Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kadir geceniz mübarek oldun kizlar rabbim dualarimizi kabul eyleye ins

SAGOL CANIM BENİM çok geçmiş olsun. öyle canım sanki içimizde taşıdıgımız bir can degilde taş gibi alıcaz diyorlar. teselli etmek yok destek olmak yok doktorun kendi de kadındı aynı şeyi oda yaşasa ve biri karşı sına geçip böyle böyle dese acaba o ne düşünür nasıl canı acırdı bunları hiç hesap etmiyorlar doktor olmuşlar ya adam olduk sanıyorlar. ama insanlıkla alakaları yok. çok sık hamile kalmaktan ve sonra bebegimi tekrar kaybetmekten bende korkuyorum ama içimde öyle bir umut ışıgı var ki bu kez bebegimi kucagıma alıcagımı söyleyip:CüvCüv: duruyor bana. o yüzden çok heyecanlanıyorum ve hemen olsun istiyorum. nasip diyelim artık. allah tez zamanda kavuştursun yavrularımızı bizlere saglıklı bir şekilde.

merhaba kızlar, benim de bebeğim haziran ayında karnımda öldü ve aldılar.2 aylıktı. çok zor günlerden sonra anca toparlandım ve ben de burdaki paylaşımınıza katılmak istedim.Doktorum bana 3-6 ay arası bekle dedi.3 ay bitti. Bu ay başlamak istiyorum.Üstelik ben polikistik overliyim tedavi ile hamile kalıyorum.u ay başlıcam tedaviye allahın izniyle.İnşallah burdan hepimiz güzel haberler veririz.Sizce kürtajdan sonra 3 ay beklemek yeterli mi yoksa risk devam ediyor mu?

merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun maalesef 18 agustosta 1,5 aylık bebegimin kalbinin durmasıyla hamileliğim son buldu doguracagıma o kadar inanmıştım ki cinsiyeti belli olmamasına ragmen isimler araştırmaya bile başlamıştım doktorum vücut gelişmeyen bebegi kendiliğinden atar demişti çok üzüldüm hastane çıglıklarımla inlemişti resmen acım bana yetmiyormuş gibi beni dogum katına aldılar kapımı açık bırakıp gittiler kapıdan dogum yapacak hamile kadınlar geçiyordu 2 oda uzagımda yeni dogan bebeklerin odası vardı kafayı yiyecektim nerdeyse 5 saat o işkenceyi çektim doktorum lokal anesteziyle yaptı kürtajımı kürtajdan sonra bana beklemene gerek yok dedi hemen hamile kalabilirsin dedi araştırdım gerçekten hemen hamile kalan kadınlar varmış 40 gün sonra adet görmeden hamile kalan bir arkadaşım var bu bana umut oldu umarım herkes bebişine kavuşur inş. meleklerini kaybeden herkes tekrar meleklerine kavuşur....

benimde bebeğim 9+6 haftalık ..dün dr'a gittiğimde kalbinin atmadığını öğrendim..ilk dr'a gittiğimde 7 haftalıktı o zamanda duyulmamıştı fakat daha erken demişti 15 gün sonra duyulur demişti.. dünde duyulmadı ..gelişmediğini söyledi..umarım kürtaja gerek kalmadan düşer.. bu benim ikinci gelişemeyen bebeğim :1no2: beklemekten başka çarem yok

Sizlerden gelen her yazıyı okuyunca içim sızlıyor inanın kendim yaşamış gibi oluyorum yeniden yaşıyorum olanları...ALLAH sabır versin arkadaşlar..Herşey ALLAH'tan diyecek bişi yok..

bu bölüm sanırım tam benlik 8 haftalıktı leke gelince doktora koştum 7 haftalıkken kalbi durmuş dedi ve aldı şimdi tekrar denemedeyiz

arkadaşlar ben de ilaçtan sonra geçen hamile olduğumu öğrendim.1 hafta sonra ikiz olduğunu.sonraki hafta birinin gelişmeyip bozulduğunu öğrendim,teke düştü bebişler.olsun buna sağlık dedim.sonraki hafta kalp atışını duyup rahatladık.10 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik.dün de bebeğim alındı.yani tam 1 ayda yeteri kadar sevinç ve üzüntü üst üste yaşadık.ama şükür ilaçla da olsa hamile kalıyorum.hayırlısı diyorum ve isteyen her çifte sağlıklı bebişler diliyorum

Cnm benim geçmiş olsun..Bende 10 yıllık evliyim.İlk kez tüp bebek denememiz oldu.1 kalite 2 embriyo kondu..ve hamile kaldım bebişime...7. haftada kalp atışlarını duyduk,büyüyordu.9. hafta normal kontrolüme gittim ve kalbi durmuştu bebeğimin....Beni hemen doğumhaneye aldılar..Oral ve alttan ilaçlar verip sancıları başlattılar...sonunda düştü bebişim ve incelemeye gitmessi için küçük ilaç dolu bir kaba kendi ellerimle koyup teslim ettim.....Sonra içerde parça kaldığını söylediler ve kürtaj olmam gerektiği söylendi...İnanın 2-3 dk sürdü kürtajım ve sadece yarım ampul ağrı kesici yapıldı bana..Ne genel ne lokal anestezi...Düşünün artık....Bugün kürtajımın 5. günü ve çok şiddetli ağrılarım var...Yavaş yavaş azalıyor gerçi....Birdaha denemeyi düşünmüyorum....Yaşadıklarımı kolay kolay unutamayacağım çünkü...

arkadaşlar benim bebeğimin 16 haftalıkken suyu bitti ve ben ısrarla riskli gebelik uzmanlarına gittim bir sürü doktora gittim ama bebeğimi kaybettim. suyum gelmedi ama yine de bitti. doktorlara bi,r dahaki hamileliğimde bunu yaşar ıyım yapacağım test var mı dediğimde hayır test yokd ediler.sizler böyle bişey yaşadınız mı acaba pıhtılaşma buna sebep olur mu

canım öyle deme çok zor biliyorum 4 ay önce 16 haftalık tüp bebkle sahip olduğum bebeğimi kaybettim. ve şimdi yine hamileyim. tam 1 gün suni sancı ile acı çektim normal doğum yaptım ama yine de bebek özlemi bitmiyor ve bana hiç test yapılmadı

aaaa çok sevindim cnm bnm hayırlı olsun
ben de suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim 36 haftallıken öldü malesef
ne kadar korunma süresi verildi sana

cnm kordon dolanmış hastaneye gidincye kadar malesef öle işte
inşAllah melek kızıma kardeş istiyorum ben de
maşallah sana hemen kalabilmişsin inan çok sevindim
uzunömürlü olur inşallah sağlıklı olur
Rabbim bizi de tez zamanda hayırlıısyla sevindirir

Son düzenleyen: Moderatör:

tekrar beebğiniz oldumu acaba?

canım geçmiş olsun bende geçen kasım ayında ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışı duyulmadığı için aldırmak zorunda kaldım çok üzücü fakat yapacak bişey yok maalesef sağlık olsun demekten başka.. 2-3 ay korunduk daha sonra tekrar denemeye başladık bayaa oldu hala bişey yok ama, hayırlısı bakalım.. en azından çocuğun var ALLAH bağışlasın.daha ne durumda insanlar var şükretmek lazım.. fazla kafaya takıncada olmuyomuş rahat olmak gerek..ALLAH isteyen herkese versin inşallah...

Arkadaşım bana da yazar mısınız Akçakocadaki hocanın adresini varsa telefonunu. Allah razı olsun ki böyle önemli bir konuda yardımcı olacağınız için.

Merhabalar
bu forumu uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazma cesareti bulamadım kendimde.2 kere kalp durması sebebi ile kürtaj oldum.ikisindede acım ve agrım çok oldu.3.deneme için herman işçi'ye gidiyorum bir çok test yapıldı ve testlerin sonucunda olumsuz bir durum söz konusu degil.aklıma gelen her an rabbime dua ediyorum banada saglıklı sihhatli hayırlı bir evlat ver diye.sanırım bundan fazlasıda gelmiyor ne yazıkki elimizden.şuan kendimde hamilelik belirtileri hissediyorum ama psikolojikde olabilir tabii.henüz regl dönemime var ama test yapmaya korkuyorum olma ihtimalini düşünmek bile çok güzel.bu mübarek günlerde rabbim her isteyene hayırlıyla evlat nasip etsin inşallah.kalp durması sonucu bebegini kaybeden ve sonradan başarılı olan anneler deneyimlerini bizimle paylaşırsa nelerle karşılaşabilecegimiz hakkında biraz fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyor.şimdiden çok teşekkürler.

bende bir başlık açmıştım .6 aylık bebeğim karnımda ölmüş.normal doğum yaptım sonra kalan parçalar için kürtaj oldum.yeniden hamile olmak istiyorum önce Allah'ın izniyle tabi ki.bu süreçte neler yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…