Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Amin insallah dr kontrole gittigimde fatkedildi on bes gun oncesi hersey normaldi.sizim bildiginiz bisey varmi cevrenizde duydugunuz bu sekilde olanlar

merhaba ben 6 ay önce ilk defa hamile kaldım. 7 haftaya kadar çok güzel ilerledi. 7 haftada bianda kalbi durdu kürtaj oldum.5 ay sonra tekrar hamile kaldım. 5 haftalıkken kanamam başladı. Progestan kullanmama rağmen kanama arttı. Oda 7 haftaya girdiğimde kalbi durdu. Bi kısmını ilaçla kendim düşürdüm doktorum kalan parçalar olduğu için vakumla aldı. Şuan çok korkuyorm kendimi toparlayamadım. Nasıl düzeliceğimide bilmiyorum. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu nolur yardım edin.

Çok geçmiş olsun atlatmak zor oluyor ama bisekilde atlatiliyo herşey Allahtan bende yaşadım ve benim gibi senin gibi cook kişi var yaşayan bunları yanlız değilsin tez zamanda sağlıklı bebislerimizi olsun insallah

İnşallah 2 kere aynı şeyi yaşamak korkuları daha da arttırıyor.

Genetik test yaptırın.

Bebeğin daha genetikden sonucu gelmedi. Kendimize mi yaptıralım. Daha önce pıhtılaşma ve kromozonlara bakmışlardı bir sorun çıkmamıştı.

Bebeğin daha genetikden sonucu gelmedi. Kendimize mi yaptıralım. Daha önce pıhtılaşma ve kromozonlara bakmışlardı bir sorun çıkmamıştı.
7haftalık bebek için yapılan genetik test sonucu aslında pek tatmin edici olmuyor ama tabi yapılmasında fayda var.siZin genetikte problem yoksa rahim içinde problem olabilir.bende kayıplar sorası kanda pıhtılaşma çıktı ondan herkese genetik test öneriyorum.ama şöyle bişey var :genetik test sonucuma bir doktor hafif bir pıhtılaşma problemi oyüzden iğneye gerek yok dedi,diğer doktorum hafifte olsa kullanman şart çnkü gebelik esnasında pıhtılaşma yoğunlaşabilir bilemeyiz dedi.oyüzden iğne kullanıyorum.

Banada corospin vericekti ama 2. Hamilelikte kanamam hiç durmadı diye veremedi. Rahmimin kalp şeklinde olduğundan bahsetti ama eminde olamadı. Şimdi testlere başlıcakmışız. İçimden korkuyu yokedemiyorum ki acaba çocuğum olmıcak mı diye çok korkuyorum.

Geçmiş olsun , her zaman daha kötüleri var daha büyük imtihanların olduğunu düşün , böyle kötü düşünürsen stresten daha kötü olursun , hayırlısını dile ben 28 haftalık kaybettim bir de 8 doktor bekleme Dedi ama bende korkuyordum iki gün önce folik asit içmeye başladım bismillah diyerek , Allah aratmasın kimseye

Allah seninde yardımcın olsun. Bir yandan rabbim böyle uygun gördü belki beterinden sakladı diye düşünüyorum. Ama bir yandan aynı anda hamile kaldığımız insanları falan görünce içimin acımasını durduramıyorum. İnşallah rabbim bizede isteyen arayan herkesede hayırlısıyla sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlar nasip eder.

Kızlar 22 nisanda kürtaj olmuştum belki hatırlayan vardır missed abortus . 38.gün regl oldum ama aynı zamanda hastanelik enfeksiyon kapmisim kurtajla alakali mi bilmiyorum serum agri kesici bile gecirmedi.ama geçen hafta cumadan bu güne kadar ağrılar devam ediyor ama biraz daha iyiyim şükür crp değerim 144 kadar çıkmıştı 0-5 aralığında olmasi gerekirken. yatış yapmak bile gerekiyordu ama kızımın gösterisi vardı antibiyotik tedavisi başladılar .bu ay korunun diğer aya çalışmalara devam eserin. Herkese geçmiş olsun.

Merhaba kizlar bende ilk bebegime tedavimin ilk ayinda hamile kaldim hic umudum yoktu. Mucize olmustu 6. Haftada lekelenmelerim oldu doktor kesenin seklinin bozuk dusuk tehlikesinin oldugunu soyledi progestana basladim 7. Haftada kalp atisini duyduk ama yuvarlak olmasi gereken kese ince uzun bi sekildeydi 8. Haftada kontrole gittigimde bebek buyumus, kese dar gelmis ve kalbi durmustu yikildim ilk hamilelgimdi suan kurtaj sonrasi ilk adetimi goruyorum doktorum 3 ay progestan kullanmami rahimi toparlayacagini ve adetleri duzene sokacagini soyledi ona gore ilk adetten sonra hamile kalabilirmisim ama ayni seyleri yasamaktan cok koekuyorum rabbim hepimizin meleklerini kucagimiza almayi nasip etsin.

Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve saglikli bir bebisin olur. Acizane duydugum birseyi paylasmak isterim eger kendiliğinden düşük ise 2 adet dönemi geçtikten sonra tekrar hemilelik denenebiliyor lakin kürtaji egerki narkozlu yaptirdiysaniz en az 5-6 ay beklemeyi oneriyorlar vücudun narkozun etkisinden kurtulmasi uzun sürebiliyor buda hamilelik için bir etken olabilir dediler bana bende dün 7+4 haftalik bebegimi kaybettim malesef... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur...

Çook geçmiş olsun canım malesef kötü bir durum umraım bir daha bu acıları yaşamayız sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız bir sonraki reglimden sonra düşünüyorum ozamanda zaten 3 ay olmuş oluyo bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Sanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz kucaklarımızı boş bırakmaZ

Ben dış gebelik ameliyatı oldum aynı anda kürtajda yapıldı.bir saat narkoz aldım.4 ay sonra korunmayı bırakıp hamile kaldım.bunun doğrusu yanlışı yok aslında.pskolojik olarak nezaman hazırsan korunma bırakılabilir.doktorlar her türlü kayıpta ortalama 3adet korunma önerirler ki kural değildir.vücut ilk adetten sonra hazır duruma gelmiş olur.ama aynı şekilde nacizane tavsiyem ortalama 3adet beklenmesi.iki kayıp yaşamış biri olarak..Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Amin.

Allah razı olsun cnm Rabbim her isteyene nasip etsin sağlıklı bebisler...

Kürtajdan sonra cinsel ilişki 20 gün yasak

üzuldum canım gercekten rabbım sabır versın bende 2 ay once 15 haftalık bebegımı kaybettım kap atısı yoktu bebegım bıraz rahatsızdı saglıksız fılan denıldı yaşamadibnde normal dogumla aldırmak zorunda kaldım ama cok zor gunler yasadım cok zordu ınannkı bnde tekrar hamıle kalmaya cok korkuyorum benım bebegıme 12 haftalıkken down sedromlu fılan demıslerdı 15 hafataya kadar o psıkolıyle tasıdım yavrumu cok sıkıntılı gunlerdı

kıyamam ya canım alah sabır versın bebegın de saglık sorunumu vardı canım hanı kalbı durmadan once alınsaydı bebek sezaryenle fılan ne bılıım yacok uzuldum rabbım sabır versın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…