Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Bana kalırsa bu kadar erken kanda veya ultrasonda çıkmaz ultrasonda hiç çıkmaz zaten en iyisi biraz daha beklemek sanırım ama şöyle birşey de var eğer normalde adet zamanınıza yakın gögüslerinizde hassasiyet olmuyor ise bu da bir işaret olabilir çünkü benim adetlerimde hiç gögsüm acımazdı ama hamileliğimin ilk haftalarında hassasiyet vardı.Umarım vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

TŞK EDERİM DILEKLERIN ICIN CNM AMA BUGUN DOKTORA GITTIM ULTRASONA BAKTI BEBEK YOK AGRIM VARDI USUTMUS OLABILECEGIMI SOYLEDI FOLIK ASIT YAZDI DUSUNUYORSAN HEME BALA DEDI KULLNAMAYA ECZANEDEN OVULASYON TESTI ALDIM ONA GÖRE ARTIK ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN

Bende 1 temmuzda öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu, 2 temmuzda da mecburi kürtaj oldum 12 gün oluyor, 9 haftalıkken kalbi durdu, bir gün öncesinde atıyormuş kontrol günümde durmuş. Hala acısı geçmedi, inanılmaz depresifim ve inanılmaz ümitsiz, 3 ay korunma önerdi doktorum nasıl beklicem bilmiyorum. Patalojiden birşey çıkmadı, sadece iltihaplıymış birde parça kalmış içimde bayramdan sonra kontrole gidicem hala düşmemişse ilaç vericekmiş parçaları atmam için

Neredeyse aynı gün kaybetmişiz bebeklerimizi, neredeyse aynı haftada... sen hissettin mi bir terslik? Ne kanamam olmuştu ne ağrım... Bi daha hamile kalınca aynısı olacak diye çok korkuyorum. hiçbir belirti hissetmedim çünkü, sanki her günüm endişeyle geçecek

Bende iç bişey hissetmedim, işte giderken 3 cm olmuş olması lazım 4 gr olması lazım bakalım ne çıkıcak bakalım kalbi bu hafta kaç atıcak diye merakla gittim ve kalbi atmıyordu bile, bende çok endişeliyim bir dahaki hamilelik için çizgiyi gör keseyi görmeyi bekle bebeği görmeyi bekle kalp atışı görmeyi bekle, beklede bekle

arkadaşım sen ve benimle aynı haftalarda kaybetmişti iki sene önce, bana dedi ki "bu endişe hiç geçmiyor, ben senelerdir boşuna durmuşum" bilemiyorum... en azından ağlamalarım geçince denemeliyim diye düşünüyorum. zaten sebebini araştıran testlerin çıkmasına vs bir ay var. ondan önce kalırsam kafayı yerim diye düşünüyorum. zaten bizim beraberlikle olmuyor, illa gidip tüp bebek yapmamız lazım.

o endişeler sanırım hepimizde var.. bir daha hamile kalmayı çok istiyorum ama o ilk aylar nasıl geçicek bilemiyorum.. sanırım her kontrole yüreğim ağzımda gidicem.. neyse hayırlısıyla tekrar hamile kalalım da.. benimde uzun süre bekleyişin ardından olmuştu...umarım bu sefer çok bekletmez

Canım bize de tüp bebek demişlerdi ama kendiliğinden oldu zaten birazda bu yüzden üzgünü ya bi daha olmazsa diye

Canım bize de tüp bebek demişlerdi ama kendiliğinden oldu zaten birazda bu yüzden üzgünü ya bi daha olmazsa diye
Tüp bebek süreci gerçekten zor, yalan söyleyemem sana ama çok güzellikleri de var. Daha 16 hücreyken elinde fotoğrafı oluyor mesela... Bizim 5 bebeğimiz daha var hastanede, onlar bana güç veriyor. Kızımın (bugün öğrendim kız olduğunu, genetik test sonucu çıkmış) ardından çok canım yanıyor fakat güçlü durmak zorundayım diyorum kendime, diğerleri var en azından diyorum.
Sana tüp yap veya yapma diyemez kimse ama çok uzun süre denemiş biri olarak (aşılama, klomen vs her yolu denedik-ve hiçbir problemimiz yok) her ay hüsran yaşamaktan daha zor değil tüp manevi açıdan. Maddi olarak bir zorluğu var, evet ama aylarca her regl olduğumda ağlamak bana göre daha zordu

Allah sabır versin arkadaşım. Bende 7 haftalikken 6 temmuzda kurtaj oldum. Kalp atışları olmadığı ,gelişmedigi için. Hamileleri ve bebekleri gordükçe içim sizliyor.ogreneli 3 hafta olmuştu ama pek çok hayal kurmusum bu kısa zamanda. Onlar aklıma geldikçe daha çok uzuyor beni. Çok şükür 1 kızım var ama hepsinin yeri farklı. Inşallah allah tekrar sağlıkla bebislerinizi kucagimiza almayi nasip eder.

Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim sanada sabır versin inşallah zor günler gerçekten ama artık ister istemez kabulleniyorsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ne diyelim demekki herkes aynı şeyleri hissediyor duygularıma tercüman oldun kızına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah Allaha emanet ol

Merhaba bende 25 mayısta 13 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için düşük +kürtaj oldum yeniden hamile kalmak umuduyla beklemeye basladım dilerim acılarımızı unutturacak ömürlüsünden olur yavrularimiz

Amin arkadaşım. Sebebi bulundu mu?

canım bende aynısını yasadım 8.haftada kalbı durdu aldılar 3 ay koruma dedi bıze de ama 3 ay yetmıyor aklında olsun rahım kendını 6 ayda ancak topluyor adetım 4.aydan sonra duzene gırdı yavas yavas oncesınde dusunme zaten olsa da saglıklı olmuyor dıyorlar yanı kurtajdan hemen sonra bebek ıcın bır 6 ay ver kendıne toplasın rahım kendını agrı sızın ve tabıkı kanama bıttıgınde ılıskı serbet ama bebek ıcın 4 5 ay korun mutlaka ümitsiz olma allah ısteyen herseke vaktı geldıgınde verır bende sen gıbıydım ama umıtsız degılım allah buyuk :)

bebegımı kaybettıgımde 8.haftalıktı ılk bebegımdı ve yıkılmıstım evet ılk oldugu ıcın ınsana agır gelıyor ama atlatıyorsun zamanla hersey allahın takdırı veren de o alanda morel bozmayın umıtlı olun rabbım ıyısını bılır zamanı vardır olmuyorsa da vardır bı hayır kızlar ben gecıkmem de hemen test yapıp doktora gıdıyordum suan 4 gunluk gecıkmem var bu ay allah versın herkese beklıyorum doktora da cok sık gıtmenızı tavsıye etmem ılk aylarda ultrason cok zararlı

canım test yaptım bugun hamıleyım aksama kan testı yaptırıcam:) çift çizgiyi gördum 7.gun gecıkmemde bugun :)

Merhavalr kizlar 11 haftalik olmam gerekirken bebegimin kalbi durmua ve ultrasona gore gelisimi 8+4 gunluktu size sormk istedigim kurtajdan sonra korunmadan bebek sahibi olunabiliyormu dayanamiyoru. Cnku cok uzuluyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…