Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldü tekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı

merhaba kızlar benimde bebegim karnımda öldü tekrar istiyorum ama henuz korunma suresi dolmadı

Merhaba lar benimde bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Hastanenin Patoloji raporunda sıkıntı yoktu. Ama doktorum genetik araştırması yapmamı istedi. Yaşım 39 olduğu için. İlk gebelikti. Kolay hamile kalamadigim için araştır dedi.

40 gün bitti. Regl oldum geçen hafta. Eskiden beklenirdi hamile kalmak için. Ama artık gerek kalmadığını söyledi.

Çok zordu. Bebegimin acısını yasayamadan suni sancı vererek kürtaj yaptılar. Saatlerce doğum sancısı çektim.
İnşallah bir daha yasamam o acıları.
Rabbim nasip ederse istiyorum.
Çarşamba günü Zeynep kamil hastanesine randevu aldım. Bakalım doktor insaflı dır da beni bekletmez .

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar

Madem kürtaj olcan neden suni sancı vermişler ki

Bende bebegimi 32. Haftada kaybettim sezeryan olmak zorunda kaldim allah sabir versin bizim durumumuzda olanlara en erken ne zamn hamile kalabilecegini soylediler peki ?

Gecmis olsun özelde de yapiliyor testler durumun varsa ve beklemek istemiyorsan 1000 lira tutar ve 1 ayda sonuc veriyorlar en gec. Ünjversitede baya uzuyor.

Bende bebegimi 32. Haftada kaybettim sezeryan olmak zorunda kaldim allah sabir versin bizim durumumuzda olanlara en erken ne zamn hamile kalabilecegini soylediler peki ?
Allah sabir versin burada okuduklarimda 6 ay1 sene arasinda degisiyor. Niyr kaybettin ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…