Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

1 hafta oldu 9 haftalık bebeğimi kaybedeli 12 haftalıktı kontrole gittiğimde 9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı, sanki bir kabus görüyordum uyanınca çok şükür ruyaymış diyecektim ama ruya değildi, bebeğimi kaybetmiştim hastaneye yattım, biraz düşük biraz kürtaj aldılar. ne kadar acı ne kadar zor bir durum, hele ki sebebini bilmemek. doktorlar 12 haftadan küçük gebeliklerde hele ki ilk gebelikse araştırma yapılmadığını normal olduğunu söylüyorlar ama ben ikinciye hamile kalmadan araştırmak bir sorun varsa tedbir alıp öyle hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. hangi tesleri yaptırmam gerk bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bir de doktorum da bana 3 ay korun dedi ama öyle zor ki 3 ay beklemek hemen olsun istiyorum. bu 3 ay gerekli testleri yaptırırım diye kendimi teselli ediyorum. her gün bu sitede benimle aynı kaderi paylaşanları okuyor, biraz ağlıyor biraz teselli buluyorum Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese beraberlerinde de bizlere sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah....

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 ay önce sezeryanla ölü dogum yaptım 38 hafalıkken karnımda kalp atısları durdu ve 2 ay gibi kısa süreden sonra tekrar hamile kalmak istedm ama hala olmadı çok istiyorum aranızda böyle kalamayan varmı

öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin.ben de 9 haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybetmiştim.zaten ilk 10 hafta hele de ilk gebelikler için çok tehlikeliymiş.ilk gebeliklerin %70 i düşükle sonuçlanabilir demişti doktorum.vücut alışamıyormuş gebeliğe.yani tıp buna gayet normal diyor.ama gelin onu bize sorunilk düşükse herhangi bir araştırmaya gerek olmadığını 3 ay korunduktan sonra yeniden hamile kalabileceğimi söyledi.ancak ya bende bir sorun varsa?kan pıhtılaşması,enfeksiyon vs...işte bu düşünceleri kafamdan uzaklaştıramadığım için ilk adetimi gördükten sonra ünv hastanesine başvurdum.durumumu anlattım.bu testlerin çok pahalı olduğnu ilk düşüklerde yapmadıklarını söylediler.bir şekilde ikna ettim doktorumu ve yaptırdım.hsg ve kromozom analizi hariç her şeye bakıldı.zaten doktoruna söylediğin zaman o gerekli testleri istiyor.sonuçta çok az miktarda kan pıhtılaşması çıktı.doktorum folik asit ve beraberinde coraspin kullanarak hamile kalabileceğimi söyledi.karından yapılan iğnelere gerek yok dedi.şimdi korunma sürecimiz bitti.folik asit ve coraspin kullanıyorum.Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Arkadaşlar 7.haftalık hamıleyim 6.haftada bebegın kalp atıslrını gorup duymustuk fakat dun doktora gıttık kalp atıslarını goremedı doktor aynı zaman da duyulmadı da normal degıl dedı bugun detaylı taramaya gırıcem bu ne demek bebegım öldu mu bılgısı olan var mı duyulmayıp tekrar duyulanlar duydum kalp atısında boyle olabılır mı ?

cok zor bı durum bugun aksama randevu verdı doktorum ınsallah bugun duyarız kalp atısları eger yoksa da allahın takdırı nasıp..

evet kızlar bugun kürtaj oldum bebeğim ölmüş karnımda Allah'ın takdiri ama hıc bırseyın sonu degıl rabbım ınsallah tekrar nasıp eder bize..

kandil gecesi benim bebeğim ölmüştü kürtajın üzerinden 3 gün geçti şükür Allah yaşatmasın kımseye Allah ıateyen herkese hayırlısını versin

kandil gecesi benim bebeğim ölmüştü kürtajın üzerinden 3 gün geçti şükür Allah yaşatmasın kımseye Allah ıateyen herkese hayırlısını versin

Merhabalar kizlar benim 2 sene oluyor.. dunya guzeli kizim 41 haftalik hamileligimde doktorlar yuzunden karnimda oldu akcigerleri parcalandi 2 sene sonra daha yeni cesaret ediyorum bu ay ilk denemem allah hayirlisini nasip etsin..

Bebeğimi doğuma 3 gün kala kaybettim.Öyle zor ,öyle tarifsiz ki..Hiçbir sebep yok.İçimde onu 9 ay hissettikten sonra,bir sürü hayallerle her şeyi hazırken onu kucağına alamamak,koklayamamak.Allah sabrımızı versin inşaAllah.Hiç unutamayacağım kalbim hep bir yerden kanayacak biliyorum.Şu an ne yere ne göğe sığamıyorum.Koskoca şehir bana dar geliyor,nefes alamıyorum...

Allah yardımcın olsun bende 2 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 9 haftalıktı ben bu kadar üzülüyorum senin acını hayal bile edemiyorum 9 ay taşıyıp kaybetmişsin ben 9 haftalık bebek için perişan oldum.

8 haftalık bebeğimi kaybettim geçen hafta, yazdığını okuyunca seni bulup sarılasım geldi... Sarılsam sana toparlanana kadar bırakmasam... Sabır ve güç diliyorum sana arkadaşım

8 haftalık bebeğimi kaybettim geçen hafta, yazdığını okuyunca seni bulup sarılasım geldi... Sarılsam sana toparlanana kadar bırakmasam... Sabır ve güç diliyorum sana arkadaşım
Allah razi olsun.Bunu demen yetti inan desteğini yuregimde hissettim.Allah sana da sabir versin.Allah en iyisini bilir kulu için.Ama insanogluyuz iste...

Amin cumlemizin inşaallah.Kabusta gibiyim .Bazen kabullenis,bazen ise resim resim geliyor aklima,derin aci içinde oluyorum.Allah sana da sabir versin.

Merhaba arkadaslar bende 6gun once oglumu kaybettigimi ogrendim 20.haftamdayken kontrole gittigimizde olmus dedi drumuz sok olduk adeta 1kizim var cok sukur bu 2.gebeligimdi normal dogum yaptim olum nedeni boynuna kordon dolanmasiymis cok zor Rabbim kimseye yasatmasin.benimle ayni haftalarda olan komsum var karnini gorunce icim parcalaniyor bebek resimleri gormek istemiyorum cok alismistim hazirlamistim kendimi burnum buyudu diye begenmiyordum aynaya baktikca simdi o halimi bile cok ozluyorum sanki aynadaki ben degilim Allahim yardimcimiz olsun sabir versin ve kimseye yasatmasin insallah hepinizin acinizi paylasiyorum Allaha emanet olun

Kızlar adetime 10 gun var daha fakat kasıklarımda bir ağrı var ve erkenden uyumaya basladım suan gıtsem daha gunum gecmedıgı ıcın doktorda gorunur mu acaba bebek varsa cok umıtlıyım bu ay goguslerde de hassasıyet var bıraz bılmıyom bırseyler yazın bana bı de ruya gordum ruyamda hamıleymısım acaba pskolojık mı gordum ama ıcımın rahat etmesı ıcın bır an once gıtmek ıstıyorum doktora da gıtsem bu kdr erken gorunur mu kan da veya ultrasonda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…