Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Eğer küçük düştüyse çok geç olmuyor biliyorum ben normal lohusalık geçirdim mesela bi kaç gün kesildi sonra adet kanmam oldu
12 haftalıktı bebeğim.1 hafta kanama oldu.şimdi bir şey yok.ben kendimi 40 güne şartladım.erken bekleyip kendimi strese sokmayayım.

12 haftalıktı bebeğim.1 hafta kanama oldu.şimdi bir şey yok.ben kendimi 40 güne şartladım.erken bekleyip kendimi strese sokmayayım.

Strese sakın girme iyice gecikir doktor kontrolüne gittin mi tekrar rahimde birşey olup olmadığını , toparlanıp toparlanmadığını söylüyorlar

Operasyondan 10 gün sonra gittim.vajinal baktı dr um.rahimde hiç bir şey kalmamış dedi.benim bebek istediğimi bildiği için 2 ay korun dedi.3 ay sonra da hamile kalsan 5 ay sonra görüşürüz dedi.ayrıca kürtaj sonrası çabuk hamile kalmanın bilimsel bir dayanağı olmadığını söyledi:/ merve100

3.gebelik kaybım ve bebeğim karnımda öldü doktor 3 ay korunma verdi gerci ilkindede korunmustum ama pek işe yaramadı bunda mecbur korunacagım histeroskopı cektırecegım ve ondan sonrada korunma verıyormus doktorlar bakalım bu surec su gibi akıp gecsın istiyrm

Mhb 27 haftalık bebeğimi 51 gün önce kaybettim kalp atışları durdu hala inanamıyorum biri beni uykumdan uyandırsın diye bekliyorum normal doğumla alındı yapılan bütün tahliller temiz çıktı hiç bir sıkıntı yoktu hamileliğimde de doktorum 6 ay beklemeniz gerekli dedi nasıl gecer zaman kızlar sezeryanla doğum yapana 6 ay deniliyor biliyordum beni tek iyi edicek şey yeni bir bebek

Canım sabret lütfen. Doktoruna güven. Vücudunun toparlanıp iyice sıhhatli hale gelmesini bekle. 6 ay olmasa da biri 3-4 ay bekle bence. Sezeryanda 1 yıl diyor doktorlar genelde.. daha az diyen de var..

Canım bende 17 eylül de bebeğimi kaybettim. 27 haftalikti benim kizimda. Doktorlar bayram tatili heyecanıyla bir zaman belirtmeden yolladılar beni. Kimi yapma kimi hemen yap dedi bende kararsizim 5 ay geçti. Sadece bu aylık korunmadik olmazsa biraz daha bekleyecez. Yanı şeyi yasayacam korkusunu atamiyorum. Zaman çok zor geçiyor yaramiza derman olmuyor. Rabbim hakkımızda hayirlisini verdi

Normal doğum mu yapmıştın canım o korku hiç geçmiyecek galiba bende de hayırlısıyla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahım kimseye evlat acısı vermesin

rabbim en tez zmanda hayırlısı ile versin bizlere canım senini yaş kaç , çocuk var mı başka

Cnm benim ki de 34 haftafa hersey cok iyi giderken birden kalbi durdu testler temiz cikti otopsi istmdim rahmim toparlanmis 3 ay gcti drum nisanda gel bir bklim korunmayi birqkirsn dedi iki drla calisackmisiz diger drda riskli gebelik uzmani

Cnm benim ki de 34 haftafa hersey cok iyi giderken birden kalbi durdu testler temiz cikti otopsi istmdim rahmim toparlanmis 3 ay gcti drum nisanda gel bir bklim korunmayi birqkirsn dedi iki drla calisackmisiz diger drda riskli gebelik uzmani
sna cok dmis evet normal dlgum ypmissin baska dr gozuk istrsen bir daha hamile kalorsak kizlar benimicin zot gcecek bilmiyrum korkuyorum

Bizimde testler temiz çıktı ne yapsam bilemedim başka doktora gitsem mi aslında dr dan memnunum kafamıda karıştırmak istemiyorum

sna cok dmis evet normal dlgum ypmissin baska dr gozuk istrsen bir daha hamile kalorsak kizlar benimicin zot gcecek bilmiyrum korkuyorum
Evet normal oldu dikişte olmadı 40 çıkınca adet olmayada başladım hemen beklemek çok zor geliyor ama korkuyorumda

Bizimde testler temiz çıktı ne yapsam bilemedim başka doktora gitsem mi aslında dr dan memnunum kafamıda karıştırmak istemiyorum
Anldm cnm normal dogum ypmissin 6 au cok gibi ben sezeryqn oldu 6 ay dedi kasim11inde kaybettim kizimi iki hfta once dr kontrole rahim toparlnmis dedi nisan gbi gel bir kontrole sinra korunmayi birak dedi ben hemen hamile kalmistim

Anldm cnm normal dogum ypmissin 6 au cok gibi ben sezeryqn oldu 6 ay dedi kasim11inde kaybettim kizimi iki hfta once dr kontrole rahim toparlnmis dedi nisan gbi gel bir kontrole sinra korunmayi birak dedi ben hemen hamile kalmistim
Normal dogum ypnlara genelde iki veya uc ay diyrlar dr bir bildigi vardir bir dr dha gozuk bakalim ne diyecek beklemek cok zor ben son gunlerde kotuyum esimde yogun calisyr tek basima kurdukca kuruyorum pzt ise basliyorum gerci raporum bitck

Kırk bitince bende gittim kontrole rahim iyi yumurtalıklarda dedi ama 6 ay diye tutturdu aralık 23 de doğum yaptım mart nisan gibi bırakıcam korunmayı

Normal dogum ypnlara genelde iki veya uc ay diyrlar dr bir bildigi vardir bir dr dha gozuk bakalim ne diyecek beklemek cok zor ben son gunlerde kotuyum esimde yogun calisyr tek basima kurdukca kuruyorum pzt ise basliyorum gerci raporum bitck
Beklmk zor ama care yok aldigim kilolari vermeye calisyrum vitamierimi aliyorum ymeme icmeme dikkat ediyorum dogal neslenmeye calisiyrum

Çok iyi anlıyorum seni çok zor çokk İşe başladın mı daha iyi olur belki ben evdeyim bütün gün düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…