- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Bebegin icin stresten uzak durmalisin eminm rabbim hayirlisini vericektir sabret rabbim buyukturKan pihtisi neden olmus olabilir diyor.ya da engelli olan bir bebek sivi bosalmasina neden olur diyor.fakat ben kalp atislarini goruyorum sivisinon yukselecegini umut ediyorum 2 sene ugrastik normal yolla olmadi tup bebek oldu.bunda sonuc...cok uzgunum yatagimda hergun agliyorum.Allahim ne olur yardim et.cok saol dualarin icin guzel sozlerin icin.havuc suyu 1 hafta da ise yaradigini duydum.bu sivi bosalmasindan sonra kurtulan bebek var mi.erken haftalarda yasayanlar
Kan pihtisi neden olmus olabilir diyor.ya da engelli olan bir bebek sivi bosalmasina neden olur diyor.fakat ben kalp atislarini goruyorum sivisinon yukselecegini umut ediyorum 2 sene ugrastik normal yolla olmadi tup bebek oldu.bunda sonuc...cok uzgunum yatagimda hergun agliyorum.Allahim ne olur yardim et.cok saol dualarin icin guzel sozlerin icin.havuc suyu 1 hafta da ise yaradigini duydum.bu sivi bosalmasindan sonra kurtulan bebek var mi.erken haftalarda yasayanlar
Elini karnina koyup el mukit esmasini okuyabilirsin dua hersey duaBebegin icin stresten uzak durmalisin eminm rabbim hayirlisini vericektir sabret rabbim buyuktur
Evet patolojiye gnderldi anormal bsy ckmadi bi hafda snra kontrole gttm biseyn yok byle bsy bidaha tekrarlanmaz korunmana gerek yk tekrar hamile kalablrsn dedi kanamam 20 gun sonra kesildi ogrendgme gore kabama kesildktn sonra yumrtlama oluyoms isde bn sadece bir kere korunmadm o zdn biraz şupeliym bilmiyorm bakalm hayrlisi
noldu bebiş mi var yoksakızzzlllaaaaarrr bi haberiiimm vaaart
Canm evet pozitiif 8-9 ay sonra ilkini kaybedişimden sonra pozitif ama çok yeni gün aşırı yani 2 günde bir hcglerim 25 110 330 iki kat artmıyo bi garip artıyo 4 kata yakın biraz korkuyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum kızlar bi de sizce üniversiteye gidip şu pıhtılaşma testini hemen yaptırsam mı yaparlar mı öğrendikten sonra tekrarkaybetekten daha bi korkuyorum hangi bölüme gidecem ki acaba[/QUOTE]Ayy çok sevindim yaaa korkma canm allaha dua et inşallah bişey olmaz daha küçüktür ondan yavaş yavaş artıyordur merak etme allah bekler onu 9 ay sonra Mi hamile kaldın canm hemen olmadı minoldu bebiş mi var yoksa
dikkat et canm düşük ilacı verdi mi dinlen sürekli ee nolcak mış simdiBu arada lekeler var düşük riski dedi doktor
dikkat et canm düşük ilacı verdi mi dinlen sürekli ee nolcak mış simdiBu arada lekeler var düşük riski dedi doktor
Beklicez ilaç için bile çok erken dedidikkat et canm düşük ilacı verdi mi dinlen sürekli ee nolcak mış simdi
o nasıl bi doktorMuş öyle ya bebeğin düşmesini mi bekleyecek bişey yapmak için başka Dr. Da git ya beklemeBeklicez ilaç için bile çok erken dedi
Canım kimyasal gebelikte hormon değerlerin düşük oluyor gün gün iyice azalıp normal adet oluyorsun korkulacak bişey değil vücut kendiliğinden atiyor.Canm kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor
Havuç suyu ve armut ne için canımMerhaba.15 hafta 3 günlük tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldim.2 li taramam yapildi hersey normaldi 3 5 gun sonra ne olduysa aksam ustu sıvı ile birlikte hafif kan geldi.hemen hastane yakindi 5 dk icinde gittik.Allahtan hoca ordaydi hemen beni iceri aldi ultrasonla bakti.cocuk büzüşmüs fskst kalbi atiyor dedi.bebeğim kızım sıvısı boşaldı.suan hastane de yatmaktayim 5 gündür.sürekli taze havuc suyu icip 2 bardak,gunde 3 4 adet armut yiyorum.sizce bu durumda ne yapabilirim.ilk gebeligim.caresizim.yataktan kalkamiyorum.fakat bebekte sivi 6 gundur olusmadi.cok caresizim.bebisim kiz.ismini de koymustum.bade.onu kaybetmek istemiyorum.acil ne yapabilirim.yardim edersebiz sevinirim.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Beyin kanaması geçirdiğini nasıl farkettinizMerhaba kizlar allah herkese sabir versin bende 37 haftalik hamileydim hersey normaldi minik melegim karnimda beyin kanamasi gecirmis 4.evreydi ve dr duzelmez dedi capaya gittik ve gebekik sonlandirma islemi yapildi cok aciydi icim yaniyor allah yardimcimiolsun tekrar ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum.somraki hamilelgimde ayni sorunnlari yasamaktan cevrenizde boyle duydugunuz olay varmi sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?