Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Bende hamileliği düşünüyorum tekrardan kaybedeli 2 ay oldu tam lohusalık yaşadım resmen 40 gün kanamam oldu henüz adet olmadım bir kaç adet sonrası denemek istiyorum doktorlar düzgün ilgilenmiyor açıkcası ben gidip hangi testleri istemeliyim sizce sadece kadın doğum değil dahiliye falan hepsine gidip tüm vitamin karaciğer falan herşeyi öğrensem mi acaba

canım benim de düşükten sonra 2 ay oldu şimdi ama senin kanaman çok uzun sürmüş, kan değerlerin düşmüştür belki bu yüzden. ben de fırsat bulsam bi dahiliyeciye gidip durumu anlatıp kan değerlerime baktırmak istiyorum ama senin kanaman çok uzun sürmüş senin demir rezervlerin falan azalmıştır muhakkak sen mutlaka bi dahiliyeciye git bence.

Doğumdan beri kan ilacı tüketiyorum şu küçük şişelerde ki hep düşük hep düşük bi de doğum sonrası karaciğerlerim de Sorun başlamış kanamaların düzelince tekrar gel dediler buraya yazdıktan sonra adet oldum şükür adet olduğuma sevineceğim aklıma hiç gelmezdi

Bugün bebeğimi aldılar benden kürtaj oldum . hamilelik o kadar uzak geliyor ki bana artık ama şükürler olsun hamile kalabiliyoruz her hamilelik yinede herşeye rağmen güzel ve mutkuluk

Çok gecmis olsun benim 15 gün oldu 21 haftalik kizimi ölu doğurmak zorunda kaldim.. nasil bir aci cok iyi anliyorum allahim sabir versin hepimize. Bir gün bizde saglikli bi sekilde hayirlisiyla kucagimiza alicaz insallah ama sunu anladim son günlerde, tabiki etrafta olan herkes bi sekil üzülüyor ama en önemlisi senin icine atmaman cünkü senin cektigin aciyi kimse anlayamaz. Baskalari uzulmesin diye kendimi bir dakika olsun bile kasmadim sonucta benim kaldira bildigum biseyi onlarda kaldirir elbet. Ben cocuk odasi hayal ederken bebegimin mezarini hazirlicam haftaya birak gemiyi limani yakacak durumdayim cigerlerim kaniyor..

Seni çok iyi anlıyorum ben 34 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım . beşiğini bile kurmuştur ama mevlam kendi yanına aldı kızını Allah yardimcin olsun ins hayırlı ve sağlıklı evlat versin ama ben yasayamadim acilarimi güçlü olmak zorundayım ama en açısında bu zaten bugün kuzeninin hamile olduğunu öğrendim ve her konuda bana danışıyor onlara yardımcı olmak zorundayım

çook çook zor canım allah yardımcın olsun.. bir daha yaşatmasın.. hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Keske anlayisli olsada biraz ne yasadigini bildigi halde sana danismasa. Bende yengemle ayni anda hamile kaldim ve su an onu goremiyorum bile kaldiramiyorum o da saolsun ustume gelmiyor.. bu cok önemli canim yaniyor ve can yakicak yer ariyorum bu cok kötü bisey aslinda ama elimdende baska gelmiyor ki...

Merhaba arkadaşlar
Ben uzun süren infertilitemin arkasından tüp bebek ile hamile kaldim ve 10+4 HAFTADA bebegimde kalp ritim bozukluğu olması ve rahim içi kanama sebebi ile kurtaj oldum 6 kasımda
Kk daki üyelik dönemim
Hamilelik belirtileri
INFERTILite
Tüp bebek
Hamileyim
Bebeğimi kaybettim Topiklerinde geçti

Alışmaya çalışıyorum bir yandan da dua ediyorum inşaallah tedavisiz hamile kalabilirim

Canım çook geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.inşallah en kısa zamanda doğal şekilde hamile kalırsın kendiliğinden ve evladını kucağına alırsın.peki kaç yaşındasın ilk gebeliğin miydi ?

Allah gönlüne gore versin canim hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah anne her zaman annedir ne zaman nasil sekilde kaybetse fark etmiyor iste..

Allah gönlüne gore versin canim hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah anne her zaman annedir ne zaman nasil sekilde kaybetse fark etmiyor iste..
Öyle içine düştüğü an başlıyor annelik
32 yaşındayım ilk gebeligimdi nasip olmadı devamı gelmedi malesef

Öyle içine düştüğü an başlıyor annelik

32 yaşındayım ilk gebeligimdi nasip olmadı devamı gelmedi malesef
Ben de 31. Benim de ilk hamileliğimdi. 2 ay önce 7.haftada 5. Haftada kaldığı için sona erdi maalesef. allahım en kısa sürede tekrar hamile kalmayı o kadar istiyorum ki. Rabbim inş hepimize tekrar verir hayırlısıyla.

Gecmis olsun canim ya gercekden icim parcalaniyor boyle hikayeleri duyunca benim ne cektigimi bildigim icin allahim düsmanima bile yasatmasin diye dua ediyorum.. bak 16 gun oldu oldüm ama hayattayim ne yaptigimi bilmiyorum diyebilirim. Bir daha yasatmasin allahim sabretmekden baska bisey gelmiyor elden doktorun nezaman süre icinde hamile kalabilecegini soyledi sordunmu?

Amin canım.sordum Dr a, hemen hamile kalabilirsin dedi. Beklemene gerek yok dedi sanırım hamilelik epey erken sonlandığı için, aslında hiç adet görmeden bile hamile kalabileceği söyledi Dr ama demek nasip değil, denedim ama olmadı, 2 ay geçtiği halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…