Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Himm tesekkurederim İnsallah Rabbim hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.

39+6 günlükken bebeğimin kalbi durdu.gelişim geriliği vardı . Üç ay sonra haMile kAlmak için Çalışmalara başlasam sorun olurmu ki
başınsaolsun.. sezaryenle mi oldun?.. eğer normal doğum yaptıysan 3 ay sora başla derim. Bende 31 haftalıkken kaybettim bebegimi.. sezaryenle doğum yaptım haftaya 8 ay olucak. bu ay başladim çalışmalara. ne olur ne olmaz diye.. doktorlar 1 sene bekle dedi. bende 6 ay bitti. 7aya girince başladim.

Normal doğum Yaptım. Sağolsun doktorum en azından beni parçalamadı. Ölü bebek için ameliyat yapmayalım dedi. Yorumları okuyorumda büyük Çoğunluğun sezeryan. Sizin niye böle bi durumda sezeryana karar verildi

riskli bir durumdu benimki.. mecburen sezaryenle doğum yaptım çok istedim normal doğumu.. ikilmeleri zor olur diye..
hipertansiyon hastasiyim.. bebegimi de o yüzden kaybettim tansiyon yüzünden kardonu patlamiş dediler bana.. içinde kan doluymuş. eğer normal doğum yapsaydim büyük itimalle bende kaybedebilirimişm keşke isteseydim normal doğumu

Çok geçmiş
olsun canım. Herkes yaşadığını bilir. Rabbim bir daha böle Acılar yasatmAsın inşallah

Merhaba arkadaslar bende 10 haftalık bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim birdaha ayni seyi yadamaktan korkuyorum diktor kromozomlariniza baktirabilirsiniz dede bide kanda pihtilasma varmi diye baktiricam sizler baktirdinizmi ozellerin maliyeti cok yuksekmis

canm merhaba bende 8 ay önce kürtaj oldum sen ne yaptın ben hiç bir test yapmadım ama acaba yaptırsam mı ne yaptırcamı da bilmiyorum

Merhaba kurtajdan sonra tekrar hamile kaldn mi cnm
canm merhaba doktor 3 ay korunun dedi ama ben çok korktuğumdan biz 5 ay korunduk 3 aydır deniyoruz olmadı bakalım bu ay olacak mı bi hafta sonra erken gebelik testi yapcam ovülasyon zamanım yeni geçiyo ovülasyon testi falan aldım ama asıl kafamdaki olsa da aynısı mı olacak? Acaba yapabileceğim bir şeyler varken yapmıyor muyum?

Korkma canm allaha guven allahin takdiri hersey. Bende 1 ay once zornlu kurtaj olfm doktor bi sorunun yok korunmanada gerwk yok dedi bakalm hayrlisi neyseg o olsn bn yinede ne okr ne olmaz diye korunucm bi sure. İnsan ayni seyleri yasamakdan korkuyo isder isdemez. İnslh hepmz tekrar evlat sahibi olurz

inşallah canm sen ne düşünüyosun bu konuda tahlil tetkik test falan doktor hiç bişey demedi mi ya da patalojiye falan gönderildi mi? bizim ki hiç bişey demedi.

edi mi ya da patalojiye falan gönderildi mi? bizim ki hiç bişey demedi.[/QUOTE]
Evet patolojiye gnderldi anormal bsy ckmadi bi hafda snra kontrole gttm biseyn yok byle bsy bidaha tekrarlanmaz korunmana gerek yk tekrar hamile kalablrsn dedi kanamam 20 gun sonra kesildi ogrendgme gore kabama kesildktn sonra yumrtlama oluyoms isde bn sadece bir kere korunmadm o zdn biraz şupeliym bilmiyorm bakalm hayrlisi

Ben de 3 ay oldum kürtaj oldu 2.adet dönemindeyim şuan.inşallah bebeklerimizi çok beklemeyiz.

KıZlar ben çok bunaldım erken gebelik testi yaptım yine bişey yok çok üzülüyorum artık Halim yok üzüntüden zayıflıyorum sürekli kürtajdan sonraki 8. Ayım

KıZlar ben çok bunaldım erken gebelik testi yaptım yine bişey yok çok üzülüyorum artık Halim yok üzüntüden zayıflıyorum sürekli kürtajdan sonraki 8. Ayım
allaha dua et canm bak böyle yapma ya bende 2 aydır bekliyrm allah hayırlı vakitte versin dimi stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…