Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Çok geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin... yaşınızın 39 olmasi bebeğe tabiki engel değil, inşallah kucağıniza bu sefer yavrunuzu alırsınız,

tansiyondan kaybettim 6 ay oldu yine hamileyim korkuyorum
Ne kadar korkma desem de icinde bisey olacak biliyorum. Ben de yine hamile kalsam hep tedirgin olucam. Ama bak sevindim allah bi umut daha vermis sana. Nasip etmeyecek olsa vermezdi öyle düsün. Tek yapman gereken bol bol dinlenmek tansiyonunu yükseltmemek icin alinacak tedbirleri almak ve yeni dogan yogun bakimi iyi bir hastane bul mutlaka dr.unda sık takip etsin gerektiginde bekletmeden alsin . Allah yardimcin olsun stres yapma sakin bu senin mucizen olacak insallah. Kac haftalik bebisin?

Benimde dolmasına bir ay kaldı cnm ondan sonra bi sorun çıkmazsa inşaallah bende çok istiyorum rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallah en kısa zamanda
aminn canım benimde 1 ay 10 gunum kaldı
zeynep kamil cok iyi bir hastaneymiş drum stajını orada yapmıs. bende suni sancıyla dogurdum 4,5 saat sancı cektım
Basin sagolsun canim kac haftalikti sebep belli mi?
15 haftalık bebekte sorun yok canım pıhtılasma sorunundan kalbi durdu
Olur canım, sabret az daha, emin ol olur Allahın da izni ile. Çok takmamaya gayret et, zor ama...
inşallah canım

Benim de pihtilasma yüksek. Igne asprin kullaniyor muydun?

Kizlar bende yasadim iki kez ayni seyi,iki kere bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim,alt ust oldum,cok zor bir psikoloji gercekten,simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.pihtilasma ve genetik testler yaptirmamiz gerekiyormus sanirim.yaptiran var mi nasil oluyor,bir yol gosterin nolur(

Merhaba ben de bebegimi kaybettim 8 haftasinda gittik dr um hersey yolunda dedi haftasina gore de ondeydi kalbini dinletti bir ay sonra gel ikili taramayi yapalim dedi 11 haftada baska bir dr a gittik kalp atisinin durdugu soylendi o kadar kötüyüm ki rabbim ikinci defa bunu yasatti bana birinci de mol gebelik gecirdim şimdi tekrarladi mi acaba diye korkuyorum simdi pataloji sonucunu bekliyoruz ins tekrarlamamistir yoksa 1 yil daha bekleyecektik. Mol gebelik de oyle birsey ki ne ilac tedavisi var ne de 1 yil bekledikten sonra tekrarlamama durumu

Kizlar size bebeginizi kaybettikten sonra test falan yapildi mi ya da benim gibi mol gebelik yasayan var mi

Gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin insallah. Kanda pihtilasma icin trombofili paneli testi, kromozom analizi esinin ve senin. Ayrica lupus antikoagulani bu da pihtilasma icin. Genelde 3 düsük ya da süpheli ölü dogum sonrasi yapiliyor devlette. 3 tane düsük yaptigini söylerek üniv. Hastanrsinde yapacaklarini düsünüyorum. Özelde 1000 TL civari tutar. Eger pihtilasma sorunun varsa heparin igne ve asprin kullanirsin pihtilasma durumuna gore. Kromozomlarda sorun cikarsa tüp bebek devlet karsiliyormus öyle olunca da ama yine 6000 civari para gidiyor. Sonuclar üniv. Hastanesi de gec cikabiliyor yasadigin yere göre degisir.

İlk gebelik olduğundan içerde parça kalmaması için yapılıyormus. Bende sonradan öğrendim
Benim de bebegim alindi 8+3ken ölmüş gozukuyordu yani 3 hafta karnimda ölmüş yavrum hic haberim yok bana suni sanci falan verilmedi anesteziyle uyutularak yapildi suni sanci verilip de bu kadar erken haftada alinan ilk defa duydum buyuk bebeklere yapildigini biliyordum ama vardir elbet bor bildikleri ama zor olmustur

Kizlar size bebeginizi kaybettikten sonra test falan yapildi mi ya da benim gibi mol gebelik yasayan var mi
Gecmis olsun benim bilgim yok mol gebelik konusunda ne tuhaf seyler var ya Allah yardim etsin hep biz cekiyoruz. ama sen de arastirilmasini iste mutlaka genetik ve kromozom belki önlem alinacak bisey bulunur

Gecmis olsun benim bilgim yok mol gebelik konusunda ne tuhaf seyler var ya Allah yardim etsin hep biz cekiyoruz. ama sen de arastirilmasini iste mutlaka genetik ve kromozom belki önlem alinacak bisey bulunur
canim ben de hayatimda ilk defa duydum basima geldikten sonra . Dr ozellerde ilk gebeliklerde genelde patolojiye gonderilmiyor yoksa cok fazla bu durumda olan insan olacagini soyledi . üniversite hastanesine gidiyorum docent kontrol ediyor ustelik patoloji sonucu gelmeden birsey diyemeyiz diyor ustelik bu mol gebeligin bir ilac tedavisi de yok

Devlete yük olmayalim diye Allah yardimcimiz olsun ne diyelim aci bizim acimiz kimse anlamaz

Canim cok tesekkur ederim sana ,testleri yaptiricam mutlaka.ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…