Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Çok zor canım gerçekten rabbim sabır versin çok haklısın bu zaman da görmediğim kadar hamile görüyorum sanki insanlar gözüme gözüme sokar gibi
Algıda seçicilik bu olsa gerek.rabbim ağustosta yüzümüzü güldürsün inşallah.

Slmlar kızlar bende karnımda ard arda iki tane bebeğimi kaybettim biri 6 aylık diğeri ise 7.ci ayındaydı. Rabbimize hamd olsun. 8 aydan beri araştırmadayız her iki bebeğimi normal doğum yaparak doğurdum.. kanda pıhtılaşma olabilir gibi sonuçlar elimde anca 2 ay sonra doktora gösterebilirim... yardımcı olurmusunuz

Öncelikle çok geçmiş olsun.şöyle yardımcı olabilirim.2011 şubatta 3 aylık bebeğim in kalbi karnımda durdu.test sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı.hamile kaldığım öğrendiğimgünden başladık iğneye ve coraspin ve progestan kullandım.çok şükür 2012 şubatta kızımı 2015 haziranda oğlumu doğurdum aynı tedavi süreciyle.çok şükür.inşallah en kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız
Hangi şehirdesiniz

Çok teşekkürler ederim ☺ Bursa da oturuyoruz cnm inşaallah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin bizede☺bu arada kanda pıhtılaşma testim bende yollardan Size bakar mısınız.

Sonuçta : MTHER (1298C) MUTASYON SAPT
ANMIŞTIR (HOMOZİGOT Typ )

PAI -1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)
Ne olur bilen veya sonuçlarında böyle çıkan varsa yardimci olurmusunuz.

Canm allah büyük herşeyde vardır bi hayır. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizler inşallah ben de ard arda 2 bebeğimi kaybettim karnımda biri 6 aylık diğeri ise 7 aylıkti her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Burdada bir hayır vardır inşallah

Sonuçta : MTHER (1298C) MUTASYON SAPT
ANMIŞTIR (HOMOZİGOT Typ )

PAI -1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)
Ne olur bilen veya sonuçlarında böyle çıkan varsa yardimci olurmusunuz.
Sonuçlarınıza baktım ama doktor yorum yapabilir ben anlamıyorum .adanada olsaydınız doktotumu tavsiye edecektim.doktora göstermediniz mi

Anca 2 ay sonra gösterebilirim canım
Sonuç çıktıysa neden 2 ay sonra gösterebiliyorsunuz.istersen özelden doktorumun telini verebilirim.şehir dışında olduğunu kendisinin methini duyduğunu söyleyip sonuçlarını telefonda söyleyebilirsin inşallah ve inşallah yardımcı olur

O kadar sabırsızlanıyorumki acaba ne çıktı diye bebeklerimi hangi rahatsızlıktan dolayı kaybettiğimi hemen öğrenmek istiyorum

O kadar sabırsızlanıyorumki acaba ne çıktı diye bebeklerimi hangi rahatsızlıktan dolayı kaybettiğimi hemen öğrenmek istiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki duygularını emin ol taa içimde hissediyorum.bebeğimin öldüğünü söyleyen doktor 2 ay sonra tekrar hamile kal gel dedi gayet soğuk,ben hüngür hüngür ağlarken.ama başka doktora gittim ve sonuçlarım çıkana kadar korunduk.ve sonrasında doğum yaptığım güne kadar acaba karnımda öldümü korkusuyla yaşadım ve tek bir parça almadım 3gün öncesine kadar doğumun.Rabbim inşallah sana da kucağına almayı nasip etsin

Aminnnnnnnnn canım allah razı olsun. Kazasız belasız bebeşini kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbim

Aminnnnnnnnn canım allah razı olsun. Kazasız belasız bebeşini kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbim
Bu arada bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra çok özel bir hastanede doğurdum bebeğimi doktorum bebeğimi ge netik testi yapmıştı genetiği temiz çıkmıştı. Başka testler istememişti 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ilki böyle oldu diye hepsi böyle olcak değilya dedi doktorum ondan sonra tekrar bebek istedik onuda aynı şekilde kaybettim

Aranızda yeniyim benimde on yaşında oğlum var...on sene sonra tekrar bir müjde gelmişti bize ama olmadı...dün kontrolüm vardı bebeğimin altı haftalıkken kalbi durmuş yarın alıcaklar meleğimi

Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı sizlere ben 23 haziranda kürtaj oldum 3 ağustosda kan geldi adet olmam yakındı doktorun öyle demişti ama şöyle bisey var ben 5-6 gün olurdum şimdi bilmiyorum bile ilk gün sadece damla damla geldi sonraki günler kahverengi leke hep sizce nedir nedeni korunmamiz lazım doktorun öyle demişti korunuyoruz da acaba hamile miyim diye de düşünmedim desem yalan olur bunun nedeni ne bilen varsa lütfen yazsın bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…