Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

İlk baslarda kendimi sucluyrdum soyle yapsam olmezdi boyle ypsm olmezdi ben goremedim kizimi 34.haftada sezeryamla aldilar benden keske gorseydim diyorum hayal ediyorum hep o an gormek istemedim gozumin onunden gitmezdi hayali diye

İlk baslarda kendimi sucluyrdum soyle yapsam olmezdi boyle ypsm olmezdi ben goremedim kizimi 34.haftada sezeryamla aldilar benden keske gorseydim diyorum hayal ediyorum hep o an gormek istemedim gozumin onunden gitmezdi hayali diye
Gece uyurken bazen kendimi hala hamile saniyorum soluma yatayim diyorum o minik tekmelerini atiyor sanki cok zor arkaddlar eskiden cektiklerim aci degilmis gercek aciyi ben 11 kasimda yasadim kizimi benden aldiklari gun

merhaba arkadaşlar bende 3 aylıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 3 hafta oldu kendimi daha iyi hissediyorm allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin zor günler ama rabbim sabrını veriyo inşallah ikinci hamilelikte böyle seyler yaşamayız..

Senin de bnim gibi oldu degil mi birden kalbi mi durdu
Evet canım herşey yolunda gidiyordu birden kalbi durdu bende senin gibi düşünüyorum ben mi birşey yaptım diye gerçekten dert ettiklerim dert değilmiş be saçma şeyleri kafama takmışım ben görmek istedim sadece yüzünü gösterdiler keşke kucağıma alsaydım bir kere öpüp kokladaydım diyorum Allah kimseye yaşatmasın

İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız benim cevremde o kadar çok hamile var ki hep aklımda hiç çıkmıyor

İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız benim cevremde o kadar çok hamile var ki hep aklımda hiç çıkmıyor
ah canm bende öyleyim ama bi yandan olumlu yönden bakmalıyız rabbimin vardır bi bildiği gelecek olsaydı ve bizim için hayırlısı olsaydı zaten gelirdi artk geleceğe bakıp yeni şeyler için hazırlık yapmalıyız hayırlısı buymuş canm

Kırk bitince bende gittim kontrole rahim iyi yumurtalıklarda dedi ama 6 ay diye tutturdu aralık 23 de doğum yaptım mart nisan gibi bırakıcam korunmayı
Merhabalar öncelikle sizinde basınız sağolsun 23 aralık görünce bende paylasmak istedim bende 23 aralıkta doğum yaptım 30 haftalıkken kontrole gittiğimde herşey yolundaydı 32 haftada hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğimde karnımda coktan öldüğünü söylediler kontroldeki kilosuyla aynıydı doğduğunda eşim görmüş ben bakamadım normal doğum olmustu sonra gömmeden önce resim cekmişler cok güzelmiş simdi resmine bakıyorum cok güzelmiş diye bizde otopsi istemedik kırkımdan sonra kontrole gittim rahim temiz dedi toparlanman icin 3 ay bekle gerekli testleri yaptır buarada dedi gitmeye cesaretim yok sonuc ne cıkarsa cıksın bi sonraki hamileliğimde içimi rahatlatmıcak Veren Allah alan Allah diyerek isyan etmemeye calısıyorum isyan etmekten korkuyorum hamileliğimin 13 ile 19 hafta arası plasenta rahim ağzını kapadığı icin kanamalı gecti doktor eğer kan pıhtılasması varsa tekrar kanama olursa iğne olamazsın senin icin iki durumda riskli olur dedi evime 40 gün sonra girebildim hastane cantamız hazırdı onu bosalttık esyalarını örttük hala saka gibi geliyo sanki benim basıma gelmedi kötü bir rüyada gibiyim her gece rüyalarımda hep yüzü gözümün önünde cok zor şeyler yaşıyoruz basıma gelen cok acı olay diyorum ama benden daha kötüsünü kucağına alan emziren evlerine gittikten sonra melek olanları okudukca onların acıları benden de büyük bu haline şükret diyorum biraz fazla uzun oldu özür dilerim içimi dökmek istedim boğuluyorum artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah razı olsun esyaları örtmek cok icimi yakmıstı evden gitmesi dahada yakıcak gibi özenle hazırladığım herşeyin üstüne örtmek daha üzdü orasını bos görmek dahada üzücek gibi geldi bende 24 haftaya kadar beklemiştim kanamadan dolayı bişey olursa üzülmeyim demiştim artık 30 haftaya geldim olmaz diye düşündüm tamamladım hamileliğimde korktuğumdan dolayı üc doktora giderdim çift rahimliyim kan uyusmazlığımız vardı bu yüzden paniktim evet bi doktorum 3 ay bekle sonra baslayabilirsiniz denemeye dikissiz normal doğum olduğu icin psikolojik olarak toparlan rahim cabuk toparlıyor kendini ancak vücudundaki depolar bosaldı onları doldurman gerek demişti simdi diğer doktoruma gidicem yarın o ne dicek bakalım acılarımızı paylastığımız gibi mutluluklarımızıda paylasırız inşallah

inşallah doktorla görüşünce bilgi verebilirmisin

Canım bn de çift rahimliyim 12 gün önce 10.haftadamda bebeğimı kaybettim. Doktorum aileme kurtajdan sonra rahminde perde var aldırmadan hamile kalmasın demiş napicam bilmiuorum

Canım ayrıca Rabbim sabır versin. Hakkımızda hayırlısı insaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah

Canım bn de çift rahimliyim 12 gün önce 10.haftadamda bebeğimı kaybettim. Doktorum aileme kurtajdan sonra rahminde perde var aldırmadan hamile kalmasın demiş napicam bilmiuorum
Sizede sabır versin rabbim benımde kalp seklinde ortada perde bölüyor ancak onun bi zararı olmadıgını söylediler perde aldırma esnasında Allah korusun ters birşey olup rahime zarar verebilir benim ablamda çift rahimliydi ilk bebeği kücük tarafa yerlestiği icin düşük ve erken doğum riski olmustu birkac doktora daha danısın bence bu önemli bir konu bir doktorla kalmayın

Allah korusun... Rabbim göstermesin.. Korkuyorum ama bir daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Dokuz eylul de yaptırmayı düşünüyorum Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah. Sağlıklı sihatlı evlatlar nasip etsin insaAllah

cok kotu cnm bende 34. Haftada birden kalbi durdu hayal gibi hrrsey uc bucuk ay oldu nisanda ben de korunmayi birkcgm su kabus bitse mutlu olsak

Bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışı duyamadik doktor öldüğünü ve alınması gerektiğini söyledi kalp atışını beklerken böyle birseyle karşılaşmak çok zor doktor iki ay sonra istersek tekrar deneye bilecegimizi söyledi ben hem çok istiyorum hem çok korkuyorum tekrar böyle birşey yasamaktan iki ay gerçekten yeterli bi sure mi iyi olmadan olursa tekrar böyle şeyler yaşar mıyız yada hemen hamile kalabilir miyim bunları merak ediyorum benim gibi yasayan varsa yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…