inşallah senin bebeğin nasıl öldü ilk gebelik miydiKızlar inşallah yaa rabbim en iyisini biliyo inşallah kucaklarımız dolar sağlıklı sıhhatli
Canm yeni gördüm mesajını ilkti kese göründü önce embriyo hiç yok dediler sonra bekleyelim dendi yine yok dediler ayrıntılı ultrasonda ise var kalbi atmış ama durmuş ölü bebek dediler kürtaj olduminşallah senin bebeğin nasıl öldü ilk gebelik miydi
anladım canm geçmiş olsun bnmde 3 aylıkti işte öldü hayırlısı olsun ben korunmuyrm ikinci adetimi oldum yeni bitti sen ne yapiysn korunma benceCanm yeni gördüm mesajını ilkti kese göründü önce embriyo hiç yok dediler sonra bekleyelim dendi yine yok dediler ayrıntılı ultrasonda ise var kalbi atmış ama durmuş ölü bebek dediler kürtaj oldum
Canm kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyorBende bebisimi kaybedeli 3 ay oldu bu 3. Kaybim ikisi kalbi durdu biride kimyasal gebelik hicbir sorunumuz yok ama olmuyor hepside farklı sebeplerden gitti korunmaya zaten ihtiyaç yok senede ancak bir defa zar zor hamile kalabiliyorum, artik yoruldugumu hissediyorum.
Canm korunmuyorum test yapmaya da korkuyorum erken gebelik testi var ama ya kimyasal olursa diyeanladım canm geçmiş olsun bnmde 3 aylıkti işte öldü hayırlısı olsun ben korunmuyrm ikinci adetimi oldum yeni bitti sen ne yapiysn korunma bence
adet günün geçti mi yap korkma bi kere oldu diye hep olcak değil ya günün geçtiyse normal gebelik testi yapsanaCanm korunmuyorum test yapmaya da korkuyorum erken gebelik testi var ama ya kimyasal olursa diye
Üzülme sakın canım . Kimyasal gebelik gibi gözüküyor dış gebelik değil . DIS gebelikte deger anormal arts gösterir yani dış gebelik olmadığı için sevinmelisin . Kimyasal gebelikte de sağlıklız yumurta ve spermin döllenme siyle oluşuyor. Çogu bayan yaşıyor bu durumu .bende yaşadım 2 kes. Bak en azından gebe kalabiliyorsun .Kizlar oncelikle merhaba
Bhcg degerim sirasiyla 9.97 / 27.54 / 57.24 buraya kadar her sey normal 20 nisan 57.24 cikan degerim bugun 22 nisanda anca 67.20 oldu yani iki katina cikmadi sadece 10 artti. Illa sagliksiz gebelik mi yani hiç mi umut yok ya da dis gebelik mi acaba.
Ayni bu sekilde olup daha sonrasinda normal gebelik yasayanlariniz var mi ya da hic etrafinizdan duydunuz mu sabahtan beri agliyorum uzuntuden ilk hamileligimde dis gebelikle sonuclandi ama bu kez cok umitliydim herhalde yine olmayacak.
Doktor pazartesi gel dedi degeri takip edicez dedi buyuk ihtimal sagliksiz gebelik dedi cok mutsuzum hiç mi umidim yok sizce
Üzülme sakın canım . Kimyasal gebelik gibi gözüküyor dış gebelik değil . DIS gebelikte deger anormal arts gösterir yani dış gebelik olmadığı için sevinmelisin . Kimyasal gebelikte de sağlıklız yumurta ve spermin döllenme siyle oluşuyor. Çogu bayan yaşıyor bu durumu .bende yaşadım 2 kes. Bak en azından gebe kalabiliyorsun .
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin icim rahatladi biraz uzulmuyorum artik da yapcak bi sey yok yasim daha 27 daha uzulmek icin erken yasim genc cunku dimi
Kimyasal gebelikte doktor ne kadar korunma oneriyor peki cok tesekkurler ilginize
Hiç gerek yok korunmaya adetinde atılır içindeki zaten biraz yogun olabilir kanamam ama normal adetini oluyorsun sadece günün geçmiş oluyor işte kimyasal gebelikte doktorlar bunu gebelikten saymıyor .adetinde sonra da yine takip edersin yumurtlama günlerini inş da Rabbim nasip eder hemen gebe kalırsın
Canm ne yaptın haberlerini bekliyoruuzCok tesekkur ederim insallah bakalim pzt dr. Ne diyecek ❤❤
Korkma canm allaha guven allahin takdiri hersey. Bende 1 ay once zornlu kurtaj olfm doktor bi sorunun yok korunmanada gerwk yok dedi bakalm hayrlisi neyseg o olsn bn yinede ne okr ne olmaz diye korunucm bi sure. İnsan ayni seyleri yasamakdan korkuyo isder isdemez. İnslh hepmz tekrar evlat sahibi olurz
Evet patolojiye gnderldi anormal bsy ckmadi bi hafda snra kontrole gttm biseyn yok byle bsy bidaha tekrarlanmaz korunmana gerek yk tekrar hamile kalablrsn dedi kanamam 20 gun sonra kesildi ogrendgme gore kabama kesildktn sonra yumrtlama oluyoms isde bn sadece bir kere korunmadm o zdn biraz şupeliym bilmiyorm bakalm hayrlisi[/QUOTE]edi mi ya da patalojiye falan gönderildi mi? bizim ki hiç bişey demedi.
Ben de 3 ay oldum kürtaj oldu 2.adet dönemindeyim şuan.inşallah bebeklerimizi çok beklemeyiz.
kızzzlllaaaaarrr bi haberiiimm vaaartallaha dua et canm bak böyle yapma ya bende 2 aydır bekliyrm allah hayırlı vakitte versin dimi stres yapma
Doktorun bişey demiyor mu canım ? O ne derse onu yap ve bolca dua et . Bizlerde edelim inş rabbim bebeğini sana bağışlasn .moral çok önemli sen nası olursan kızında öyle olur.elini karnına koy dua et konuş bebeğine ve asla moralini bozma aklına hep güzel seyler getir .Rabbim neyerse güzel eyler .inş herşey Güzel olur senin içinde canım benim..Merhaba.15 hafta 3 günlük tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldim.2 li taramam yapildi hersey normaldi 3 5 gun sonra ne olduysa aksam ustu sıvı ile birlikte hafif kan geldi.hemen hastane yakindi 5 dk icinde gittik.Allahtan hoca ordaydi hemen beni iceri aldi ultrasonla bakti.cocuk büzüşmüs fskst kalbi atiyor dedi.bebeğim kızım sıvısı boşaldı.suan hastane de yatmaktayim 5 gündür.sürekli taze havuc suyu icip 2 bardak,gunde 3 4 adet armut yiyorum.sizce bu durumda ne yapabilirim.ilk gebeligim.caresizim.yataktan kalkamiyorum.fakat bebekte sivi 6 gundur olusmadi.cok caresizim.bebisim kiz.ismini de koymustum.bade.onu kaybetmek istemiyorum.acil ne yapabilirim.yardim edersebiz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?