- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Hade hayırlısıBende çok istiyorum korunma süresi bitti dün adet olmam lazımdı olmadım meraktan ölüyorum hiç test de yapmadım ne yapsam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin... yaşınızın 39 olmasi bebeğe tabiki engel değil, inşallah kucağıniza bu sefer yavrunuzu alırsınız,Merhaba lar benimde bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Hastanenin Patoloji raporunda sıkıntı yoktu. Ama doktorum genetik araştırması yapmamı istedi. Yaşım 39 olduğu için. İlk gebelikti. Kolay hamile kalamadigim için araştır dedi.
40 gün bitti. Regl oldum geçen hafta. Eskiden beklenirdi hamile kalmak için. Ama artık gerek kalmadığını söyledi.
Çok zordu. Bebegimin acısını yasayamadan suni sancı vererek kürtaj yaptılar. Saatlerce doğum sancısı çektim.
İnşallah bir daha yasamam o acıları.
Rabbim nasip ederse istiyorum.
Çarşamba günü Zeynep kamil hastanesine randevu aldım. Bakalım doktor insaflı dır da beni bekletmez .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
Bebeği dogurtunca, eşi içerde kaldı ise kürtaj şart, yapışık ya o içerde.Madem kürtaj olcan neden suni sancı vermişler ki
tansiyondan kaybettim 6 ay oldu yine hamileyim korkuyorumAllah sabir versin burada okuduklarimda 6 ay1 sene arasinda degisiyor. Niyr kaybettin ne kadar oldu
Ne kadar korkma desem de icinde bisey olacak biliyorum. Ben de yine hamile kalsam hep tedirgin olucam. Ama bak sevindim allah bi umut daha vermis sana. Nasip etmeyecek olsa vermezdi öyle düsün. Tek yapman gereken bol bol dinlenmek tansiyonunu yükseltmemek icin alinacak tedbirleri almak ve yeni dogan yogun bakimi iyi bir hastane bul mutlaka dr.unda sık takip etsin gerektiginde bekletmeden alsin . Allah yardimcin olsun stres yapma sakin bu senin mucizen olacak insallah. Kac haftalik bebisin?tansiyondan kaybettim 6 ay oldu yine hamileyim korkuyorum
aminn canım benimde 1 ay 10 gunum kaldıBenimde dolmasına bir ay kaldı cnm ondan sonra bi sorun çıkmazsa inşaallah bende çok istiyorum rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallah en kısa zamanda
zeynep kamil cok iyi bir hastaneymiş drum stajını orada yapmıs. bende suni sancıyla dogurdum 4,5 saat sancı cektımMerhaba lar benimde bebeğim 9 haftalık iken kalbi durdu. Kürtaj oldum. Hastanenin Patoloji raporunda sıkıntı yoktu. Ama doktorum genetik araştırması yapmamı istedi. Yaşım 39 olduğu için. İlk gebelikti. Kolay hamile kalamadigim için araştır dedi.
40 gün bitti. Regl oldum geçen hafta. Eskiden beklenirdi hamile kalmak için. Ama artık gerek kalmadığını söyledi.
Çok zordu. Bebegimin acısını yasayamadan suni sancı vererek kürtaj yaptılar. Saatlerce doğum sancısı çektim.
İnşallah bir daha yasamam o acıları.
Rabbim nasip ederse istiyorum.
Çarşamba günü Zeynep kamil hastanesine randevu aldım. Bakalım doktor insaflı dır da beni bekletmez .
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
15 haftalıkBasin sagolsun canim kac haftalikti sebep belli mi?
inşallah canımOlur canım, sabret az daha, emin ol olur Allahın da izni ile. Çok takmamaya gayret et, zor ama...
Benim de pihtilasma yüksek. Igne asprin kullaniyor muydun?aminn canım benimde 1 ay 10 gunum kaldı
zeynep kamil cok iyi bir hastaneymiş drum stajını orada yapmıs. bende suni sancıyla dogurdum 4,5 saat sancı cektım
15 haftalıkbebekte sorun yok canım pıhtılasma sorunundan kalbi durdu
inşallah canım
bidaha hamile kalırsam kullancam iğne suan aspirin kullanıyorum sadeceBenim de pihtilasma yüksek. Igne asprin kullaniyor muydun?
bidaha hamile kalırsam kullancam iğne suan aspirin kullanıyorum sadeceBenim de pihtilasma yüksek. Igne asprin kullaniyor muydun?
Kizlar bende yasadim iki kez ayni seyi,iki kere bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim,alt ust oldum,cok zor bir psikoloji gercekten,simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.pihtilasma ve genetik testler yaptirmamiz gerekiyormus sanirim.yaptiran var mi nasil oluyor,bir yol gosterin nolur(
Kizlar bende yasadim iki kez ayni seyi,iki kere bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim,alt ust oldum,cok zor bir psikoloji gercekten,simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.pihtilasma ve genetik testler yaptirmamiz gerekiyormus sanirim.yaptiran var mi nasil oluyor,bir yol gosterin nolur(
Gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin insallah. Kanda pihtilasma icin trombofili paneli testi, kromozom analizi esinin ve senin. Ayrica lupus antikoagulani bu da pihtilasma icin. Genelde 3 düsük ya da süpheli ölü dogum sonrasi yapiliyor devlette. 3 tane düsük yaptigini söylerek üniv. Hastanrsinde yapacaklarini düsünüyorum. Özelde 1000 TL civari tutar. Eger pihtilasma sorunun varsa heparin igne ve asprin kullanirsin pihtilasma durumuna gore. Kromozomlarda sorun cikarsa tüp bebek devlet karsiliyormus öyle olunca da ama yine 6000 civari para gidiyor. Sonuclar üniv. Hastanesi de gec cikabiliyor yasadigin yere göre degisir.Kizlar bende yasadim iki kez ayni seyi,iki kere bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim,alt ust oldum,cok zor bir psikoloji gercekten,simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.pihtilasma ve genetik testler yaptirmamiz gerekiyormus sanirim.yaptiran var mi nasil oluyor,bir yol gosterin nolur(
Benim de bebegim alindi 8+3ken ölmüş gozukuyordu yani 3 hafta karnimda ölmüş yavrum hic haberim yok bana suni sanci falan verilmedi anesteziyle uyutularak yapildi suni sanci verilip de bu kadar erken haftada alinan ilk defa duydum buyuk bebeklere yapildigini biliyordum ama vardir elbet bor bildikleri ama zor olmusturİlk gebelik olduğundan içerde parça kalmaması için yapılıyormus. Bende sonradan öğrendim
Gecmis olsun benim bilgim yok mol gebelik konusunda ne tuhaf seyler var ya Allah yardim etsin hep biz cekiyoruz. ama sen de arastirilmasini iste mutlaka genetik ve kromozom belki önlem alinacak bisey bulunurKizlar size bebeginizi kaybettikten sonra test falan yapildi mi ya da benim gibi mol gebelik yasayan var mi
canim ben de hayatimda ilk defa duydum basima geldikten sonra . Dr ozellerde ilk gebeliklerde genelde patolojiye gonderilmiyor yoksa cok fazla bu durumda olan insan olacagini soyledi . üniversite hastanesine gidiyorum docent kontrol ediyor ustelik patoloji sonucu gelmeden birsey diyemeyiz diyor ustelik bu mol gebeligin bir ilac tedavisi de yokGecmis olsun benim bilgim yok mol gebelik konusunda ne tuhaf seyler var ya Allah yardim etsin hep biz cekiyoruz. ama sen de arastirilmasini iste mutlaka genetik ve kromozom belki önlem alinacak bisey bulunur
Canim neden kalbi durdu arastirma yapildi mi benim de bebegim 8 haftada hatta onde gidiyordu haftasina gore ne oldu anlamadik diger kontfolumuzde kalbinin durdugu soylendiYok cnm bnm kanama ve düşük değildi karnımda kalpleri durmuştu
Devlete yük olmayalim diyecanim ben de hayatimda ilk defa duydum basima geldikten sonra . Dr ozellerde ilk gebeliklerde genelde patolojiye gonderilmiyor yoksa cok fazla bu durumda olan insan olacagini soyledi . üniversite hastanesine gidiyorum docent kontrol ediyor ustelik patoloji sonucu gelmeden birsey diyemeyiz diyor ustelik bu mol gebeligin bir ilac tedavisi de yok
Canim cok tesekkur ederim sana ,testleri yaptiricam mutlaka.ayni seyi yasamaktan cok korkuyorumGecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin insallah. Kanda pihtilasma icin trombofili paneli testi, kromozom analizi esinin ve senin. Ayrica lupus antikoagulani bu da pihtilasma icin. Genelde 3 düsük ya da süpheli ölü dogum sonrasi yapiliyor devlette. 3 tane düsük yaptigini söylerek üniv. Hastanrsinde yapacaklarini düsünüyorum. Özelde 1000 TL civari tutar. Eger pihtilasma sorunun varsa heparin igne ve asprin kullanirsin pihtilasma durumuna gore. Kromozomlarda sorun cikarsa tüp bebek devlet karsiliyormus öyle olunca da ama yine 6000 civari para gidiyor. Sonuclar üniv. Hastanesi de gec cikabiliyor yasadigin yere göre degisir.
Rica ederim insallah hic bir sorun cikmaz Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeCanim cok tesekkur ederim sana ,testleri yaptiricam mutlaka.ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?