Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Kizlar yeni msjlar var beni tanirlar eskiler 7 ay once 34 haftadayken hersey yolundayken birden bebegimin kalbi durdu bir dizi test ve hicbirsey cikmadi. 4 ay sonra hamile kaldim. Su an 14. Haftam hersey yolunda simdilik uzulmeyi birakin guclu olmak zorundasin dikkat edin kendinize baska da ne diyeyim ki

Merhaba, ilk bebeğimi 8+1 de kaybettim 3 gün sonra 18.06.2016 da aldırmak zorunda kaldım. Yapılan testlerde hiçbir anomali gözükmüyor ilaç mümessiliyim ve durum ile ilgili bilgi sahibiyim. Yaklaşık 2 hafta oluyor tahliye olalı. Yaşadığımız her şey Allahtan veren de alan da o. Nasip değilmiş demekki diyorum. İnancınızı yitirmeyin planlı ve çok istediğim bir bebekti doğum kontrolü bıraktığım 3. Ay hamile kaldım çok kaptırmamıştım yaşanabilecek olumsuz durumları bildiğim için kalbini dinlemeye gidip yaşamadığını öğrenince ne hissedilebilir ki? Ama inancınızı kaybetmeyin ben öyle yapıyorum inşallah sağlıklı mis gibi bebişlerimizi nasip edecek allahım hepimize. Mübarek gün dualarım sizinle inşallah hepimiz tez zamanda güzel haberleri alırız. Sevgiler

Merhaba bende 21. Haftada detaylı ultrasona gittiğimde öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu ve tam 20 gün olmuş kalbi duralı. Şekil bozukluğu da olmuş. İlaçlarla ve serumla normal doğum yaptım sonra kürtaj oldum. Çok ağır şeyler yaşadım çok üzüldük 2 gün oldu hastaneden çıkalı. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Fakat şuanda göğüslerim çok şişti ateşli ve acıyor neden acaba ne yapmam gerekiyor

Ben de yaşadım benzerini göğüslerim şişmişti ağrı da vardı dokunamiyordum soğuk biseyler koydum iyi geldi tavsiye ederim.gecmis olsun. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Ben de yaşadım benzerini göğüslerim şişmişti ağrı da vardı dokunamiyordum soğuk biseyler koydum iyi geldi tavsiye ederim.gecmis olsun. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Çok teşekkür ederim doktorun ilaç verdi fakat bir de kocakarı ilacı denedim o hemen geçirdi. Salamura kurulmuş asma yaprağını tuzlu haliyle göğüslerime sardım sabaha kadar geçmiş ne ağrı ne sertlik kaldı. Şimdi tek isteğim biran önce sağlıklı bebişler. İnşallah doktorum çok beklememi istemez.

20 Haftalık hamileydim kontrole gittik meğer oğlumun kalbi durmuş... yaklaşık 3 haftadır ölü karnımda durmuş ilaçlar suni sancı derken normal doğum yaptım o kadar zor ki yaşadıklarım anca yaşayan bilir. herkesden nefret ettim yaşınız geç daha yeniden olur denmesinden bıktım. oğlumu gitmiş benim acım çok taze teselli edilmek istemiyorum tamam biliyorum rabbim neyi nasip ederse o olur sabır etmekten başka çarem yok biliyorum.meleğim şefaatçi olacak inşallah rabbim kimseye yaşatmasın çok zorr hem de çokkk. hepimizin başısağolsun tekrarını versin inşallah

Benim bebeğiminde kalbi durmuştu 10 haftalıktı seni çok iyi anlayabiliyorum, kimseyi yanımda istememiştim herkes sana bişey olmadı diye teselli ediyordu ama ben kendimi nasıl teselli edecektim. İyiki bana bişey olmadı diyemezdim, rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Yaşadıklarımız birebir aynı benim 20.haftam yeni bitmişti oğlum olacaktı içimde kalbi duralı 20gün olmuş. Normal doğum yaptım sonra kürtaj. İnanılmaz zor süreçler hem evladımı kaybettim hem de çok acı çektim. Oradaki herkes doğuma geldi aynı acıyı çektik ben elim boş döndüm evime onlar bebekleriylw döndüler evlerine Allah uzun ömür versin hepsine ama çok ağrıma gitti. Nasipmiş şükür sitem etmedim. Ama şuanda hala kanamam var 8gün oldu. Fakat hemen tekrar hamile kalmak istiyorum mümkün mü acaba bekle diyenler var ama beklemek istemiyorum.

K kartopum15 başın sağolsun canım söylenecek pek de bir şey yok aslında rabbim sabır versin inşallah. doktorun ne diyor test falan yaptırdın mı herkezin kendi kararı sonuçta beklemek istemeye bilirsin

Çok teşekkür ederim canım. Daha kürtajın üzerinden 9 gün geçti bana hiçbir test yapılmadı bebeğe de yapılmadı. Doktorum 1ay sonra gel kan alalım dedi. Sizin testler nezaman yapıldı ben mi çok bilgisizim anlayamıyorum canım.

canım ben doğum yaptım gün oğlumdan parça aldılar özel hastanede doğum yapmıştım genetik inceleme için tıp fakültesine verdik

Bana hiç öyle birşet diyen olmadı bende özel hastanede yaptım doğumu ya doktorum ilgisiz sanırım. Bana ilaç yazdı 10 15 gün kanaman olacak 1 ay sonra bana gel kan alıp bakalım ölüm sebebi neymiş dedi.

Kızlar inşallah hepimİz teker teker hamile kalırız.ben de ocakta oldum kürtajı 12.haftada kalbi durmuştu oğlumun.5 aydır da deniyoruz ama ben daha yeni düzene girdim sayılır.çünkü adetlerim çok uzamıştı.inşallah çok beklemeyiz.

ada_aras aminn inşallahh rabbim bizlere de nasip etsin
İnşallah canım.bazen ümidimi kaybeder gibi oluyorum.çok üzülüyorum.dün eşim yürüyüşe çıkalım dedi.allahım herkes mi hamile olur.eskiden de bu kadar çok hamile vardı ben mi dikkat etmiyordum diye düşünüyorum.sonra da nazarım değmesin diye maşallah deyip dua ediyorum..
Rabbim kimseyi evlat özlemiyle sınamasın.

Çok zor canım gerçekten rabbim sabır versin çok haklısın bu zaman da görmediğim kadar hamile görüyorum sanki insanlar gözüme gözüme sokar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…