- 14 Mart 2015
- 20
- 11
- 3
- 42
canım test yaptım bugun hamıleyım aksama kan testı yaptırıcam:) çift çizgiyi gördum7.gun gecıkmemde bugun :)
bebegım 6 haftalık 5 gunlukmus dun doktora gıttık hayırlısı artık :)canımm çok mutlu oldum senin adına hadi bakalım hayırlı olsun Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah haberlerini bekliyorumm
Merhaba benim de 6 ay once bir düştüğüm oldu.2 aydir çocuk düşunuyoruz nasip bakalim ne zamn hamile olursak yalniz bu ay bi farkli hissediyorum göğüslerimde hassasiyet sık idrara çıkıyorum var suan adetime 7 günüm var ama test yapsam cikarmi biraz bekleyimmiArkadaşlar benim 6 yaşında bir kızım var ve yaklaşık 4-5 ay önce 2 aylık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık,bebeği de net göremedik.Ve ben kürtaj oldum.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum.Böyle benzer durum yaşamış arkadaşlar buradan paylaşımlarımızı yapalım ve kısmetse beraber hamiş kalalım..a.s.
Kilo ile ilgili fıkırlerınız nelerdır kızlar ben yenı gebeyım 7 haftalık 65 kıloyum suanböyle hamıle kaldım 65 le ?
Merhaba benim de 6 ay once bir düştüğüm oldu.2 aydir çocuk düşunuyoruz nasip bakalim ne zamn hamile olursak yalniz bu ay bi farkli hissediyorum göğüslerimde hassasiyet sık idrara çıkıyorum var suan adetime 7 günüm var ama test yapsam cikarmi biraz bekleyimmi
canımm çok mutlu oldum senin adına hadi bakalım hayırlı olsun Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah haberlerini bekliyorumm
CARSAMBA GIDICEZ ISTE DOKTORA CNM SUAN 8 HAFTALIK BEBISIM YAZARIM YINE HABERLERI :)
kızlar mrb. bnde bundan hafta önce hamile olduğumu öğrendim 2.kez. tabi yine bi heyecan.. dr gittik keseyi gördük çok iyiydi herşey. 1 hafta sonra bi an da belirtiler gitti.. göğüs hassasiyetim yok oldu.. dr a sordum gel bakalım dedi.. herşeye hazırlıklı olmak lazım içine doğan şey olmuş olabilir dedi. kese olması gerektiğinden 5 gün geride dedi.. çarş. günü gidicem son kez bakıcak ve sanırım kürtaj olucamilki 5 ay önce 5-6 haftalıkken düşmüşü kendiliğinden ve yine aynı hüsran.. mutsuzum diyemiyorum çünkü az kalır mutsuzluktan ölüyrum sanki.. ve kürtaj benim ödümü koparıyo :'( aranızda benim gibi kürtaj olmak zorunda kalan varsa bana acı verip vermediğini söyleyebilir mi?
İki kez kürtaj olmuş biri olarak hayır operasyon anında anestezi verildiği için biç birşey hissetmiyorsunuz. Sonrası biraz sıkıntılı olabiliyor....
kızlar mrb. bnde bundan hafta önce hamile olduğumu öğrendim 2.kez. tabi yine bi heyecan.. dr gittik keseyi gördük çok iyiydi herşey. 1 hafta sonra bi an da belirtiler gitti.. göğüs hassasiyetim yok oldu.. dr a sordum gel bakalım dedi.. herşeye hazırlıklı olmak lazım içine doğan şey olmuş olabilir dedi. kese olması gerektiğinden 5 gün geride dedi.. çarş. günü gidicem son kez bakıcak ve sanırım kürtaj olucamilki 5 ay önce 5-6 haftalıkken düşmüşü kendiliğinden ve yine aynı hüsran.. mutsuzum diyemiyorum çünkü az kalır mutsuzluktan ölüyrum sanki.. ve kürtaj benim ödümü koparıyo :'( aranızda benim gibi kürtaj olmak zorunda kalan varsa bana acı verip vermediğini söyleyebilir mi?
Oncelikle ins guzel haberler alirsiniz...kurtaj sorunuza gelince genel anestezi ile yapildi bana uyudum ve uyandim.sonrasindada cok az agrim ve 12 gundur halen devam eden kanamam var ama cok cok az..ins siz iyi haber alirsinizda bunlara gerek kalmaz
Merak etme korkulcak bisey degil.sadece eger hic bebegin yoksa , cok zarar vermemek icin yuzeysel kurtaj yapiyorlar.yuzeyselden kastim cok rahime yaklasmiyorlar zarar vermemek icin.oyuzden kurtan sonrasi ufak parcalar kalabiliyor ve vucut bunu atarken hafif agri yapabiliyor.oda agri kesici ile geciyor.merak etme kurtajda uyuyorsun ve bittiginde ruh acisi disinda hicbirsey olmuyor.kalkip yurudum eve gittim ben.kurtaj sonrasi uc ay sora hamile kaldim oda dis gebelik oldu.ameliyat oldum.kork diye yazmiyorum.kurtaj olup hemen hamile kalip doguran biton arkadasim var ben sanssizdim sadece.gecmis olsun.Allah isteyen herkese saglikli omurlu evlatlar nasip etsin.banada insAllah.Amin.inşallah.. çok teşekkür ediyorum hepinize ...
teşekkür ederim.. gerek kalmamasını umuyrum ama içimde umut kalmadı artık pek. kürtajdan sonra tekrar hamile kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?