Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

En kisa zamanda olur insallah canim cok fazla düsünmemek gerek aslinda ama kalbe laf gecmiyor iste :)

Kesinlikle canım düşünüp takıntı haline getirmek çok yanlış amma gel de kendine anlat. inş. Hayırlı sağlıklı evlatlara nasibimizdeki zaman kavuşuruz.

İnşallah yüce mevlamin mucizesi çok bizede evlat verecek çok üzüldüm geçmiş olsun

Bidaha olur insallah canim uzulme demek cok gereksiz olur biliyorum allahim bir daha yasatmasin sanada banada canim :)
Amin insaallah yaşatmasın birdaha tekrar annelik duygusunu yaşarız insaallah

Ilk heyecan ve ilk acı tecrübe dimi çok zor gerçi ilk değil 3 4 olsa yine zor evlat sonucta
İnşallah yüce mevlamin mucizesi çok bizede evlat verecek çok üzüldüm geçmiş olsun
Inşallah canım nasip olsun hepimize onlar melek oldu biz melek anneleriyiz

herkese merhabalar..
benimde bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü kalp atışını duymuştuk doktor 3 ay korunmamı ve coraspin kullanmamı söyledi. yapılan bütün testler allaha şükür iyi çıktı 3 ayın sonunda korunmayı bıraktık fakat 4 aydır hamile kalamıyorum. eşim takıntı yapma herşeyin hayırlısı diyor ama ne kadar düşünmemeye çalışsam da hep aklımda. rabbim bebek isteyen herkese verir inşallah.

canım çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın böyle üzüntüyü. galiba bana da aynısı oluyor, stres hamile kalmayı zorlaştıracak bir etken gibi. "hamile kalayım, ne zaman kalırım, yumurtlama günüme dikkat edeyim" v.s derken insan istemese de strese giriyor..

Merhaba arkadaşlar bende 9+1 haftalikken bebeğimin kalbinin durmasi sonucunda kaybettim ve 14 aralıkta kürtajla aldılar bebeğimi benden hic bir belirtim yoktu benim ne kanama ne bir ağrı nede bisey bebeğimin gidişne üzülüyorum ama allahtan gelmişti yine allah aldi diyip kendimi avutuyorum ama sebebinin ne olduğunu söylemediler bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim allah cümlemize sabır ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere ve isteyen herkese...

amin inşallah..
stresten uzak durmak lazım bunu biliyorum ama nerde bir bebek görsem içim cız ediyor.

geçmiş olsun canım.. doktorlar ilk düşükleri normal görüyorlar onun için araştırmıyorlar eğer ikinci düşük olursa -ki inşallah rabbim bir daha yaşatmaz- o zaman nedenini araştırıyorlar diye biliyorum.

SLM arkadaşlar Rabbım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hiçbir kardeşimizin kucağını boş bırakmasın inşallah bende 18 haftalık bebeğimi 1 ay önce kalbinin durması sonucu kaybettim sebep yok ama inancım sonsuz Rabbim derdini veediyse dermanınıda vermiştir inşallah stres gerçekten hamileliğin tek düşmanı bol bol dua edelim inşallah en hayırlı zamanda kuzularımız bizimle olacak hayırlı kandiller

Evet cnm aynen öyle kontrole gittim sordum ayni cvp aldim ikincide de yasanirsa ki yasatmasin rabbim ne bana nede kimseye o zaman araştırılıyormus

geçmiş olsun bende iki ay önce aynısını yasadım ama bebek dusunmekten bile korkuyorum artık

Merhaba arkadaslar
Pazartesi esimle sevincle merakla gittigimiz doktordan şok ve üzuntuyle geri donduk.10 haftalik bebegimin kalp atisi durmus 6+ 4 te durmus. Inanamadik cunku 6+2 de kalp atislarini duyduk.2 gun sonra durmus yavrumun kalbi.aralik ayinda gitmistik en son 1 aydir karnimda oluymus.ne sanci ne kanama en cokta buna sasiriyorum.yarin kurtaj olacagim dualarini eksik etmeyin benden kurtajdan degilde en cok ondan kopacagima uzuluyorum allah butun yasayanlara sabir versin..

Allah yardımcımız olsun kızlar.durumumuz çok zor.rabbim hepimize dayanma gücü versin.gözümden yaş akmadığı bir günüm yok.eşimi de kendimi de bitirdim.rabbim sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin.

Bu gün kürtaj oldum bebeğimin 6. Haftada kalbi durdu. Doktorum 6 ay ara vermem gerektiğini, kromozom bozukluğu ise düşük tekrarlama riskinin daha yüksek oldugunu söyledi. Zaten ben tekrar denemeyi cok uzun sure istemiyorum.

Ben doktora gittim kontrollerim yapıldı doktor kötü şansızlık Dedi , folik asit kullanımına başladım demeyebilirsin tekrar Dedi

Kizlar topigi gordum yazmak istedim bende 10 haftalik hamileyken doktor kontrolunde 9+5 gunluk bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Kurtaj oldum cok kotu gunler gecirdim hamile gorunce bile agliyordum. Haziranda kurtaj oldum doktor 3 ay korun dedi dinlemedim kirk gun gectikten sonra korunmayi biraktik ekimde yani 4 ay sonra hamile kaldim. Bebegimi saglicakla kucagima aldim allaha bin sukur simdi onu emzirmeye kalktim. Diyecegim o ki umudunuzu kaybetmeyin kendinizi uzmeyin gelecek guzel gunleri dusunun

Kaç gün sonra adet oluruz Acaba?inşallah çok bekletmez rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…