Herzaman canım, umutlu ol
Herzaman canım, umutlu ol
merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldütekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı
Yok cnm bnm kanama ve düşük değildi karnımda kalpleri durmuştuBende kanamadan dolayı kaybetmistim. Benim gibi mi oldu acaba diye sormuştum canım
Benimde dolmasına bir ay kaldı cnm ondan sonra bi sorun çıkmazsa inşaallah bende çok istiyorum rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallah en kısa zamandamerhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldütekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı
Yok cnm bnm kanama ve düşük değildi karnımda kalpleri durmuştu
Merhaba lar benimde bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Hastanenin Patoloji raporunda sıkıntı yoktu. Ama doktorum genetik araştırması yapmamı istedi. Yaşım 39 olduğu için. İlk gebelikti. Kolay hamile kalamadigim için araştır dedi.
40 gün bitti. Regl oldum geçen hafta. Eskiden beklenirdi hamile kalmak için. Ama artık gerek kalmadığını söyledi.
Çok zordu. Bebegimin acısını yasayamadan suni sancı vererek kürtaj yaptılar. Saatlerce doğum sancısı çektim.
İnşallah bir daha yasamam o acıları.
Rabbim nasip ederse istiyorum.
Çarşamba günü Zeynep kamil hastanesine randevu aldım. Bakalım doktor insaflı dır da beni bekletmez .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
İlk gebelik olduğundan içerde parça kalmaması için yapılıyormus. Bende sonradan öğrendimMadem kürtaj olcan neden suni sancı vermişler ki
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...ınşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
Basin sagolsun canim kac haftalikti sebep belli mi?merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldütekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı
Gecmis olsun özelde de yapiliyor testler durumun varsa ve beklemek istemiyorsan 1000 lira tutar ve 1 ayda sonuc veriyorlar en gec. Ünjversitede baya uzuyor.Merhaba lar benimde bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Hastanenin Patoloji raporunda sıkıntı yoktu. Ama doktorum genetik araştırması yapmamı istedi. Yaşım 39 olduğu için. İlk gebelikti. Kolay hamile kalamadigim için araştır dedi.
40 gün bitti. Regl oldum geçen hafta. Eskiden beklenirdi hamile kalmak için. Ama artık gerek kalmadığını söyledi.
Çok zordu. Bebegimin acısını yasayamadan suni sancı vererek kürtaj yaptılar. Saatlerce doğum sancısı çektim.
İnşallah bir daha yasamam o acıları.
Rabbim nasip ederse istiyorum.
Çarşamba günü Zeynep kamil hastanesine randevu aldım. Bakalım doktor insaflı dır da beni bekletmez .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
Allah sabir versin burada okuduklarimda 6 ay1 sene arasinda degisiyor. Niyr kaybettin ne kadar olduBende bebegimi 32. Haftada kaybettim sezeryan olmak zorunda kaldim allah sabir versin bizim durumumuzda olanlara en erken ne zamn hamile kalabilecegini soylediler peki ?
Olur canım, sabret az daha, emin ol olur Allahın da izni ile. Çok takmamaya gayret et, zor ama...merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldütekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?