- 17 Aralık 2015
- 67
- 76
- 3
- 38
Amin canım.sordum Dr a, hemen hamile kalabilirsin dedi. Beklemene gerek yok dedi sanırım hamilelik epey erken sonlandığı için, aslında hiç adet görmeden bile hamile kalabileceği söyledi Dr ama demek nasip değil, denedim ama olmadı, 2 ay geçtiği halde.
İnşallah yüce mevlamin mucizesi çok bizede evlat verecek çok üzüldüm geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar
Ben uzun süren infertilitemin arkasından tüp bebek ile hamile kaldim ve 10+4 HAFTADA bebegimde kalp ritim bozukluğu olması ve rahim içi kanama sebebi ile kurtaj oldum 6 kasımda
Kk daki üyelik dönemim
Hamilelik belirtileri
INFERTILite
Tüp bebek
Hamileyim
Bebeğimi kaybettim Topiklerinde geçti
Alışmaya çalışıyorum bir yandan da dua ediyorum inşaallah tedavisiz hamile kalabilirim
Amin insaallah yaşatmasın birdaha tekrar annelik duygusunu yaşarız insaallahBidaha olur insallah canim uzulme demek cok gereksiz olur biliyorum allahim bir daha yasatmasin sanada banada canim :)
Ilk heyecan ve ilk acı tecrübe dimi çok zor gerçi ilk değil 3 4 olsa yine zor evlat sonuctaBen de 31. Benim de ilk hamileliğimdi. 2 ay önce 7.haftada 5. Haftada kaldığı için sona erdi maalesef. allahım en kısa sürede tekrar hamile kalmayı o kadar istiyorum ki. Rabbim inş hepimize tekrar verir hayırlısıyla.
Inşallah canım nasip olsun hepimize onlar melek oldu biz melek anneleriyizİnşallah yüce mevlamin mucizesi çok bizede evlat verecek çok üzüldüm geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın böyle üzüntüyü. galiba bana da aynısı oluyor, stres hamile kalmayı zorlaştıracak bir etken gibi. "hamile kalayım, ne zaman kalırım, yumurtlama günüme dikkat edeyim" v.s derken insan istemese de strese giriyor..herkese merhabalar..
benimde bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü kalp atışını duymuştuk doktor 3 ay korunmamı ve coraspin kullanmamı söyledi. yapılan bütün testler allaha şükür iyi çıktı 3 ayın sonunda korunmayı bıraktık fakat 4 aydır hamile kalamıyorum. eşim takıntı yapma herşeyin hayırlısı diyor ama ne kadar düşünmemeye çalışsam da hep aklımda. rabbim bebek isteyen herkese verir inşallah.
canım çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın böyle üzüntüyü. galiba bana da aynısı oluyor, stres hamile kalmayı zorlaştıracak bir etken gibi. "hamile kalayım, ne zaman kalırım, yumurtlama günüme dikkat edeyim" v.s derken insan istemese de strese giriyor..
Merhaba arkadaşlar bende 9+1 haftalikken bebeğimin kalbinin durmasi sonucunda kaybettim ve 14 aralıkta kürtajla aldılar bebeğimi benden hic bir belirtim yoktu benim ne kanama ne bir ağrı nede bisey bebeğimin gidişne üzülüyorum ama allahtan gelmişti yine allah aldi diyip kendimi avutuyorum ama sebebinin ne olduğunu söylemediler bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim allah cümlemize sabır ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere ve isteyen herkese...
Evet cnm aynen öyle kontrole gittim sordum ayni cvp aldim ikincide de yasanirsa ki yasatmasin rabbim ne bana nede kimseye o zaman araştırılıyormusgeçmiş olsun canım.. doktorlar ilk düşükleri normal görüyorlar onun için araştırmıyorlar eğer ikinci düşük olursa -ki inşallah rabbim bir daha yaşatmaz- o zaman nedenini araştırıyorlar diye biliyorum.
Arkadaşlar benim 6 yaşında bir kızım var ve yaklaşık 4-5 ay önce 2 aylık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık,bebeği de net göremedik.Ve ben kürtaj oldum.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum.Böyle benzer durum yaşamış arkadaşlar buradan paylaşımlarımızı yapalım ve kısmetse beraber hamiş kalalım..a.s.[/QUOTE
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...ınşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
Kaç gün sonra adet oluruz Acaba?inşallah çok bekletmez rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?