Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Aminnnnnnnnn cnm allah razı olsun allah çok büyük inşaallah bizimde yüzümüzü güldürür o kadar çok anne olmak istiyorumki anlatamam

Aminnnnnnnnn cnm allah razı olsun allah çok büyük inşaallah bizimde yüzümüzü güldürür o kadar çok anne olmak istiyorumki anlatamam
isteyen her kadina, Allah tattirsin anneligi... dünyanin dayanilmasi zor olan 'meselelerde', evlat bir terapi misali insani toparliyabiliyor, elhamdulillah,
canini SIK'ma , cokta takmamaya gayret et canim, bu imtihanida sabirla atlatacagim de, Allaha sigin, gerisi ilahi programa gore isliyecektir zaten

Ben de bir gün bu zor günlerimi atlattigimda hala simdi oldugu gibi kimsenin bu acilari yasamamasi icin dua ediyor olacagim. Bu kalp yarasi hicc gecmeyecek cünkü...

Ben de bir gün bu zor günlerimi atlattigimda hala simdi oldugu gibi kimsenin bu acilari yasamamasi icin dua ediyor olacagim. Bu kalp yarasi hicc gecmeyecek cünkü...
aminnn canim, taze iken acisi daha da fazla , bazilari anlamiyorlar ; hic kucagina almadin , nasil bi bagin olduda bu kadar üzülebiliyorsun diyebiliyorlar, galiba biz cocuklari cok seviyoruz , heleki kendimizin olunca.

bu aci hic gecmeyecek evet... illaki hatirliyacagiz. (nasil unutulurki )

tamamen katiliyorum size , anlamayanlari anlayamiyorum ...

siz simdi hamileligi mi bekliyorsunuz? ne zaman kaybettiniz evladinizi?

tamamen katiliyorum size , anlamayanlari anlayamiyorum ...

siz simdi hamileligi mi bekliyorsunuz? ne zaman kaybettiniz evladinizi?
Ben 25 haftalik kaybettim 2. Bucuk ay oldu daha normal dogum yaptim. Suan ne yapacagim bilmiyorum acikcasi. Eski dr. Dan memnun degildim bu nedenle yeni bir dr bulmam lazim miyom var rahmimde ayrica o da gebeligimde rahatsizlik yaratti bende. Benim lupus diye bir rahatsizligim var kan pihtilasmasina da sebep oluyor
Ayni yerlere tekrar gitmek önünden gecmek bile istemiyorum . Beni ihmal eden o dr.lari da Allahima havale ediyorum düsündükce icim yaniyor o günleri

cok cok gecmis olsun canim...
imtihanin agir gercekten, sabrin seni istedigine ulastiracagina inaniyorum , olan olmus ...kismeti yokmus yavrunun, ne yapsan kimi suclasan o geri gelmiyecek, Rabbim insallah onun acisini hafifletecek bir evlat verir sana, dua ni ihmal etme canim.

Aynen öyle olan oldu ne yapsam geri gelmez ... Kendim ve bu durumu yaşamış olan tüm arkadaşlar için dua ediyorum sürekli yapacak başka birşey de yok zaten. Teşekkür ederim canım.Allah sana da sağlık, huzur versin inşallah.

Çok teşekkür ederim cnm aynen öyle rabbimize sonsuz hamd olsun rabbim herkesin yüzünü güldürsün bizimkilerinde inşaallah aminnnnnnnnn

Biliyomusun ben her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Yinede sonsuz hamd olsun rabbimize. O kadar zorlandımki her ıkisindede kan kustum gerçekten

Biliyomusun ben her ikisinide normal doğum yaparak doğurdum kucağıma alamadım. Yinede sonsuz hamd olsun rabbimize. O kadar zorlandımki her ıkisindede kan kustum gerçekten
çetin bir durum... Acılarımız günahlarımiza Kefaret olur inşallah, bende de iki kez peşpeşe, senin yaşadığın gibi oldu, bence yaşayan bilir , her ne kadar kişisine göre değişsede tecrübesi, derin bir iz bırakıyor. . Çok geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı bir haber alırsın ve elemini az da olsa unutursun

İnşallah cnm bnm beni dinlediğin için çok teşekkür ederim

merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldü tekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı

merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldü tekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…