Kızlar adetime 10 gun var daha fakat kasıklarımda bir ağrı var ve erkenden uyumaya basladım suan gıtsem daha gunum gecmedıgı ıcın doktorda gorunur mu acaba bebek varsa cok umıtlıyım bu ay goguslerde de hassasıyet var bıraz bılmıyom bırseyler yazın bana bı de ruya gordum ruyamda hamıleymısım acaba pskolojık mı gordum ama ıcımın rahat etmesı ıcın bır an once gıtmek ıstıyorum doktora da gıtsem bu kdr erken gorunur mu kan da veya ultrasonda?
TŞK EDERİM DILEKLERIN ICIN CNM AMA BUGUN DOKTORA GITTIM ULTRASONA BAKTI BEBEK YOK AGRIM VARDI USUTMUS OLABILECEGIMI SOYLEDI FOLIK ASIT YAZDI DUSUNUYORSAN HEME BALA DEDI KULLNAMAYA ECZANEDEN OVULASYON TESTI ALDIM ONA GÖRE ARTIK ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSINBana kalırsa bu kadar erken kanda veya ultrasonda çıkmaz ultrasonda hiç çıkmaz zaten en iyisi biraz daha beklemek sanırım ama şöyle birşey de var eğer normalde adet zamanınıza yakın gögüslerinizde hassasiyet olmuyor ise bu da bir işaret olabilir çünkü benim adetlerimde hiç gögsüm acımazdı ama hamileliğimin ilk haftalarında hassasiyet vardı.Umarım vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bende 1 temmuzda öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu, 2 temmuzda da mecburi kürtaj oldum 12 gün oluyor, 9 haftalıkken kalbi durdu, bir gün öncesinde atıyormuş kontrol günümde durmuş. Hala acısı geçmedi, inanılmaz depresifim ve inanılmaz ümitsiz, 3 ay korunma önerdi doktorum nasıl beklicem bilmiyorum. Patalojiden birşey çıkmadı, sadece iltihaplıymış birde parça kalmış içimde bayramdan sonra kontrole gidicem hala düşmemişse ilaç vericekmiş parçaları atmam için
Neredeyse aynı gün kaybetmişiz bebeklerimizi, neredeyse aynı haftada... sen hissettin mi bir terslik? Ne kanamam olmuştu ne ağrım... Bi daha hamile kalınca aynısı olacak diye çok korkuyorum. hiçbir belirti hissetmedim çünkü, sanki her günüm endişeyle geçecek
Bende iç bişey hissetmedim, işte giderken 3 cm olmuş olması lazım 4 gr olması lazım bakalım ne çıkıcak bakalım kalbi bu hafta kaç atıcak diye merakla gittim ve kalbi atmıyordu bile, bende çok endişeliyim bir dahaki hamilelik için çizgiyi gör keseyi görmeyi bekle bebeği görmeyi bekle kalp atışı görmeyi bekle, beklede bekle
arkadaşım sen ve benimle aynı haftalarda kaybetmişti iki sene önce, bana dedi ki "bu endişe hiç geçmiyor, ben senelerdir boşuna durmuşum" bilemiyorum... en azından ağlamalarım geçince denemeliyim diye düşünüyorum. zaten sebebini araştıran testlerin çıkmasına vs bir ay var. ondan önce kalırsam kafayı yerim diye düşünüyorum. zaten bizim beraberlikle olmuyor, illa gidip tüp bebek yapmamız lazım.
Tüp bebek süreci gerçekten zor, yalan söyleyemem sana ama çok güzellikleri de var. Daha 16 hücreyken elinde fotoğrafı oluyor mesela... Bizim 5 bebeğimiz daha var hastanede, onlar bana güç veriyor. Kızımın (bugün öğrendim kız olduğunu, genetik test sonucu çıkmış) ardından çok canım yanıyor fakat güçlü durmak zorundayım diyorum kendime, diğerleri var en azından diyorum.Canım bize de tüp bebek demişlerdi ama kendiliğinden oldu zaten birazda bu yüzden üzgünü ya bi daha olmazsa diye
Allah sabır versin arkadaşım. Bende 7 haftalikken 6 temmuzda kurtaj oldum. Kalp atışları olmadığı ,gelişmedigi için. Hamileleri ve bebekleri gordükçe içim sizliyor.ogreneli 3 hafta olmuştu ama pek çok hayal kurmusum bu kısa zamanda. Onlar aklıma geldikçe daha çok uzuyor beni. Çok şükür 1 kızım var ama hepsinin yeri farklı. Inşallah allah tekrar sağlıkla bebislerinizi kucagimiza almayi nasip eder.Merhaba arkadaslar bende 6gun once oglumu kaybettigimi ogrendim 20.haftamdayken kontrole gittigimizde olmus dedi drumuz sok olduk adeta 1kizim var cok sukur bu 2.gebeligimdi normal dogum yaptim olum nedeni boynuna kordon dolanmasiymis cok zor Rabbim kimseye yasatmasin.benimle ayni haftalarda olan komsum var karnini gorunce icim parcalaniyor bebek resimleri gormek istemiyorum cok alismistim hazirlamistim kendimi burnum buyudu diye begenmiyordum aynaya baktikca simdi o halimi bile cok ozluyorum sanki aynadaki ben degilim Allahim yardimcimiz olsun sabir versin ve kimseye yasatmasin insallah hepinizin acinizi paylasiyorum Allaha emanet olun
Allah sabır versin arkadaşım. Bende 7 haftalikken 6 temmuzda kurtaj oldum. Kalp atışları olmadığı ,gelişmedigi için. Hamileleri ve bebekleri gordükçe içim sizliyor.ogreneli 3 hafta olmuştu ama pek çok hayal kurmusum bu kısa zamanda. Onlar aklıma geldikçe daha çok uzuyor beni. Çok şükür 1 kızım var ama hepsinin yeri farklı. Inşallah allah tekrar sağlıkla bebislerinizi kucagimiza almayi nasip eder.
Amin arkadaşım. Sebebi bulundu mu?Merhaba bende 25 mayısta 13 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için düşük +kürtaj oldum yeniden hamile kalmak umuduyla beklemeye basladım dilerim acılarımızı unutturacak ömürlüsünden olur yavrularimiz
Yok bişey cikmadi genetik testi yaptirmadik plesentadan parca aldilar ondanda bişey çıkmamışAmin arkadaşım. Sebebi bulundu mu?
canım bende aynısını yasadım 8.haftada kalbı durdu aldılar 3 ay koruma dedi bıze de ama 3 ay yetmıyor aklında olsun rahım kendını 6 ayda ancak topluyor adetım 4.aydan sonra duzene gırdı yavas yavas oncesınde dusunme zaten olsa da saglıklı olmuyor dıyorlar yanı kurtajdan hemen sonra bebek ıcın bır 6 ay ver kendıne toplasın rahım kendını agrı sızın ve tabıkı kanama bıttıgınde ılıskı serbet ama bebek ıcın 4 5 ay korun mutlaka ümitsiz olma allah ısteyen herseke vaktı geldıgınde verır bende sen gıbıydım ama umıtsız degılım allah buyuk :)Bende 1 temmuzda öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu, 2 temmuzda da mecburi kürtaj oldum 12 gün oluyor, 9 haftalıkken kalbi durdu, bir gün öncesinde atıyormuş kontrol günümde durmuş. Hala acısı geçmedi, inanılmaz depresifim ve inanılmaz ümitsiz, 3 ay korunma önerdi doktorum nasıl beklicem bilmiyorum. Patalojiden birşey çıkmadı, sadece iltihaplıymış birde parça kalmış içimde bayramdan sonra kontrole gidicem hala düşmemişse ilaç vericekmiş parçaları atmam için
bebegımı kaybettıgımde 8.haftalıktı ılk bebegımdı ve yıkılmıstım evet ılk oldugu ıcın ınsana agır gelıyor ama atlatıyorsun zamanla hersey allahın takdırı veren de o alanda morel bozmayın umıtlı olun rabbım ıyısını bılır zamanı vardır olmuyorsa da vardır bı hayır kızlar ben gecıkmem de hemen test yapıp doktora gıdıyordum suan 4 gunluk gecıkmem var bu ay allah versın herkese beklıyorum doktora da cok sık gıtmenızı tavsıye etmem ılk aylarda ultrason cok zararlıBende iç bişey hissetmedim, işte giderken 3 cm olmuş olması lazım 4 gr olması lazım bakalım ne çıkıcak bakalım kalbi bu hafta kaç atıcak diye merakla gittim ve kalbi atmıyordu bile, bende çok endişeliyim bir dahaki hamilelik için çizgiyi gör keseyi görmeyi bekle bebeği görmeyi bekle kalp atışı görmeyi bekle, beklede bekle
Bana kalırsa bu kadar erken kanda veya ultrasonda çıkmaz ultrasonda hiç çıkmaz zaten en iyisi biraz daha beklemek sanırım ama şöyle birşey de var eğer normalde adet zamanınıza yakın gögüslerinizde hassasiyet olmuyor ise bu da bir işaret olabilir çünkü benim adetlerimde hiç gögsüm acımazdı ama hamileliğimin ilk haftalarında hassasiyet vardı.Umarım vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?