Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Hadi hayırlısı insalhh gönlünce olur .inan senin yerine heyecanlandırmak.masllh başladı sen çalışmalara umutlarla .bana daha çok var bende su günleri atlardan zaman geçse ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olsak tüm isteyenlere de ver yarbbim.siz simdi hamile kalırsanız kan sulandırıcı iğne vs. Ne kullanacak sınıf ne dedi doktorunuZ

Ben çıkıyorum kahvaltı yapacağım.sonra hazırlanıp doktor kontrolüne gideceğim gorusuruz gelince .hep haberleselim arkadaşlar lütfen burayı sessiz birakmayin
sana kolay gelsın canım kendını sıkma üzme zaman cabuk gecıyor

ben suan bı aydır ecopirin kullanıyorum sulandırmak ıcın bıde gebe kaldıgımda cleaxen iğneye baslıcaz hergun bı tane

ben suan bı aydır ecopirin kullanıyorum sulandırmak ıcın bıde gebe kaldıgımda cleaxen iğneye baslıcaz hergun bı tane
Ben geldim doktordan dediğiniz gibi ve çoğu insanın soyledigide buydu patoloji sonucunu eline alıp bakmadı bile buradan bir sonuç çıkartamayız dedi çıktı içimden hadi yaa dedim gıcık oldum.hemen bir karından baktı rahim temiz dedi işte bu başından savar gibi girdiğinde çıktığım bir oldu 3 ay korun dedi onu bende biliyorum dedim yine içimden sistimm geldim velhasıl sinirden.eğer surda okuduklarını olmasın bu doktorlar varya bizi oynatır ellerinde.özele gidiyor para veriyor arkadaş yinede paramizla rezil oluyoruz.önce ben ne yapayım şimdi kargasa

aynılarını banada söledı doktorumhıc bı farkı yok canım ben sadece bıraz uzerıne gıtmıstım nıye o zamn öldu bebek dıye basını yıyınce sebepler bundan olabılır dedı.pıhtılasma takılmıstı aklıma gttım yaptrdım yıne kendı cabalarımla yanı..boşver sen doktoru napman gerektını bılıyosun aksatma mutlaka yap

Aynen gidip hematoloji bölümüne kan pıhtı testi yaptıracağım.bu bölme direk gitsemmi kadın doğ uz.yonlendirip omu sevk edecek sence

Bunu okuduğumda agladim sanki oğlum yazdi mektubu gibi hissettim dedim ki tamam oğlum aglamicam senin yanina geleceğim dedim

Bunu okuduğumda agladim sanki oğlum yazdi mektubu gibi hissettim dedim ki tamam oğlum aglamicam senin yanina geleceğim dedim
Ben de aynı şeyleri söyledim ama sözümü tutamadım aglamamak elde değil ki... istemsiz akıyor gözyaşlarım oğlum aklıma geldiğinde...

Günün geçti mi?

Ben de aynı şeyleri söyledim ama sözümü tutamadım aglamamak elde değil ki... istemsiz akıyor gözyaşlarım oğlum aklıma geldiğinde...
Evet aglamiycam dedim ama bu mektubu okuyunca inanki tutamadim basladim ağlamaya. Dun tam 3 ay oldu. Koskoca oglumsuz uç ay... Onsuz gecen günler... İç sikintilarla yasayan bir anneyim. Oğlum gittiğinden beri bomboş hissediyorum.

Aynı şeyleri ben de hissediyorum canım. Geçecek Allah'ın izniyle. Rabbim bize sağlıklı kardeşlerini kucağımıza almaya nasip ettiğinde geçecek. Unutmayacağız hiç bir zaman ama kardeşleriyle avunacağız yavrularımızın...

merhaba hepinize, bnde p.tesi 9 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim maalesef ve bu 2.kaybım ilki de 5 haftalıktı kendiliğinden düşmüştü hangisi daha kolay atlatılır karar veremiyorum, kendi düşünce sürkli kanama ve acısı, kürtaj olunca başka bi acı özellikle atan kalbini gördükten sonra... ama benim anlamadığım şey nasıl dr lara denk geldiğiniz, benim dr um her şeyi araştıracağız dedi kromozom testlerine kadar ve benim tek sorduğum bu 2. testler yapılacak mı oldu.. bir kez daha anladım ki dr her açıdan çok önemli, çünkü ben dr um olmasa belki daha da zor güler geçirecektim.. benim size tavsiyem tüm tahlil sonuçlarınızı alın pataloji vs. iyi bi dr a gösterin kızlar... Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

merhaba hepinize, bnde p.tesi 9 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim maalesef ve bu 2.kaybım ilki de 5 haftalıktı kendiliğinden düşmüştü hangisi daha kolay atlatılır karar veremiyorum, kendi düşünce sürkli kanama ve acısı, kürtaj olunca başka bi acı özellikle atan kalbini gördükten sonra... ama benim anlamadığım şey nasıl dr lara denk geldiğiniz, benim dr um her şeyi araştıracağız dedi kromozom testlerine kadar ve benim tek sorduğum bu 2. testler yapılacak mı oldu.. bir kez daha anladım ki dr her açıdan çok önemli, çünkü ben dr um olmasa belki daha da zor güler geçirecektim.. benim size tavsiyem tüm tahlil sonuçlarınızı alın pataloji vs. iyi bi dr a gösterin kızlar... Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

öncelıkle cok gecmıs olsun acısı zor unutamıyor ınsan ben 15 temmuzda kurtaj olmustum aynen senın gıbı 9 haftalıktı cok uzulmustum.doktorum banda söledı testlerı kromozom harıc ama hıcbırınıde yaptr demedı ben kendım yaptrdım.zaten bende kromozama da gerek kalmadı kan pıhtılasması cıktı bende onsan ölmus bebegım

teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun.. tekrar hamile aldın mı ya da yakın zamanda düşünür müsün bilmiyorum ama inşallah Rabbim sana sağlıklı bi bebek nasip eder bu acıları unutursun... benim doktorum hepsini yapıcaz dedi, tabii daha yeni oldu her şey önce patoloji beklicektir. cuma gidicem kontrole sonasını artık önce Allah'a sora doktoruma bırakıyorum.. sabretmekten ve beklemekten başka çarem yok

saol canım guzel duaların ıcın..doktorla görustukten sonra yaz mutlaka bakalım eksık bıse sölerse bız tamamlayalım uzman olduk artık=)bende tekrar ıstıyorum canım bu ay bıraktım korunmayı

saol canım guzel duaların ıcın..doktorla görustukten sonra yaz mutlaka bakalım eksık bıse sölerse bız tamamlayalım uzman olduk artık=)bende tekrar ıstıyorum canım bu ay bıraktım korunmayı

yarı dr olduk zaten artık araştıra araştıra.. mutlaka yazarım :) :)

Ciktim dr un yanından.. Pataloji de bi sey yok genetik sonuc ay sonu çıkacakmış ararim dedi, bi dunya kan tahlili verdi esimle bana genetik test verdi esime sperm testi ve bana da rahim filmi verdi ki sanirim rahim filmi biraz sancili oluyoms.. Artik hayırlısı.. İnşallah her sey iyi çıkar tek duam bu artik ....

GECMIS OLSUN CANIM IYI OLMUS TESTLERIN YAPILSIN KAFAN RAHATLAR.RAHIM FILMINI MUTLAKA NARKOZLU ISTE YOKSA AGRILI BI DURUM NARKOZDA BISE HISSETMIOSN

Ben de hikayemi anlatayim benzer seyler yasayanlar varmi merk ediyorum umutsuzluga duşmek kadar kotu bisey yok bu konuda olumlu seyler yasayip destek olacaklar vardir belki.ben ilk gebeligimi bu yilin basinda yasadim 23.haftaya kadar usg vs.sorun yoktu 18.haftada gelisimi durdu ve 23.haftada kaybettim kızımı bu kadar ilerlemis bi gebelikte tabiki cok buyuk bi üzuntu ve hayal kirikligi oldu bana ama 3 ay ara verip tekrar gebelik istedim ve allah nasipte etti korkular icindeydim tabiki ilk kaybimdan sonra kan sulandirici igne ve ilac kullanyodum ayni zamanda ve korktugum basima geldi yine gelismi 6. Haftada kaldi kalbi durdu ye yine kaybettim tabi korkularim gittikce buyudu genetik testleri yaptirmaya sıra geldi esim ve ben ikimizde yaptirdik ve temiz cikti pıhtilaşma testleride yapildi bana onlardanda bisey çıkmadi sonuç olarak doktorum senin bebegin olur diyo nasil bi yol izlerim bilmiyorum ama bu ay tekrar gebelik istiyorum rabbim sorunsuz nasip eder inşallah zor sureçler ama guçlü ve dirayetli olmak zorundayiz zira insanin içindeki o büyük evlat isteginin önüne geçemiyo hiç bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…