Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Amin inşallah Allah büyük tabi ki herşey çok güzel olacak diye düşün Korkularımız olucak tabi ama her hamilelik kötü sonuçlanmıyor sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına

Amin inşallah Allah büyük tabi ki herşey çok güzel olacak diye düşün Korkularımız olucak tabi ama her hamilelik kötü sonuçlanmıyor sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına

Amin cnm inşallah. Yarın randevumuz var yine bu sefer eşimle bnm böbreklerimize bakacaklar gebelik kaybı nedenimizi araştırıyolar

Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım, isteyerek olan bir bebekti fakat nasip olmadı. Veren de Rabbim alan da sabırlı olalım canlarım.. Acı çok büyük... 38 gün sonra ilk kanamamı oldum ve Dr testler sonucu beklememeli gerek olmadıgını belirtti ve korunmada devam ettik yumurtlama takibi yaparak, bugün regl günüm ve olmadım adetim düzenlidir, sadece gebe kaldogımda olmamıştım dua edin inşallah hamileyimdir kalbimden geçen o.. Rabbim kollarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin

Ben de 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım, isteyerek olan bir bebekti fakat nasip olmadı. Veren de Rabbim alan da sabırlı olalım canlarım.. Acı çok büyük... 38 gün sonra ilk kanamamı oldum ve Dr testler sonucu beklememeli gerek olmadıgını belirtti ve korunmada devam ettik yumurtlama takibi yaparak, bugün regl günüm ve olmadım adetim düzenlidir, sadece gebe kaldogımda olmamıştım dua edin inşallah hamileyimdir kalbimden geçen o.. Rabbim kollarımızı boş bırakmasın hiçbirimizin

Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn hayırlı haberler duyarız inşaallah

Dün adetim 2 gün gecikti predictor erken gebelik testi aldım ama sonuc negatif, kürtajdan sonra ilk adetimi 38 gün sonra olmuştum bu ikinci olacaktı acaba günlerim Vs mi değişmiş olabilir düzenli adet olurum çünkü ama yine de negatif gördüğüm için umutlanmak istemiyorum inşallah bir dahaki sefere

İnşallah cnm ama adetin 10 gün geçtikten sonra tam net belli oluyor ama

Ev
İnşallah cnm ama adetin 10 gün geçtikten sonra tam net belli oluyor ama
İnşallah canım, ilk gebeliğimde 1hafta geçtiğinde yapmıştım direkt kırmızı olmuştu çizgi, adet olmazsam haftasonu tekrarlarım, hayırlısıyla olsun inşallah olacaksa hepimizin dualarım sizlerle

canım kurtajdan sonra değışıo evet duzen

Merhaba kader arkadaslarim. Ben de 30 Haziranda kaybettim oglumu. 25 haftamiz dolmustu. Hic bir problem cikmadi incelemesinde. Kelimeler tükendi bende bugün mezarina gittim yine bir sürü arkadas gelmis bebegime. Neden diyorum neden bu kadar aci cekiyor insanlar. Belki benim hic cocugum olmaz sacma bir hastaligim var lupus bana en büyük darbeyi bebegimi alarak vurdu. Allah kerimdir,herseyi bilendir umarim bizlrre de nasip eder anneligi hepinizi o kadar anliyorum ki neredeyse 3 ay olacak fakat acim hic hafiflemiyor insallah Allah hepinize anne olmayi nasip eder sizler de benim icin dua edin arkadaslar hic umudum yok.. yokolmak istiyorum....

Canm seni çok ama çooook iyi anlıyorum allah sabır versin. Biliyosun ben de ard arda karnımda iki tane bebeğimi kaybettim birini 6 ncı ayında ikincisini de 7.ci ayında kaybettim çok canm acıdı ama rabbime hep şükrettim. İlk bebeğim kızdı ikinci bebeğim de oğlandı ne yapayım elimden sabretmekten başka birşey gelmiyor. Ne olur cnm sende sabırlı ol rabbim herkesin yüzünü güldürsün bizimkilerinde inşaallah

Allah sana sabir versin öncelikle ikizlerini dogyr saglikla kucagina insallah. Yasadigin sey cok zor dayanmasi güc hangisine yanacaksin ikisi de kocaman olmus. Allah mukafatini versin insallah..

Allah sana sabir versin öncelikle ikizlerini dogyr saglikla kucagina insallah. Yasadigin sey cok zor dayanmasi güc hangisine yanacaksin ikisi de kocaman olmus. Allah mukafatini versin insallah..
Aminnnnnnnnn cnm allah razı olsun bu arada ikiz değillerdi 9 ayda iki ayrı gebelik ve dogum yaşadım tedavimizin bitmesine 1 ay kaldı

Aminnnnnnnnn cnm allah razı olsun bu arada ikiz değillerdi 9 ayda iki ayrı gebelik ve dogum yaşadım tedavimizin bitmesine 1 ay kaldı
Biliyorum canim iki tane kaybin oldugu icin Allah sana iki bebek birden versin insallah icimden oyle demek geldi insallah olur

Biliyorum canim iki tane kaybin oldugu icin Allah sana iki bebek birden versin insallah icimden oyle demek geldi insallah olur

Ayy cnm benim çok teşekkür ederim. Aynı şekilde Sanada inşaallah versin. Sakın allahtan umudunu kesme her yaşadığımız şerde vardır bi hayır. Ben inanıyorum sizde inanın rabbimiz bizede o güzel duyguları yaşatacak inşaallah.

Ne tedavisi oluyorsun bu arada kan pihtilasmasi bende de var hem genlerde hem de lupus antikor olarak agir yan
kullaniyordum. Keske birinci bebeginde arastirsalardu cunku bu düsük degil ve bu nedenle arastiriliyor genelde lan pihtilasmasi cok buyuk bir sorun degil kan sulandirici igne ve asprin kullaniyorsun. Cok arkadas var bu sekilde bebegini kucagina almis olan. Eger baska bir sorunun yoksa mutlaka bu igneler ile bu sefer sonuca ulasirsin Allahin izni ile gercekten bildigim icin söylüyorum ben kullandim igne ama benim sorunlarim baskaydi pihtilasma yuzunden kaybetmedim . baska bir problemin var mi peki? bizde kromozom arastirmasi yaptiricaz bu ay

Şimdilik sadece kanda pıhtılaşma çıktı cnm kanda kromozom analizi testimizin çıkmasına 1 ay kaldı. İnşaallah temiz gelirler

hepinize gecmisler olsun....
iki kez yasamis biri olarak ne hissettiginizi, nasil beraberinde tanimlamasi güc bir hassasiyet getirdigini iyi bilirim.
ama emin olun, Rabbim merhameti ile muamele ediyor, aldiginin karsiligini veriyor ... sabir diliyorum , hepinize , hepimize . (gerci ben atlattim ama , bazen ic gecirdigim oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…