1 hafta oldu 9 haftalık bebeğimi kaybedeli 12 haftalıktı kontrole gittiğimde 9 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı, sanki bir kabus görüyordum uyanınca çok şükür ruyaymış diyecektim ama ruya değildi, bebeğimi kaybetmiştim hastaneye yattım, biraz düşük biraz kürtaj aldılar. ne kadar acı ne kadar zor bir durum, hele ki sebebini bilmemek. doktorlar 12 haftadan küçük gebeliklerde hele ki ilk gebelikse araştırma yapılmadığını normal olduğunu söylüyorlar ama ben ikinciye hamile kalmadan araştırmak bir sorun varsa tedbir alıp öyle hamile kalmak istiyorum Allah nasip ederse. hangi tesleri yaptırmam gerk bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bir de doktorum da bana 3 ay korun dedi ama öyle zor ki 3 ay beklemek hemen olsun istiyorum. bu 3 ay gerekli testleri yaptırırım diye kendimi teselli ediyorum. her gün bu sitede benimle aynı kaderi paylaşanları okuyor, biraz ağlıyor biraz teselli buluyorum Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese beraberlerinde de bizlere sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah....
Bebeğimi doğuma 3 gün kala kaybettim.Öyle zor ,öyle tarifsiz ki..Hiçbir sebep yok.İçimde onu 9 ay hissettikten sonra,bir sürü hayallerle her şeyi hazırken onu kucağına alamamak,koklayamamak.Allah sabrımızı versin inşaAllah.Hiç unutamayacağım kalbim hep bir yerden kanayacak biliyorum.Şu an ne yere ne göğe sığamıyorum.Koskoca şehir bana dar geliyor,nefes alamıyorum...
Bebeğimi doğuma 3 gün kala kaybettim.Öyle zor ,öyle tarifsiz ki..Hiçbir sebep yok.İçimde onu 9 ay hissettikten sonra,bir sürü hayallerle her şeyi hazırken onu kucağına alamamak,koklayamamak.Allah sabrımızı versin inşaAllah.Hiç unutamayacağım kalbim hep bir yerden kanayacak biliyorum.Şu an ne yere ne göğe sığamıyorum.Koskoca şehir bana dar geliyor,nefes alamıyorum...
Allah razi olsun.Bunu demen yetti inan desteğini yuregimde hissettim.Allah sana da sabir versin.Allah en iyisini bilir kulu için.Ama insanogluyuz iste...8 haftalık bebeğimi kaybettim geçen hafta, yazdığını okuyunca seni bulup sarılasım geldi... Sarılsam sana toparlanana kadar bırakmasam... Sabır ve güç diliyorum sana arkadaşım
Amin cumlemizin inşaallah.Kabusta gibiyim .Bazen kabullenis,bazen ise resim resim geliyor aklima,derin aci içinde oluyorum.Allah sana da sabir versin.Allah yardımcın olsun bende 2 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 9 haftalıktı ben bu kadar üzülüyorum senin acını hayal bile edemiyorum 9 ay taşıyıp kaybetmişsin ben 9 haftalık bebek için perişan oldum.
Teşekkür ederim, Allah sabır versin cnm acını yaşayıp en kısa zamanda yeni sevinçlerle yeni bebeğine kavuşursun inşallahAmin cumlemizin inşaallah.Kabusta gibiyim .Bazen kabullenis,bazen ise resim resim geliyor aklima,derin aci içinde oluyorum.Allah sana da sabir versin.
Amin inşallah.Allah seninde gönlüne gore versin.Teşekkür ederim, Allah sabır versin cnm acını yaşayıp en kısa zamanda yeni sevinçlerle yeni bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?