- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
Nasibi varsa olur zaten her turlu,kordonlarini bağlatıpta hamile kalanlari biliyorum ne yaparsan yap olacagı varsa oluyo bizde gerekeni yapyoruz gerisini Allaha brakoyoruz hayırli ewlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.Ya bende ondan korkuyorum, agrisiz diyolar ama sanirim onu hemen yaptirmicam, zaten 2 kanama bekliceksin dedi 1. Kanama da tum testlerimi yapip gotureyim eger israr ederse 2. Kanamamda yapar götürürüm diye düşünüyorum...
Maheen bazen oluruna birakmak lazim sanirim Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman anne olucaz ama bnde senn gibi düşünüyorum dirayetli olmak lazim ve beklemm gereken sure gectiginde bende tekrar cesaretimi toplayıp denemek istiyorum... Rabbim inşallah bize de nasip eder bu guzel duyguyu :)
Geçmis olsun canm benim durumuma benziyo seninkide en kötu ihtimal tup bebek çözümu var ümitsizlige düşme benm doktorum sağliklı embryo oluşana kadar denemen gerekiyo diyo belki 4. Belki 6.da denk gelicek diyo yipratici bi süreç olabilir ama sabirli olmak lazim.Merhaba bende yazmak istedim kabul ederseniz ben ilk kaybi mi 2014 temmuzunda yaşadım 32 haftalık bebeğimi kaybettim herşey normaldir o güne kadar ama olmadı daha sonra korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım ama kese vardı bebek gelişmedi kaybettim sonra yine hamile kalıp aynı şeyleri yaşadım ama ümidini kesmedim sebebi yok kayıplarının ne olduğu bilinmiyor korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer umitliydim kalp atışını duymuştum ama nasip değilmiş kalp atımı 8. Haftada durmuş pazartesi alacaklar bebeğimi her kayıp bir yıkım ...... Bir daha denermiyim bilmiyorum . biraz uzun oldu sanırım. Amma veren mevlam alan mevlam hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Doğru tek ilacı sabır ALlah yardımcı olsun senindeGeçmis olsun canm benim durumuma benziyo seninkide en kötu ihtimal tup bebek çözümu var ümitsizlige düşme benm doktorum sağliklı embryo oluşana kadar denemen gerekiyo diyo belki 4. Belki 6.da denk gelicek diyo yipratici bi süreç olabilir ama sabirli olmak lazim.
Canim benim cok uzuldum ama yalniz degilsin benimde iki kayip.biri 8.haftada kalbi durdu biri dis gebelik ameliyatla tup alindi.sonuc antidepresan kullaniyorum gece uyuyamiyorum falan filan...Allah yardimcimiz olsunMerhaba bende yazmak istedim kabul ederseniz ben ilk kaybi mi 2014 temmuzunda yaşadım 32 haftalık bebeğimi kaybettim herşey normaldir o güne kadar ama olmadı daha sonra korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım ama kese vardı bebek gelişmedi kaybettim sonra yine hamile kalıp aynı şeyleri yaşadım ama ümidini kesmedim sebebi yok kayıplarının ne olduğu bilinmiyor korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer umitliydim kalp atışını duymuştum ama nasip değilmiş kalp atımı 8. Haftada durmuş pazartesi alacaklar bebeğimi her kayıp bir yıkım ...... Bir daha denermiyim bilmiyorum . biraz uzun oldu sanırım. Amma veren mevlam alan mevlam hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Amin inş. Benim 3 kaybım var bu dördüncü idi kalp atışını duymuştum iki hafta önce ama kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu atmadigini öğrendim perşembe günü... Pazartesi sezeryanla alacaklar bebeğimi Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insCanim benim cok uzuldum ama yalniz degilsin benimde iki kayip.biri 8.haftada kalbi durdu biri dis gebelik ameliyatla tup alindi.sonuc antidepresan kullaniyorum gece uyuyamiyorum falan filan...Allah yardimcimiz olsun
Canim cok pardon yanlis anlamadiysam 8.haftada kalbi durmus neden sezeryanla aliyorlar.ve neden pazartesiye birakti doktorun kurtaji.pskolojisi kotu olur.hemen yapabilirdi aslinda.yAmin inş. Benim 3 kaybım var bu dördüncü idi kalp atışını duymuştum iki hafta önce ama kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu atmadigini öğrendim perşembe günü... Pazartesi sezeryanla alacaklar bebeğimi Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Canım doğru 8. Haftadayim ve hala benimle bebeğim 2 gün daha beraberiz onunla ben önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullaniyordum bunların etkisinin geçmesini bekliyorlar...Canim cok pardon yanlis anlamadiysam 8.haftada kalbi durmus neden sezeryanla aliyorlar.ve neden pazartesiye birakti doktorun kurtaji.pskolojisi kotu olur.hemen yapabilirdi aslinda.y
Yok sezeryan demissinde kurtaj dicektin sanirim dedim.sezeryan deyince sasirdim 8aylik mi acaba dedim.nyse Allah sabir versin cok zor biliyorum.Rabbim insallah birgun bizede o guzelligi yasatacak.Canım doğru 8. Haftadayim ve hala benimle bebeğim 2 gün daha beraberiz onunla ben önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullaniyordum bunların etkisinin geçmesini bekliyorlar...
İnş yaşarızYok sezeryan demissinde kurtaj dicektin sanirim dedim.sezeryan deyince sasirdim 8aylik mi acaba dedim.nyse Allah sabir versin cok zor biliyorum.Rabbim insallah birgun bizede o guzelligi yasatacak.
Senin yaşadıkların da benimkine benziyormuş canım. Benim 1 sağlıklı evladım arkasından 2 de ölü doğumum var. Bebeklerimi 6 ve 7. Aylarında kalp probleminden kaybettim. Sonuç olarak 3 kez sezeryan oldum.Buna neyin sebep olduğuysa bir sürü teste rağmen bulunamadı.Ben de hikayemi anlatayim benzer seyler yasayanlar varmi merk ediyorum umutsuzluga duşmek kadar kotu bisey yok bu konuda olumlu seyler yasayip destek olacaklar vardir belki.ben ilk gebeligimi bu yilin basinda yasadim 23.haftaya kadar usg vs.sorun yoktu 18.haftada gelisimi durdu ve 23.haftada kaybettim kızımı bu kadar ilerlemis bi gebelikte tabiki cok buyuk bi üzuntu ve hayal kirikligi oldu bana ama 3 ay ara verip tekrar gebelik istedim ve allah nasipte etti korkular icindeydim tabiki ilk kaybimdan sonra kan sulandirici igne ve ilac kullanyodum ayni zamanda ve korktugum basima geldi yine gelismi 6. Haftada kaldi kalbi durdu ye yine kaybettim tabi korkularim gittikce buyudu genetik testleri yaptirmaya sıra geldi esim ve ben ikimizde yaptirdik ve temiz cikti pıhtilaşma testleride yapildi bana onlardanda bisey çıkmadi sonuç olarak doktorum senin bebegin olur diyo nasil bi yol izlerim bilmiyorum ama bu ay tekrar gebelik istiyorum rabbim sorunsuz nasip eder inşallah zor sureçler ama guçlü ve dirayetli olmak zorundayiz zira insanin içindeki o büyük evlat isteginin önüne geçemiyo hiç bir şey
Merhaba bende yazmak istedim kabul ederseniz ben ilk kaybi mi 2014 temmuzunda yaşadım 32 haftalık bebeğimi kaybettim herşey normaldir o güne kadar ama olmadı daha sonra korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım ama kese vardı bebek gelişmedi kaybettim sonra yine hamile kalıp aynı şeyleri yaşadım ama ümidini kesmedim sebebi yok kayıplarının ne olduğu bilinmiyor korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer umitliydim kalp atışını duymuştum ama nasip değilmiş kalp atımı 8. Haftada durmuş pazartesi alacaklar bebeğimi her kayıp bir yıkım ...... Bir daha denermiyim bilmiyorum . biraz uzun oldu sanırım. Amma veren mevlam alan mevlam hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
Cok gecmis olsun Rabbim insallah saglikla dogum yapip evladini büyütmeyi nasip eder.. Isteyen herkese evlat nasip olsun insallah.. Bekelyip de boyle seyler yasamak zor.. Bi daha hamile kalsam sevinebilir miyim bilemiyorum korkularim hep büyüyor
Gecmis olsun canim.acisini biliyorum.ama gececek emin ol.acini doya doya yasa agla bagir icine atma.ben esime anneme guclu gorunmek icin sktm kendimi.smdi ilac kullaniyorm.cocuk yasak.tekrar gecmis olsunBugün bebeğimi aldılar benden kürtaj oldum . hamilelik o kadar uzak geliyor ki bana artık ama şükürler olsun hamile kalabiliyoruz her hamilelik yinede herşeye rağmen güzel ve mutkuluk
Teşekkürler ben hiç birinde acimi yasayamadim hep güçlü olmak zorundayım ne yazık ki....Gecmis olsun canim.acisini biliyorum.ama gececek emin ol.acini doya doya yasa agla bagir icine atma.ben esime anneme guclu gorunmek icin sktm kendimi.smdi ilac kullaniyorm.cocuk yasak.tekrar gecmis olsun
çook geçmiş olsun canım. biran evvel iyileş inşallahGecmis olsun canim.acisini biliyorum.ama gececek emin ol.acini doya doya yasa agla bagir icine atma.ben esime anneme guclu gorunmek icin sktm kendimi.smdi ilac kullaniyorm.cocuk yasak.tekrar gecmis olsun
Sağol inş Allahtan ümit kesilmezçook geçmiş olsun canım. biran evvel iyileş inşallah
Ozaman benim gbi olursun birikir birikir patlar.ben suan asiri kaygi bozuklugundan 4ilac kullaniyorum.hamile kalip tekrar kaybetcegime inanmis beynim.of off of Bizim.sinavimizda buTeşekkürler ben hiç birinde acimi yasayamadim hep güçlü olmak zorundayım ne yazık ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?