 aylıktı.ama benim tavsiyem biraz daha bekle...aynı acıları tekrar yaşamak ister misin?su an kürtajdan dolayı rahminin dokusu bozuldu,aşındı...Allah korusun bebek tutunamazsa tekrar düşük olur.zaten düşüklerde 6 ay beklenmesi en doğrusu.yani benim doktorum en az 6 ay dedi...benim yaşım da 27.noolcak sanki bi arkadaşım 35 yaşında doğurdu.kızı gayet de sağlıklı.sen bnce iyice düşüğünün nedenini araştır kanda pıhtılaşma olabilir,belki bir hormon bozuklugu vardır.iyice bi tetkik ettir.ondan sonra hamile kal...bi de sigarayı bırakmaya çalış...geçen gün ender saraç tv de hamile kadın 1 fırt çekse bile o bebeğin üzerine bir kamyon taş bırakılmış gibi yük biniyor dedi.ilk 3 ay organ gelişiminin temeli...göz göre göre bebeğini hasta etmek...yazıktır yapma arkadaşım...bir de kendi hamileliğini sakın başkalarıyla kıyaslama...Allah elbet bize de nasip edecek...hiç meraklanma...

çok geçmiş olsun.bende aynı olayları yaşadım.allahtan benim doktorum anlayışlıydı.birde aneztezi altında kürtaj oldum.hemen çocuk sahibi olmak bebeğini kaybeden bütün insanda olan bir duygu.ama beklemen daha iyi olur.hem moral olarak toparlanırsın.

merhaba arkadaslar ben bu siteye yeni katildim ve cok hosuma gitti...
ben 7.ayda tr ye izine geldim ve 7 haftalik bebegimi düsürdüm.
doktor 3 ay beklemem gerektigini söyledi
insallah önümüzdeki ay calismalara baslicaz tekraryerimseniben
allah herkese nasip etsin

tekrar merhaba arkadaşlar bebegim 21 sana da geçmiş olsun canım. bende 3 ay beklemek zorundayım. bir ayı gitti şimdiden kaldı 2 ay. zaten bende hemen hamile kalmak istemiyorum. ama şimdiden tedavilere testlere başlamak istiyorum. aslında tabi allah c.c bilir ama benim bebegim stresten düştü gibi geliyor bana tabi kanıma genetigimede baktırıcam. bende bir süre beklemekten yanayım ama bu süre içinde eli kolu baglı durabilecegimi sanmıyorum onun için saglıklı olup olmadıgımdan emin olmam gerekiyor. ayrıca dediginiz gibi kesinlikle sigarayı bırakmak ve tabi ki becerebilirsem aynı zamanda kilo da vermek istiyorum. allah büyüktür kurban oldugum allah herkezin gönlüne göre veririr elbette. haftaya cuma tıp fakultesinden randevu aldım bir terslik olmaz da gidebilirsem randevuma kontolden geçicem içim daha rahat olacak. allah hepimize yardım etsin. saglıklı tez zamanda evlatlarımızı alırız kucagımıza inşallah. benim bebgimde 6 haftalıktı.:ecrin_bebek:

sagol canım benim sanada geçmiş olsun. sabretmeye sabredicem de elim kolum baglı duramıcam bu adetimi bile dört gözle bekledim çünkü bu siteyi takip etmeye başladıktan sonra bende gerekli testleri yaptırmaya karar verdim dedim bari ilk adetim geçsinde o zaman başlayayım. önümüzdeki hafta da izinliyim allahın izniyle onun için hazır evde oturuken en azından saglık kontrolunden geçeyim istiyorum. genelde ilk bebklerde çok araştırma yapmıyorlarmış. ama ben gerekirse ayaklarına kapanıp testleri isticem. aslında içim rahat neden bilmiyorum. ama bu rahatlıgımı doktor kontrolüyle pekiştirmek istiyorum. inşallah içimdeki hisler dogrudur. herhangi bir saglık sorunum yoktur. zaten ben bu bebkten öncede muayene olmuştum sorun varmı yokmu diye bir sorun çıkmamıştı ama kanıma filan bakmadılardı. eşimle aramızla kan uyuşmazlıgı da var. onunla ilgisi pek olmaz diyorlar ama allahtan başka kimse bilmez ve tabiki sigarayı da bırakıcam çalışmalara başladım tertemiz bir anne olmak istiyorum allahın izniyle. neyse başını şişirmeyeyim. senin neden düştü bebgin. inşallah yeni bebegini saglıklı bir şekilde kucagına alırsın.

canım yaşadıklarını okudum ve üzüldüm doktorlar bebeğini kaybettiğinde sanki doğal birşeymiş gibi pat diye söylüyorlar bende 3 düşük yaptım kalp atımı duruyordu doktorlar hep alıcaz ölmüş vs.. gibi sözcükleri kullandı buda bende sonraki özellikle bu son düşüğümde psikolojimi bozdu hep bununda kalbi durursa diye kafaya çok taktım ve sonunda onunda 7. haftada durdu. yani anlatmak istediğim karşındaki anneyi düşünen yok. şimdi aradan 1 yıl geçti korkularımı yendim biraz. bence acele etme sık aralıklarla hamile kaldığında düşüğün tekrarlama ihtimali çok yüksek.

Arkadaşlar birde ben yeni duydum.Bir hoca varmı akçakocada ona gidicem.Çocuğu düşen,ölen v.s gibi kadınlara okuyormuş.Benim arkadaşım 1 düşük,1 ölü bebği olmuştu.Şimdi 1 çocuğu var birinede hamile 8 aylık.O hocaya okuttu.Bilmiyorum sonuçta inançlı insanlarız.Dünya dua ile ayakta durmuş derler.Ben bu gebeliğimde herşeyi yapmak istiyorum.Tüm tedbirleri almak gerisini ALLAH'a bırakmak.İsteyen varsa adresini yazarım..

canım bende çok inanırım bu tür şeylere hatta banada söylemişlerdi bebeğim ölünce. Kısmet olurda hamile kalırsam, bende derhal yaptırmak istiyorum. ümmüsübyan falan diyorlar galiba

arkadaşım elimizden ne gelirse yapıcaz artık.adresi banada verirmisin bende gitmek istiyorum

kizlar bahsettiginiz duayi bende üzerimde tasiyorum 5 düsük yasadigim icin bende böyle denemek istedim üzerimde tasidigimdan beri henüz hamile kalamadim simdi tedavi görüyorum rabbim ins hayirlisiyla verir yavrularimizi

Yazdım canım adresi...

kızlar istanbulda böyle bi muska yaptıran varsa yardımcı olabilirmi acaba.bende 9.haftada kalbi durdugu için aldırmak zorunda kaldım daha 1 hafta oldu oglum benden gideli cinsiyeti bile belliydi.benim ilk hamileligimdi ama sanırım sübyan yüzünden kaybettim hamile kaldıgımdan beri içimde bi korku vardı zaten bişi olucak diye bide bu sübyanın musallat oldugu kişiler genelde rüyalarında hep etrafındaki bir inssanın karnına vurdugunu görüyolarmış bende hep öyle rüya gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…