Canim aslinda doktorun seni en dogru sekilde yonlendirir.bebek buyuk oldugu icin muhtemelen onun uzerinde arastirma yapilir.ama bebegin kesilip bicilmesini istemeyebilirsin.herkesin durumu farkli biz ne desek yanlis olur.Allah bidaha yasatmaz insallah.o ruhunun acisi hemen gecmicek malesef.zaman zaman aglama nobetleri gelecek ama hepsi ancak bebegimiz kucagimiza gelince anca unutulcak.umudumu yitirmemeye calisiyorum bende.Merhaba hanımlar ben ocak annesi adayıydım 28. Haftamda mide bulantısı için acile gittim herşey normal çıktı kan değeri idrar ama ultrasyonda bebeğin kalbi atmıyordu ve doğum günüme iki gün vardı o an gerçekten yıkıldım kıyafetleri hala platformda duruyor alıp hemen burda paylaşmıştım 5 gün içinde alttan üsten serumla sancı aldım ve normal doğum ile 3 cm açılma olmasına rağmen mecbur doğurdum . Pazartesi 40 gün olucak mezarına götürecekler ilk defa içimde burukluk var korku var . Kendimi suçlamalarım çok fazla kendimi kusurlu görüyorum ya bidaha öyle olursa falan diyorum hiçbir sebep bulunmadı ve çok güzeldi meleğim aklımdan gitmiyor yüzü elleri ... Kanamalarım bitince kontrole gideceğim ne gibi araştırmalar ve tahliller yaptırmalıyım sizce
Canim adet suren biraz uzayabilir ve ilk adetin biraz fazla yada az olabilir.bu normal.ama gereginden fazla uzarsa doktora gitmelisin.melesa 4o-45 gun normal.onun disinda yeni gebelik icin vucudunu biraz dinlendir.sonucta rahim 3ay boyunca yoruldu.tabi yinede en dogrusunu doktorun bilir.gecmis olsunMerhaba Arkadaşlar bende 22 ekimde 12 haftalıkken bebeğimin kalbi durması sonucu suni sancı yoluyla aldırmak zorunda kaldım bu gün tam bir 1 ay oldu 1 hafta sonra doktora kontole tekrar gitceğim bu arada hala adet olmadım sizce adetten sonramı gitmeliyim doktora birde yeniden hamile kalmak istiyorum ne gibi testler yaptırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca tüm bu acıları yaşıyan anne adaylarınada Allahtan sabır diliyor ve geçmiş olsun diyorum.
Valla ilk kaybinsa genelde hicbirsey yapmiyorlar.klasik standart kan tahlilleri yapiyorlar.yani genetik kromozomal olaylara girmiyorlar.benim ikinci kaybim.ona ragmen hicbirsey yapmadilar.ben kendi zorlamamla kanda pihtilasmaya baktirdim.baskada bisey yapmadilar.doktorun tatmin etmezse bir doktora daha gorun.insAllah rabbim kucaklarimizi bos birakmazTeşekkür ederim canım Çok şükür yarım saat önce adet oldum sanırım azda olsa lekelenmelerim başladı bundan sonrasını ne yapacam bilmiyorum doktora ne zaman gitmeliyim gidince omu beni yönlendircek tahliller ne olcak bakalım hayırlısı Allahtan ..
Merhaba hanımlar ben ocak annesi adayıydım 28. Haftamda mide bulantısı için acile gittim herşey normal çıktı kan değeri idrar ama ultrasyonda bebeğin kalbi atmıyordu ve doğum günüme iki gün vardı o an gerçekten yıkıldım kıyafetleri hala platformda duruyor alıp hemen burda paylaşmıştım 5 gün içinde alttan üsten serumla sancı aldım ve normal doğum ile 3 cm açılma olmasına rağmen mecbur doğurdum . Pazartesi 40 gün olucak mezarına götürecekler ilk defa içimde burukluk var korku var . Kendimi suçlamalarım çok fazla kendimi kusurlu görüyorum ya bidaha öyle olursa falan diyorum hiçbir sebep bulunmadı ve çok güzeldi meleğim aklımdan gitmiyor yüzü elleri ... Kanamalarım bitince kontrole gideceğim ne gibi araştırmalar ve tahliller yaptırmalıyım sizce
Merhaba hanımlar ben ocak annesi adayıydım 28. Haftamda mide bulantısı için acile gittim herşey normal çıktı kan değeri idrar ama ultrasyonda bebeğin kalbi atmıyordu ve doğum günüme iki gün vardı o an gerçekten yıkıldım kıyafetleri hala platformda duruyor alıp hemen burda paylaşmıştım 5 gün içinde alttan üsten serumla sancı aldım ve normal doğum ile 3 cm açılma olmasına rağmen mecbur doğurdum . Pazartesi 40 gün olucak mezarına götürecekler ilk defa içimde burukluk var korku var . Kendimi suçlamalarım çok fazla kendimi kusurlu görüyorum ya bidaha öyle olursa falan diyorum hiçbir sebep bulunmadı ve çok güzeldi meleğim aklımdan gitmiyor yüzü elleri ... Kanamalarım bitince kontrole gideceğim ne gibi araştırmalar ve tahliller yaptırmalıyım sizce
merhaba arkadaslar; bu forumdan deneyimlerden oyle faydalanıyorum ki.umarim hepimiz bu zor gunleri gecirir anneligi tadarız
ben de 4 gun once bebegin kalp seslerini duymak icin gittigimiz hastahenede missed abortion nedeniyle kurtaj olmak zorunda kaldım. doktorum cenk askalli bursada. ilk hamileliğimdi ve 39 yasındayım. bebek bizim icin suprizdi hazırlıksız yakalanmıstım, henuz evlendik ,sigara kullanan, isim nedeniyle cok seyahat eden biriyim.kontrol altında ilacla tuttugum sekerim de var.nerdeyse hersey var digmi( bebegi ogrenir ogrenmez dikkat ettim ama sonuc 9. haftada missed abortion oldu. nedense bizim yasadıgımız uzuntu ve şoka ragmen doktor ilk bebelikteki bu durum icin olagan davrandı.acıklama da yapmadı özel olarak nedenlerine dair.biz yine de otopsi istedik
hep 2. dusukten sonra test yaptıklarını soyluyor doktor da ama kurtajım da cok zor gecti hastanede bir gece kalmak zorunda kaldım.ben pıhtılaşma testini de yaptırmak istiyorum;
aranızda bunu yaptıran var mı
nerede yapılıyor 2. dıusuk sart mı. zor ve pahalı bir test mi
Ben pıhtılaşma testini yaptırdım. Özelde yaklaşık 2000 tl civarı. Ama Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yapıyor. Devlet normalde 3 kayiptan sonra karşılıyor bu testi ama iyi kalpli bir doktora denk gelirseniz ister testleri. Sadece 6-7 tüp kan veriyorsunuz. Ama sonuçlar yaklaşık bir ay sonra çıkıyor.
canım cok gecmıs olsun bende senın gıbı 9.ncu hafta kalp atısını duymak ıcın gıttım ama kalbı durmustu=((kurtaj oldum ilk bebegımdı ona ragmen yaptırdım pıhtılasma testını ve sonuc pıhtılasma cıktı..üniverste hastanesıne gıt ve 2 kez düşük yaptını söyle o zman yapıyorlar testı.merhaba arkadaslar; bu forumdan deneyimlerden oyle faydalanıyorum ki.umarim hepimiz bu zor gunleri gecirir anneligi tadarız
ben de 4 gun once bebegin kalp seslerini duymak icin gittigimiz hastahenede missed abortion nedeniyle kurtaj olmak zorunda kaldım. doktorum cenk askalli bursada. ilk hamileliğimdi ve 39 yasındayım. bebek bizim icin suprizdi hazırlıksız yakalanmıstım, henuz evlendik ,sigara kullanan, isim nedeniyle cok seyahat eden biriyim.kontrol altında ilacla tuttugum sekerim de var.nerdeyse hersey var digmi( bebegi ogrenir ogrenmez dikkat ettim ama sonuc 9. haftada missed abortion oldu. nedense bizim yasadıgımız uzuntu ve şoka ragmen doktor ilk bebelikteki bu durum icin olagan davrandı.acıklama da yapmadı özel olarak nedenlerine dair.biz yine de otopsi istedik
hep 2. dusukten sonra test yaptıklarını soyluyor doktor da ama kurtajım da cok zor gecti hastanede bir gece kalmak zorunda kaldım.ben pıhtılaşma testini de yaptırmak istiyorum;
aranızda bunu yaptıran var mı
nerede yapılıyor 2. dıusuk sart mı. zor ve pahalı bir test mi
Hepinize geçmiş olsun bende bugün tam bir hafta oldu kurtaj olalı geçen hafta perşembe o kötü günü yasadim 8 haftalık Bebeğimi kalbi durmuş 6+4 haftada kalmış kaybettim içim yandı ama kaldırdım ve benimde ilk kurtajim çok moralin bozuk neden oldu diye her sn dusunuyorum.bugün doktoruna gidicem patoloji sonucunda çıkacak bugün inşallah herşey temiz çıkar.bende hemen sonrası kanpihtilasma testi yaptıracağım.bu test arkadaşlar hamilelik değerleri sifirlanincami yapılıyor yoksa hemen yaptirabilirmiyimcanım cok gecmıs olsun bende senın gıbı 9.ncu hafta kalp atısını duymak ıcın gıttım ama kalbı durmustu=((kurtaj oldum ilk bebegımdı ona ragmen yaptırdım pıhtılasma testını ve sonuc pıhtılasma cıktı..üniverste hastanesıne gıt ve 2 kez düşük yaptını söyle o zman yapıyorlar testı.
canım patolojıde hıc bısey cıkmıyor.testlerı kürtajdan 45 gun sonra yaptırcaksın demıstı doktorumHepinize geçmiş olsun bende bugün tam bir hafta oldu kurtaj olalı geçen hafta perşembe o kötü günü yasadim 8 haftalık Bebeğimi kalbi durmuş 6+4 haftada kalmış kaybettim içim yandı ama kaldırdım ve benimde ilk kurtajim çok moralin bozuk neden oldu diye her sn dusunuyorum.bugün doktoruna gidicem patoloji sonucunda çıkacak bugün inşallah herşey temiz çıkar.bende hemen sonrası kanpihtilasma testi yaptıracağım.bu test arkadaşlar hamilelik değerleri sifirlanincami yapılıyor yoksa hemen yaptirabilirmiyim
Demek o kadar sure lazım off ben herşey hemen olsun istiyorum nasıl vakit geçecek aman .sizin kurtaj olalı ne kadar oldu ve bu süreçten sonra ne yapacaksinizcanım patolojıde hıc bısey cıkmıyor.testlerı kürtajdan 45 gun sonra yaptırcaksın demıstı doktorum
canım ben 15 temmuzda kurtaj oldum.3 ay bebek yok dedı doktor.3 ay bekledım bu arada testlerımı yaptırdım gecen ay adetıme az kala korunmayı bıraktım olmadı zaten.bu ay yıne korunmadım adet tarıhım 29 kasım beklıyorum=(Demek o kadar sure lazım off ben herşey hemen olsun istiyorum nasıl vakit geçecek aman .sizin kurtaj olalı ne kadar oldu ve bu süreçten sonra ne yapacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?