Ya ben istanbulda organik tavuk olacagina inanmiyorum.kv dem de evlerinin orada bi marketten aldi bi kere esim yemedi bize de yedirmedi.adi yok markasi yok bayat mi ne bilecez diye.organik tavuk koyde amcamlarin bahcesinde b.kunu yiyen tavuktur.o da nerdeee.
60 liraya tavuk alacagima kuzu pirzola yerim doyasiya daha iyi
Evet,çokta gerekli değil miş tavuk sanırım..
Balık sezonu açıldı,içimiz rahat bir balık yedirebiliriz yavrulara oh mis..
Fakat olursada inanırım,gün gelir,denizdeki balık için bile 'acaba hormon var mıdır' diyebiliriz..
Bu arada hamsi balığı almıştı eşim,onu buzluğa attım ben kızım için..ama araştırmadan vermeyeceğim,taze hamsi balığını buzluğa attıktan sonra geri çıkartıp pişirip versek olur mu acaba?
Vitaminleri ölür mü balığın,bu sebzeler içinde geçerli tabi..Allah tan hamsi bollaşacak,yenisini alırım donmuşu çözünce.
belki bu yaklaşımım sana çok cahilce gelecek ama bunu bu derece düşünme derim yani vurdum duymaz ol anlamında değil tabii..çocuklarım küçükken ek gıdaya geçince böyleydim organik mi değil mi hormonlu mu nerede nasıl yetişmiş diye araştırmalar yapardım..öyle bir takmıştım ki buna..sonra baktım başa çıkamıyorum düşün düşün nereye kadar zorda kalınca kavonoz pürelerde verdim ve şu ana kadar zararını görmedim.ha ilerde olur mu bilemiyorum ki zaten hamilelikte de yediğimiz çoğu şey hormonlu.doğal ürün bulmak o kadar zor ki.
bu konuda dikkatli olmak lazım..balık günlük ve taze olarak tüketilmeli özellikle çocuklarda.Allah korusun balık zehirlnmesi çok fenadır.
kavanoz meyvelerini verdim ben iki çocuğumada. normal meyveyi yemezlerdi o kavanozları hapur hupur yerlerdi.
ben kavanoz meyveleriyle bebeklere verilen hazır mamaları aynı kefeye koyuyorum. hazır mamaları verirken o kavanoz meyveleri katkılı mı diye düşünmek de saçma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?