hepinize gecmisler olsun....
iki kez yasamis biri olarak ne hissettiginizi, nasil beraberinde tanimlamasi güc bir hassasiyet getirdigini iyi bilirim.
ama emin olun, Rabbim merhameti ile muamele ediyor, aldiginin karsiligini veriyor ... sabir diliyorum , hepinize , hepimize . (gerci ben atlattim ama , bazen ic gecirdigim oluyor)
isteyen her kadina, Allah tattirsin anneligi... dünyanin dayanilmasi zor olan 'meselelerde', evlat bir terapi misali insani toparliyabiliyor, elhamdulillah,Aminnnnnnnnn cnm allah razı olsun allah çok büyük inşaallah bizimde yüzümüzü güldürür o kadar çok anne olmak istiyorumki anlatamam
Ben de bir gün bu zor günlerimi atlattigimda hala simdi oldugu gibi kimsenin bu acilari yasamamasi icin dua ediyor olacagim. Bu kalp yarasi hicc gecmeyecek cünkü...hepinize gecmisler olsun....
iki kez yasamis biri olarak ne hissettiginizi, nasil beraberinde tanimlamasi güc bir hassasiyet getirdigini iyi bilirim.
ama emin olun, Rabbim merhameti ile muamele ediyor, aldiginin karsiligini veriyor ... sabir diliyorum , hepinize , hepimize . (gerci ben atlattim ama , bazen ic gecirdigim oluyor)
aminnn canim, taze iken acisi daha da fazla , bazilari anlamiyorlar ; hic kucagina almadin , nasil bi bagin olduda bu kadar üzülebiliyorsun diyebiliyorlar, galiba biz cocuklari cok seviyoruz , heleki kendimizin olunca.Ben de bir gün bu zor günlerimi atlattigimda hala simdi oldugu gibi kimsenin bu acilari yasamamasi icin dua ediyor olacagim. Bu kalp yarasi hicc gecmeyecek cünkü...
aminnn canim, taze iken acisi daha da fazla , bazilari anlamiyorlar ; hic kucagina almadin , nasil bi bagin olduda bu kadar üzülebiliyorsun diyebiliyorlar, galiba biz cocuklari cok seviyoruz , heleki kendimizin olunca.
Karnimdayken kipirdayislari, tekmeleri ona her sabah günaydin oglum demem,ultrasondaki görüntüleri azindan o umutlu bekleyis... Ben bebegimi gördüm dokundum öptüm kendi ellerimle de topraga verdim. Oyuncak bebek gibiydi heryeri olusmustu kirpikleri bile. Öyle olmasa bile yalnizca bir et parcasi düsürmüs olsam bile ne farkeder o benim yavrumdu insanlar yanlis anlamayin ama saygisiz anlamiyorsalar bile aciya saygi duymalilar ben hep öyle bir insandim cünkü. ..
bu aci hic gecmeyecek evet... illaki hatirliyacagiz. (nasil unutulurki)
Ben 25 haftalik kaybettim 2. Bucuk ay oldu daha normal dogum yaptim. Suan ne yapacagim bilmiyorum acikcasi. Eski dr. Dan memnun degildim bu nedenle yeni bir dr bulmam lazim miyom var rahmimde ayrica o da gebeligimde rahatsizlik yaratti bende. Benim lupus diye bir rahatsizligim var kan pihtilasmasina da sebep oluyortamamen katiliyorum size , anlamayanlari anlayamiyorum ...
siz simdi hamileligi mi bekliyorsunuz? ne zaman kaybettiniz evladinizi?
cok cok gecmis olsun canim...Ben 25 haftalik kaybettim 2. Bucuk ay oldu daha normal dogum yaptim. Suan ne yapacagim bilmiyorum acikcasi. Eski dr. Dan memnun degildim bu nedenle yeni bir dr bulmam lazim miyom var rahmimde ayrica o da gebeligimde rahatsizlik yaratti bende. Benim lupus diye bir rahatsizligim var kan pihtilasmasina da sebep oluyor
Ayni yerlere tekrar gitmek önünden gecmek bile istemiyorum . Beni ihmal eden o dr.lari da Allahima havale ediyorum düsündükce icim yaniyor o günleri
Aynen öyle olan oldu ne yapsam geri gelmez ... Kendim ve bu durumu yaşamış olan tüm arkadaşlar için dua ediyorum sürekli yapacak başka birşey de yok zaten. Teşekkür ederim canım.Allah sana da sağlık, huzur versin inşallah.cok cok gecmis olsun canim...
imtihanin agir gercekten, sabrin seni istedigine ulastiracagina inaniyorum , olan olmus ...kismeti yokmus yavrunun, ne yapsan kimi suclasan o geri gelmiyecek, Rabbim insallah onun acisini hafifletecek bir evlat verir sana, dua ni ihmal etme canim.
isteyen her kadina, Allah tattirsin anneligi... dünyanin dayanilmasi zor olan 'meselelerde', evlat bir terapi misali insani toparliyabiliyor, elhamdulillah,
canini SIK'ma , cokta takmamaya gayret et canim, bu imtihanida sabirla atlatacagim de, Allaha sigin, gerisi ilahi programa gore isliyecektir zaten
aminnn canim, taze iken acisi daha da fazla , bazilari anlamiyorlar ; hic kucagina almadin , nasil bi bagin olduda bu kadar üzülebiliyorsun diyebiliyorlar, galiba biz cocuklari cok seviyoruz , heleki kendimizin olunca.
bu aci hic gecmeyecek evet... illaki hatirliyacagiz. (nasil unutulurki)
Biliyomusun ben her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Yinede sonsuz hamd olsun rabbimize. O kadar zorlandımki her ıkisindede kan kustum gerçekten
çetin bir durum... Acılarımız günahlarımiza Kefaret olur inşallah, bende de iki kez peşpeşe, senin yaşadığın gibi oldu, bence yaşayan bilir , her ne kadar kişisine göre değişsede tecrübesi, derin bir iz bırakıyor. . Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı bir haber alırsın ve elemini az da olsa unutursun
Herzaman canımİnşallah cnm bnmbeni dinlediğin için çok teşekkür ederim
Kızlar başınız sağ olsunsebebi belli mi ne sorun varmış
Kızlar başınız sağ olsunsebebi belli mi ne sorun varmış
Çok teşekkürederim
Çok teşekkürler ederim cnm sorunumuz tam olarak belli değil. Bende şimdilik sadece kanda pıhtılaşma çıktı daha araştırma devamediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?