Algıda seçicilik bu olsa gerek.rabbim ağustosta yüzümüzü güldürsün inşallah.Çok zor canım gerçekten rabbim sabır versin çok haklısın bu zaman da görmediğim kadar hamile görüyorum sanki insanlar gözüme gözüme sokar gibi
Algıda seçicilik bu olsa gerek.rabbim ağustosta yüzümüzü güldürsün inşallah.
öncelikle geçmiş olsu.ben de 8 nisanda
8 haftalık meleğimi kaybettim.kalp atışlarını alamadık ultrasonda.çok üzüldüm hala da üzülüyorum.bi türlü pıt pıt atan kalp atışlarının sesini unutamıyorum.Allah kimselere vermesin.her işte bir hayır vardır.doktorumuz iki üç ay korun dedi.ben de gün sayıyorum az kaldı.inşallah bu acı günler geçecek.Rabbim isteyen herkesin kucağını tatlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah:çok üzgünüm:
öncelikle geçmiş olsu.ben de 8 nisanda
8 haftalık meleğimi kaybettim.kalp atışlarını alamadık ultrasonda.çok üzüldüm hala da üzülüyorum.bi türlü pıt pıt atan kalp atışlarının sesini unutamıyorum.Allah kimselere vermesin.her işte bir hayır vardır.doktorumuz iki üç ay korun dedi.ben de gün sayıyorum az kaldı.inşallah bu acı günler geçecek.Rabbim isteyen herkesin kucağını tatlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah:çok üzgünüm:
Öncelikle çok geçmiş olsun.şöyle yardımcı olabilirim.2011 şubatta 3 aylık bebeğim in kalbi karnımda durdu.test sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı.hamile kaldığım öğrendiğimgünden başladık iğneye ve coraspin ve progestan kullandım.çok şükür 2012 şubatta kızımı 2015 haziranda oğlumu doğurdum aynı tedavi süreciyle.çok şükür.inşallah en kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınızSlmlar kızlar bende karnımda ard arda iki tane bebeğimi kaybettim biri 6 aylık diğeri ise 7.ci ayındaydı. Rabbimize hamd olsun. 8 aydan beri araştırmadayız her iki bebeğimi normal doğum yaparak doğurdum.. kanda pıhtılaşma olabilir gibi sonuçlar elimde anca 2 ay sonra doktora gösterebilirim... yardımcı olurmusunuz
Öncelikle çok geçmiş olsun.şöyle yardımcı olabilirim.2011 şubatta 3 aylık bebeğim in kalbi karnımda durdu.test sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı.hamile kaldığım öğrendiğimgünden başladık iğneye ve coraspin ve progestan kullandım.çok şükür 2012 şubatta kızımı 2015 haziranda oğlumu doğurdum aynı tedavi süreciyle.çok şükür.inşallah en kısa zamanda siz de kucağınıza alırsınız
Hangi şehirdesiniz
Canm allah büyük herşeyde vardır bi hayır. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizler inşallah ben de ard arda 2 bebeğimi kaybettim karnımda biri 6 aylık diğeri ise 7 aylıkti her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Burdada bir hayır vardır inşallahBanada corospin vericekti ama 2. Hamilelikte kanamam hiç durmadı diye veremedi. Rahmimin kalp şeklinde olduğundan bahsetti ama eminde olamadı. Şimdi testlere başlıcakmışız. İçimden korkuyu yokedemiyorum ki acaba çocuğum olmıcak mı diye çok korkuyorum.
Sonuçta : MTHER (1298C) MUTASYON SAPT
ANMIŞTIR (HOMOZİGOT Typ )
PAI -1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot)
Ne olur bilen veya sonuçlarında böyle çıkan varsa yardimci olurmusunuz.
Sonuçlarınıza baktım ama doktor yorum yapabilir ben anlamıyorum .adanada olsaydınız doktotumu tavsiye edecektim.doktora göstermediniz miCanm allah büyük herşeyde vardır bi hayır. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizler inşallah ben de ard arda 2 bebeğimi kaybettim karnımda biri 6 aylık diğeri ise 7 aylıkti her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Burdada bir hayır vardır inşallah
Sonuçlarınıza baktım ama doktor yorum yapabilir ben anlamıyorum .adanada olsaydınız doktotumu tavsiye edecektim.doktora göstermediniz mi
Sonuç çıktıysa neden 2 ay sonra gösterebiliyorsunuz.istersen özelden doktorumun telini verebilirim.şehir dışında olduğunu kendisinin methini duyduğunu söyleyip sonuçlarını telefonda söyleyebilirsin inşallah ve inşallah yardımcı olurAnca 2 ay sonra gösterebilirim canım
Kromozom testimizde var cnm oda ekimin ilk haftasında çıkıyor onu bekliyorum ama elimdeki testlerde sorun çıkmış gibi görünüyor kanda pıhtılaşma var gibiSonuç çıktıysa neden 2 ay sonra gösterebiliyorsunuz
Msjıma ek yaptım yukardaki msjda,doktorumun telini ister misinKromozom testimizde var cnm oda ekimin ilk haftasında çıkıyor onu bekliyorum ama elimdeki testlerde sorun çıkmış gibi görünüyor kanda pıhtılaşma var gibi
Sonuç çıktıysa neden 2 ay sonra gösterebiliyorsunuz.istersen özelden doktorumun telini verebilirim.şehir dışında olduğunu kendisinin methini duyduğunu söyleyip sonuçlarını telefonda söyleyebilirsin inşallah ve inşallah yardımcı olur[/QUOTE
İnternetten araştırma yaptım sonuçlarında pıhtılaşma varmış kesin öyle der doktorum
O kadar iyi anlıyorum ki duygularını emin ol taa içimde hissediyorum.bebeğimin öldüğünü söyleyen doktor 2 ay sonra tekrar hamile kal gel dedi gayet soğuk,ben hüngür hüngür ağlarken.ama başka doktora gittim ve sonuçlarım çıkana kadar korunduk.ve sonrasında doğum yaptığım güne kadar acaba karnımda öldümü korkusuyla yaşadım ve tek bir parça almadım 3gün öncesine kadar doğumun.Rabbim inşallah sana da kucağına almayı nasip etsinO kadar sabırsızlanıyorumki acaba ne çıktı diye bebeklerimi hangi rahatsızlıktan dolayı kaybettiğimi hemen öğrenmek istiyorum
Aminnnnnnnnn canım allah razı olsun. Kazasız belasız bebeşini kucağına almayı nasip etsin yüce RabbimO kadar iyi anlıyorum ki duygularını emin ol taa içimde hissediyorum.bebeğimin öldüğünü söyleyen doktor 2 ay sonra tekrar hamile kal gel dedi gayet soğuk,ben hüngür hüngür ağlarken.ama başka doktora gittim ve sonuçlarım çıkana kadar korunduk.ve sonrasında doğum yaptığım güne kadar acaba karnımda öldümü korkusuyla yaşadım ve tek bir parça almadım 3gün öncesine kadar doğumun.Rabbim inşallah sana da kucağına almayı nasip etsin
Bu arada bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra çok özel bir hastanede doğurdum bebeğimi doktorum bebeğimi ge netik testi yapmıştı genetiği temiz çıkmıştı. Başka testler istememişti 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ilki böyle oldu diye hepsi böyle olcak değilya dedi doktorum ondan sonra tekrar bebek istedik onuda aynı şekilde kaybettimAminnnnnnnnn canım allah razı olsun. Kazasız belasız bebeşini kucağına almayı nasip etsin yüce Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?