Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Canım benim arkadaşımın da kalp atışı duyulmamışti daha yeniydi sanırım 8 haftalik filandı. Kürtaj oldu temizlendikten sonra çalışmalara başladı şimdi gene hamile ama testleri yaptırdı pıhtılaşma çıkmıştı şimdi iğne kullaniyor

Hemen hamile kaldı mi, peki testleri hamile kaldıktan sonra mi yaptırdı kalmadan önce mi

Normal doğum mu yapmıştın canım o korku hiç geçmiyecek galiba bende de hayırlısıyla inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız Allahım kimseye evlat acısı vermesin
Normal doğum canım çok sıkıntılı ydi ölü çocuk doğumu zor olurmuş zaten, so haftalarda karnimda anlamsız bir ağrı var şimdide acaba bir sorun mu var diye korkmaya başladım bir daha çocuğum olmazsa diye de çok korkuyorum

Benim birşey söylenmedi çünkü sadece iki ay zaman verdi allah kimseye yasatmasin çok zor inşallah allah bizede nasip eder hemen sağlıklı bi bebek
Amin canim inşaAllah Rabbim bir daha göstermesin insaAllah hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Benimde gecen ay düşügüm oldu, eşimle de problemlerimiz vardı cok sukur hepsi çözüldü artık. Bu yıl benim gonlumden yine anne olmak geciyor. İnsallah Hayirlisi ile yeniden nasip olur.

Benimde gecen ay düşügüm oldu, eşimle de problemlerimiz vardı cok sukur hepsi çözüldü artık. Bu yıl benim gonlumden yine anne olmak geciyor. İnsallah Hayirlisi ile yeniden nasip olur.
Geçmiş olsun sana da inşallah allah isteyen herkeze tekrar evlat sahibi olmayı nasip eder o duyguyu yaşatır hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bende 12. Haftada kontrole gittim ki bebegin gekisimi 9.haftada durmus kalp atisi da yokdu hemen kürtaja aldilar 3gün oldu hic hissetmemistim henuz ama bu bile cok agir zaten nerdeyse 2yildir olmuyordu tam sevinmisken... Sali dr.a gidcgm insallah uzun bi korunma süresinden bahsetmez

Geçmiş olsun uzun sürmez sanırım bebeğin küçükmüş çünkü benim 27 haftalıktı 6 ay dedi 3 ayımız kaldı

39+6 günlükken bebeğimin kalbi durdu.gelişim geriliği vardı . Üç ay sonra haMile kAlmak için Çalışmalara başlasam sorun olurmu ki

39+6 günlükken bebeğimin kalbi durdu.gelişim geriliği vardı . Üç ay sonra haMile kAlmak için Çalışmalara başlasam sorun olurmu ki
Canım bence sorun olmaz bebeklerinin arası 1 yaş bile olmayıp çok sağlıklı olan bir sürü örnek var.
Bence sen çalışmalara başla.zaten vucüt hazırsa olur.hazır değilse olmaz.

Geçmiş olsun canım.ben de 12. Haftada kaybettim meleğimi.dr 2 ay dedi ama ben ilk adet sonrası korunmadım.29 ocakta olmuştum kürtajı.2 ay oldu sayılır zaten.bat 1 nisan.

Ben de bebegimi kaybettm 12 haftalikti ama 9 haftalikken karnimda ölmüş 1 hafta önce kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok bi dahaki aya da hamile kalabilirsin dedi ama bn yine de endişeliyim cocuk cok isdiyorum ama ayni seyleri yasamak isdemiyorum gercektwn piskolojik olarak da cok zor bi durum allah hepimize yardm etsn...

Ayni durumdayiz bende 12 haftakiktik 9mhaftada kalmis bebegim carsamba kürtsj oldum insallah bana da öyke derler. 2yildr olmuyordu asilamalar yaptik olmadi rabbim kendiliginden nasip etmisti ki yarim kaldi heveseimiz korunma derse ben hemen baslamak istiyorm korku olacak tabi ama bu üzuntu baska turlu bastirilmaz

Tabiki cok zor ya bekliyosun hayaller kuruyosun gelmesini bekliyosun en aci si da bn ona zibinlar almisdim keske almasaydm bilemezdm oyle olucagini allah bi daha nasp etsn insllah napalm nasibden cikms o bi kere

Size doktorunuz neden olabilecegine dair bisey dedi mi ben ogrenmek icin bebegi ayrintili incelemeye vs göndermek istedim ama kabul etmedi tekrarli düsüklerde gönderiyoruz dedi o an zaten agliyodum israr da edemedim henuz kontrole gitmedm sali gidicem patolojiden sonuc gelecek ama cok net bisey cikmaz ordan da dedi

Evet patolojiye gonderildi sebebi belli degil dedi sizden kaynaklanan bi durum yok bi daha tekrarlanmaz sorunlu gebeliklerde korun diyoruz ama seninki normal gebelikmis o yuzden korun demicem bi dahaki aya bile hamile kalabilirsin dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…