Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Ya bende ondan korkuyorum, agrisiz diyolar ama sanirim onu hemen yaptirmicam, zaten 2 kanama bekliceksin dedi 1. Kanama da tum testlerimi yapip gotureyim eger israr ederse 2. Kanamamda yapar götürürüm diye düşünüyorum...
Maheen bazen oluruna birakmak lazim sanirim Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman anne olucaz ama bnde senn gibi düşünüyorum dirayetli olmak lazim ve beklemm gereken sure gectiginde bende tekrar cesaretimi toplayıp denemek istiyorum... Rabbim inşallah bize de nasip eder bu guzel duyguyu :)

Nasibi varsa olur zaten her turlu,kordonlarini bağlatıpta hamile kalanlari biliyorum ne yaparsan yap olacagı varsa oluyo bizde gerekeni yapyoruz gerisini Allaha brakoyoruz hayırli ewlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese.

Merhaba bende yazmak istedim kabul ederseniz ben ilk kaybi mi 2014 temmuzunda yaşadım 32 haftalık bebeğimi kaybettim herşey normaldir o güne kadar ama olmadı daha sonra korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım ama kese vardı bebek gelişmedi kaybettim sonra yine hamile kalıp aynı şeyleri yaşadım ama ümidini kesmedim sebebi yok kayıplarının ne olduğu bilinmiyor korunmayı bıraktıktan sonra tekrar hamile kaldım bu sefer umitliydim kalp atışını duymuştum ama nasip değilmiş kalp atımı 8. Haftada durmuş pazartesi alacaklar bebeğimi her kayıp bir yıkım ...... Bir daha denermiyim bilmiyorum . biraz uzun oldu sanırım. Amma veren mevlam alan mevlam hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Geçmis olsun canm benim durumuma benziyo seninkide en kötu ihtimal tup bebek çözümu var ümitsizlige düşme benm doktorum sağliklı embryo oluşana kadar denemen gerekiyo diyo belki 4. Belki 6.da denk gelicek diyo yipratici bi süreç olabilir ama sabirli olmak lazim.

Doğru tek ilacı sabır ALlah yardımcı olsun seninde

Canim benim cok uzuldum ama yalniz degilsin benimde iki kayip.biri 8.haftada kalbi durdu biri dis gebelik ameliyatla tup alindi.sonuc antidepresan kullaniyorum gece uyuyamiyorum falan filan...Allah yardimcimiz olsun

Canim benim cok uzuldum ama yalniz degilsin benimde iki kayip.biri 8.haftada kalbi durdu biri dis gebelik ameliyatla tup alindi.sonuc antidepresan kullaniyorum gece uyuyamiyorum falan filan...Allah yardimcimiz olsun
Amin inş. Benim 3 kaybım var bu dördüncü idi kalp atışını duymuştum iki hafta önce ama kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu atmadigini öğrendim perşembe günü... Pazartesi sezeryanla alacaklar bebeğimi Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ins

Canim cok pardon yanlis anlamadiysam 8.haftada kalbi durmus neden sezeryanla aliyorlar.ve neden pazartesiye birakti doktorun kurtaji.pskolojisi kotu olur.hemen yapabilirdi aslinda.y

Canim cok pardon yanlis anlamadiysam 8.haftada kalbi durmus neden sezeryanla aliyorlar.ve neden pazartesiye birakti doktorun kurtaji.pskolojisi kotu olur.hemen yapabilirdi aslinda.y
Canım doğru 8. Haftadayim ve hala benimle bebeğim 2 gün daha beraberiz onunla ben önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullaniyordum bunların etkisinin geçmesini bekliyorlar...

Canım doğru 8. Haftadayim ve hala benimle bebeğim 2 gün daha beraberiz onunla ben önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullaniyordum bunların etkisinin geçmesini bekliyorlar...
Yok sezeryan demissinde kurtaj dicektin sanirim dedim.sezeryan deyince sasirdim 8aylik mi acaba dedim.nyse Allah sabir versin cok zor biliyorum.Rabbim insallah birgun bizede o guzelligi yasatacak.

Senin yaşadıkların da benimkine benziyormuş canım. Benim 1 sağlıklı evladım arkasından 2 de ölü doğumum var. Bebeklerimi 6 ve 7. Aylarında kalp probleminden kaybettim. Sonuç olarak 3 kez sezeryan oldum.Buna neyin sebep olduğuysa bir sürü teste rağmen bulunamadı.

Cok gecmis olsun Rabbim insallah saglikla dogum yapip evladini büyütmeyi nasip eder.. Isteyen herkese evlat nasip olsun insallah.. Bekelyip de boyle seyler yasamak zor.. Bi daha hamile kalsam sevinebilir miyim bilemiyorum korkularim hep büyüyor

Bugün bebeğimi aldılar benden kürtaj oldum . hamilelik o kadar uzak geliyor ki bana artık ama şükürler olsun hamile kalabiliyoruz her hamilelik yinede herşeye rağmen güzel ve mutkuluk

Bugün bebeğimi aldılar benden kürtaj oldum . hamilelik o kadar uzak geliyor ki bana artık ama şükürler olsun hamile kalabiliyoruz her hamilelik yinede herşeye rağmen güzel ve mutkuluk
Gecmis olsun canim.acisini biliyorum.ama gececek emin ol.acini doya doya yasa agla bagir icine atma.ben esime anneme guclu gorunmek icin sktm kendimi.smdi ilac kullaniyorm.cocuk yasak.tekrar gecmis olsun

Gecmis olsun canim.acisini biliyorum.ama gececek emin ol.acini doya doya yasa agla bagir icine atma.ben esime anneme guclu gorunmek icin sktm kendimi.smdi ilac kullaniyorm.cocuk yasak.tekrar gecmis olsun
Teşekkürler ben hiç birinde acimi yasayamadim hep güçlü olmak zorundayım ne yazık ki....

çook geçmiş olsun canım. biran evvel iyileş inşallah

Teşekkürler ben hiç birinde acimi yasayamadim hep güçlü olmak zorundayım ne yazık ki....
Ozaman benim gbi olursun birikir birikir patlar.ben suan asiri kaygi bozuklugundan 4ilac kullaniyorum.hamile kalip tekrar kaybetcegime inanmis beynim.of off of Bizim.sinavimizda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…