- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 41
Yazdım canım adresi...
canım yaşadıklarını okudum ve üzüldüm doktorlar bebeğini kaybettiğinde sanki doğal birşeymiş gibi pat diye söylüyorlar bende 3 düşük yaptım kalp atımı duruyordu doktorlar hep alıcaz ölmüş vs.. gibi sözcükleri kullandı buda bende sonraki özellikle bu son düşüğümde psikolojimi bozdu hep bununda kalbi durursa diye kafaya çok taktım ve sonunda onunda 7. haftada durdu. yani anlatmak istediğim karşındaki anneyi düşünen yok. şimdi aradan 1 yıl geçti korkularımı yendim biraz. bence acele etme sık aralıklarla hamile kaldığında düşüğün tekrarlama ihtimali çok yüksek.
Cnm benim geçmiş olsun..Bende 10 yıllık evliyim.İlk kez tüp bebek denememiz oldu.1 kalite 2 embriyo kondu..ve hamile kaldım bebişime...7. haftada kalp atışlarını duyduk,büyüyordu.9. hafta normal kontrolüme gittim ve kalbi durmuştu bebeğimin....Beni hemen doğumhaneye aldılar..Oral ve alttan ilaçlar verip sancıları başlattılar...sonunda düştü bebişim ve incelemeye gitmessi için küçük ilaç dolu bir kaba kendi ellerimle koyup teslim ettim.....Sonra içerde parça kaldığını söylediler ve kürtaj olmam gerektiği söylendi...İnanın 2-3 dk sürdü kürtajım ve sadece yarım ampul ağrı kesici yapıldı bana..Ne genel ne lokal anestezi...Düşünün artık....Bugün kürtajımın 5. günü ve çok şiddetli ağrılarım var...Yavaş yavaş azalıyor gerçi....Birdaha denemeyi düşünmüyorum....Yaşadıklarımı kolay kolay unutamayacağım çünkü...
canım öyle deme çok zor biliyorum 4 ay önce 16 haftalık tüp bebkle sahip olduğum bebeğimi kaybettim. ve şimdi yine hamileyim. tam 1 gün suni sancı ile acı çektim normal doğum yaptım ama yine de bebek özlemi bitmiyor ve bana hiç test yapılmadı
aaaa çok sevindim cnm bnm hayırlı olsun
ben de suni sancı ile normal doğum yaptım bebişim 36 haftallıken öldü malesef
ne kadar korunma süresi verildi sana
evet canım genelde etkili oluyor bende 8 haftalıkta bebeğimi kaybettim gebelikte banada aspirin vermişti doktorum 1 aylık izne gittiğinde bende farklı bi doktora gittim bana aspirini bırakmamı söyledi bende dediği gibi bıraktım ve o hafta bebeğimi kaybettim sakın aspirini bırkma ve hamile kalıncada koldan yapılan o iğneyi mutlaka yaptır inşallah en kısa zamanda hamilelik müjdeni alırız
Arkadaşlar birde ben yeni duydum.Bir hoca varmı akçakocada ona gidicem.Çocuğu düşen,ölen v.s gibi kadınlara okuyormuş.Benim arkadaşım 1 düşük,1 ölü bebği olmuştu.Şimdi 1 çocuğu var birinede hamile 8 aylık.O hocaya okuttu.Bilmiyorum sonuçta inançlı insanlarız.Dünya dua ile ayakta durmuş derler.Ben bu gebeliğimde herşeyi yapmak istiyorum.Tüm tedbirleri almak gerisini ALLAH'a bırakmak.İsteyen varsa adresini yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?