Amin cnm insllahHimm tesekkurederim İnsallah Rabbim hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
başınsaolsun..39+6 günlükken bebeğimin kalbi durdu.gelişim geriliği vardı . Üç ay sonra haMile kAlmak için Çalışmalara başlasam sorun olurmu ki
Normal doğum Yaptım. Sağolsun doktorum en azından beni parçalamadı. Ölü bebek için ameliyat yapmayalım dedi. Yorumları okuyorumda büyük Çoğunluğun sezeryan. Sizin niye böle bi durumda sezeryana karar verildibaşınsaolsun..sezaryenle mi oldun?.. eğer normal doğum yaptıysan 3 ay sora başla derim. Bende 31 haftalıkken kaybettim bebegimi.. sezaryenle doğum yaptım haftaya 8 ay olucak. bu ay başladim çalışmalara. ne olur ne olmaz diye.. doktorlar 1 sene bekle dedi. bende 6 ay bitti. 7aya girince başladim.
riskli bir durumdu benimki.. mecburen sezaryenle doğum yaptım çok istedim normal doğumu.. ikilmeleri zor olur diye..Normal doğum Yaptım. Sağolsun doktorum en azından beni parçalamadı. Ölü bebek için ameliyat yapmayalım dedi. Yorumları okuyorumda büyük Çoğunluğun sezeryan. Sizin niye böle bi durumda sezeryana karar verildi
olsun canım. Herkes yaşadığını bilir. Rabbim bir daha böle Acılar yasatmAsın inşallahriskli bir durumdu benimki.. mecburen sezaryenle doğum yaptım çok istedim normal doğumu.. ikilmeleri zor olur diye..
hipertansiyon hastasiyim.. bebegimi de o yüzden kaybettim tansiyon yüzünden kardonu patlamiş dediler bana.. içinde kan doluymuş. eğer normal doğum yapsaydim büyük itimalle bende kaybedebilirimişmkeşke isteseydim normal doğumu
amin inşallah..Çok geçmiş
olsun canım. Herkes yaşadığını bilir. Rabbim bir daha böle Acılar yasatmAsın inşallah
canm merhaba bende 8 ay önce kürtaj oldum sen ne yaptın ben hiç bir test yapmadım ama acaba yaptırsam mı ne yaptırcamı da bilmiyorumMerhaba arkadaslar bende 10 haftalık bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim birdaha ayni seyi yadamaktan korkuyorum diktor kromozomlariniza baktirabilirsiniz dede bide kanda pihtilasma varmi diye baktiricam sizler baktirdinizmi ozellerin maliyeti cok yuksekmis
Merhaba kurtajdan sonra tekrar hamile kaldn mi cnmcanm merhaba bende 8 ay önce kürtaj oldum sen ne yaptın ben hiç bir test yapmadım ama acaba yaptırsam mı ne yaptırcamı da bilmiyorum
canm merhaba doktor 3 ay korunun dedi ama ben çok korktuğumdan biz 5 ay korunduk 3 aydır deniyoruz olmadı bakalım bu ay olacak mı bi hafta sonra erken gebelik testi yapcam ovülasyon zamanım yeni geçiyo ovülasyon testi falan aldım ama asıl kafamdaki olsa da aynısı mı olacak? Acaba yapabileceğim bir şeyler varken yapmıyor muyum?Merhaba kurtajdan sonra tekrar hamile kaldn mi cnm
Korkma canm allaha guven allahin takdiri hersey. Bende 1 ay once zornlu kurtaj olfm doktor bi sorunun yok korunmanada gerwk yok dedi bakalm hayrlisi neyseg o olsn bn yinede ne okr ne olmaz diye korunucm bi sure. İnsan ayni seyleri yasamakdan korkuyo isder isdemez. İnslh hepmz tekrar evlat sahibi olurzcanm merhaba doktor 3 ay korunun dedi ama ben çok korktuğumdan biz 5 ay korunduk 3 aydır deniyoruz olmadı bakalım bu ay olacak mı bi hafta sonra erken gebelik testi yapcam ovülasyon zamanım yeni geçiyo ovülasyon testi falan aldım ama asıl kafamdaki olsa da aynısı mı olacak? Acaba yapabileceğim bir şeyler varken yapmıyor muyum?
inşallah canm sen ne düşünüyosun bu konuda tahlil tetkik test falan doktor hiç bişey demedi mi ya da patalojiye falan gönderildi mi? bizim ki hiç bişey demedi.Korkma canm allaha guven allahin takdiri hersey. Bende 1 ay once zornlu kurtaj olfm doktor bi sorunun yok korunmanada gerwk yok dedi bakalm hayrlisi neyseg o olsn bn yinede ne okr ne olmaz diye korunucm bi sure. İnsan ayni seyleri yasamakdan korkuyo isder isdemez. İnslh hepmz tekrar evlat sahibi olurz
allaha dua et canm bak böyle yapma ya bende 2 aydır bekliyrm allah hayırlı vakitte versin dimi stres yapmaKıZlar ben çok bunaldım erken gebelik testi yaptım yine bişey yok çok üzülüyorum artık Halim yok üzüntüden zayıflıyorum sürekli kürtajdan sonraki 8. Ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?