Bebeği olanlar, anneler bakabilir mi?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
5 ay 27 günlük oldu oğlum sürekli kulağını, gözlerini ve burnunu kaşıyor. Doktora götürdük kulak iltihabı yok diş yakın zamanda gözükmüyor dedi. Özellikle eli hep sağ kulağında oyuncaklarını hırsla ısırıyor ama doktor diş için çok uzun sürer sertlik yok diyor. Neden olabilir sizce gece uykuları bölük pörçük oldu hep sızlanma halinde çocuğum emzikte emmek istemiyor anne sütü alıyor ek gıdaya geçicez yavaştan

Alerji olabilir mi acaba

Onun kiyafetlerini yikadiginiz deterjano değiştirdiniz mi ya da nevresim çarşaf yastık kılıfını
Farklı odada yatirdiginiz ya da orada kullandığınız herhangi bir temizleyici var mı farklı
Şampuanı sabunu kremi yağ ıvır zıvır ne kullanıyorsunuz onlarda değişiklik var mı

Yani işin özü şu 1 haftadır farklı ne oldu hayatınızda:)

Yatarak mi emziriyorsunuz?

1 - diş
2- diş
3- diş
4- uykusuzluk( onun da sebebi diş
Diş jeli deneyin bi ,
Bi fark görürseniz anlarsınız zati
İlk önce ön üst ve alt iki diş pörtler, bizimkinin 5.5 aylıkken iki diş pörtlemişti, biz de çıkınca gördük.
Doktor diş yok desede anlattıklarınız acaip diş kokuyo .
1 hafta içinde dişleri3 er 3 er çıkarananne olarak yorumum diştir.
Özellikle de 40 -45 dakika içinde bölünüypsa uykusu sürekli, o diştir gerisi teferruat

Ya alerji türü olduğunda fosur fosur kızarmalar da oluyor, burun akıntısı fln da yapıyor.

Ben de oyle dedim sen alerjisin..kızart göz yaşi akit burun akit hapsurt. Kakayla ne işin var dedim. Ama varmış valla böyle de alerji. Mesela süt ve süt ürünleri alerjisi huzursuzluk ağlama ve kakada kan
Bağırsaklarda oluyosa alerji demek..

Bence diştir. Huzursuzluğu çok daha erken dönemde başlıyor. Bizimki 3 aylıktı sürekli diş belirtileri vardı yalan olmasın 9 ay gibi ilk dişi patladı.

Diş 4 aylıkken başladı iki kızımda da. Kız kardeşim diş hekimi onun söylediğine göre dişler patladığı dönem değil diplerden yukarı çıkarken daha çok ağrı yaparmış. Damaklar kaşınır zonklarmış. 4 ay civarı başlar bu da dedi. Sizinki de diş sıkıntısı bence.

Bence diştir. Huzursuzluğu çok daha erken dönemde başlıyor. Bizimki 3 aylıktı sürekli diş belirtileri vardı yalan olmasın 9 ay gibi ilk dişi patladı.
Dişler en alttan yukarı doğru çıkarken de sıkıntı yaratırmış zaten. Zaten çocupu yaşına kadar hiç ağlamayan analar var, çocukları 13-14. Aydan sonra diş çıkarmaya başlıyo onların ben hep böyle şahit oldum yani . Tabii bunlar hep gözlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…