- 30 Nisan 2016
- 8
- 0
- 1
- 45
merhaba ben 6 ay önce ilk defa hamile kaldım. 7 haftaya kadar çok güzel ilerledi. 7 haftada bianda kalbi durdu kürtaj oldum.5 ay sonra tekrar hamile kaldım. 5 haftalıkken kanamam başladı. Progestan kullanmama rağmen kanama arttı. Oda 7 haftaya girdiğimde kalbi durdu. Bi kısmını ilaçla kendim düşürdüm doktorum kalan parçalar olduğu için vakumla aldı. Şuan çok korkuyorm kendimi toparlayamadım. Nasıl düzeliceğimide bilmiyorum. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu nolur yardım edin.
İnşallah 2 kere aynı şeyi yaşamak korkuları daha da arttırıyor.Çok geçmiş olsun atlatmak zor oluyor ama bisekilde atlatiliyo herşey Allahtan bende yaşadım ve benim gibi senin gibi cook kişi var yaşayan bunları yanlız değilsin tez zamanda sağlıklı bebislerimizi olsun insallah
Genetik test yaptırın.merhaba ben 6 ay önce ilk defa hamile kaldım. 7 haftaya kadar çok güzel ilerledi. 7 haftada bianda kalbi durdu kürtaj oldum.5 ay sonra tekrar hamile kaldım. 5 haftalıkken kanamam başladı. Progestan kullanmama rağmen kanama arttı. Oda 7 haftaya girdiğimde kalbi durdu. Bi kısmını ilaçla kendim düşürdüm doktorum kalan parçalar olduğu için vakumla aldı. Şuan çok korkuyorm kendimi toparlayamadım. Nasıl düzeliceğimide bilmiyorum. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu nolur yardım edin.
7haftalık bebek için yapılan genetik test sonucu aslında pek tatmin edici olmuyor ama tabi yapılmasında fayda var.siZin genetikte problem yoksa rahim içinde problem olabilir.bende kayıplar sorası kanda pıhtılaşma çıktı ondan herkese genetik test öneriyorum.ama şöyle bişey var :genetik test sonucuma bir doktor hafif bir pıhtılaşma problemi oyüzden iğneye gerek yok dedi,diğer doktorum hafifte olsa kullanman şart çnkü gebelik esnasında pıhtılaşma yoğunlaşabilir bilemeyiz dedi.oyüzden iğne kullanıyorum.Bebeğin daha genetikden sonucu gelmedi. Kendimize mi yaptıralım. Daha önce pıhtılaşma ve kromozonlara bakmışlardı bir sorun çıkmamıştı.
Çook geçmiş olsun canım malesef kötü bir durum umraım bir daha bu acıları yaşamayız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir sonraki reglimden sonra düşünüyorum ozamanda zaten 3 ay olmuş oluyo bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebisin olur. Acizane duydugum birseyi paylasmak isterim eger kendiliğinden düşük ise 2 adet dönemi geçtikten sonra tekrar hemilelik denenebiliyor lakin kürtaji egerki narkozlu yaptirdiysaniz en az 5-6 ay beklemeyi oneriyorlar vücudun narkozun etkisinden kurtulmasi uzun sürebiliyor buda hamilelik için bir etken olabilir dediler bana bende dün 7+4 haftalik bebegimi kaybettim malesef... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Sanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz kucaklarımızı boş bırakmaZGeçmiş olsun inşallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebisin olur. Acizane duydugum birseyi paylasmak isterim eger kendiliğinden düşük ise 2 adet dönemi geçtikten sonra tekrar hemilelik denenebiliyor lakin kürtaji egerki narkozlu yaptirdiysaniz en az 5-6 ay beklemeyi oneriyorlar vücudun narkozun etkisinden kurtulmasi uzun sürebiliyor buda hamilelik için bir etken olabilir dediler bana bende dün 7+4 haftalik bebegimi kaybettim malesef... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Ben dış gebelik ameliyatı oldum aynı anda kürtajda yapıldı.bir saat narkoz aldım.4 ay sonra korunmayı bırakıp hamile kaldım.bunun doğrusu yanlışı yok aslında.pskolojik olarak nezaman hazırsan korunma bırakılabilir.doktorlar her türlü kayıpta ortalama 3adet korunma önerirler ki kural değildir.vücut ilk adetten sonra hazır duruma gelmiş olur.ama aynı şekilde nacizane tavsiyem ortalama 3adet beklenmesi.iki kayıp yaşamış biri olarak..Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Amin.Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebisin olur. Acizane duydugum birseyi paylasmak isterim eger kendiliğinden düşük ise 2 adet dönemi geçtikten sonra tekrar hemilelik denenebiliyor lakin kürtaji egerki narkozlu yaptirdiysaniz en az 5-6 ay beklemeyi oneriyorlar vücudun narkozun etkisinden kurtulmasi uzun sürebiliyor buda hamilelik için bir etken olabilir dediler bana bende dün 7+4 haftalik bebegimi kaybettim malesef... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...
Ben dış gebelik ameliyatı oldum aynı anda kürtajda yapıldı.bir saat narkoz aldım.4 ay sonra korunmayı bırakıp hamile kaldım.bunun doğrusu yanlışı yok aslında.pskolojik olarak nezaman hazırsan korunma bırakılabilir.doktorlar her türlü kayıpta ortalama 3adet korunma önerirler ki kural değildir.vücut ilk adetten sonra hazır duruma gelmiş olur.ama aynı şekilde nacizane tavsiyem ortalama 3adet beklenmesi.iki kayıp yaşamış biri olarak..Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Amin.
Kürtajdan sonra cinsel ilişki 20 gün yasakbende dun kurtaj oldum
bakalim adetim ne zaman olcak
doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben bir iki ay istemiyorum
kurtaj olan arkadaslara bi sey sormak istiyorum
kurtajdan sonra cinsel ilskide ne kadar sure beklenmeli
doktorum yasak dedi ama sure belirtmedi bide kanama kac gun suruyo
üzuldum canım gercekten rabbım sabır versın bende 2 ay once 15 haftalık bebegımı kaybettım kap atısı yoktu bebegım bıraz rahatsızdı saglıksız fılan denıldı yaşamadiArkadaşlar benim 6 yaşında bir kızım var ve yaklaşık 4-5 ay önce 2 aylık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık,bebeği de net göremedik.Ve ben kürtaj oldum.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum.Böyle benzer durum yaşamış arkadaşlar buradan paylaşımlarımızı yapalım ve kısmetse beraber hamiş kalalım..a.s.
kıyamam ya canım alah sabır versın bebegın de saglık sorunumu vardı canım hanı kalbı durmadan once alınsaydı bebek sezaryenle fılan ne bılıım yaMerhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...ınşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?