Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Aranızda yeniyim benimde on yaşında oğlum var...on sene sonra tekrar bir müjde gelmişti bize ama olmadı...dün kontrolüm vardı bebeğimin altı haftalıkken kalbi durmuş yarın alıcaklar meleğimi
Çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun inşallah allah büyük vardır bundada bir hayır. Okumuşmuydun cnm bende ard arda iki tane bebeğimi kaybettim birini 6.cı ayda kaybettim diğerinde 7.ci ayda kaybettim

2,5 yıllık evliyim ilk hamileliğimde muayene herşey normalde bir sonraki hafta kontrole gittiğimde kalp atışını duyamamıştık.İkinci hamileliğimde muayene de keseyi görmüştük tekrar kontrole gittiğimizde kesenin boş olduğunu gördük ve 2 büyük üzüntü yaşadık.Bu hafta hamile olduğumu öğrendim ama sonuçlarından yine korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun gökçe'cim allah sabır versin keşke hamilelik öncesi araştırmaya gitseydiniz inşaallah hiçbirşey olmaz allah bebeğinizi korusun bizim araştımamızın bitmesine bir buçuk ay kaldı

Merhaba kızlar ben iki senelik evliyim ve üç hamilelik yaşadım üçün de de aynı sonucla yanı kabının durmasıyla karsılastım ikinici düşüğüm de genetik arastımamızı yaptık bende pıhtısma cıktı iğne ve aspirin kullanmama ragmen üçüncü yavrumuzuda kaybettik bu seferde emriyoyu genetiğe verdik allaha sukur temiz cıktık suan rahim filmi ve histeroskopı yapılacak ona görede yolumuza bakacagız inşallah

Hayırlısı olsun inşallah canım allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri

bende tam bır hafta önce 39 haftalık bebegımı doguma gıtmeden bır gun once kaybettım. hersey bu surece kadar cok normaldı. acımı tarıf edecek söz bulamıyorum.destegınıze ıhtıyacım var

bende tam bır hafta önce 39 haftalık bebegımı doguma gıtmeden bır gun once kaybettım. hersey bu surece kadar cok normaldı. acımı tarıf edecek söz bulamıyorum.destegınıze ıhtıyacım var

Allah sabır versin cnm biliyorum çok ama çok zor. Ama hamd olsun rabbimize biliyosun benimde iki bebeğimi ölü doğurdum allah çok büyük bundada vardır bir hayır sabrın sonu selamettir inşaallah

Allah sabır versin cnm biliyorum çok ama çok zor. Ama hamd olsun rabbimize biliyosun benimde iki bebeğimi ölü doğurdum allah çok büyük bundada vardır bir hayır sabrın sonu selamettir inşaallah

elden bısey gelmıyor evet cok zor ama bundad bı hayır vardır elbette. dayanması cok güç.

Allah sabır versin içinin nasıl yandığını anlıyabiliyorum 8 ay önce 27 haftalık bebeğimin kalbi durdu normal doğum yaptım çok zor günler geçirdim acını hafifletecek bir söz bulamıyorum bol bol dua et cennette buluşalım meleklerimizle

Canım geçmiş olsun, başın sağ olsun.. Daha çok taze acın.. Zamanla alışıyor insan, kabulleniyor.. Ben de 39+6 da kaybettim bebeğimi ve tıpkı senin gibi herşey normaldi.. Ama Rabbim böyle uygun görmüş, muhakkak bu olanda bizim için bir hayır vardır. Rabbim inşallah bizlere bu acımızı dindirecek sıhhatli evlatlar nasip eder. Ne zaman konuşmak istersen buradayız..

cok tesekkurler destegınız ıcın. bısey bulunamadı mı sızde?sonuclarımız genetıkde ıncelenıyor ama bazen hıc bır neden bulunamıyırmus. sızın ne kadar oldu?

elden bısey gelmıyor evet cok zor ama bundad bı hayır vardır elbette. dayanması cok güç.

Hem onlar sadece bu dünya da yanımızda değiller

Canm çok iyi anlıyorum seni benimde çok canım yandı ama sırf eşim anlayıp üzülmesin diye gizli gizli banyoda ağlıyodum hiç bişey yokmuş gibi elimi yüzümü yıkayıp çıkıyodum. Eşimede hep sabırlı olmasını söylüyodum. Rabbimiz sevdiklerini sınarmış yüce Rabbim tez zamanda sıkıntılarımızı gidersin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin.

dün baska bi arkadasa da yazdım aynısını. bende eşim üzülmesin diye gizli gizli ağlıyordum ama doktorum cokkızdı bu yuzden. bence ıstedıgn zaman ıstedıgın yerde tepkını gostermelisin. sonra daha kötu oluyorsun.

cok tesekkurler destegınız ıcın. bısey bulunamadı mı sızde?sonuclarımız genetıkde ıncelenıyor ama bazen hıc bır neden bulunamıyırmus. sızın ne kadar oldu?

Bebek için genetik test yapıldı doğumdan hemen sonra. Bi sorun çıkmadı. Zaten Daha sonra ben kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım. Düşük seviyede de olsa pıhtılaşmaya yatkınlık var. Belki sebebi bu olabilir. Bilinen başka bir sebep yok şuan..

Sen de muhakkak yaptır o testleri.. Alınabilecek bazı tedbirler var. Bir sonraki hamilelik için.. Sonuçların çıkması uzun sürüyor.

Ona kıyamadığım için zar zor sakladım 9 ay geçti biran önce araştırmaların bitmesini bekliyoruz hayırlısıyla inşaallah bu sefer yüzümüz güler. Aminnnnnnnnn rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallah

Kızlar kötü şeyler yaşayanlara çok geçmiş olsun.rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.
Ben de ocakta 12 haftalık kalbi duran bebeğimi aldırdım.ağustosta rabbim yeniden nasip etti şükürler olsun.
6. Haftadayım coraspin de kullanıyorum ama çok tedirginim.
İlkinde böyle kayıp yaşayıp ikinci bebeğini sağlıcakla kucağına alanlar var değil mi?
Allahım kimsenin kucağını boş bırakma.

Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…