- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
5 ay 27 günlük oldu oğlum sürekli kulağını, gözlerini ve burnunu kaşıyor. Doktora götürdük kulak iltihabı yok diş yakın zamanda gözükmüyor dedi. Özellikle eli hep sağ kulağında oyuncaklarını hırsla ısırıyor ama doktor diş için çok uzun sürer sertlik yok diyor. Neden olabilir sizce gece uykuları bölük pörçük oldu hep sızlanma halinde çocuğum emzikte emmek istemiyor anne sütü alıyor ek gıdaya geçicez yavaştan
1 - diş5 ay 27 günlük oldu oğlum sürekli kulağını, gözlerini ve burnunu kaşıyor. Doktora götürdük kulak iltihabı yok diş yakın zamanda gözükmüyor dedi. Özellikle eli hep sağ kulağında oyuncaklarını hırsla ısırıyor ama doktor diş için çok uzun sürer sertlik yok diyor. Neden olabilir sizce gece uykuları bölük pörçük oldu hep sızlanma halinde çocuğum emzikte emmek istemiyor anne sütü alıyor ek gıdaya geçicez yavaştan
Ya alerji türü olduğunda fosur fosur kızarmalar da oluyor, burun akıntısı fln da yapıyor.Alerji olabilir mi acaba
Onun kiyafetlerini yikadiginiz deterjano değiştirdiniz mi ya da nevresim çarşaf yastık kılıfını
Farklı odada yatirdiginiz ya da orada kullandığınız herhangi bir temizleyici var mı farklı
Şampuanı sabunu kremi yağ ıvır zıvır ne kullanıyorsunuz onlarda değişiklik var mı
Yani işin özü şu 1 haftadır farklı ne oldu hayatınızda:)
Ya alerji türü olduğunda fosur fosur kızarmalar da oluyor, burun akıntısı fln da yapıyor.
O ne biçim alerjiYok ya illa olması şart değilmiş ben de oğlumla öğrendim
Mesela kakada kan tek belirti olabiliyor başka hic bi şey yok ama alerji
O ne biçim alerji
Bağırsaklarda oluyosa alerji demek..Ben de oyle dedim sen alerjisin..kızart göz yaşi akit burun akit hapsurt. Kakayla ne işin var dedim. Ama varmış valla böyle de alerji. Mesela süt ve süt ürünleri alerjisi huzursuzluk ağlama ve kakada kan
İltihap olsa doktor görürdü amaKulak iltihabı olabilir çok rahatsız eder ve ağrı yapar
+1Kulaklarına başka doktor baksın. Bence kulakları ağrıyor.
Dişler en alttan yukarı doğru çıkarken de sıkıntı yaratırmış zaten. Zaten çocupu yaşına kadar hiç ağlamayan analar var, çocukları 13-14. Aydan sonra diş çıkarmaya başlıyo onların ben hep böyle şahit oldum yani . Tabii bunlar hep gözlemBence diştir. Huzursuzluğu çok daha erken dönemde başlıyor. Bizimki 3 aylıktı sürekli diş belirtileri vardı yalan olmasın 9 ay gibi ilk dişi patladı.
Bağırsaklarda oluyosa alerji demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?