Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Bebegin icin stresten uzak durmalisin eminm rabbim hayirlisini vericektir sabret rabbim buyuktur

Şu an yapman gereken sey bebeğinin SAĞLIKLI dolması için dua etmen .kendini yıpraTma rabbim en hayırlı sını nasip etsin inş . Bunlar hepimizin imtihanı ...dua et
Allah a Sığın

merhaba arkadaşlar bende 22 nisanda yani 3 gün önce 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtajla alındıboşluktayım resmen hala kendimi hamileymişim gibi hissediyorum .umarım tüm isteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alacağı zamanları görür

kızzzlllaaaaarrr bi haberiiimm vaaart[/QUOTE]noldu bebiş mi var yoksa

kızzzlllaaaaarrr bi haberiiimm vaaart
noldu bebiş mi var yoksa
[/QUOTE]
Canm evet pozitiif 8-9 ay sonra ilkini kaybedişimden sonra pozitif ama çok yeni gün aşırı yani 2 günde bir hcglerim 25 110 330 iki kat artmıyo bi garip artıyo 4 kata yakın biraz korkuyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum kızlar bi de sizce üniversiteye gidip şu pıhtılaşma testini hemen yaptırsam mı yaparlar mı öğrendikten sonra tekrarkaybetekten daha bi korkuyorum hangi bölüme gidecem ki acaba

noldu bebiş mi var yoksa
Canm evet pozitiif 8-9 ay sonra ilkini kaybedişimden sonra pozitif ama çok yeni gün aşırı yani 2 günde bir hcglerim 25 110 330 iki kat artmıyo bi garip artıyo 4 kata yakın biraz korkuyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum kızlar bi de sizce üniversiteye gidip şu pıhtılaşma testini hemen yaptırsam mı yaparlar mı öğrendikten sonra tekrarkaybetekten daha bi korkuyorum hangi bölüme gidecem ki acaba[/QUOTE]Ayy çok sevindim yaaa korkma canm allaha dua et inşallah bişey olmaz daha küçüktür ondan yavaş yavaş artıyordur merak etme allah bekler onu 9 ay sonra Mi hamile kaldın canm hemen olmadı mi

[/QUOTE]Ayy çok sevindim yaaa korkma canm allaha dua et inşallah bişey olmaz daha küçüktür ondan yavaş yavaş artıyordur merak etme allah bekler onu 9 ay sonra Mi hamile kaldın canm hemen olmadı mi[/QUOTE] canm ilk üç ay korunduk zaten sonra da korktum tam deneyemedim iki ay sonraki 3-4 ay korunmadık olmuş inşallah bi sorun olmaz rabbim herkese hayrlısını berir

Merhaba kizlar allah herkese sabir versin bende 37 haftalik hamileydim hersey normaldi minik melegim karnimda beyin kanamasi gecirmis 4.evreydi ve dr duzelmez dedi capaya gittik ve gebekik sonlandirma islemi yapildi cok aciydi icim yaniyor allah yardimcimiolsun tekrar ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum.somraki hamilelgimde ayni sorunnlari yasamaktan cevrenizde boyle duydugunuz olay varmi sagolun

Havuç suyu ve armut ne için canım

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. Beyin kanaması geçirdiğini nasıl farkettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…